Mamici de mai-iunie 2008 (52)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

quote:
Originally posted by SilviaPop

Monik,sa poarte cu placere tot ce i-ai cumparat. Eu cred ca am fatza de fraiera ca mie mi-au vehiculat preturi mai mari. sau poate ca in dragonul 2 sunt preturi mai mari pt ca are lift de sticla in interior, Pai daca gasesc aceleasi chestii in oras la preturi mai mari, eu ma intorc inapoi.
Multumesc mult fetelor care mi-au dat sfaturi. Am citit si eu netul in lung si in lat si concluzia e ca unguentele cele mai bune sunt cam interzise in sarcina. M-am dat cu galbenele si ma simt 10% mai bine daca stau nemiscata. Azi nu mai mananc nimic, mi-e groaza de toaleta. Precizez ca eu nu sunt constipata, mi-a aparut pur si simplu. Din cate am citit pe net face uterul presiune prea mare. Oricum, zici ca am o minge de fotbal in fatza, se uita lumea la mine lung pe strada. Baile calde stiam ca fac rau la col, dar o sa incerc. Marti oricum ma duc la medic si mi-e rusine sa-l sun inainte sa-i zic ca ma doare fundul... Eu marti ma duc sa ma interneze ca sa imi faca ecografia de trim 3 pt ca nu am gasit loc la programare si, internata fiind, trebuie sa-mi faca eco, ma strecoara. Acum ma gandesc ce ma fac eu noaptea ca sunt obisnuita sa stau treaza pana pe la 4 iar acolo se da stingerea, nici o carte nu pot sa citesc

http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png

Silvia, eu am fost in dragonul ala din mijloc parca nr. 4; asta pt. ca nu mi-am dat seama prima data ca tot in ala cu sticla si acvariu vroiam sa merg...Probabil acolo au preturi mai mari... E mare nebuinie pe-acolo!
Referitor la problema ta si eu am folosit mereu un unguent de galbenele de la plafar preventiv si nu prea ma plang, f rar mai am mici probleme...

Maine ma duc la ecograf...abia astept! Sunt f. curioasa cum se prezinta colul meu care ultima data avea vreo 4 cm pt. ca in ultimele 2 sapt am avut zile in care am mers de dimineata pana seara dupa cumparaturi pt. casa. Cand e vorba de cumparaturi de orice fel eu sut ca drogata...nu ma pot opri, nu simt durere, oboseala, nimic! Poate doar dupa.... Au fost zile in care ne-am oprit din colindat pt. ca sotul meu mi-a zis ca nu mai poate...Iar eu eram dezamagita ...Dupa, cand ajung acasa, imi dau si eu seama ca sar calul... Sunt dusa! De-aia sunt curioasa ce-mi zice maine medicul.

31+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

cleo, eu stiu pe cineva aici care a scaldat pe bb in galeata obisnuita
asta de zic eu e buna de folosit de la nastere, caci bb e in pozitie de uter in ea. o sa vedeti ca daca ii dezbracati si ii intindeti pe salteluta de infasat plang caci nu se simta in siguranta daca sunt prea "desfacuti". La fel si in apa, daca sunt mai adunati se simt mai in siguranta si daca au mai mult din corp in apa le e mai cald si nu mai plang.

ce are special asta fata de o galeata de la piata e ca are fundu mai rotunjit - e ca o bucata de sfera mai tuguiata, nu ca un trunchi de con cum e o galeata obisnuita. acuma eu cred ca o galeata cu gura mai mare face cam aceeasi treaba - alea clasicele de 10l imi par mici in gura si greu de manevrat bb in ele.

cum o spalam eu pe Laura: capul pe incheietura mainii stangi, o tineam de manuta stanga cu degetul mare si cel aratator bine de tot. deci aveam dreapta libera si puteam sa o spal cu ea. asa m-au invatat asistentele, daca tii copilul asa nu are cum sa dea cu nasu'n apa.
si ma invatasera sa o spal cu manusa uda cu un pic de gel de dus de bb pe perna de infasat incepand de la cap in jos si apoi sa o bag in apa cu ulei de bb doar ca sa o limpezesc.

pe la vreo 4 luni puneam direct gel de dus de bb + ulei in galeata si o bagam acolo fara sa o mai limpezesc caci gelul ala oricum nu e prea sapunicios. acuma o spal in cadita ikea unde pun un pic gel de dus de oameni mari da mai fin, gen dove si fac spuma multa si iara nu o limpezesc, decat cand o spal pe capanete dau cu dusu pe ea, da nu ii plaaaceee

monik16 la noi zic astia ca salteaua e buna daca nu e prea moale. atat. daca intrebi la magazin iti zic ca e buna daca e ff scumpa

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ina, eu i-am luat salteluta de cocos lui Andrei de la magazinul Barza. Poti sa vezi modelele, preturile si dimensiunile la ei pe site. Vezi www.barza-ro.com/matrazi.html" target="_blank">aici. Eu de acolo am luat atunci si patutul si bouncer-ul.

Dimineata am fost cu Andrei si inca doua mamici de la grupul de mai-iunie 2005, sa vedem un loc de joaca sa le facem petrecerea de 3 ani in mai. O sa fie Andrei si inca 3 fetite, una cu o zi mai mare, una din aceeasi zi si una cu o zi mai mica Am facut cateva poze, puteti vedea www.dropshots.com/gabitzam3#date/2008-04-06" target="_blank">aici.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor, ce faceti?

Pupici la toate, n-am apucat sa va citesc ca am fost la cora si mama nene ce am mai colindat!!!!!!!!!! Ma dor toate alea! Acum sunt la bucatarie, sa fac papa bun.
Ma intorc mai tarziu sa va povestesc ce am cumparat si ce am mai facut!

La multi ani sarbatoritei!!!!

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ylari, te-ai uitat si la haine de bebelusi in Cora? E ceva interesant?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Fetelor cu galeata pt imbaiat bebeii,

Ia priviti aici!
http://www.materna.com.ro/produse.php?cod=OkBaby_813

31+ Dragos si mami de Cezara (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by ancaurn

Fetelor cu galeata pt imbaiat bebeii,

Ia priviti aici!
http://www.materna.com.ro/produse.php?cod=OkBaby_813

super arata! Dar deja la 15 luni- 1 an si - bb isi manifesta el preferintele! Daa ajunge sa o iubeasca... speli bb si in dush, si oriunde.

36+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 4 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Ma tot uit si eu la ea si mi se pare ca seamana foarte bine cu cea pe care ne-au aratat-o fetele. Nu inteleg insa de ce doar de la 15 luni, cand bebe sta bine in fundulet de la 6-7 luni si deja poti sa-l speli practic oriunde, chiar si in cada pe un covoras antiderapant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by ancaurn

Ma tot uit si eu la ea si mi se pare ca seamana foarte bine cu cea pe care ne-au aratat-o fetele. Nu inteleg insa de ce doar de la 15 luni, cand bebe sta bine in fundulet de la 6-7 luni si deja poti sa-l speli practic oriunde, chiar si in cada pe un covoras antiderapant.

mi se pare la fel, doar ca e mult mai mare. Ce ne-au aratat fetele era cumva pt bb mic, de cateva luni, 4-5kg sa zicem. Asta mare este >10kg sa zicem.

36+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 4 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

quote:
Originally posted by babyname

SIMONA si eu am avut probl cu hemoroizii..asta vara am ajuns la proctoline...avema deja si sangerari si dureri nu mai zic...mi-au dat o crena de-a lor ff buna ca nu mai am dureri...dar trebuia sa ma operez...am ramas intre timp insarcinata. iti recomand bai la sezut si dimineata pe stomacul gol o lgta de ulei de masline...stiu ca nu e placut dar e fff folositor.
ICAZAGIU La Multi Ani!!!! tt ce iti doresti sa devina realitate.

iulia 33s cu+ BIANCA(21.06.02)
amr 6s

Da, am o prietena care mi i-a recomandat pt scosul hemoroizilor cu metoda aia nonchirurgicala...dar am inteles ca preturile sunt foarte mari, indiferent ca ai mult sau putin de lucrat pretul e acelasi....ea a avut vreo 5 fisuri dupa nastere, si singerari mari, tratament de durata (9 luni de zile). Imi spunea ca dc nu sunt probleme mari nu se merita costul...Acuma...nu stiu, eu mi-am facut o colonoscopie anul trecut. Era totul in regula, mai putin hemoroizii coroana pe care-i am...bleah...

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 18 zile
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput