Mamici de mai-iunie 2008 (52)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Merci si pt suport DanaH!INcerc sa ma linistesc dar asa sunt ca nu stiu ce o sa se intample!!

Poze
Andreea 31+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 9 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by Andree27

Sunt super crizata si super plansa!!!SA vedeti ce am patit!Si va rog sa ma sfatuiti ce sa fac ca sunt super disperata!Deci am primit oficial mail ca s-a vandut magazinul si cica se preia cu tot cu angajati din data de 15.04.08!Si eu trebe in data de 15 sa-mi semnez de aici demisia!DAr cumparatorul nu a luat cu tot cu angajati!Si normal daca o firma vinde cu tot cu angajati se da preaviz de 15 zile in cazul in care nu iti convine,si in plus se face transferul de pe o firma pe alta nu te pune sa-ti dai demisia!Eu in 16 implinsec un an fara intrerupere si astia vor sa ma ccoco pt o zi!De intrat in concediu nu pot intra pt ca nu stiu ce se intampla cu mine!Cand i-am spus sefei mele mi-a ras in fata si mi-a zis ca daca nu iti convine da-ne in judecata!Parca numaii la tribunal am vreme eu acuma,dar asa sunt unii oameni,fara frica de Dumnezeu!Atata am facut ca am trimis mail de la cine am primit si eu oficial mail ca se semnam,ca eu nu semnez nimic ca pe mine vor sa ma coco acuma pt o zi!!VA rog sa ma sfatuiti cesa fac???

Poze

daca tu ai depus hartie de informare ca esti gravida, ei nu te pot da afara. Legal. Si nici din concediu medical. Asha ca.... baga-ti concediu medical. Te duci la dr., ii spui situatia, si o sa iti dea pe orice motiv.

36+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 4 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Andreea - vorba Danei, in primul rind linisteste-te! Eu te sfatuiesc sa postezi un subiect cu pb ta la juridice, sunt sigura ca ai sa primesti un sfat competent de acolo!

Cleo, hai ca esti tare haioasa! Nu ma duc sa-l caut la Municipal ca nu are sens - oricum ma duc la el lunea viitoare sau lunea cealalta - ca sunt patita si imi fac multe programari pe luna... Adevarul este ca Badiu e foarte ocupat, stiam asta, dar e si foarte bun, asa ca e un risc asumat...

Mai, eu marturisesc ca am mai baut si bere normala, cu alcool - e drept, nu mai mult de un pahar, dar am baut!

Gabriela 33+ cu AMR 7 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Cleo eu am dus si adeverinta de la medicul de familie si am si anuntat si prin mail.Si am mai anuntat ca din data de 17 am intrat in prenatal!Stiu ca legal nu ma pot da afar,dar daca ei au vandut firma?Firma nu mai are activitate,atunci?oricum ma duc main sa ma mai interesez,sa vad ce si cum!Ma linistesc ca nu am ce face ,dar sunt super nervoasa ca acuma pt o zi vor sa ma coco!Si cel mai tare m-a deranjat cum mi-a ras si vaca asta in fata ca era sa-i si pleznesc una!
VA multumesc la toate pt sprijin!!

Poze

Mergi la inceput

AAaaa si era sa uit!Si eu am baut cateva guri din bere cu alcool!;))Este o bere acuma a aparut ,Reed;s se numeste are gust de limonada si e facuta de Ursus,doar la COra se gaseste dar e super buna,parca nbici nu are alcool!!!Si din aia am baut eu cateva guri!

Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Andree27

Cleo eu am dus si adeverinta de la medicul de familie si am si anuntat si prin mail.Si am mai anuntat ca din data de 17 am intrat in prenatal!Stiu ca legal nu ma pot da afar,dar daca ei au vandut firma?Firma nu mai are activitate,atunci?oricum ma duc main sa ma mai interesez,sa vad ce si cum!Ma linistesc ca nu am ce face ,dar sunt super nervoasa ca acuma pt o zi vor sa ma coco!Si cel mai tare m-a deranjat cum mi-a ras si vaca asta in fata ca era sa-i si pleznesc una!
VA multumesc la toate pt sprijin!!

Poze

pai au cumparat firma, inclusiv atributiile. Adica acu, ca au cumparat-o, nu inseamna ca nu va mai dau salariile ? si nici platile la CAS? si impozitele pe firma? si facturile la utilitati: apa+cur.el. ? au cumparat cu toate responsabilitatile.
Iar vaca care ti-a ras - nu ai ce sa ii faci. Rautatea e rautate. Iti bagi medical si gata. Oricum tre sa vb si cu cineva de pa ITM. In bucuresti e mult mai simplu...le e frica de plangeri ca de naiba!!
A, daca va dau afara, cf legii : preavizul e de 15 zile lucratoare. Daca iti dai tu singura demisia: 15 zile calendaristice. SA NU ITI DAI DEMISIA!!!

Mergi la inceput

Cleo nu mi-o dau nici in ruptul capului!I-am zis ff simplu sa ma dea afara!Numai ca si ei stiu ca nu pot!!!si daca ma ia firma aialalta si imi inregistreaza contractul de munca peste o saptmana ce fac,eu sa supaf din cauza lor???Nici sa nu se gandeasca!LA astia nu le e frica,pt ca la noi poti mitui pe oricine!E firma mare si li se rupe!E vorba de EuroGsm ca sigur e si la voi!Si aici banul e la putere.MA duc pana la piata sa iau ceva pt bebe sa mai uit!!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Andree27 nu te agita ca-i faci rau lui bebe. Nu poti sa-ti iei prenatalul din 14? Eu stiu ca pt indemnizatie trebuie sa fii lucrat inaintea nasterii copilului cel putin un an de zile fara intrerupere (dar nu pana intri in prenatal).Sau ma insel eu?
Si pana anul trecut in 16 aprilie nu ai mai lucrat si in alta parte? Nu ar fi problema daca in anul ala ai lucrat la o firma sau 10 firme.
Cum zicea si cleo, sa te interesezi la ITM (e cel mai sigur asa).

Lilly 33+

Mergi la inceput

Si ca sa intelegi firmna la care sunt eu e cum s-ar zice copilul lui Eurogsm si era pe vodafone ca eruoo e pe orange!Si nu mai merge si de aia toate magazinele astea le-a vandut ca nu mai ii merg!

Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lilly79

Andree27 nu te agita ca-i faci rau lui bebe. Nu poti sa-ti iei prenatalul din 14? Eu stiu ca pt indemnizatie trebuie sa fii lucrat inaintea nasterii copilului cel putin un an de zile fara intrerupere (dar nu pana intri in prenatal).Sau ma insel eu?
Si pana anul trecut in 16 aprilie nu ai mai lucrat si in alta parte? Nu ar fi problema daca in anul ala ai lucrat la o firma sau 10 firme.
Cum zicea si cleo, sa te interesezi la ITM (e cel mai sigur asa).

Lilly 33+

mai, macar incearca.
A, din concediu medical stiu sigur ca nu te da afara, iar concediu medical se poate lua si in a3a zi de la angajare. Chiar, fa-ti o internare....de acum. Vb cu dr-ul, iti gaseste o scuza...de genul risc de pierdere a sarcinii, ca te-ai suparat!! Nu stiu ce altceva imi mai debiteaza mintea....

Mergi la inceput