Mamici de mai-iunie 2008 (52)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

quote:
Originally posted by dflavia

DN 27.09.1979,UM 13.08.2007, DPN 19.05.2008 Stefania

sper sa ne primiti si pe noi in ghasca, imi sunteti tare dragi si anvatam multe de la voi.

Va pupam

Flavia 34+ Stefania

Flavia, bine ai venit ! Te pup pe ptine si pe Stefania
Stii ce ai de facut, da? Mai scrie repede cateva mesaje si scapi de moderatie..

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

AMR: 5 saptamani!

Alina 34+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

quote:
Originally posted by dflavia

DN 27.09.1979,UM 13.08.2007, DPN 19.05.2008 Stefania

sper sa ne primiti si pe noi in ghasca, imi sunteti tare dragi si anvatam multe de la voi.

Va pupam

Flavia 34+ Stefania

Fetele, avem o graviduta noua printre noi, dar au aparut mesajele mai tarziu din cauza moderarii!

Flavia, bine ai venit in grup Te trec pe lista pe tine si pe domnisoara ta imediat Si scrie repede-repede pina la 10 mesaje, ca sa scapi de moderare si sa-ti vedem mesajele in timp real, nu cu intarziere.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Andree27 imi pare tare rau de ce ti se intampla. Eu zic ca ar tb sa te duci pe la ITM, sa le spui situatia si sa intrebi ce se intampla acum cu tine. Nu au cum sa mituiasca nimic atata timp cat e impotriva legii, iar legea spune ca nu te pot da afara, asa ca daca tu nu iti dai demisia ei nu te pot pune pe liber punct. Firma isi vinde activele, business-ul dar nu este desfiintata.
Asa zic eu la bunul simt. Dar tb sa cauti sfat autorizat.
Ideea lui cleo e buna, sa te internezi pe motiv ca ai suferit un soc emotional, asa daca iti fac vreo magarie ii dai in judecata si mai iei si tu un ban cinstit. Ca pana la urma si la coada instanta da castig de cauza angajatului. Eu stiu ca firma la care lucrez a fost data in judecata de fosti angajati pe vari motive si intotdeauna angajatul a castigat. Cel mai important e sa cauti sfat avizat ca sa te linistesti.
In alta ordine de idei ar fi poate o treaba sa vbesti cu cei care preiau afacerea, daca te angajeaza semnezi mai intai contractul de munca cu ei si dupa aia demisia.
Iar vaca aia care ti-a ras in nas merita un pumn bine directionat, ca doar e femeie ce dracu.

In alta ordine de idei am fost la medic. DEsi mi-a zis ca nu imi mai face acum eco, mi-a facut sa vada placenta. Fibrinogenul mi-a iesit exact ca data trecuta tot 700. Si de asta a vrut sa vada placenta care are grad de maturare 1 spre 2. Nu stiu ce sa zic...voi stiti ceva de ce inseamna asta? Bebe a luat 400 de grame de la ultimul control adica din 26 martie.

Se pare ca vom naste fix de paste, dar inca nu stiu exact.
M-a chemat din nou peste o saptamana si probabil peste inca o saptamana.
Sa stau in pat, sa nu fac efort, sa beau multe lichide si sa mananc vegetale, dar fara sucuri din comert si oficial interzis zahar.
Nu stiu cat e de grava treaba cu placenta. Uof, si eu care ziceam ca am o placenta buna.

Aaa si da oficial se da asa : 3 mil anestezist, 7-8 milioane pt operatie (eu oricum aici am de gand sa dau 10), la neonatolog vedem pe loc, si rezidentul ea a zis ca ii da de la ea.

Va pupic, ma duc sa imi fac o salata ca deh...ne transformam in caprite.

Noemi, mami de Edvin Sebastian 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

socrate, placenta 1-2 e bine pt varsta asta a sarcinii!!
Cica pe la 3-4 e maturata. Cu fibrinogenul ala ...nu stiu ce inseamna.

36+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 4 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

quote:
Originally posted by socrate

Andree27 imi pare tare rau de ce ti se intampla. Eu zic ca ar tb sa te duci pe la ITM, sa le spui situatia si sa intrebi ce se intampla acum cu tine. Nu au cum sa mituiasca nimic atata timp cat e impotriva legii, iar legea spune ca nu te pot da afara, asa ca daca tu nu iti dai demisia ei nu te pot pune pe liber punct. Firma isi vinde activele, business-ul dar nu este desfiintata.
Asa zic eu la bunul simt. Dar tb sa cauti sfat autorizat.
Ideea lui cleo e buna, sa te internezi pe motiv ca ai suferit un soc emotional, asa daca iti fac vreo magarie ii dai in judecata si mai iei si tu un ban cinstit. Ca pana la urma si la coada instanta da castig de cauza angajatului. Eu stiu ca firma la care lucrez a fost data in judecata de fosti angajati pe vari motive si intotdeauna angajatul a castigat. Cel mai important e sa cauti sfat avizat ca sa te linistesti.
In alta ordine de idei ar fi poate o treaba sa vbesti cu cei care preiau afacerea, daca te angajeaza semnezi mai intai contractul de munca cu ei si dupa aia demisia.
Iar vaca aia care ti-a ras in nas merita un pumn bine directionat, ca doar e femeie ce dracu.

In alta ordine de idei am fost la medic. DEsi mi-a zis ca nu imi mai face acum eco, mi-a facut sa vada placenta. Fibrinogenul mi-a iesit exact ca data trecuta tot 700. Si de asta a vrut sa vada placenta care are grad de maturare 1 spre 2. Nu stiu ce sa zic...voi stiti ceva de ce inseamna asta? Bebe a luat 400 de grame de la ultimul control adica din 26 martie.

Se pare ca vom naste fix de paste, dar inca nu stiu exact.
M-a chemat din nou peste o saptamana si probabil peste inca o saptamana.
Sa stau in pat, sa nu fac efort, sa beau multe lichide si sa mananc vegetale, dar fara sucuri din comert si oficial interzis zahar.
Nu stiu cat e de grava treaba cu placenta. Uof, si eu care ziceam ca am o placenta buna.

Aaa si da oficial se da asa : 3 mil anestezist, 7-8 milioane pt operatie (eu oricum aici am de gand sa dau 10), la neonatolog vedem pe loc, si rezidentul ea a zis ca ii da de la ea.

Va pupic, ma duc sa imi fac o salata ca deh...ne transformam in caprite.

Noemi, mami de Edvin Sebastian 35+

Noemi, nu vad ce problema ai avea cu placenta dpdv al gradului de maturare.. Tinand cont ca esti in sapt 35-36, gradul de maturare 1 spre 2 e ok. Eu asa stiu.. Dar nu sunt dr...
Felicitari pt bebe grasut! Deci vei naste de Paste... Inseamna ca venim cu oua rosii si cozonaci la tine, la spital...

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

AMR: 5 saptamani!

Alina 34+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

quote:
Originally posted by DanaH

fetele, tot vroiam sa va intreb:

credeti ca mai este posibil sa se intoarca bebe cu capul in sus la 36 saptamani?

acum o saptamana era clar cu capul in jos, am vazut-o la eco. acum simt ceva tare si rotund in partea de sus a burtii, chair sub capul pieptului. eu zic ca ar fi capul, dar parca stiam ca nu se mai intorc bebelusii acum, ca sunt destul de mari si nu prea mai ai loc. e drept ca acum cateva zile am simtit iar dureri in ficat, ca atunci cand era pe orizonatala si impingea cat putea ea.
abia astept joi sa vad ce si cum.

dana 36+

Dana draga, eu nu am experienta personala - dealtfel stii. Insa mie mi-a spus ginecologul la ultima eco sa nu fiu sigura ca va ramane cu capul in jos, fiindca se poate intoarce oricand pana tarziu in sarcina si dupa aia ii e foarte greu sa-si mai revina. Un exemplu foarte recent a fost prietena mea care a nascut la sfarsit de februarie. Ea a fost monitorizata des din cauza ca a avut probleme la inceputul nasterii. In saptamana 28 fetita s-a intors cu capul in jos, in spatamana 32 era tot asa in saptamana 36 era intoarsa cu capul in sus si cu fata spre fata (nu spre coloana) si asa a ramas, motiv pentru care s-a nascut cu cezariana (in spatamana 39) desi din prima zi pana in saptamana 36 tot timpul au crezut si sperat ca nasterea va fi naturala. Chiar nu vreau sa te sperii, vreau doar sa privesti realist situatia, poate e rar insa se poate intampla. Eu sper din suflet ca sta fix cum trebuie sa stea .

Flavia bine ai venit, poate punem la toamna de o intalnire la BM ca vad ca suntem deja trei. Eu ajung in BM pe la sfarsitul lui septembrie.

In acest uikend am cumparat toate cele necesare pentru finisarea saculetilor cu bombonele (am si finisat vreo 4 asa demonstrativ, sa vaz daca ma satisfac) si cardurile de anunt, pentru care mai trebuie compus textul insa in mare e si el format. Al meu a mai raschetat de prin camera fetei si speram (da asta e laitmotiv la noi) ca saptamana viitoare sa punem egalizatorul ca sa putem intinde parchetul.

Duminica am avut musafiri Noi doua am vorbit tot timpul ei doi mai scoteau cate un cuvant maxim bisilabic din cand in cand Abia astept sa ii vad la vara langa gratar, fiecare cu cate o bere in mana si din cand in cand spunandu-si cate o vorba in timp ce noi o sa turuim de nu o sa ne vedem pe iarba la soare Nu stiu cum sa va spun, si cu DanaH a fost foarte naturala discutia si probabil nu a fost suficient timp insa cu Simonix stim ce si cum a decurs mare parte din viata noastra. A fost absolut relaxant si nici nu stiu ce sa mai spun...parca mi-as fi zarit o prietena de pe vremuri, ca doar asa am si vorbit de cate in luna si in stele de parca ne stiam de o viata si dupa o lunga pauza ne-am revazut. O fi dintr-o viata anterioara. Lorelei a primit un costumas superb, care o sa ii vina numai bine cand o prezentam in tara bunicilor , asta daca nu se naste nu stiu cat de mare. Robert a fost cuminte desi la un moment dat s-a apucat de sughitat. A ramas ca ne vedem mai des, facem gratare la vara si daca ne iese mergem in excursii scurte la muntele Belgian impreuna, sa nu se plictiseasca copii numa' cu noi Ziceam ca o sa il introducem pe Robert si celorlalte fete din gasca (desi nu stiu daca asta e bine pentru Lorelei ) si daca tot am ajuns aici Simonix azi am aflat ca prietenii nostri comuni vor avea si ei fetita...asa ca Robert nu va duce lipsa de candidate

Gata fug acasa,

Va pup pe toate,

esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

Andree27 imi pare tare rau pt ce ti se intampla, dar nu trebuie sa te lasi, lupta in continuare si multa bafta.
asta e, traim in Romania = tara tuturor posibilitatilor....si se mai gasesc si din astia pe care nu-i intereseaza prin ce treci

Flavia 34+ Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Socrate...gradul de maturare e f.bun. De la gradul 3 e cazul de ingrijorari. Eu aveam gradul 2-3 si dr. mi-a zis ca e ok deocamdata. Oricum sper ca bb e ok...ca mai avem mai putin de 2 saptamani si gata...ne intalnim.
Eu voi da asa: 7 mil dr, 2 mil anestezist, 2 mil neonato, si sa vedem daca exista mana a doua la nastere poate scapam si acolo vreo 2 mil...daca nu...am scapat. In rest...spagile la asistente...care 50 la toaleta si daca e cazul de antibiotice....poate chiar 100

Andreea...si eu sunt de parere ca nu ai de ce sa-ti faci griji atata timp cat i-ai anuntat din timp. Dar pt siguranta intereseaza-te la ITM si pune pb si pe topicul cu probleme juridice.

Diana 36+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Va multumesc la toate din suflet pt tot sprijinul!MAine merg la ITM cu sotul si va spun ce am rezolvat!Nu stiu cine m-a intrebat daca am mai lucrat inainte,da am mai lucrat dar am intrerupere pe cartea de munca ca am fost in sesiune! Nici nu mai are rsot sa ma enervez sau ceva ca a inceput sa ma doar burtica si doamne fereste nu vreau sa patesc ceva,mai ales bebica!Sa ma dea afara ca eu nu semnez si cu asta basta!!
VA multumesc inca o data tuturor!!!

Poze
Andreea 31+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 9 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

FLavia bine ai venit!!!Sa ai o sarcina usoara,cat a mai ramas din ea si un bebe sanatos si papacios!

Poze
Andreea 31+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 9 saptamani!!!

Mergi la inceput