LMA Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (80)
Raspunsuri - Pagina 13
carmenefr spune:
La multi ani sarbatoritilor zilei
Adrian
daria
adelina !!
Ca si uitasem sa zic LMA...
Zadi eu sper ca sa-i fie bine fetei la gradi, sa se integreze...
Cred ca asa eram si eu cand eram mica, parca asa cum e Ingrid.Cel putin asa imi amintesc.Ma jucam cu copiii, insa daca ei exagerau cu unele lucruri, gen impins, pocnit, ma caram.Ma puteam juca si singura, fara probl.Nu mi-a placut niciodata agresivitatea sau sa fiu eu asa.Adica asa a fost firea mea, mai moale...si acum cam la fel sunt...Sincer, am avut in principiu de castigant din treaba asta...Insa cateodata mi-ar fi placut sa am mai mult tupeu...
Eu zic sa nu-ti faci probl pt Ingrid.
iunita spune:
ho si eu!
ca deh..la subecte sensibilicoase tre sa fiu prezenta.
So.. io cred ca o sa o las sa isi managiuiasca singura problemele .. pana la spartu' capului . nu vreau sa fie nici fraierache.. da tu mama tot , dar nu lua ca "nu e al nostru". nici sa imi urle agatzata de picioare ca "ala m-a ciupiiiiit". io , copil fiind, am mers pe principiu "bate si vei fi batut".. sa se descurce nenica. sa nu imi vina mie bocind, s ama lupt io cu mama zmeilor si cu tot familionu lu' "baiatu rau care m-a tras de motz" si maine ea sa se pupe cu ala ca fac mai urat.
in alta ordine de idei.. nu am sa inteleg nicicand partea cu "ma face de rushine ca vrea sa ii dea cu lopata in cap"..neeee..pai ce..plodu o face ca ma face pe mine de ras? o sa ma faca de ras cand o avea 12 ani si i-o zice la vreo mamuca ceva de bine..atunci o sa am probleme. pana atunci.. e copchil, e isteric, asha e si alalat PUN PARIU.
ca dau dintr-una in alta. io sunt uimita cati copii "perfecti" gasesc in aprcuri. aaa.. al meu NU tipa, nu plange, nu loveste, nu ia de la altu, mananca tot, doarme non stop.. FRATE< CE LE DAU SA MANANCE? iote ca io nu cred..eu cred ca si mama aia de acu 2 ore se dadea cu curu de asfalt ca progenitura ei facea istericale, nu o sa rateze momentul sa imi spuna ca ce bestie de copil am io si uite cuma learga si chiuie si ce inger are ea.. ihim..siiigur ca da. da-ti si o marmota bonus?!?!
io nu stiu daca voi ati inteles ceva dar eu stiu sigur ce am vrut sa spun. daca exista reactii adverse la acest mesaj va rugam contactati medicul sau farmacistul
toate bune!
are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza
Zadi spune:
Zana mea face pe zmeul acasa. Afara nu se baga in seama, de zice lumea ca e sfanta (asa cum zice Iunia !).
Chiar daca a luat-o pe coaja de la alti copii niciodata nu a venit plangand la mine uite mama ce mi-a facut ala.
Ea intelege prin a riposta sa plece de la fata locului si gata.
Pana acum nu am avut parte de istericale de genul vreau mingea lu'cutare sau papusa aia, sau sa smulga vreo jucarie si sa nu o mai dea inapoi.
Pur si simplu asa e ea.
Eu mi-am facut mea culpa tot timpul (asa cum am mai zis) pt. ca am crezut ca eu sunt de vina ca nu se apropie de alti copii. E adevarat ca am lasat-o sa incaseze, gandindu-ma ca si voi ca trebuie sa se descurce singura si sa se caleasca, nu am intervenit decat atunci cand mi se parea pericolul mare gen bat in ochi, sa vina cu picioarele in spatele ei la tobogan, sa o impinga din leagan, sa fie muscata. Si apropo de muscat, am patit-o cu un baietel caruia ii dadeau canii si musca tot ce prindea...printre care si mana lu'fii'mea, noroc ca am fost pe faza si nu a apucat sa infiga bine colitii. Insa la cateva zile aflu de la bona baietelului ca Robert l-a muscat pe un alt baietel David de deget si ca i s-a infectat muscatura. Asa ca se intampla si din astea.
Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)
Zadi spune:
Ieri l-am tuns pe Iansencookie (asa ii spune mai nou Ingrid).
Am facut un album cu prima lor freza...priviti la noi ce tunsi suntem
Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)
madybulancea spune:
sunt ffff suparata pe mine...acum are si diaree,am trecut pe regim, a facut si febra....nu stiu dak o sa reusesc sa imi revin si sa rezist...injectii la 6 ore adu asistenta,du asistenta,plangeee de nu mai poate cand ii face injectii...stiu ca par penibila,dar asta simt si nu am cui sa ma descarc,nimeni nu m-ar intelege...totusi e bine ca nu mai vomita!!!
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
carmenefr spune:
Madybulancea imi pare rau pt micul Razvanel...
Zadi sa va fie de bine pt noua freza!
karla32 spune:
mady, vino-ti in fire! Razvan e un voinic si se va face bine! are nevoie de tine zambitoare si nu cu ochii inotand in lacrimi! hai, ca o sa-i treaca!deja sunt mai marisori si mult mai puternici decat ne inchipuim noi! pupa mama baiat frumos si mamica speriata!
Luca, dragostea mea
Luca luna VIII
Luca luna IX
diana_jors spune:
Salut,
n-am mai intrat de ceva vreme, dar va asigur ca absentele au fost motivate
Vreau sa spun tuturor bebeilor carora nu le-am urat nominal si va rog sa nu va suparati pe noi
Noi suntem bine, sanatosi, voinici...
In discutia de fata nu ne bagam, al meu e dintre cei care merge si ia de la altii inca n-a batut pe nimeni, dar a facut scandal monstru pentru ca nu l-am lasat sa rastoarne tricicleta unei fetite, pe care tot el a dus-o si a impotmolit-o in nisip...
si suntem alaturi de toti bolnaviorii
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
roxanici spune:
Mady, doar nu crezi ca din cauza ta nu e Razvi bine. Vezi ca diareea s-ar putea sa fie de la antibiotic.
Ddana, capul sus, privirea in viitor, gandul la teza, inima impacata si oricand ai nevoie de ceva ne gasesti aici sau in particular.
MA CU copiii in parc chiar nu stiu cum o sa fac cert e ca io ma enervez mai repede la faze cum a descris Carmen sau cum a dat ex Zadi. Adica io as fi plecat de mult ori as fi vociferat intr-un final.... pai ce...copilasii mei, ies in parc sa fac politie sau sa ma fugaresc ba la tobogan ba la leagan. Pai rabd de cateva ori da nu mult. Aia cu lovitul de alti copii la fel, il las sa ia cafteala dar pana la un punct. Zilele trecute statea rares in parc fix ca o floare...plantat intr-un loc si se uita cu mare admiratie la restul parcului. A venit un copchil de vo 8 ani, cu spiderman in loc de creier, si-a tras fesul pe cap si a inceput sa urle la rares: "sunt spidermaaan!! sunt spidermaaan!!" . Rares s-a crizat prima oara dar a rezistat, a doua oara a inceput sa urle. L-am luat de acolo si l-am mutat ca doar era blegul care statea; doar nu era sa ingradesc imaginatia lu spiderman.
As fi preferat sa se opreasca copkilul ala cand a vazut ca s-a apucat de urlat raresu da nah.....
Bianca, baga reteta pt mine
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
radcarmen spune:
Mady hai te rog nu mai fi asa suparata. Mai sunt fete care au trecut prin calvar de asta. Nu e vina ta ca a racit Raz. Poti sa ii dai ca sa ii refaci flora intestinala un pliculet de Biotics pe zi dizolvat in putin ceai sau apa sau lapte. Produsul asta l-am dat si eu lui Vlad la recomandarea dr. atunci cand a facut tratament cu antibiotic. sa treaca si sanatate multa!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu