Mamici de mai-iunie 2008 (52)
Raspunsuri - Pagina 5
gabitzam spune:
Anca, exact, eu dupa un an am trecut cu Andrei la dus in cada mare, ca baie in cada nu prea voia. Si am luat un covoras antiderapant, cum zici.
Monik, am vazut pozele pe flickr, tare sunt dulcele hainutele, zici ca-s bombonele asa roz
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
alra spune:
http://forum.desprecopii.com/forum//photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=48662&cid=33682
uite o poza cu laura la 1 an in galeata
Vacanta cu Laura in Romania
gabitzam spune:
Ce dulce eee! Si ce relaxata sta acolo in galetusa
Tu cum te simti, Alra?
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by alra
http://forum.desprecopii.com/forum//photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=48662&cid=33682
uite o poza cu laura la 1 an in galeata
Vacanta cu Laura in Romania
iieee, uite, face baie in copaie!!!
36+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 4 sapt
ancaurn spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Anca, exact, eu dupa un an am trecut cu Andrei la dus in cada mare, ca baie in cada nu prea voia. Si am luat un covoras antiderapant, cum zici.
Monik, am vazut pozele pe flickr, tare sunt dulcele hainutele, zici ca-s bombonele asa roz
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerillawww.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)
Aaaa, pai si eu tot dupa un an am trecut-o in cada, din motive de comoditate, dureri de spate stand langa ea, etc. Spuneam doar ca cine chiar vrea, poate imbaia copilul deja in cada cand sta bine in fundulet si atunci ce rost mai are galeata aia dupa 15 luni?
31+ Dragos si mami de Cezara (19.07.2003)
simonacip spune:
Monik, succes miine la eco!
Hainutele din europa sunt super, chiatr imi plac si mi se par la un pret avantajos.
Gabitza, unde e locul asta d ejoaca dragut? Si cam cit costa? Se poate merge acolo si intr-o zi ploioasa ca astazi?
SI noi am fost azi, la cringasi, imediat la baza podului Grant. Era 10 ron pe ora pentru copil. I-am schimbat 2 tricouri lui david, atit s-a agitat. i-a placut..si-ntr-o zi ca asta, oricum nu aveam alternativa. Se tin si petreceria colo...
David (10 nov 2004) si
Simona AMR 18 zile
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
gabitzam spune:
Simona, este chiar vis-a-vis de ProTV, pe Pache Protopopescu, de cheama Kid's Dream. Am platit 20RON pentru copil, dar nu ne-au socotit timpul cat am stat, nu stiu exact daca este pe ora sau suma fixa.
Era o petrecere de copii acolo dar si multi copii pe linga cei de la petrecere. Cred ca din cauza ploii.
Daca se strang 15 copii fac o singura petrecere, daca nu fac si cate doua.
Anul trecut i-am facut ziua tot cu fetitele astea la BooBoo Jungle, pe bdul. Lacul Tei.
MissParker spune:
Fetelor, n-am mai scris de cateva zile si deja am pierdut 2 capitole!!! Am citit azi pe saturate :-)) Noroc ca Bogdan a stat pe Formula 1 (sunt buni si prostii aia la ceva) si m-a lasat la PC atatea ore...
N-am putut sa mai intru pe net de la servici din cauza ca de pe 1 aprilie a trebuit sa ma ocup de cea care mi-a preluat postul, am ajutat-o cu diverse, i-am aratat toate cele etc. A fost ingrozitor de stresant, mai ales ca inca nu terminasem cu ale mele si a trebuit sa ma mut la alt PC, unde nu aveam programele si setarile mele vechi, in fine...
N-am avut baby shower, insa am organizat un mic brunch la servici si am primit cadouri tare dragute: de la colegi un voucher de 200€, de la sef si sotia lui un BabyBjörn si un set de biberoane, de la alte doua colege o cutie impachetata frumos, cu baloane etc., in care mi-au pus la gramada: dulciuri, ulei de baie relaxant pt. gravide, ceai de frunze de zmeura, un body si niste sosetute pt. bebe nou-nascut, Ohropax pt. Bogdan , paturica, betigase de vata speciale pt. curatat bebele, servetele umede si servetele de spalat de unica folosinta, tampoane de sani, pompita de nas, biberon, ceai de fenicul impotriva colicilor, pastile homeopatice impotriva durerilor la cresterea dintisorilor, m-au impresionat enorm!!!!
Una din colegele mele care venise si ea la brunch este cu o saptamana inaintea mea, are tot baietel si totusi burta ei este jumate cat a mea... Ma sperii pe zi ce trece de dimensiunile pe care le-am luat, parca am inghitit o minge de baschet!!
Vineri seara am fost cu vreo 10 colege mai apropiate la un local, sa ne luam ramas bun cum trebuie, a fost foarte frumos... In final, desi stiam ca nu lipsesc decat maximum 2 ani, mi-a fost destul de greu si ma apucase asa o nostalgie... In orice caz, am anuntat deja ca voi participa la serbarea de vara a firmei care are loc in fiecare an in august; daca bebe va fi bine sanatos si eu la fel, daca vremea va fi ok, el va avea cam o luna si jumatate atunci, deci il iau in carucior si il duc sa-l prezint la colegi.
In fiecare vara firma organizeaza ceva f. frumos, in aer liber (o data am fost la o cursa de cai organizata special pentru noi, unde calul "meu" chiar a castigat, alta data am fost la un parc mare unde au organizat trageri cu arcul, cu prastia, aruncari cu sulita, ne-am distrat pe rupte), iar seara se face gratar mare cu mancare f. buna, dupa care incepe discoteca si se danseaza pana la ziua...
Dordia, deci tu spargi gheata pana la urma si vei deschide drumul pentru bebelusii nostri. Iti tinem de pe acum pumnii sa fie totul bine, sa vii cu vesti extraordinare!! Eu as opta pt. Rahi, sa fiu cat de cat prezenta la aparitia lui bebe... dar nu vorbesc din experienta, asa ca ...
Asa sunt de emotionata pentru cand vor incepe nasterile, Doamne!!! Si ma rog ca totul sa fie bine cu fiecare din noi si cu bebeii nostri scumpi!
Fetelor, trimiteti-mi si mie din sindromul cuibului ceva, acolo, ca eu am intrat intr-o inertie de zile mari. Mai, nu-mi vine sa fac absolut nimic decat sa zac...
SilviaPop, vezi ca faza cu intepatura la coloana nu e carcel, s-ar putea sa ai undeva un nerv atins sau inflamat si ala provoaca dureri cumplite... S-ar putea sa ajute daca te dai cu o lotiune anti-inflamatorie, vezi si tu ce e permis... Am citit si povestea motanelului tau, ce rau imi pare ca l-ai pierdut!!! Cred ca te-a afectat enorm. Asa i-a fost si sotului meu cand vaca de sora-sa l-a anuntat sec ca Lord, cainele pe care-l iubea el asa mult, avea cancer la pancreas si a trebuit sa fie eutanasiat... Ai insa atatea amintiri frumoase cu el, pe alea nu ti le mai poate lua nimeni!! Auzi, tu stai pe Colentina? Acolo am copilarit si eu, la Teiul Doamnei... Si eu am avut un hemoroid mare si dureros rau de tot acum vreo 2 luni, era cat o boaba de fasole alba (adaugata la ciorchinele deja existent ), mi-a dat doctorul o crema speciala si in 2 zile mi-a trecut, dar pana atunci imi venea sa merg ca si cowboy-ii, cracanata la maximum... Stiu cum e Pana mergi la doctor da si tu cu dusul cu apa ceva mai rece acolo (tine mana in fata, sa nu racesti in partea cealalta) si stai cracanata, lasa-l la aer.
Aimee79, am vazut pozici frumoase cu fetisoara de bebe scump!!!
mihaser , felicitari pt. permis!!! Dar nu te risca prea mult cu masina, ai mare grija, auzi? Eu nu am carnet, nu m-am incumetat pana acum si acum chiar ca nu mai vad nici un sens... si nici n-am chef, ca sa fiu sincera pana la capat
simonacip, tine-l bine pe bebe la caldurica si nu-ti face probleme cu greutatea, o sa le dai jos! Tu oricum esti supla de felul tau, deci corpul o sa coopereze ca sa-si revina la greutatea obisnuita!! Eu as fi multumita sa raman cu ingrasatul sub 20 de kile si gandeste-te ca am inceput deja ca supraponderala! Asta e, riscul meseriei
Lorich, parca tu ziceai ca-ti placuse George Carlin. Ma bucur, noi ne-am comandat toata colectia cu show-uri ale lui, trebuie sa soseasca din USA zilele astea si atunci o sa am ce face singura acasa, n-o sa ma plictisesc :-)) M-am uitat si la Dane Cook, recomandat de Laura, dar nu se compara, Carlin e mai pe gustul nostru, e mai acid, mai direct, mai porcos ;-)) De exemplu, am ras cu lacrimi la asta: http://www.youtube.com/watch?v=k2NEzmzfXho Iar la asta am ras amar: http://www.youtube.com/watch?v=CjRQwvnjpPw Imi merge la inima cum le zice!!!
Hey, wow, a revenit Ylari!!! Ce ma bucur! Frumos nume ai ales pentru bebeluna ta Si stai linistita, ca si eu ma simt uneori ca o balena, am pus 11 kile si sunt mult mai in urma decat tine!!! Pana la final ma tem ca voi avea un burtoi cat un butoi ... Pune mai repede poze de la nunta!!
Eu am inceput ca si Danutza77 sa am momente cand mi se face frica de nastere, dar o frica din aia mare!! Noroc ca imi trece repede...
Ma fascineaza sa stau sa ma uit la miscarile lui bebe prin burtica, parca am un alien care se tot foieste pe sub piele... Acu' doua zile a avut reprize de sughituri si m-am bucurat sa simt ca e cu capul in jos. Sper sa nu se mai intoarca. Pe 10 aprilie merg iar la doctor si aflu mai multe. Maine incepem cursurile de pregatire pt. nastere, sunt foarte curioasa cum va fi...
cleo78 , am dat click pe linkul tau cu tortul ala bestial . Vezi ca daca mai pui din astea te reclam pentru "continut indecent" Stii ca nici eu nu am habar cum sunt contractiile? N-am avut deloc! Pai eu am avut stratul de grasime gros si nu s-a simtit cand se tot intindea si se marea uterul... Cred ca dupa nastere o sa am o burta ca un cangur Ah, sa nu uit, felicitari pt. colul lung si inchis si burtica sus!! Clipul cu bebele la 10 minute m-a cutremurat!!!! Doamne, pai eu n-as mai sti cum sa-l iau pe bebe ca pe o bucatica de portelan, iar aia acolo il sucea si-l invartea si-l sucea de mama focului. Pe de o parte ti se strange inima cand vezi cu cata "brutalitate" il rasuceste si cum oracaie el de zici ca-l omoara cineva, dar apoi ma gandesc ca ce naiba, aia au experienta si deci stiu ca nu se intampla nimic grav cu bebe... Propunerea mea daca vrei sa accelerezi putin nasterea (putin mai tarziu, nu acum) este ceaiul de frunze de zmeura si "exercitiile" la pat. Si Doamne-ajuta sa ajungem si noi la varsta mamaiei tale. Nu m-ar mai deranja sa uit ce tramvaie circula ;-) Tu intrebai de ciocolata belgiana? Eu am fost de curand la Häagen Dasz si am vazut ca au bagat un nou fel de inghetata: Dark Orange Chocolate E inghetata de ciocolata usor amaruie, cu coji de portocala in ea. Yummy-yummy, stii cat e de buna?? Le-am zis sa pastreze aroma asta pe veci, sa n-o schimbe niciodata!!!! Iubesc ciocolata cu portocale!!
dorinutza82, o prietena a mea a baut ceaiul de frunze de zmeura in draci si rezultatul s-a vazut: ea era tare ingusta in solduri, baietelul ei a avut un cap imens si 4,5 kg, dar l-a nascut natural si nu a avut epiziotomie si nici nu s-a rupt nimic acolo jos... Sa nu razi, dar o colega mi-a mai spus ca ne putem masa jos (ca sa evitam epiziotomia) cu ulei de masline si mai ales cu cafea rece, cica si aia ajuta. Dar tot asa, cam de prin saptamana a 37-a...
Fetele cu carcei, e de la lipsa de magneziu! Bagati nuci si banane la greu, sunt f. bune. Si cand vi se pune carcelul noaptea, dati-va jos din pat si puneti-va cu toata greutatea pe piciorul unde aveti carcelul, aplecandu-va putin in fata, asa trece cel mai repede
Fetele cu neuroni putini, dar (ne)buni , vi-l bag si pe Bogdan al meu in clubul vostru. Eu azi la pranz am incalzit pt. mine niste ... pateuri (hehehe!) si lui i-am facut niste steakuri la gratar cu cartofi natur si o salata buna, cu rosii etc. Il aud ca mananca uitandu-se la Formula 1, apoi vine in bucatarie si incepe sa injure: "Bai, ce bou sunt!". Ce facuse? Uitase castronul cu salata in bucatarie si mancase doar carnea cu cartofii... Dupa aia s-a consolat, cica asa a simtit mai bine gustul la carne
Uite ca au venit mamici noi. Flore07 si Elodie, bine-ati venit si va dorim sarcina cat mai usoara pana la final, nastere fara probleme si bebei sanatosi si mancaciosi!! Imi place numele Patricia tare mult (ca rimeaza cu Felicia ).
mi_bebelina, bine ai revenit!! Se cere prezenta mai frecventa!
Lilly79, si eu am aceleasi senzatii dupa ce stau 10 minute in picioare, am impresia ca bebe iese in 5 minute daca nu ma asez!! Ma sparge la vezica. Bine, din cauza ca e plasat foarte in fata, asta explicand si burtoiul imens, am avantajul ca macar nu ma apasa pe plamani sau pe stomac, nu ma loveste in organe, doar vezica sufera... Ata ete...
Getutza, nu-ti mai face ganduri negre inutil!!! Si sa stii ca sufletelele de copii exista in univers inca dinainte de conceptie, eu cred cu tarie chestia asta. Eu ma rugam inainte sa raman gravida mereu sa vina un sufletel in viata noastra, sa ne accepte pe noi ca parinti... si uite ca a venit! Iar tu ai o nepotica tare dulce si scumpica!! Te cred ca ti-e un drag de ea... Si nu-ti mai face griji cu echipamentul de spital. Eu daca voi uita ceva il trimit frumusel pe Bogdanel acasa, la farmacie, pe la magazine, se rezolva toate!!
socrate, din ce pozitie comoda tastezi, mama draga, ca pe mine ma rupe spatele cand stau prea mult pe scaunul de la PC si imi amortesc si pulpele, iar daca ma asez comod si ma las pe spate, nu mai ajung la tastatura ca sa scriu bine... Poate tu ai laptop...
inais, eu cand il simt pe bebe asa cum zici tu imi imaginez ca se impinge cu coloana, cred ca ce simtim noi sunt oasele lui... eu uneori le simt cum ma "razuie" ca niste zimti pe sub piele... Cat despre salteluta, nu te agita prea tare, e buna si una normala. Ete, ca noi om fi crescut pe saltele de cocos... Si uita-te la noi, ca suntem bine mersi
cenia, eu am de vreo 2 luni perna din aia de alaptat, e o binecuvantare, sa stii! Iar problema cu frigiderul o rezolvam altfel: noi ne luam unul nou, ca avem unul mai vechi, care e prea mic si nu are nici congelator (are Mutti congelator din ala urias in subsol si acolo ne tinem si noi toate alea). O sa se intereseze Bogdan si luna viitoare comandam un frigider mai mare si mai smecher... Asa ca am scapat de curatat ;-))
Ralu, bucura-te ca doi doctori ti-au zis ca ai col lung si tare si inchis!!! Uneori se mai intampla, dupa perioade de repaos, sa-si revina. Bravo!!!
Doloress, tocmai te strigam cand am ajuns la capitolul unde ai revenit!! Imi fusese dor de tine! Sa stii ca ideea cu lanterna e dintr-o carte a unei moase, cica e verificata ca in majoritatea cazurilor bebe coboara sa vada ce e acolo. Asteapta o perioada a zilei cand el incepe sa se miste, fa intuneric in camera, impunge-l putin cu degetele de sus in jos si apoi tzup cu lanterna jos, sa vezi ce se intampla!! Incercarea moarte n-are! Imi pare rau sa citesc ca ai diabet de sarcina. Acu', nu stiu cum o fi diabetul de sarcina, dar diabetul normal nu e intotdeauna cauzat de zahar si de dulciuri, cred ca trebuie sa existe si un mic dezechilibru hormonal, de natura endocrinologica... Un rol important il are si psihicul. Apoi, unde mai pui ca tu esti tare micuta si schimbarile hormonale intr-o sarcina sunt enorme, poate ca si asta te-a dat peste cap. Dar nu te ingrijora prea tare, se poate tine in frau cu un regim usor, poate si ceva homeopatic etc. Bafta multa!!!
Alysh, am incremenit citind faza cu "De ce sa-i dau eu locul, ce, am lasat-o eu gravida?"... Mai, pana unde poate merge nesimtirea oamenilor? Asa ceva chiar ca nu mi-a fost dat sa aud vreodata!! Ce bine ca la noi, pe ruta pe care merg eu, sunt mereu locuri libere si in tren, si in autobuz, si in metrou...
Magnetism, si eu cred mult in gandirea pozitiva, o atitudine interioara relaxata si calma ajuta cu adevarat! O sa incerc sa fiu cat mai linistita la nastere, Doamne-ajuta sa si pot, ca stii cum e cu teoria si cu practica! Sunt f.f. curioasa care din noi va naste prima
Reallaura,
alra, felicitari pt. sarcina si bafta!!! Sa fie intr-un ceas bun!
fecian, Onyx, aelita, acina, voi pe unde mai sunteti?
Simonix, era sa te dau si pe tine absenta, dar uite ca pana apucai eu sa citesc ditamai carnatul de capitol ai reaparut si tu Eu cel mai bine dorm in prima parte a noptii, cam 5 ore excelent. Apoi incepe foiala si am noroc daca reusesc sa adorm din nou de 3-4 ori... Iar la toaleta tot asa, de 4-5 ori pe noapte. Si la spitalul unde nasc eu tot asa se procedeaza (pt. bonding): daca totul decurge normal, ti-l pune pe bebe imediat pe piept, il lasa acolo cam o ora ca sa se stabileasca prima legatura sufleteasca intre noi si el, abia apoi il ia la masurat, la curatat etc.
lcazangiu, LA MULTI ANI cu sanatate, fericire, bucurii, noroc, sa ti se indeplineasca cele mai arzatoare dorinte!!!!!
Fetelor din Romania, imi pare tare rau cand citesc cate griji suplimentare aveti voi cu banii astia pe care trebuie sa-i platiti pentru o nastere (nemaivorbind de pliculetele aferente)... Eu ce-i drept nu o sa nasc cu un doctor "al meu", care sa ma cunoasca, insa aici nu se plateste nici macar un cent, esti asigurat si cu asta basta, doctorii trebuie sa-si faca datoria si meseria, fir-ar sa fie...
In incheiere sa va spun ca ieri am fost si ne-am comandat caruciorul. In final l-am luat pe asta:
http://www.hartan.de/produkte/main.php?artnr=1274-62-207
Exact asa cum e in poza, in aceeasi combinatie de culori. L-am gasit la un centru mai mare, cu 419 euro, a fost totusi cu 200 mai ieftin decat primul la care ne oprisem. Le-am comparat si am descoperit ca asta e mai stabil, mai solid putin, are suspensii la toate rotile, are cosul de cumparaturi mai mare etc. si evident fiind si mai ieftin nu am mai ezitat. Am mai scapat de o grija...
Hai ca v-am spart cu mesajul asta, cred ca am ocupat o pagina intreaga
Felicia 28+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
cleo78 spune:
missParker, welcome beck.
In primulr and, sa nu te iei de prostii aia de la Formula 1, ca si io ma uit la ei!! Bine, am dormit de pe la Lap 50 -> lap 4. Ca e a ploaie aici...
In al 2lea rand, e atat de frumnos gestul colegilor- prin care ti-au luat atatea lucruri utile...alea mici,mici, dar le vei fol. si te vei gandi la ei. Aici e mana de femeie...
Cat despre poza de la mine, am atentionat sa nu se dea click!! Pt cine nu rezista... Se vede ca sunt casnica, da? SI iti multumesc pt ideea de spalat frigiderul!!! Si asha am un fix cu el...ca e cam vechi! Desi merge f. bine, dar sa caut pretext sa cumpar altul doar pt ca e murdar...nu imi trecea prin minte!!!
Pup si...te astteptam cat mai des pe aici!!!! Ca de acu..esti si tu casnica!
36+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 4 sapt
monik16 spune:
Wow! MissParker dar ai scris nu gluma !
Arata f bine carutul! Sa-l folositi sanatosi!!
31+ Sara-Maria