Mamici de mai-iunie 2008 (52)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by onyxg1998

Buna, fetelor,

am mai intrat si eu sa va salut.
Ce mai faceti? Cum va mai simtiti? Noi binisor, pe momente, acum suntem in momentul bun. In rest, cu dieta mea, cu insulina, si asteptam sa vedem cand are de gand bebelina mea sa iasa. Aseara iar mi s-a desprins o bucatica din dop. Banuiesc ca nu mai este mult, de fapt AMR meu sunt 3 saptamani, dar poti sa stii?
Vineri mergem din nou la eco, sa vedem cat este de mare, daca a crescut prea mult imi provoaca nasterea inainte, cel putin asa mi-au spus. Merg la cursurile alea prenatale, nu sunt rele, ma distrez mult cu fetele, radem mult.
Am sa mai intru sa va mai povestesc.

http://picasaweb.google.com/ONYXG1998/ONYX02

Pupik de la Onyx si Vlad

37+ Alexandra Maria si mami de Vlad Gabriel James

ieee
Bun revenit, chiar ne faceam griji pt tine, nemaistiind nik...
Ashadar, sunt semne.... tinand cont ca tu esti la a2a nastere, poa sa mai dureze 3 zile sau 3 sapt!
Barza se pare ca vrea sa treaca prima data prin Spania....
Ce sa zic, multa sanatate, linishte, incearca sa dormi...cat mai apuci, si pupici la flacau!!

36+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 4 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

quote:
Originally posted by MissParker

inais, carutul vostru arata bine si pare usor, l-ai ales foarte bine! Si pare si stabil, cu roti duble, suficient de inalt... Felicitari, sa-l folositi cu spor! Noi scaunel inca nu am luat, eu sper sa-l mostenesc pe al unei prietene al carei baietel face 2 ani in vara, poate ca peste un an ala micu' al ei nu mai incape in scaunel si mi-l da mie sau isi ia ea altul ;-)

Felicia 29+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Multumesc Felicia! Noi din pacate nu avem prieteni de la care sa luam ceva...asa ca bravo voua!...si lui Cleo cu hainutzele...si tot asa! E foarte bine sa ai cu cine sa te ajuti, dar lasa ca si noi ne gandim ca luam acum si pentru bb2 (cum zicea Dordia) si atunci chiar nu ni se mai pare ca facem un efort extrem.

Ina

pana ne vom strange in brate ...adica lui mami si a lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Neata, eu iar am dormit ca porcul pana la 11.
Bine ca am putut, am zis ca as pune la pastrare din somn, pt mai incolo, dar cica nu se poate.
Astept sa treaca timpul si sa plec la medic. Sotul meu tacticos mi-a zis de dimineata, ca poate nu imi spune de azi data exacta sa nu imi fac sperante prea mari.

Are si el dreptate.

Mi-am adus aminte la ce am uitat sa raspund: eu iau elevit si fier acum. Am mai luat la inceput elevit in primul trimestru, dupa aia nu mi-au dat nimic ca aveam analizele prea bune.

Cu gazele, le am de la inceputul sarcinii, intr-un mod absolut jenant, ca nu pot controla procesul de nici o culoare, m-am impacat cu statutul de purcel.
Tb sa fac permutarile de lucruri adica sa ii fac loc in comoda lui bebe, va avea un sertar numai al lui, dar asta inseamna ca mutam pijamalele lui tati.

Eu mi-am luat halat si camasi de noapte albastre ca doar sunt mamica de baiat nu?

Frumoase lucrusoare ati luat, sunt insa de parere ca lucrusoarele de fetite sunt mult aratoase decat cele pt baieti.

Noemi, mami de Edvin Sebastian 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Neatza fetelor!
Vad ca voi ati fost harnice si v-ati trezit cu noaptea in cap, eu abia pe la 3 m-am dus la culcare si am si reusit sa adorm….

Andreap nu te nelinisti din cauza serviciului, si eu am trecut prin asta……..de aceea am si avut probleme cu tensiunea si stau acasa de pe la 18 saptamani……….acum am intrat in a 34-a. Eu eram angajata la ei de 2-3 luni si cand am anuntat in scris ca sunt insarcinata…….parca a fost ca o bomba pt seful meu…..m-am consumat(de la tipetele lui, de la decizia de a-mi schimba atributiunile si biroul) dar am decis ca cel mai bine ma gandesc la sanatatea mea si a bebelusului meu si am ramas acasa……..oricum intentionez ca dupa ce nasc sa incerc sa caut altceva de lucru……spre deosebire de tine eu nu aveam un salariu satisfacator deci nu vad nici un motiv de a ma intoarce la ei.

Monik16 si eu am fost la cumparaturi prin Europa acum o luna si am fost destul de incantata……..saptamana trecuta am spalat toate hainutele si le-am pus deja in pungulite pe fiecare in parte……….deh, aveam si eu un stress ca daca mi se intampla ceva si nasc mai devreme sa fie totul pregatit………mai am de cumparat maruntisuri. Acum vreo luna am pus aer conditionat si in dormitor…….ca ma gandeam ca vine vara sin u pot sta cu copilul san e clocim, apoi toamna pana dau astia caldura sa nu-mi raceasca bebelina. Stai linistita, nici eu nu m-am apucat de invatat, azi ar fi prima zi daca ma apuc……..

Cleo eu am fost si in toamna la Baby expo si chiar n-am avut la ce sa ma uit. Bine, pe atunci ma uitam la haine pentru mine si mi s-au parut exagerat de scumpe, imi luasem o parte de la Kidex la super prêt si ma asteptam si aici sa fie la fel. Si eu tot nimicuri de-astea mai am de cumparat……mi-a luat mama un termometru de ala clasic din farmacie, dar e dezastruos……eu om mare nu am rabdare sa il tin prea mult la subsuoara, dar sa il tin atata timp in funduletul beblinei(ca am citit ca rectal e cel mai bine de luat temperatura la copii). Mai am de luat manusele(am doar o pereche), o lingurita pentru eventuale medicamente……..maruntisuri……

Babyname si eu am o problema cu o masea, dar acum mi-e teama sa ma duc sa o tratez……mi-e ca imi baga albinuta si mi-o polizeaza si o sa ma doara mai tare……..ca sa mai treaca tin 5-10 min apa de gura in zona si dorm pe partea cu maseaua……..cateodata o pacalesc……. Si eu ma junghiurile acelea de care vorbesti, la inceput m-am speriat, ma gandeam ca gata nasc, dar apoi am vb cu dr si mi-a zis ca sunt normale ca apasa bebe……..deci m-am linistit. Acum am alta problema….sunt perioade cand imi vine sa ma duc la toaleta din 5 in 5 minute si mai aman si incepe sa ma doara tare burta de abia ma mai pot ridica si ma gandesc: aoleo astea sunt contractii dureroase? Ca eu inca nu le-am dat de cap………..nu stiu cum se manifesta nici alea nedureroase…nu prea am inteles faza cu intaritul burrtii……..tre’ sa simt eu asa sau cand pun mana pe burta atunci o simt intarita?

Alish…….nici eu nu am avut curaj sa fac baie de foarte mult timp…….pe motive de col scurtat, dar si ca nu ma mai pot ridica din cada……..dar lasa ca mai e putin si apoi nbe facem noi de cap……..eu astept cel mai mult , vorba lui Miss Parker , sa dorm pe burta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

quote:
Originally posted by andreap

saru'mana mult de sustinere...mi-e ciuda...puteam sa stau acasa de mult in medicale;dar..am zis sa fac tot ce pot sa fie bine,sa nu le las pe fete balta.plus ca daca stau de acum acasa..mai am 2 luni si ceva...ce naiba sa fac acasa?Si inca ceva: am nevoie la anu' in ianuarie-februarie de un credit.Preconizasem sa ma intorc in Ianuarie la servici,salariul fiind mare aici unde muncesc acum...nu pot renunta la banii astia..ca oricum unul la fel de bine platit pana gasesc eu imediat dupa CIC...ma rog..e mult de spus.de fapt eu imi fac griji mai mult ptr.dupa ce nasc decat ptr.acum
Simona,ce carucior ai luat?poate ai aratat..eu nu l-am vazut..si eu as vrea din acela strangere umbrela,dar fara sa-i atasez landou/cosulet.numai la Peg-perego si graco aprca am vazut..
Pupici

BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Andreea, Pegperego -surf am luat pe gri cu portocaliu, l-am scos din cutie si montat, dar e pe balcon intr-un sac de plastic...incerc sa-l gasesc pe net sau ii fac poza din catalog si ti-o pun sa-l vezi

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 14 zile
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Am mancatsi ma miiiiisc greeeu.

Alina-anto, sa stii ca daca aveam fetitza si eu ii puneam Sara.
Sara, Sabina si Mara sunt numele care-mi plac la fetitze.

Miss, la faza cu zgomotele nebanuite si de ideea lui tati al vostru ca o sa ceara bb adoptie.

Andreea 27, eu incerc sa-mi fac numai ganduri pozitive ca sa nu visez urat. Dau dismiss la toate angoasele.

Dordia, ce bine de tine ca stai cu mami tau in bloc. ce m+as bucura sa stau si eu mai aproape de mami si de sis!!
ce e aia yatzy
Of, si eu am de calcat toata ziua astazi. In reprize, pe bucatzele, cu tv in fata, un documentar bun...

Onyx, bine ai revenit, ne bucuram ca esti bine!

Laurita 35, , Mircea
AMR: 6 sapt

http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?ownerId=102276809&artistType=&photoFuid=G%3A460066913" target="_blank">HI5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

MissParker, elenuca, si eu m-am uitat la heros, am vazut toate seriile aparute pana acum desi eu sunt mai fricoasa de fel…La inceput vedeam si 5 episoade odata iar cand s-au terminat cele deja aparute asteptam cu sufletul la gura sa apara cate un alt episode…
Cel mai nasol cosmar de cand sunt insarcinata a fost inspirit din filmul asta. Am visat ca m-a prins Silar…Va dati seama? Din mana astuia nu prea scapa nici unul cu puteri dar un muritor ca mine? M-am trezit paralizata de frica.

Andree27 legat de vise, prietene de-ale mele care au nascut au spus ca aveau acelasi gen de vise…eu nu le-am experimentat inca dar cica sunt normale in sarcina…O iau hormonii razna.
Eu am visat azinoapte ca aveam un bb super mare si gras, si nu prea parea fetita…

onyxg1998 multa sanatate si un bb sanatos! Sa vii cu vesti bune!

Azi ma duc si eu la 5 la eco, diseara sper sa va dau numai vesti bune.
Va pup pe toate!

32+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Si cum neuronii mei au intrat in prenatal, continui intr-un nou mesaj.

Acum in ultima luna iar mi-au dat elevit si fier. Preventiv, ca si acum am avut analizele f bune.

In rest contractii am avut la greu si ieri si azi, bebe protesteaza la ele, clar nu ii plac. Eu am contractii si el impinge ca si cum ar vrea sa lupte impotriva lor. E neplacut, mai ales ca au fost si doua care m-au durut. Nu stiu daca au durut cum tb sa doara, dar a durut cat 3 crampe menstruale la un loc, sau 4 nu stiu. Oricum o sa raportez doctoritei.

Mi-a inlocuit cele doua NoSpa cu o Papaverina pe zi si nu cred ca e de ajuns.

Dar pe de alta parte poate exagerez eu.

Cu mancatul nu stau prea roz, nu mai am pofta de nimic. Oricum pot manca doar putin, ca nu prea mai incape...

Noemi, mami de Edvin Sebastian 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

MissParker, m-am plimbat eu 4 ore ieri prin cora, dar pe seara am crezul ca voi paraliza. Ma durea mijlocul daca miscam picioarele tare, tare, tare! Am zis ca nu mai fac tampenii de genul asta.

onyxg, tinem pumnii sa fie totul ok. Uite de la mine si de la Eva.

Hmmmmmm, s-a trezit motanul si mi-a aruncat o privire... Mi-am luat inima in dinti, mi-am pus manusile de cauciuc si i-am schimbat tavitza, ca doar nu era sa stau in miros de pipi pana diseara pana vine Iuby. Mi-e teama, oricum... credeti ca e vreun pericol sa fac treaba asta, cu "schimbatul scutecelor" la motan? Chiar si asa daca am grija?

Acum cred ca ma imbrac si ies la o plimbarica pana la farmacie, ca vad ca nu mai ploua, chiar a iesit un pic de soare pe aici.

Va pup pe toate!

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Gata fetelor, am spalat si eu lucursoarele lui Vladutz : le-am spalat de mana cu apa fierbinte si dero de bebei. Si apoi le-am bagat la masina pt dubla clatire. Mi-a fost teama sa le bag de la inceput la masina pt ca am hainutze de toate culorile si mi-ar fi fost ciuda sa se strice. Acum mai am sa le intind si maine sa le calc. Asa drage imi sunt.......imi vine sa zburd de bucurie. apoi ma opresc, imi zis: lasa, sa-l vad pe bebe sanatos si apoi ma bucur! Asta-s eu

Mi-bebelina, asa imi imaginez si eu ca am sa ma rasfatz dupa nastere: baie calde si cu multa spuma, masaje pt slabit, gimnastica, mers la shopping.......life pe capu' meu.....ma intreb doar cine va sta cu bebe cat eu ma rasfatz. DAr lasa, ca e frumos sa visam!

Onyx, ne bucuram ca esti bine, da si tu vesti mai des!

Monik, bafta, te asteptam cu vesti bune diseara!

Alina 35+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput