LMA Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (80)
Raspunsuri - Pagina 14
karla32 spune:
LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei:
BOGDAN (Phili)
TEODOOR (Tanya)
ALEXIA (Sori)
sa fiti sanatosi, voiosi, voinici!
si
Buna dimineata.Sper sa fie buna... a facut si al meu copil febra azi noapte...de fapt ieri i-am facut vaccinul (infanrix ipv-hib)dar este prima data cand are reactie...zic eu ca e reactie, sper ca nu a racit si l-a pocnit la fix! cand l-am simtit ca ,,arde" langa mine desi avea doar 38, m-am cam speriat. Am uitat complet ce mi-a spus medicul datile trecute sa-i dau, ca ieri nu mi-a mai spus nimic...si i-am pus din capul meu un supozitor cu novocalmin...a dormit linistit.
Bilant 1 an: 82 cm, 10,300 Kg, fontanela cam mare. Nu-i mai dau vigantol ca se pare ca e degeaba deocamdata. am schimbat cu Pediavit cu vit D, 1 ml/zi. In rest, e bine. Cu exceptia faptului ca am fost certata ca nu l-am decalotat! sa-mi fie rusine! o sa chinui copilul tocmai acum!
Mai fetelor, m-am speriat cand mi-a spus medicul ca mai am de facut inca trei vaccinuri in urmatoarele 3 luni si anume priorix, varilrix si havrix. Plus ca saptamana viitoare ii dau doza rapel de rotarix dar macar e oral! Cam multe ma gandesc...plus decalotat! cred ca o sa il cam sperii pe bietul meu Luca...
Va pup si va doresc o zi minunata!
Luca, dragostea mea
Luca luna VIII
Luca luna IX
radcarmen spune:
Raluca si eu trebuie sa il decalotez pe Vlad. Dar daca ai de de dat atatea vaccinuri lunile urmatoare eu zic sa nu il mai chinui si cu decalotatul pentru ca nu pateste nimic daca mai asteapta putin. Doar in cazul in care i se roseste putulica e urgenta, asa mi-a spus chirurgul. Sa stii ca si Vlad, cu toate ca i-am facut vaccinurile platite tot a facut putina febra (38,5 luata in fundulet fara sa scad cele 5 unitati). Ideea este ca in primele 36 de ore de la vaccin sa nu faca febra inalta, aceea e considerata periculoasa. sa treaca. Saptamana viitoare mergem si noi la vaccin. Doamne ajuta toti copilasii!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu
karla32 spune:
Carmen, pediatrul m-a tot pistonat sa il decalotez inainte de 1 an. nu am avut curaj si uite ca e mai greu acum! mi-a spus ca e mai delicat (si va fi si mai si daca mai intarzii) ca deja copilul face legatura intre usturime si facut pipi si are tendinta sa se abtina ceea ce nu e deloc bine!prin urmare trebuie sa ma hotarasc.e si mai grav ca Luca de-abia ma lasa sa ma apropii de putza lui. cred ca se gadila. isi strange picioarele, se zbate, rade, fuge, chicoteste, si-o acopera cu mana...dar daca il ustura cred ca nici pampersul nu ma mai lasa sa i-l schimb!ce o sa-i mai fac?
totusi... poate peste 1 saptamana fac un hei-rup si rezolv si asta...
Luca, dragostea mea
Luca luna VIII
Luca luna IX
elyanne spune:
La muuuuuuuulti ani
Bogdan Eugen, Teodor Patrick, Alexia Sara
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
radcarmen spune:
La multi ani, Bogdan!
La multi ani, Alexia!
La multi ani, Teodor!
Sa fiti sanatosi, fericiti si norocosi!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu
elpower spune:
Buna dimi! Poftiti la cafea aburinda!
Multi ani traiasca sarbatoritii de ieri si de azi!
Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
elpower spune:
Bine ca m-a pus sa ma "laud" cu cat de agresiva e fi-mea! Ca ieri in parc si-a luat-o pe coaja, dar nu numai ea. S-au pocnit, s-au tras de zulufi. Dar ea statea si se mataia cu fata la mine. Dupa cum o vedeam eu, as fi crezut ca riposteaza, dar cred ca sunt inca prea mici ca sa stie ce e aia.
Era fascinata de mingiutele tuturor si , in special, de triciclete, dar in lipsa astora se multumea cu carucioarele celorlalti copilasi. Cred ca trebuie sa ma innarmez si eu cu plasa de jucarii afara.
Mi-am facut curaj si am lasat-o sa mearga, sa cada si sa imbratiseze cati copaci a vrut in poienita. Era iarba si s-a saturat mancand la ea . Gustoasa tare! Iar de copaci, e fascinata.
Eu am lasat-o sa se descurce singura, numai ca am constatat ca habar nu are cum. Oricum mi s-a parut suficient ca celelalte mamici si-aiu certat plozii, desi nu stiu cat era cazul. Zic asta pentru ca, intr-un fel, reactiile picilor vis-avis de Thea erau justificate. Unul a pocnit-o si a tras-o de par doar pt ca maica-sa nu mai contenea sa se minuneze de cat de scumpa e Thea. Asa ca eu cred ca , pe undeva, ei chiar au dreptate:)).
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
elpower spune:
Mady mult curaj! Tu esti mamica cea mai buna pentru Razvanelu', sa stii!
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
madybulancea spune:
buna...razvi e vesel, a facut azi noapte febra,nu a vrut sa pape lapte milupa hn25,a facut caca de 6 ori pana la ora asta,dar nu mai vomita,si a mancat banana cu branzica si a dormit bine azi noapte!!!!
vroiam sa va intreb care da branzica cumparata din comert?si de care?si lasati copii sa se joace in nisip???
ela mersi!
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan