LMA Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (80)
Raspunsuri - Pagina 16
loradin spune:
Pentru 9 aprilie
LA MULTI ANI MATEI HORATIU!!!!!!
Pentru 11 aprilie
LA MULTI ANI BOGDAN EUGEN!!!
LA MULTI ANI TEODOR PATRICK!!!
LA MULTI ANI ALEXIA SARA!!!!
Va doresc multa sanatate alaturi de cei dragi voua!!!
Despre noi ...Hm ...aceasi problema.Am dat din masele in canini.Am senzatia ca nu se mai termina niciodata. Are "n" treziri pe noapte(aproape la jumatate de ora).Nu ma vait! Eu slabesc....slabesc...si dorm pe apucate.Lasa ca vine el soarele si la noi pe strada!!!! Pup tot stupul!
roxanici spune:
La Multi Aaaani, Bogdan!!!
La Multi Aaaani, Teodor!!!
La Multi Aaaani, Alexia!!!
ma Eliano, bine ca te-ai mutat pe picasa. Da ia zi tu drept, ai scos baietii afar numa in badi?!?! sper ca mai aveau ceva pe dede.
De ce ati tuns ma pe Cezara?! uite ce zulufi avea si acu nu-i mai are
Ammooooo, cum esti? cum rezisti?
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
Kitty spune:
Buna dimineata!
Prima data, cu scuzele de rigoare pentru intarziere
LA MULTI ANI BOGDAN, ALEXIA, TEODOR
Mady , stiu cum e sa incepi sa te invinovatesti de detoate, o sa treaca repede si o sa fie ca si cum nu ar fi fost! Si o sa fi tot mamica perfecta a lui Razvan!
Eu tot nu functionez normal, mi-e greu sa trec peste, am mai avut joi o zi proasta pentru ca a trebuit sa dau raspunsul daca plecam acum la Timisoara pentru ADN. Asta inseamna 3 zile de internare intr-un spital, drumul pana acolo, Raul scos de la scoala, GIULIA IAR CHINUITA, IMPUNSA...,poate nu vi se pare mare lucru...dar nu ma simt in stare acum, fac eforturi mari pentru a face lucruri simple...Am amanat, ma simt vinovata.
Si ca sa puna capac, bunica iar e rau, am fugit ieri dupa ea, am adus-o in oras la un unchi de-al meu, dar ma simt vinovata si pentru asta, intotdeauna o aduceam la mine, acum chiar nu m-am simtit in stare, ma solicita mai mult ca un copil, saracuta - ma gandesc ce-o fi in sufletul ei ca nu am adus-o la mine.
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
elyanne spune:
Roxana daaaa... m-am gandit sa ma mut pe picasa... ca imbatraneam cu webshots-ul... dar ce ma fac cu restu pozelor Ieri aveau bluza, iar pe dedesupt mai aveau body cu maneca scurta... Mai batea vantul uneori, iar la umba nu era f. cald...
Altfel, la soare, era vreme de tricou si pantaloni scurti...
N-am zis ieri... am alta pe cap... mi s-adesfacut cusatura
Pana aseara speram sa fie de la fir, care se resoarbe... dar de unde... e gauraaaaaa
Acu' ce mi-o face? Ma coase iar? Ca io nu mai stau... poate doar sa ma imbat bine inainte Nici nu vreau sa ma gandesc pana luni...
S-a dat startul la votare (din nou): www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">ceitrei.jpg
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
stefimic spune:
LA MULTI ANI!
BOGDAN EUGEN
TEODOR PATRICK
ALEXIA SARA
SA CRESTETI MARI, SANATOSI SI SA VA FACETI PARINTII FERICITI!
SCUZE PENTRU INTARZAIERE.
cata mami de STEFAN(9.03.2007)
Amma23 spune:
La fix am intrat....ca tot ma chema Roxana.Merci , Roxi.
Mahh,rezist ce pana mea sa fac .Doamne ajuta sa treaca odata, numar zilele.Sa dea Dumnezeu nici macar sa nu auziti ce efecte au razele.
Doamne cat is de faini picii, Elianna.Cum ti s-a deschis operatia????? Pai nu s-a vindecat?Cat dureaza? Da' ce ai facut, ai ridicat ceva? Offff, futui!!!
Am vazut cheliutza, Doamne dulce-i! Ce grasunica e!!!Ptiu sa n-o deochi.
Bai de ce trebuie decalotati? Ai zic ca nu tre sa le umbli acolo.Ii spal bine si nu are nici o secretie! Cate popoare atatea obiceiuri.
S noi ne spalam pe dinti dimineatza si seara (mai uit cateodata, mai ales dimineatza, il las cu tac'su si cu tushe'sa si nu-l spala ca uita) .Cu periutza si cu o urma de pasta....o picatura, numai cat murdaresc peria. Da sta, vad ca-i place.A inceput sa se obisnuiasca si la gradinita.Vineri l-a dus tac'su , a urlat ce-a urlat, dar s-a si jucat , a si papat acolo cu educatoare, deci e spre bine ca incepeam sa ma gandesc cum sa fac sa-l iau cu mine la spital :-) .A fost naspa ca a trebuit sa intrerupem o saptamana mersul la gradi ca a avut o gastroenterita. Mady, asta are si Razvanu'? Multa, multa sanatate.N-am citit in urma, de asta intreb.
Am mai vazut poze, poate reusesc si eu sa pun, acum ma duc sa bag o baie ca-s singura acasa.Am trimis copiii la plimbare.
Cristina, puup taaaare, taaaare, taaaare printesa si pe ma-sa o strang tare tare in bratze.
Va pup tare pe toate, aveti grija de voi
Ama si Lucas 12 Martie 2007
paxela spune:
http://picasaweb.google.com/stanescualexa/20080412 poate va era dor de noi
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
elyanne spune:
La muuuuuuuuuuuuulti ani
Daria Georgiana
Sabin Andrei
Teodora Maria
Amma cu 3 terori in casa... evident ca am mai facut efort fara sa-mi dau seama Oricat m-as feri sa nu ridic, fac efort... tot fac din inertie... si realizez abia dupa
Maine ma prezint la dr. de buna voie
Se pare ca nu se drege singura... am sangerat la fel... Macar nu se agraveaza... M-a vazut si o prietena asistenta si zice ca nu crede sa scap necusuta... distractiv, ce sa zic...
Si cum nu era deajuns... Elena tuseste Asta imi mai lipsea, sa stea acasa... Cum sa ma descur cu toti trei singura Cum naiba sa nu crape cusatura...
S-a dat startul la votare (din nou): www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">ceitrei.jpg
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
paxela spune:
http://family.webshots.com/album/563069587sefryb dragoste de sora
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
roxanici spune:
La Multi Aaaaaaani, Teodora!!!
hai Roxygeo vino cu poze sa mai vedem ochisorii aia superbi la un anisor
Ooof, ma Eliano da parca se tin scai de tine. Da daca te duci cu super-glue?! ca sa nu te mai intepe atat si daca trebe cusut zi sa-ti puna o sfoara mai rezistenta sa tina.
Alexaaa, si tu pe picasa, acu vad mai repede poze. Ma da Delia la bulanul gol, tz tz tz. si ce de pescari pe-acolo
Ama, bag seama ca nu e bine cu razele. Sa treaca repede repede perioada asta si sa nu mai auzi de ele ever
Cu spalatul pe dinti....ce sa zic, io incerc da e cam cu lupte...sta f putin si oricum nu apuc sa fac periajul ca la carte. Ma multumesc sa aud ca am nimerit dintii si nu gingia. Oricum rares nu e incantat nici cand il spal pe maini, purcel, ce mai.
Da restul gastii unde e? Alooooooo, hai ca azi ploua, mai treceti si p-aici.
Aici vine primavara in toata regula, au inceput sa explodeze copaceii si sa infloreasca frumos, imi place asa.
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)