Mamici de mai-iunie 2008 (52)
Raspunsuri - Pagina 6
simonacip spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Simona, este chiar vis-a-vis de ProTV, pe Pache Protopopescu, de cheama Kid's Dream. Am platit 20RON pentru copil, dar nu ne-au socotit timpul cat am stat, nu stiu exact daca este pe ora sau suma fixa.
Era o petrecere de copii acolo dar si multi copii pe linga cei de la petrecere. Cred ca din cauza ploii.
Daca se strang 15 copii fac o singura petrecere, daca nu fac si cate doua.
Anul trecut i-am facut ziua tot cu fetitele astea la BooBoo Jungle, pe bdul. Lacul Tei.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerillawww.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)
Merci de informatii, sunta foarte bine, o sa vizitam si locul respectiv cind om avea inca o zi ploioasa ca asta...
David (10 nov 2004) si
Simona AMR 18 zile
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
monik16 spune:
Mama ce toarna afara!!!Si bate vantul...urata vreme!
Azi n-am scos nasul afara si ma simt tare adormita si ametita...Toata ziua am clocit ca o clotza.
Oare si maine o fi la fel? Ia sa verific pe net...
31+ Sara-Maria
SilviaPop spune:
Ce-mi place cand scrieti mult. Va citesc si nu ma mai simt singura
V-am urmat sfaturile si am stat la dusulet cu apa calda apoi am bagat crema de galbenele, e mult mai bine. L-am bagat si cu degetul inauntru( mutumesc Simona de idee) si nu mai doare deloc. Problema e ca iese daca merg. Trebuie sa stau jos. Ma gandeam sa incep sa merg cu degetul in fund. Tati iar a inceput cu mistourile ca o sa zica medicul ca daca n-am voie sex normal am trecut la anal. Dar i-am zis ca daca rade se ia. Si s-a speriat.
http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png
Reallaura spune:
Doamne, ce ploaie!! Ce bine ca nu tr sa mergem la serviciu maine!!
Monik, merci mult pentru pozici si detaliile legate d epret. Foarte dragute lucrusoarele, sa le poarte sanatoasa bebelina!!
Cred ca a meritat Europa.
Succes maine la eco!
Cleo, Llosa e scriitorul meu preferat. Am poze cu el si 5 autografe de cand a venit in Romania.Asta a sa, ca sa ma laud discret.
Gabitzam, foarte frumoasa locatia pentru petreceri de bbei. te-a intrebat sis tot ce voiam sa te intreb eu.Bine de stiut.
Miss, felicitari pentru achizitionarea caruciorului. e fosrte frumos! Eu am capatat un landou, asa ca aman achizitionarea caruciorului pentru can o sa fie bb ceva mai mare si o sa-i iau direct un carut sport.
Inais, felicitari pentru atata sport in sarcina! Pai, vorba ta, esti campioana!!
Laurita 35, , Mircea
AMR: 6 sapt
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?ownerId=102276809&artistType=&photoFuid=G%3A460066913" target="_blank">HI5
flore07 spune:
buna fetelor dar voi chiar scrieti nu gluma am avut mult de citit[cool
monikdragute hainute dar cel mai mult imi place caruciorul ,numa informativ sa-mi zici si mie pretul sa compar preturile din bucuresti cu muresu...
MissParker mersi si mie-mi place foarte mult dar la fetita mea mai mare nu prea -i place si a gasit si ea un nume MAIA si o sa il pun si pe asta ...
Am citit si despre saltele si eu o sa folosesc o saltea de iarba de mare este foarte buna dar nu stiu daca se gasesc in romania eu am primito cadou dar este foarte buna acolo a crescut si fetita mea de 5 ani si o am si acuma este ca noua.
In sfarsit am avut si eu azi curajul sa fac baie ca si eu am avut probleme la inceput si mi-au recomandat doar dusul dar nu am stat mult in cada ceea ce as fi vrut ca-mi place la nebunie
Ce vitamine luati voi ?????? daca luati asa ceva ca eu nu am primit nimic de la doctor doar fier si acid folic....
flore 33 + mama de denisa anamaria
Doloress spune:
Fetelor imi pare rau ca ploua la voi :-( Acuma insa a venit si randul meu sa am vreme buna, 6 grade , sa nu radeti de mine dar e o adevrata performanta ca nu mai ninge si nu mai e intunecat, 6 grade si soare, stau cu geamul de la balcon deschis si in pantaloni scurti, ca sa vedeti ce m-a calit vremea asta canadiana. Au iesit si copii de pe strada afara si bat mingea, o adevarata incantare sa le aud rasetele, pentru mine asta e semn de primavara .
Miss Parker merci de incurajari si bine ai revenit, foarte fain caruciorul, si gestul colegilor e super! Si la noi se da un cadou, dar nu asa de mare, de obicei se da un cosulet din ala cu maruntisuri dar care sunt tare utile, Cleo la noi cosuletele astea sunt gata aranjate la magazin, te duci si le iei cand nu ai nici o idee de cadouri, sunt foarte practice. Acuma la ultima care a plecat i-am luat un babyphone ca nu avea. Astept si eu sa se perinde pe la biroul meu sa ma iscodeasca ce mai imi trebuie. Eu as prefera o geanta de scutece, ca sunt tare scumpe si astea si mi se pare aiurea sa dau vreo 60 de dolari pe una cand am o tona de genti mari, ca mie astea imi plac, chiar daca nu sunt speciale de bebe. Dar daca as primi una speciala cadou, nu m-as supara.
Monik foarte frumoase hainutele, vreau si eu fetita acuma, cand le-am vazut !
lcazangiu La multi ani !
Imi pare rau fetelor de hemoroizi, eu nu am avut niciodata si nici nu imi doresc, pot fi cumva evitati? Stiu ca statul pe scaun nu ajuta deloc.
V-am pupat, ma duc la cumparaturi si sa ma bata putin soarele asta, chiar daca-i cu dinti.
Doloress 30+ Patrick
My baby
alina_anto spune:
Buna, fetele!
Acum ne-am intors de la munte...credeam ca nu mai ajungem in Bucuresti..Cred ca jumatate din bucuresteni au fost-ca si noi- pe Valea Prahovei.. Dar, in fine, am ajuns..
IcazangiuLA MULTI ANI!!
Ma intorc sa va citesc si apoi va mai scriu.. Mi-e o foaaammeeee!!!!
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
AMR: 5 saptamani!
Alina 33+ SARA-MARIA
simonacip spune:
quote:
Originally posted by SilviaPop
Ce-mi place cand scrieti mult. Va citesc si nu ma mai simt singura
V-am urmat sfaturile si am stat la dusulet cu apa calda apoi am bagat crema de galbenele, e mult mai bine. L-am bagat si cu degetul inauntru( mutumesc Simona de idee) si nu mai doare deloc. Problema e ca iese daca merg. Trebuie sa stau jos. Ma gandeam sa incep sa merg cu degetul in fund. Tati iar a inceput cu mistourile ca o sa zica medicul ca daca n-am voie sex normal am trecut la anal. Dar i-am zis ca daca rade se ia. Si s-a speriat.
http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png
David (10 nov 2004) si
Simona AMR 18 zile
Daviduchele meu
simonacip spune:
Alina_anto, cred ca au venit acum cei care au fost plecati in vacanta asta de summit...si cu ploaia asta, cred ca ati facut proba nervilor...
David (10 nov 2004) si
Simona AMR 18 zile
Daviduchele meu
Andree27 spune:
Lcazangiu LA MULTI ANI!!!MULTA,MULTA...MULTA SANATATE SI UN BEBE SANATOS SI PAPACIOS!!
Waw fetelor cat ati scris!!
Miss Parker bine ai revenit ca mi-ai lipsit!
Monik super tari pozele ,mai bine spus hainitele!!!
Gabitzule si pozele tale sunt criminale!Sa-ti pap baiatul ca ma termina cat e de dulce!!
Aseara nici eu nu am putut sa dorm si am vrut sa intru sa va citesc si sa va scriu,si ...ghinion,nu am avut net!De fapt azi toata ziua nu am avut net!Numai acuma seara s-a reparat reteaua!!!
Fetelor asa mi de tare burtica parca imi e un bolovan si mi mai lasata in jos!!!Inseamna ca o sa nasc mai repede???????????
Poze
Andreea 31+in asteptare de un ingeras: Eric
AMR: 9 saptamani!!!