Mamici de mai-iunie 2008 (52)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

quote:
Originally posted by aldaesme
Chiar nu vreau sa te sperii, vreau doar sa privesti realist situatia, poate e rar insa se poate intampla. Eu sper din suflet ca sta fix cum trebuie sa stea .

aldaesme si cleo, nu imi este teama, nu intru in panica daca s-a intors. atata doar ca eu stiam ca nu se mai are loc sa se intoarca in ultimele saptamani. si de aceea ma intrebam daca sunt eu nebuna sau chiar s-a intros. dar o sa aflu asta joi. abia astept.

cat priveste nasterea naturala sau cezariana, eu nu am nici o preferinta. merg pe natural daca se poate, daca doctorul zice cezarina, asta fac. nu imi este mai teama de una decat de cealalta. evident, cand ma gandesc, am emotii, indiferent ce fel de nastere o sa fie, dar asta sunt sigura ca este normal.

flavia, bun venit in randul nostru. te astepam cu mai multe povesti despre tine si bebe.

alda, cat priveste muntele belgian, sa imi dati si mie de stire cand va duceti pe acolo. si noi il mai frecventam, asta in lipsa de altceva, adica de alt munte. poate ne aratam si noi la intalnire. tot acolo a fost si prima iesire a lui alexandru, avea numai vreo 4 luni cand am mers in ardeni. si tare mult i-a mai placut, a dormit si mancat...

fetele, va urez noapte buna. eu ma duc sa fac un dus si apoi sa mai citesc putin in pat.
pupici si mai vorbim maine.

Dana 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

cat despre mine....asa sarcina sa tot ai, nu greturi, nu pofte, nu am avut complicatii si iaca inca mai pot sa o si lungesc un pic la munca da de sapt viitoare recuperam noi la greu
bebelina e bine si mi-e asa de draga cand o vad cum incearca deja sa ne arate cunostintele ei in ale dansului

Flavia 34+ Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Vad ca v-ati bagat toate la somnic, ce-o fi cu mine de sunt asa pasare de noapte? Ma culc tarziu pe la 1-2 noaptea si ma trezesc devreme, de fapt ne trezim devreme eu si fiu-miu ca tasu doarme de rupe patul[|),acum parca vad ca fomila asta micu al meu imi da trezirea la 6 dim pt canuta lui cu lapte si cereale, iar acu m-a obligat sa mananc vinete, de fapt salata de vinete cu ceapa, si mi-e tare lene sa ma duc la baie sa ma spal pe dinti.Tti nici nu s-a atins de salata ca a zis sa ne ramana noua, dar in schimb a mancat toata painea, asa ca mananca Lavinio vinete daca ai cu ce? Noroc ca am mai gasit un colt prin fundul plasei ca altfel dracii il gaseau, facea drum pana la colt sa ia paine..
Am innebunit cu mancarea , putin si des astfel incat am reusit sa ajung de la 54 kg ale mele si 1.73 la 74 de kg si evident tot 1.73, dar aceasta situatie nu va ramane asa pt ca parca vad ca voi mai pune sigur 5 kg pana la sfarsit.
Lasa ca le dau jos du[pa cand ma voi duce cu tati la bazin si ne luam la intrecere, unde mai pui ca am si maseuza sa imi faca masaj dar dupa nu acum sa nu-l stimulez pe bebe sa iasa mai repede, am auzit ca oricum masajul nu e indicat in sarcina.
Maj vaz ca mai aveti un picut si gataaaaaaaaaaaaaaaa vine barzuca.
Eu mai am cam vreo 11 sapt deci timp berechet.........
Monik16 vino draga sa ne plimbam la mine aici langa piata Veteranilor , e si o alee Aleea castanilor ii zice , aici e umbra si vara e minunat ca vin o droaie de copii cu bunici, tatici, mamici, toate rasele si culorile de copii, cred ca sunt 5 copilasi /m2 atat sunt de multi, iar carucioare nu va spun, daca vri sa furi unul in caz ca nu ai , ai de unde alege credeti-ma!!!!!!
Miss si mi mi-e o lene , ma mai apuca harnicia dar nu ma tine mult, atat cat sa fac ce imi propun pe ziua aia, dar daca e sa imi propun sa stau in pat, pai poate sa cada si cerul ca nu ma dau jos din pat,unde mai pui ca al meu nu ma lasa nici un pai sa ridic, asa ca tot ce fac fac cand nu e el acasa , sau pe furis, ma trezesc cu noaptea in cap si fac ce trebuie, sau vine femeia si ma ajuta, pana si femeia de servici de pe scara care e fff curata si ingrijita s-a oferit sa ma ajute asa ca orice mana de ajutor e binevenita.
Alina_Anto vezi ca nu am uitat propunerea ta sa ne incuscrim, in acest sens le dau la astia micii in calitate de soacra mare si un apartament cu 4 camere la noi pe scara luat acu de curand, si daca mai vrei un baiat ii pun pe pitici sa ti-l inchirieze pt o noapte sau cat vrei tu, ca sa se invete de mici cu simtul afacerilor.
+29 cu Bogdan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Andree27 multa bafta la ITM si la doctor! Eu ma gandeam ca daca Doamne fereste te da afara, desi nu cred ca pot, sa te angajezi imediat in alta parte, stiu eu, la prieteni pe undeva, sa iti platesti tu o luna eventual darile la stat, ca sa ai apoi continuitate. Ca stiu ca penatalele-postnatalele sunt platite de stat, nu? Deci firma ultima nu ar avea nici o obligatie si asa nu ai pierde indemnizatia. Acuma insa nu stiu daca sta chiar asa treaba, ca nu mai tin minte de cand am plecat, dar parca asa mai procedau mamicile in dificultate.
La noi aici de exemplu, statul iti trmite cecul pe perioada maternitatii, cu firma nu mai ai nici o treaba.

Reallaura si Monik intr-adevar cred ca par un pic dusa ca ma bucur la 6 grade, dar iarna asta m-a terminat, cersim cu totii macar o raza de soare, nu conteaza cat e de frig! Dar gata, sper ca am scapat, azi au fost 10 grade, pasarelele canta, soare, zapada se topeste! Asa mai merge! Ca pe langa kilogramele mele muuuulte, mai trebuia sa car si geaca si cizmele dupa mine. Si era cumplit. Imi pare rau insa ca am trimis zapada la Miss Parker!

Am vazut ca au revenit din fete, sunt bune strigarile astea, Adriana-78, Onyx, Vianne imi pare bine ca sunteti bine si bebei de asemenea. Onyx, si eu am diabet ! si tare mi-e frica sa nu imi dea insulina! Sper insa ca numai la regim o sa ma puna.

Flavia bine ai venit printre noi! Nastere usoara si un bebe sanatos!

Inais foarte frumoase lucrusoarele si merci de incurajari, ma consolez cu ideea ca mai am putin! Si caruciorul Simonei mi-a placut mult, la noi Per Perego e una din cele mai bune marci care sa gasesc. Asta era la noi pe locul 2 (de fapt la mine era pe 1, dar e prea scump, sotul m-a convins sa mai scad la o marca mai accesibila.)

Cleo in legatura cu baile, pai la tine boteazm colul "the unbreakable" caci si eu stiam ca nu fac bine. Mie chiar doctorul mi-a zis cand am avut sangerarile la inceput si colul era deschis, ca sa nu fac baie, sa nu fac sex, sa nu fac aia si cealatata. Eu tocmai facusem o baie relaxanta, am pus si saruri, a fost ultima ! Tot mai visez la ea. Ca acuma sa am col de 5 cm si bine inchis. Asa de tare m-am concentrat. Poate daca ma concentrez bine dispare si diabetul, cine stie...

Esme si Simonix foarte frumos ca v-ati intalnit! Vreau si eu sa ma intalnesc cu cineva.... dar am ramas cam singura din Montreal. Imi place mult numele Lorelei.

Dana H eu sper ca bebele meu sa se intoarca, pentru ca e cu capul in sus, ii si simt capul, tare si rotund pe langa buric, un pic mai sus. Dar la tine poate fi si funduletul acolo sus, ca tot tare si rotund este. Ca asa simteam eu, ceva tare si rotund jos si eram ferm convinsa ca e capul, toata ziua il magaiam acolo! Cand colo era fundul.
Acuma il mangai numai pe cap sus, poate s-a invatat cu mangaiatul la fundulet si se intoarce iar sa dea fundul la dezmierdat Multe prostii ne mai trec prin cap!

Doloress 31+ Patrick

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Salutare fetelor
vroaim sa pun un llink despre picioare umflate:
http://video.about.com/pregnancy/Swollen-Feet-and-Pregnancy.htm

deci noi suntem bine in afara de picioare mari si umflate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna noaptea fetelor....

Cleo...te-am luat de data asta!!!

Eu care nu am pb cu somnul...iata ca am reusit sa ma deranjez la stomac...si stau cu voi(sau singura)cu cana de ceai de menta+sunatoare sperand sa imi treaca fornaielile la stomac si vizitele dese la "vecinul Costica".
Ce alte remedii mai sunt impotriva deranjamentului stomacal pe care le pot folosi acuma gravi???? Ca deh...mi-a trebuit mie zacusca cu paine seara la 23.00. Asa imi trebuie!!!

BIne ati revenit fetelor noi....si nasteri usoare va doresc!!!

Acuma ma duc sa mai bantui....si sper sa ajung innapoi in pat cat de curand!

Diana 36+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by dordia2000

Buna noaptea fetelor....

Eu care nu am pb cu somnul...iata ca am reusit sa ma deranjez la stomac...si stau cu voi(sau singura)cu cana de ceai de menta+sunatoare sperand sa imi treaca fornaielile la stomac si vizitele dese la "vecinul Costica".
Ce alte remedii mai sunt impotriva deranjamentului stomacal pe care le pot folosi acuma gravi???? Ca deh...mi-a trebuit mie zacusca cu paine seara la 23.00. Asa imi trebuie!!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

doar ca m-am mai rugat 1 ora in pat la mosh Ene sa revina!! AIci sunt!!

36+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 4 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

quote:

Buna noaptea fetelor....

Neata! imi pare rau ca te-ai tezit cu...probleme... Mananca niste orez fiert- fara sare.. mie cu asta imi trece de fiecare data.

uite ca nici eu nu mai am somn de pe la 3.30... m-am trezit si cu o durre de cap, dar mi-a trecut acum.. Am citit ceva, am baut laptic cald, poate poate vine mos Ene..dar, nimic.. M-am uitat la tv, pe euforia la emisiunea -ceva dulce- si am vazut niste retete de prajiturele..... o bunatate.., dar bineinteles ca nu mi-am notat si nu am retinut nimic... Lasa, ca fac si eu azi o prajitura cu visine si caise!!

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

AMR: 5 saptamani!

Alina 34+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

quote:
Originally posted by cleo78

quote:

Buna noaptea fetelor....

doar ca m-am mai rugat 1 ora in pat la mosh Ene sa revina!! AIci sunt!!

Neata, Cleo!!

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

AMR: 5 saptamani!

Alina 34+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

niatsa fetelor!!!!

prajitura cu fructe? yamy.... imi dati idei!! Mi-a dat Laura, cred, o reteta de chec. O sa il pun in aplicare... ca tot sunt casnica!!!
SI mai fac si poze, sa enervez pe toti cei care se uita la ele

Mergi la inceput