Mamici de mai-iunie 2008 (52)
Raspunsuri - Pagina 19
Andree27 spune:
Si Flavia apropo suntem nascute in aceeasi zi!!!hihi
Poze
Andreea
31+in asteptare de un ingeras:
Eric
AMR: 9 saptamani!!!
Vianne spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Apropo de contractii, citeam mai devreme pe BabyCenter ca deshidratarea poate provoca deasemenea contractii. Asa ca aveti grija de beti lichide atatea cat trebuie! Chiar daca nu va e sete.
Salutare fetelor!
Asta voiam si eu sa va spun. La cursurile Lamaze ne-au spus ca din cauza dezhidratarii uterului pot aparea contractiile false. Aici, daca ajungi la spital in stadiul asta, iti pun o perfuzie, te tin 3 ore si te trimit acasa. Asa ca..multe lichide.
Noi suntem in sapt 33, am fost azi la doctor pt o ecografie si testul non-stress (se monitorizeaza bataile inimii bebelushului cand se misca si cand sta linistit). Imi vor face testul asta si cate o ecografie in fiecare saptamana, pana nasc. Cica din cauza varstei...
In rest...si eu ca voi...mai obosita, mai grasa, ma misc mai greu, respir mai greu...
Va pup pe toate!
Alina 33+
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova
Adriana_78 spune:
Buna seara fetelor!
m-am mai trecut demult pe la voi, sper ca n-am pierdut ceva important -- am vazut ca Simonacip n-a nascut inca (si cred ca nici alta fata), mai e putin, tin pumnii.
Noi ne-am intors de 2 sapt. la vechea locuinta (ca se apropie nasterea si nu vreau sa nasc prin alte spitale), acum ne obisnuim incet-incet; de maine sper sa incepem si gradinita, schimbari peste schimbari, ce mai!
Sper ca toate fetele sunt bine si va dorim o seara cat mai linistita!
Adriana,
36, mamica Larei (22.06.2005)
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by Adriana_78
Buna seara fetelor!
m-am mai trecut demult pe la voi, sper ca n-am pierdut ceva important -- am vazut ca Simonacip n-a nascut inca (si cred ca nici alta fata), mai e putin, tin pumnii.
Noi ne-am intors de 2 sapt. la vechea locuinta (ca se apropie nasterea si nu vreau sa nasc prin alte spitale), acum ne obisnuim incet-incet; de maine sper sa incepem si gradinita, schimbari peste schimbari, ce mai!
Sper ca toate fetele sunt bine si va dorim o seara cat mai linistita!
Adriana,36, mamica Larei (22.06.2005)
welcome beck!! suntem aici...mai multe, mai grase, mai nerabdatoare!!
Pup la Lara!
Si inca nu a nascut niciuna. Dar...2 fete au semne
36+
soarele din viatsa noastra si o burticutsa AMR 4 sapt
dflavia spune:
aldaesme
Sfarsitul lui septembrie....
Sarbatoarea Castanelor super si unde mai pui ca eu stau chiar in buricul targului :)
clar ca punem de o intalneala si cu ancaurn parca.... nu?
atunci o sa fim cu bebeii ![]()
Flavia
34+
Stefania
dflavia spune:
quote:
Originally posted by Andree27
Si Flavia apropo suntem nascute in aceeasi zi!!!hihi
Poze
Andreea31+in asteptare de un ingeras:
Eric
AMR: 9 saptamani!!!
serios
din acelasi an?Flavia
34+
Stefania
dflavia spune:
va multumim tare pentru calduroasa primire si sunt sigura ca impreuna vom trece cu bine si peste aceste ultime saptamani....uf ce grea e asteptarea asta 
Flavia
34+
Stefania
dflavia spune:
noi abia acuma ne-am apucat de cumparaturi si de pregatiri, am amanat din cauza serviciului, da e foarte bine ca voi mi-ati dat idei de cumparaturi si cam stiu exact de ce avem nevoie.
multumim 
Flavia
34+
Stefania