LMA Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (80)
Raspunsuri - Pagina 15
diana69 spune:
Poze cu Cezara cheliutza
http://good-times.webshots.com/photo/2397427850096653195ipFIvp
Tortul Cezarei
http://good-times.webshots.com/photo/2430721880096653195FtAAkk
Somnoroasa
http://good-times.webshots.com/photo/2225815800096653195jhQHtX
Aici incerc sa dansez
http://good-times.webshots.com/photo/2200837810096653195yGfBeb
ralualexandrei spune:
Mady ma bucur ca Razvan e pe drumul bun si zic asta pt ca a mancat,poti incerca sa-i dai laptele lui obisnuit dar facut cu mucilagiu de orez,deasemea in caz de diaree poti sa-i mai dai orez cu roscove,supa de morcovi si orez cu carnitza.Branzica din comert eu i-am dat lui Edy saptamana asta abia,am luat branza Fagaras de la firma Lacteea,este ambalata in cutiutze albastre.Te pup si multa sanatate si sa nu te mai indoiesti de faptul ca esti o mama buna,simplul fapt ca-ti faci atatea griji si inseamna ca esti buna.
La multi ani sarbatoritilor de azi:Bogdan,Teodor si Alexia
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
pisikuta spune:
ia sa ne cafelim si noi un pic pe net..
nu am apucat sa citesc tot din urma, ma bucur de bolnaviorii care sint ceva mai bine si vreau sa raspund ref la comportamentul picilor nostri in societatea celor de o seama.
pai, fetelor, bagati va mintile n cap , ca la varsta lor am vazut ca nu si coordoneaza asa bine miscarile iar urletele sint o manifestare orala a bucuriei, surprizei, curiozitatii.
nora si a luat numele de balaurul printre prieteni, ca urla efectiv in compania copiilor(chiar ma gandeam ca sa modific semnatura cu una de o potriva, ca bebe roz la carut nu i mai e propriu demult :)))
ptr ca nu poate sa mangaie, atinga cu miscari fine, plezneste in miscari sacadate, ritmice, fata mea, a altor copii si a cui intra in contact cu ea. si urla. bineinteles ca nu are notiunea corectiei fizice, ca nu are intentia de a bate pe nimeni. si sigur ca nu i permitem sa faca asta la infinit, o urmarim indeaproape cand se apropie de copii si ii menajam discret, cat sa nu se simta nici ea indepartata, dar nici copiii agresati.
cat priveste tratamentul pe care l primeste de la celialti copii mai mari, care sigur sint la varsta la care li se dezvolta simtul proprietatii si inteleg mai putin valori de genul darnicie, a imparti cu altii etc, vorbim cu ei frumos si simplu si o luam pe nora din calea lor daca se nteteste treaba. iar daca agresivitatea lor nu e ponderta de insotitorul adult in nicio forma, ii evitam pur si simplu(ca i am invatat deja pe cei care arunca cu pietre si imbrancesc).
si mai cred intr un lucru: temperamentul fiecaruia, si v am scris care sint tipologiile. daca nora e coleric-sangvinica, e de asteptat sa fie mai energica si mai reactiva. asa si copiii mai agresivi, pana la o varsta nu cred ca e carenta de educatie neaparat(bine, n o ignor nici pe asta...).
v am pupacit, o zi frumoasa!
mama de Loli mic
Asa creste o fetita
Varsta mea
Everyday is the right day
Elena.2006 spune:
LA MULTI ANI BOGDAN, ALEXIA, TEODOR!!!
Noi avem amigdalita.Am avut iar febra mare, 39,2 azi noapte.
Ne-a dat tratament cu antibiotic Amosiklav si penru gat Eurespal.
Muciii curg valuri si nu prea mananca din cuza gatului, iar de lichide nu mai vorbim, ii dau din cand in cand cu seringa, ca altfel s-ar deshidrata de tot.
Multa sanatate.
Elena M.&Adrian Atit de mare
PozeI
Filmulete Poze II
Zadi spune:
La multi ani pentru ALEXIA, BOGDAN si TEODOR !!!!
Mady- sanatate multa lui Razvi. Intrebai de nisip: daca nisipul e la tine in curte da, daca e cel din parc nu. In cel din parc cateii isi fac nevoile si se plimba nestingheriti lasandu-si toti purecii pe acolo. La varsta asta sunt inca mici si baga in gura, mai ales lopatia si formele dupa ce in prealabil le-a bagat in nisip.
Eu am dus-o pe zana la nisip dupa 1 an si jum. cand nu mai "gusta " obiectele.
Raluca- referitor la vaccinuri.
Varilix- sa il faci in toamna (a trecut epidemia !!!)
Havrix - dupa 2 ani.
Decalotare- eu nu sunt pro decat daca e musai.
La Ian e musai si dupa ce va fi trecut o luna dupa PRIORIX mergem la decalotat. La el problema e ca nu s-a putut niciodata decalota, oricat am incercat eu. Dr. noastra mi-a explicat ca are pielicica prea groasa si ca nu trebuie sa fortez mai mult pt. ca risc sa il franjurez. Eu insa am insistat dar nu reusesc oricata forta am depus... Asa ca va trebui sa decalotam cocolino la medic. Plus ca am observat ca s-a adunat foarte multa secretie.
Cand ii pun mana la cocolino incepe sa rada, iar de cateva zile la baie sau cand il schimb isi pune mana singur si rade.
Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)
Zadi spune:
Am uitat sa va spun ca azi i-am impartasit pe pici.
Au fost foarte cuminti. Ingrid vroia sa il vada pe preotul alb si pe cel albastru. Asa isi aminteste ea ca erau imbracati preotii la botezul lui Ian. Ma intreaba intrunca cand o sa mai fie preotul alb? Pentru ca preotul care l-a botezat pe Ian era imbracat in alb si a luat-o de mana si au incercuit masa.Ea l-a placut pe preotul alb si ii e dor de el.
Si-a amintit ca trebuie sa luam lumanare si anafura.
Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)
elyanne spune:
Am "vinit" (vb. lu' fii'mea) cu cersitu
S-a dat startul la votare din nou... asa ca daca vreti sa ne votati uitati aici: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">ceitrei.jpg
Azi am fost o tura pe afara cu picii... o sa incerc sa pun cateva poze mai incolo... ca n-am mai pus de mult...
S-a dat startul la votare (din nou): www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">ceitrei.jpg
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
elyanne spune:
Gata, am reusit sa pun neste poze de azi, incepand de aici:
http://picasaweb.google.com/elianacalin/AndreiMihaiDeLa1La2Ani/photo#5187977149233840610
Spor la vizionat!
S-a dat startul la votare (din nou): www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">ceitrei.jpg
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
Mihael@ spune:
diana69, foarte draguta Cezara..o pup pe falcute!
eu sunt foarte obosita, nu mai am timp de forumit pentru ca stefi doarme foarte putin ziua, timp in care trebuie sa gatesc, sa.., sa... , dar vin cu o intrebare, daca sunteti dragute sa-mi raspundeti:
Ati inceput spalatul pe dinti? Cand ii spalati si cum procedati?
Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)
Poze
Varsta Stefaniei
elyanne spune:
Eu am inceput sa-i spal de cand le-au iesit primii colti...
Ii spal seara, la baie... in cada, la finalul baitei.
Dar nu te gandi ca dureaza prea mult toata distractia... maxim un minut. Ii spal cu periuta normala, pt. varsta lor, si cu f. putina pasta de dinti pt. copii.
Dar, dupa baie mananca laptele... Fac treaba nu ca sa le curat cine stie ce dinti, pt. ca oricum in 10 minute mananca, ci mai mult ca sa-i obsnuiesc cu ideea de spalat dintii... sa nu ma treszesc la 3-4-5 ani ca protesteaza...