***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (60)
Raspunsuri - Pagina 11
lavini spune:
Revin si eu dupa ceva absenta...de citit va citesc printre picaturi, cu scrisul stau mai rau.
In primul rand, la multi ani pt aniversatii de astazi, sa cresteti mari si sanatosi si sa va bucurati parintii!si un "la multi ani!" special pentru Ianis Victor care a aniversat primul sau anisor!
In al doilea rand transmit si eu cu intarziere ce-i drept, "la multi ani!" pt mamicile sarbatorite zilele acestea:Didi, Arcadia, Andrada, Dicirstea, Gabiu, Abras, Paflo, Pistachio, multa sanatate si sa va bucurati de puiutii vostri!
In al treilea rand noi suntem bine, nu mergem inca in picioare singurel, doar facem primele incercari de a sta nesustinut, nu ne-am imbogatit repertoriul in ultimul timp, dar suntem sanatosi.In ultimul timp a invatat ca la etajul 7 langa noi este "mau"(adica o pisica) ce sta toata ziua pe marginea balconului si o striga de mama-focului.In rest radem la toata lumea, facem "pa" doar cand avem chef, si ne place sa ne jucam cu masinutele pe care le tot impinge prin toata casa.Mai nou am cumparat o carte cu animalele domestice si invatam sa facem asocieri(deocamdata doar puiul si evident pisica sunt prietenii lui).
Cu incaltarile habar nu am care sunt standardele, avem niste ghetute cu talpa tare si pana la glezne, fara talonete, dar o sa intreb si eu pediatra la urmatoarea vizita cum ar trebui sa arata incaltamintea adecvata pt bebelusi.Cu apa in urechi nu m-am stresat niciodata, nu am patit never ever nimic(multumim lui Dumnezeu pt asta), ne scufundam in piscina si in cada cu Cerasela(desi asta se va incheia probabil de Pasti, ca deja nu prea mai avem loc).
Prostioare face si el si eu, adica sta in fund si apoi se arunca pe spate, dupa care evident urla, si-a prins degetele in sertarele neblocate inca, si in usa de i s-a invinetit unghia.Evident totul se sfarseste prin urlet, da nu se invata minte.Iar ieri a fost o zi tare naspa, cand s-a terminat m-am bucurat, adica am vrut sa aspir si in incercarea de a schimba capatul de la aspirator(unul mare cu unul mai mic), am scapat ustensila in capul copilului de am crezut ca i-am spart capul, apoi in parc am vrut sa ii inchei geaca si i-am prins pielea in fermoar...
Cam asta cu noi, sper sa revin mai des de acum incolo.
Sa aveti o zi buna!
Lavinia si Andrei (11 iunie 2007)
poohy spune:
Buna!
Eu nu am prea mai avut timp nici sa citesc nici sa mai scriu - zici ca sunt intr-o alergatura continua, serviciu, Manu, Manu, serviciu, asa ca nu va suparati pe mine
Am intrat sa urez cu intarziere (ca ieri seara era picat net-ul)
LA MULTI ANI! Iannis de Eimotto!!!!
A facut un anisor capsunelul! Of imi aduc aminte cu ce emotii am auzit de prima nastere!
Si bineinteles La Multi Ani tuturor capsuneilor si mamicilor care si-au mai sarbatorit ziua de nastere!
Manu e bine, creste creste (10.6kg si 76cm la doctor), chiuie, vrea sa chinuie porumbeii si cateii in parc, nu merge singura, doar de manute, nu sta singura pe picioruse in general se tine de ceva, nu stie sa zica numele ei, numai la "papa" si "pa" le mai da sens :D si nu stie decat cateodata sa arate unde e burtica. Altceva nu o intereseaza, dar e o pufarina mica, asa de scumpa, inca ma mai uit la ea noaptea cum doarme linistit si cum se intinde cu manutele mici si pufoase!
va pup si multa sanatate,
Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
ckristina spune:
asa e, pepsi!ai dreptate! am fost la dermatolog-pediatru;petele ei se inrautatisera mult; tot asta mi a zis,cai de la la aditivi;dar sarea a inrautatit situatia;s a chinuit mititica; cine nu s ar chinui daca i ai pune sare pe rani;ar trebui sa facem un capitol numit ASA NU sau MAME CARE GRESESC si sa ma pun cap de lista;ma simt asa de vinovata de chinul ei;i se crapasera obrajii si i ardeau;o ustura sigur;nu suporta sa o ating;de 2 zile ii dau zirtec si aseara i am dat cu eridel(la sfatul dr.)din dimineata asta e bine;deja nu mai e rosie;e galbui,se vede urma de la pata.
deci acum suntem bine;
eu zilele astea am fost tare bulversata; in cartierul unde locuiesc a murit un baietel de 2 ani;o frumusete de copil; inca nu se stie cauza;vomita;se banuieste ca avea enterocolita si s a deshidratat; a fost dus la spital dupa 2 zile;tragic!
sunt asa de emotionata ca inep capsuneii sa faca 1 an! ce repede trece vremea; parca mai ieri eram cu burticile mari,pline de emotie;
leon
victor ianis
andrada, sa ai parte doar de bucurii(inca mai asteptam si noi o suvita carliontata)
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
ella_74 spune:
Gravi, doamna avocat,
ma omoara topica asta ; stiu ca tichetele de masa sunt deductibile fiscal; eu cand am scris " doar ca tichetele de cresa sunt deductibile... " am vrut sa spun ca nu e vreo sfaraiala pentru angajator, decat asta.
Am vazut ca sunt si norme metodologice pentru legea asta, deci teoretic nu sunt impedimente pentru aplicarea ei, dar eu nu am auzit pana acum pe cineva sa fi primit/folosit tichete de cresa.
Cristinamaria,
nu stiu draga ce sa facem cu de ziua lui; mai sunt 2 saptamani pana atunci; n-am facut rezervare nicaieri, sunt descurajata de faptul ca nu avem nashii lui aici cu noi; adica ne-au dat teapa, in urmatoarele luni, nasha, adica sor-mea e plecata incepand cu saptamana viitoare in Singapore, Thailanda, New York, Florenta, iar eu nu pot sa astept 2 luni sa iau copilului motul.
Asa ca vom face treaba asta fara nashi, inca nu stiu daca acasa sau la restaurant.
Poate aflam ceva planuri de la Alyna24, Vali, Madi ca sunt cu bebelusi de aprilie (am mentionat doar mamicile de aprilie mai active aici).
Eu sunt chiauna, a plans asnoapte si s-a trezit de atatea ori...; i-am dat si nurofen ca plangea in hohote saracutul; nu-i mai ies odata dintii astia.
An@ spune:
Liviana, ai primit raspuns ref la vila Melina din Eforie??? ca ma intereseaza si pe mine tot eforie nord si tot iunie. Ai trimis mail direct la vila sau la agentia aia?? (poate ne nimerim in aceeasi perioada ).
Fetelor scuzati off topic-ul, dar ma gandeam ca aici Liviana intra mai des decat la vacante.
mami de Ana (22 mai 2007)
tudorcatalin spune:
Mimisor, pentru Ioana Raluca
Mica0307, pentru Maya Alexandra
Carrie, pentru Carina Sofia
Gabiu, pentru Albert Mihai
Numai_eu, pentru David Andrei
pozeTudor
mica0307 spune:
Multumim pentru urari .
Printesa Maya a implinit azi 11 luni .
Uram si noi LA MULTI ANI pentru sarbatoritii zilei .
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
lbelciug spune:
Ella, multumesc mult pt raspuns. Studiez problema asta si te anunt de rezultat daca te intereseaza.
Graviduta, sarumana si tie pt info - noi primim tichete de masa de la Sodexho, iar la cresa lui M primesc Adecco. Ce inseamna mai exact "deductibile fiscal"? Adica incerc sa aflu daca ar exista dezavantaje majore pt ca angajatorului sa nu-i convina sa-mi dea aceste tichete.
Doxinu, da, sandalele sunt la fel si la coloare. I-am luat 19 si ii vin bine, desi mai au un pic de loc la varf. Pana la vara insa ii vor sta f bine.
bettyR, cred ca e vorba de aceeasi jucarie. Noi am luat-o in 2005 pt Matei.
ckristina, ce pufuleti mancase fata? Eu de regula iau Gusto care au doar malai, sare, ulei deci fara aditivi sau coloranti.
An@, am gasit Vila, cu date de contact prin agentii. Cand am sunat inca nu stiau preturile pe 2008, dar estimau in jur de 120-130/zi. In final ne-am ales o alta vila - Angely. Daca vrei detalii, discutam pe PM.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Poze din APRILIE-Mai
Matei la 3 ani
lbelciug spune:
Mica, sa-ti traiasca printesa! Mai ai putin si suflati in prima lumanare. Cum veti petrece?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Poze din APRILIE-Mai
Matei la 3 ani
carstea spune:
Salutare!
Cine a facut ostropel de pui pt bebe sa ma lumineze si pe mine?I-am pus la cuptor niste chiftelute de curcan si ma gandesc ce sos sa-i fac!!!!
Mai am o ora la dispozitie maxim pana se trezeste .Daca nu gasesc nici o reteta ii fac traditionalul piure de legume
POZE rares(7 mai 2007)
bepanthen 100g -cateva tuburi de vanzare