***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (60)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

La multi ani! si din partea mea Andrada! Chiar ma gandeam sa te intreb daca nu merge deja Antonio, dar azi dimineata am vauzt fimuletul, bravo, ai deja baiat mare!

DidiAlex, ti-am admirat flacaii, ce inalt pare David.

chris27, ma bucur ca ai mai scris, mesajele tale au ceva aparte. Si ai niste copii f frumosi!

Am inceput sa scriu mesajul asta de ieri, dar nu am apucat sa il trimit asa ca continui.

La noi s-a incalzit afara si iesim des, asa ca nu prea mai ajunge timpul. Andreea mea, fuge si tipa dupa porumbei si se bucura f tare la copii. Dar le smulge jucariile din mana si cu mare greu i le pot lua, sare in sus si tipa rau, si nici jucarii de a ei nu vrea sa dea la schimb. Dar azi a facut o faza super faina, i-a dat sa manance pufuleti la o fetita de 1 an si ceva, si statea aia in carut cu gura cascata si Andreea in picioare ii tot baga in gura. Pufuletii erau tot ai fetitei, ma cam enerveaza lumea asta cu pufuletii, toti copii au si ii trebuie si ei, si o las sa mai ia, ca norocul ca nu ii trebuie ei multi, dar eu nu prea i-as da. Mai ales ca pune mana pe iarba, borduri si apoi mananca, poate trebuie sa ma obisnuiesc cu fazele astea si poate ca nu pateste nimic ... acuma nu vreau sa fiu nici mama paranoica sa o spal imediat pe maini, cu toate ca recunosc ca mi-am luat apa in scopul asta.

Am o intrebare pt mamicile cu doi copii, dar si pentru restul: Copiii vostrii mai calca cu varful spre interior, mai ales cand se obosesc? Andreea asa calca si ma streseaza faza, oricum merg la ortoped la Cluj sa stau linistita. Dr de familie a zis ca asa calca mai multi copii pana se invata sa mearga mai bine si ca nu are nimic, dar oare e asa?

Liviana, broasca Andreeiei e de la Fisher Price, dar e mai veche, de la fetita verisoarei mele. Dar e preferata ei si orice jucarie i-am lua, tot broasca ramane in top.

Ce numar poarta capsuneii vostrii? La noi 19 mi se pare cam fix, ramane cam jumatate de cm in varf, asa cred, dar 20 is mari rau. Dupa ce ca is super scumpi papucii parca is facuti si rau, de ce nu au si 19 jumate. Acuma stau si mai uit la o pereche si ma gandesc sa ma duc maine inapoi sa mai incerc si alt model, poate ii vin mai bine.Dar imi dau seama si greu cat ramane in varf. Of, ce greu e sa iei papuci la copii.

Pupici la capsunici si mamici!

Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Fetelor da-ti si mie un link sa ma lamuresc si io cum arata papuceii de copii despre care vorbiti voi.Sunt total in ceata.Noua ne-a zis dr sa nu ii luam pana la 3 ani decat incaltari cu talonete si deasupra gleznei.la fel spuena sa fie si sandalutele de vara.

Liviana tot albastre cu bej sunt si sandalutele voastre?noi am luat 19 si ne sunt tocmai bune acum,voi?

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

Mimisor, pentru Ioana Raluca

Mica0307, pentru Maya Alexandra

Carrie, pentru Carina Sofia

Gabiu, pentru Albert Mihai

Numai_eu, pentru David Andrei

Pozici Mirunica

Miruna Maria, 5 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

didi, si noi ne-am scos bicicletele, chiar mi-am luat una superba in aluminium, am agatat trasura copiilor dupa noi si la drum, am avut azi +16C gata iarna si la noi, mai avem insa zapada, da am vazut prima iarba uscata pe sub!deci sintem pe drumul cel bun. 18 kg are si dominic, si ma declar super multumita, avind in vedera ca anul trecut avea 14!mey, cum adica e cu gustul la laptele ala zis "maternizat" ?vezi nu ma uita cu reteta de cozonac, si da-mi si mie link spre reteta tortului aluia cu trufe. vai ce frumoasa surpriza, m-am emotionat toata, vreau poze

ckristina, scot bita la tine sa stii, da nu ca au sare pufuletii, ptr ca eu una nu cred ca a facut de la sare ci de la colorantii bagati prin ei, E-urile. ptr ca nu cred sa fie de la sare chiar asa, dar de la coloranti da, si dominic imi face, de aia citesc si evit cind pot ce pot. o fi o astenie de primavara oboseala ta

alyna, ce mi-ai facut tu mie cu crem a la cremul ala sint in curaaaaaaa

vas, felicitari ptr olita bafta sa ramina asa fara recidive, cu strabismul si david avea un ochisor ce fugea putin, e din ce in ce mai bine medicul a zis ca e prea devreme sa se intervina, si vad ca se mai corecteaza. cu adormitul la titi, banuiesc ca suzeta nu folosesti? cu ceai stii parerea mea. ca se va trezi ptr ceai atunci. poti incerca acuma ca e maricica sa inlocuiesti sentimental titi ptr ea, in sensul ca o alaptezi, treaza fiind gasesti si tu o jucarie a iei preferata(noi aveam una care cinta si avea lumini) si ii dai drumul la muzica cu fata in brate si jucarica, si o mai legeni putini cinti si tu, si cind e somnoroasa o pui in pat si o mai mingii putin, stai putin linga patut si iesi. daca plinge o lasi citeva minute,apoi revii si reiei ciclul. trebuie sa fii pregatita cam citeva seri, nopti, ca sa se obisnuiasca cu jucaria ei de adormit, sa aveti tot timpul aceeasi rutina seara!la unii merge la altii nu, bafta

liviana, imi pare tare rau ca micutii sint bolnaviori.ce petrecere frumoasa ati avut voi acolo si ce torturi

graviduta, imi permit si eu sa-ti raspund dupa 6 otite la dominic si una lui david. sint de acord cu ce ti-a zis andrada, otita nu se face deloc de la apa in urechi, nu e bine sa se foloseasca betigasele(asta ne-a zis orl-istul) eu ii sterg cu servetele groase de hirtie. dar trebuie avuta mare atentie ca apa este f periculoasa cind copilul are otita, atunci nu e voie sa ii faci baie, ca intra apa la urechi si durerea e crunta otita se face de la virusi sau bacterii, cum ei au trompa putin inclinata(se inclina cu virsta) secretiile din nas ajung repede acolo, si dau infectii. este totusi dovedit ca e bine ca unui copil sa-i dai laptele pe o perna, adica sa fie mai ridicat cind isi bea laptele, lichidul merge prin trompa in interior si impreuna cu secretiile din nas e combinatia propice infectiilor si mai sint de acord cu ce zicea corap despre betigase,

andrada, felicitari si aici ptr umblaret

carstea, ma bucur ca v-ati adaptat bine

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Buna dimineata!

Intru si eu rapid sa va salut ca de o saptamana suntem cu casa cu fundul in sus si nu am mai avut timp de net. Ne-am facut mobila de sufragerie si oricat m-am chinuit tot s-a dus praful in toata casa. De azi incep curatenia generala - uf, asa m-am saturat de treaba....

Andrei nu are inca nici un dinte, sincera sa fiu, deja imi fac griji. Stiu ca pana la 18 luni are timp, dar...
E tare cuminte, doarme bine, mananca bine, cand se trezeste se joaca aprox o ora singur in camera lui - ma distreaza ca deja se joaca cu masinile, merge de-a busilea si isi impinge cu mana masina . De cand am pus gardut la scari se plimba prin toate camerele, stie sa puna piciorul peste prag. Cand ii spun ca nu e voie nu mai pune mana. Imi vine sa-l mananc.

Gata, ca m-am laudat destul. Ma apuc de treaba. Va pup!

Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Liviana, confirm ce ti-a spus Ella, cu singura precizare ca angajatorul tb sa aiba contract cu firma emitenta a tichetelor, iar cresa la care merge Matei tb sa accepte tipul de tichet pus la dispozitie de angajator. Este exact ca la tichetele de masa. Ella, si tichetele de masa sunt deductibile fiscal.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Vali5

Andrei nu are inca nici un dinte, sincera sa fiu, deja imi fac griji. Stiu ca pana la 18 luni are timp, dar...
E tare cuminte, doarme bine, mananca bine, cand se trezeste se joaca aprox o ora singur in camera lui - ma distreaza ca deja se joaca cu masinile, merge de-a busilea si isi impinge cu mana masina . De cand am pus gardut la scari se plimba prin toate camerele, stie sa puna piciorul peste prag. Cand ii spun ca nu e voie nu mai pune mana. Imi vine sa-l mananc.

Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

ma inscriu si io in clubul tau,adica si noi tot fara dinti suntem si nici un semn macar.cateodata ma gandesc daca ramane fara dinti?Dunt sigura ca le vor da si lor dintii si atunci sa te ti.Stefan ica suge

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

LA MULTE LUNICI SARBATORITILOR DE ASTAZI

Mimisor, pentru Ioana Raluca

Mica0307, pentru Maya Alexandra

Carrie, pentru Carina Sofia

Gabiu, pentru Albert Mihai

Numai_eu, pentru David Andrei

minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Maya Alexandra de Mica0307

Carina Sofia de Carrie

Ioana Raluca de Mimisor

Albert Mihai de Gabiu

David Andrei de Numai_eu

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

multumim de urari ninutza, doxinu, kid
uram si noi tuturor sarbatoritilor un mare la multi ani si sanatate

gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007

Mergi la inceput