Mamici de mai-iunie 2008 (52)
Raspunsuri - Pagina 11
Alysh spune:
quote:
Originally posted by inais
'Neatza!
Multumesc Alina ref la info cu Ikea. Vom avea drum pe acolo si noi si o sa ma uit. In alta ordine de idei...ai maaaaaaaaare grija cu baile calde. Sunt total contraindicate, mai ales la tine cu colul. La cursul First Bebe la care am fost sapt. trecuta era o mamica care a povestit urmatoarele: prin luna a 5-a a plecat undeva la munte cu masina. Acolo a stat, nu s-a obosit, nu nimic. Drumul de intors insa a fost f lung + zdruncinaturile de rigoare din cauza drumurilor de la noi. A ajuns acasa fff obosita si si-a zis sa se relaxeze in cada...Asa bine s-a relaxat ca s-a relaxat si colul ei...s-a scurtat, intre-deschis si apoi a fost consemnata la pat cu iminenta de avort.
Cleo e o norocoasa ca nu are astfel de probleme, insa la tine care ai si colul extrem de scurt, eu zis sa stai linistita si sa te rezumi la dusuri.
Ina
pana ne vom strange in brate...adica
lui mami si a lui tati
Ok, am inteles....atunci am sa stau cumintica
....Andreea, stai linistita, mai ales in domeniul tau vei gasi de lucru cu varf si indesat, te asigur. Poti sa-ti iei si firme acasa sa le faci contabilitatea si te-ai scos.
Sfatul meu este sa-ti iei medical o luna si apoi sa intri in prenatal: eu asa am facut si chiar si pt medical am luat cu 3 milioane mai mult decat salariul meu...iar acum pt prima luna de prenatal am avut placuta surpriza sa am vre 6 milioane in plus la salariu. Bine ar fi fost sa fie mai lung prenatalul asta, mie imi convine sa stau acasa si sa castig mai mult.
DAr nu vreau sa ma gandesc la perioada cand voi lua CIC, adica 8 mil..va fi f nasol...dar poate pana atunci se aproba legea cu 85%
Alina
35+
Vladhttp://bd.lilypie.com/hduvp3.png
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Alina, eu am trecut pe lista si numele la bebei de cate ori am prins cate un nume mentionat in vreun mesaj sau la semnatura fetelor. Sper sa nu fi gresit sau sa fi uitat pe cineva
In mailul care mi-a venit ca newsletter de la PregnancyWeekly imi zice ca de acum, de cand am intrat in 30 de saptamani o sa experimentez contractiile Braxton Hicks.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
aaaa, ca mi-ai adus aminte!! Stiti ca intrebam: ce is alea contractii??? Ei bine, stand in pat mai mult duminica, de, vremea e de vina, am simtit una!! Deci e clar, io aveam mai de mult timp, dar nu le izolam: se intareshte burticu, si parca mai tare e partea de jos. Nestand locului, mai simteam burtica tare, de 4-6 ori pe zi, sa zicem, dar nu mi se parea ingrijorator, ci naturel. Am cetit si io acu la cartea mea magica...cica e normal, se pregateste maretsul uter pt FINISH. Deci e de bine.
36+
soarele din viatsa noastra si o burticutsa AMR 4 sapt
YLARI spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Alina, eu am trecut pe lista si numele la bebei de cate ori am prins cate un nume mentionat in vreun mesaj sau la semnatura fetelor. Sper sa nu fi gresit sau sa fi uitat pe cineva
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Daaa, gabitza, am vazut ca si la mine a trecut-o cineva pe Eva Denisa (banuiesc ca tu ai fost) Sarut mana oricui a facut-o, oricum!
Pupici!
YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
andreap spune:
saru'mana mult de sustinere
...mi-e ciuda...puteam sa stau acasa de mult in medicale;dar..am zis sa fac tot ce pot sa fie bine,sa nu le las pe fete balta.plus ca daca stau de acum acasa..mai am 2 luni si ceva...ce naiba sa fac acasa?Si inca ceva: am nevoie la anu' in ianuarie-februarie de un credit.Preconizasem sa ma intorc in Ianuarie la servici,salariul fiind mare aici unde muncesc acum...nu pot renunta la banii astia
..ca oricum unul la fel de bine platit pana gasesc eu imediat dupa CIC...ma rog..e mult de spus.de fapt eu imi fac griji mai mult ptr.dupa ce nasc decat ptr.acum![]()
Simona,ce carucior ai luat?poate ai aratat..eu nu l-am vazut
..si eu as vrea din acela strangere umbrela,dar fara sa-i atasez landou/cosulet.numai la Peg-perego si graco aprca am vazut..
Pupici
BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea 
Sara si MARIUCA-7.11.2004
andreap spune:
Alysh,intentionez sa prelungesc cat mai mult intrarea in cele 126 zile..ptr.ca 600 ron dau numai la bona
..din 800 ron ce sa fac?asa ca probabil undeva peste 2 sapt.iau medical(14 zile),incerc apoi pe codul Mariucai alt medical(14 zile..cred)..sper sa pot sa lungesc asa pana pe la 1 Iunie;apoi CO si abia dupa cele 126 zile.Stiu ca gasesc de munca..numai sa salariile nu sunt spectaculoase.Aici aveam si salariu bun,program fara ore suplimentare,aproape de casa...iar acasa firme..nu am cunostinte multe in domeniul asta,asa ca am intrebat dar nu am gasit;cei mai multi au deja contabil,sau angajeaza firme de conta...ma rog..o sa vad eu.Sper sa fie numai imaginatia mea de gravida
BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea 
Sara si MARIUCA-7.11.2004
MissParker spune:
flore07, eu mai fac baita (nu fierbinte) cam o data pe saptamana, imi face bine, iar colul meu e tare, inchis si avea ultima oara 5 cm!! Fiecare trebuie sa verifice ce-i face bine si ce nu. Dar o baie e atat de relaxanta... Vezi, avem atatea pt. care sa ne bucuram cand va veni bebele pe lume: ne va trezi noaptea din 2 in 2 ore (scenariul clasic), dar... vom putea face din nou bai fierbinti, vom putea dormi din nou pe burta (ah, paradis!!), vom redeveni stapane pe corpul nostru, ne vom putea face de cap din nou cu barbatii ;-)) Sunt o groaza de avantaje!! Eu una nu iau decat acid folic si fier.
monik,
am vazut si eu hainutele: dulci-dulci!!!
Reallaura,
ma bucur ca ti-a placut caruciorul. La noi nu se prea gasesc landouri simple, sau cel putin nu am vazut, carucioarele cele mai bune sunt combinatie landou-buggy. Oricum, sunt sigura ca peste 2 ani si noi vom cumpara un carut sport mai ieftin si mai usor, mai ales pt. concediu etc.
Doloress,
bine ca a plecat zapada de la voi si a venit la noi :-(( Azi dimineata era totul alb. Acum s-a mai topit, dar tot mai fulguieste putin. Of, ca nu mai vine primavara aia odata!! Si eu am ceva "comenzi" de dat pe la prietene si cunostinte: o geanta de scutece, o blanita de miel, un cos special pt. pampersi (din ala in care cica incap 28 de pampersi stransi bine si se izoleaza si mirosul, si bacteriile etc., de ex. Sangenic).
SilviaPop, welcome to the club ![]()
Andree27,
nu stiu ce sa zic de burtica, a mea e inca sus, iar de intarit se intareste seara (eu zic ca e si de la stomacul meu). Si eu zic la fel ca alina anto, ca poate s-a mai lasat din cauza ca si-a schimbat bebele pozitia. Cand ai urmatoarea vizita la nenea doftoru'?
alina anto sper ca te-ai simtit bine la munte, chiar daca drumul la intoarcere a fost de cosmar...
cleo78 ,
si eu cu probleme cu gazele, dar e kestie veche, nu ma mai impacientez... Vorba e ca mi s-au inghesuit matzele pe dinauntru si ca atare ies si gazele mai chinuite, am descoperit zgomote cu totul si cu totul noi
Bogdan zice ca bebele o sa se ceara adoptat daca voi continua asa si cand se naste...
Magnetism79,
apropo de inca un bebe, eu aseara l-am testat pe Bogdan
El ma intreaba cum vom face cu sexul cand va aparea bebe si cand vom avea iar voie, cum ne vom proteja, iar eu i-am zis ceva de genul "pai iau anticonceptionale, sunt unele care sunt permise" si apoi am adaugat "sau vedem noi, poate mai facem unul"... Raspunsul lui prompt: "Ba pe-a ma-tii", urmat de "Pai atunci nu ne mai f... in vecii vecilor, raman cu Manuela"
A reactionat bine, iti dai seama ca la mine nu se mai pune problema de un al doilea! Eu ii multumesc ingerului meu pazitor ca il vom avea si pe Daviducul. Ne ajunge unul si bun ;-)
emycor, si eu tot cu cadita normala, mai ales ca am primit-o... Am vazut prin magazine si galetusele alea, par haioase, dar nu-mi iau, daca am cadita. Oricum bebele nu trebuie spalat in cadita decat o data pe saptamana, o vom face in weekend si il va tine tati
elenuca, si eu am fost infectata cu virusul Heroes
M-am uitat la toate episoadele din prima serie, acum e pauza, dar la toamna vine urmatoarea serie!! Ma tot gandeam cine mi-ar place sa fiu (adica ce "puteri" miraculoase mi-ar place sa am). Cred ca as vrea sa fiu Peter Petrelli, adica sa pot dispune de toate puterilor celorlalti: sa fii nemuritor, sa poti trece prin ziduri, sa te poti face nevazut, sa poti zbura, sa poti opri timpul in loc, sa poti calatori prin timp, sa poti manipula bancomate si alte chestii electronice si - preferata mea - sa poti citi gandurile altora... Misto idee serialul asta...
inais, carutul vostru arata bine si pare usor, l-ai ales foarte bine! Si pare si stabil, cu roti duble, suficient de inalt... Felicitari, sa-l folositi cu spor! Noi scaunel inca nu am luat, eu sper sa-l mostenesc pe al unei prietene al carei baietel face 2 ani in vara, poate ca peste un an ala micu' al ei nu mai incape in scaunel si mi-l da mie sau isi ia ea altul ;-)
Lilly79, stai, ca nici caruciorul nostru nu e prea usor: are cam 13,5 kg. Cel ochit la inceput (Hartan VIP XL) avea 12 kg, DAR am judecat asa: decat sa fie mai instabil din cauza ca e mai usor si sa nu aiba suspensii decat in spate (dezavantaj bebe), mai bine cateva kile in plus la impins (dezavantaj eu). Vanzatoarea spunea ca o sa ma deranjeze cel mult cand merg eu singura undeva si va tb. sa incarc carutul singura in masina, la care eu i-am spus ca problema e rezolvata: eu oricum nu am carnet si deci ma voi duce peste tot cu autobuzul si cu metroul si cu trenul, asa ca oricum nu am sa ridic carutul, iar de impins ... sa fim seriosi... macar atata putere avem si noi...
Ylari, 4 ore de plimbat prin magazine?? Esti o eroina!! Eu incepusem sa-i fac lui Bogdan pe dl. Goe dupa 30', ca tb. sa ma asez, ca ma doare aia si ailalta, ca ma ia cu ameteli etc. Apropo de sutiene de alaptat, am citit ca abia pe la sfarsitul lunii a 8-a e bine sa le luam si sa fie cu un numar mai mare decat ce am purtat pana atunci, fiindca pieptul mai creste nitelus... Dar tu oricum esti in perioada ideala pt. aceasta achizitie. Eu mai astept cateva saptamani.
simonacip,
ba sa faci bine si sa stai ca leguma, ca acum avem si noi statutul asta special, sa profitam de el la maximum!! Oricum, ma bucur tare pentru tine, cu fiecare zi care trece bebe devine mai pregatit pt. a lua viata in piept!! Doamne-ajuta! Acum perioada critica a trecut de tot. Peg Perego era si la noi la inceput pe lista de preferinte, dar apoi am trecut la Hartan. Astia de unde am comandat au si atelier special, ti-l iau la reparatii si in perioada respectiva iti dau si alt carut de care sa te folosesti, deci e ok.
babyname,
si ai grija de tine! Se pare ca ai contractii destul de puternice, poate n-ar fi rau sa mergi la un control, fie si neprogramat, macar sa te linistesti, sa stii ce si cum, ca psihicul joaca un rol f. important si nu e bine sa stai cu frica in san, asta poate accentua starile de rau.
andreap,
si tinem pumnii ca situatia de la servici sa nu fie chiar atat de nasoala. Incearca sa te menajezi. Ce va fi la anul vei vedea, nu au intrat joburile in sac... chiar daca asta era f. avantajos, poate ca n-o fi dracul chiar asa negru sau poate chiar gasesti altul mai bun.
Alysh,
eu ma gandeam ca daca vrei sa faci o baita, sa ai mare grija sa nu fie apa prea fierbinte si stai doar asa, 10 minute, cat sa-ti faci pohta
dar uitasem ca tu aveai colul scurt si atunci poate intr-adevar nu ar fi indicat. Lasa, ca nu mai e mult si o sa ne putem imbaia dupa pofta inimii!! Poate chiar la nastere, te-ai gandit sa incerci in apa?
Sa mai fac o strigare: fecian, Onyx, cadina, aelita, acina, CamiM, Luminel, ce mai faceti?
Sper ca totul e bine cu voi si cu bebeii!
Felicia
29+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
Andree27 spune:
Fetelor,
Am uitat sa va spun ca in ultima vreme asa urat visez!BA intr-o noapte ca i s-au rupt picioarele la bebe,dupa ce l-am nascut,ba azi noapte ca am nascut si mi l-a furat cineva!!Asa ma enerveza!!!!
Poze
Andreea
31+in asteptare de un ingeras:
Eric
AMR: 9 saptamani!!!
Alysh spune:
quote:
Originally posted by MissParker
SilviaPop, welcome to the club
Alysh,eu ma gandeam ca daca vrei sa faci o baita, sa ai mare grija sa nu fie apa prea fierbinte si stai doar asa, 10 minute, cat sa-ti faci pohta
dar uitasem ca tu aveai colul scurt si atunci poate intr-adevar nu ar fi indicat. Lasa, ca nu mai e mult si o sa ne putem imbaia dupa pofta inimii!! Poate chiar la nastere, te-ai gandit sa incerci in apa?
Felicia
29+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
Mi-ar fi placut mult sa nasc in apa......dar mai greutz la noi plus ca eu sunt programata pt cezariana, asa ca.......dar sa stii ca era visul meu dinainte sa raman insarcinata!
Alina
35+
Vladhttp://bd.lilypie.com/hduvp3.png
dordia2000 spune:
Buna fetelor....
Maaama dar ce spor la scris aveti. Ieri nu am mai intrat ca am gatit, apoi am jucat yatzy cu sor'mea....apoi m-am dus in vizita la mama (un etaj mai sus) apoi culcat plod si adormit eu bustean.
Azi...vreau sa calc cate ceva....apoi sa ma odihnesc, apoi iar sa calc...etc. Ma pregatesc intens pt intalnirea cu bb. Am si vise legate de momentul cu pricina. Deja au inceput sa imi amorteasca mainile si in somn...deci...e ca la Stefan. Si la Stefan la fel am patit.
Despre cadite...pai eu am cadita de la STefan...adica una normala...pe care am folosit-o cu drag si pe care o voi folosi si de acum incolo.
In rest....tot ce am am de la Stefan iar acuma nu voi mai investi in lucruri care imi vor folosi 1-5 luni si care mai costa si o caruta de bani. Ce i-am luat lui Stefan i-am luat cu ideea celui de-al 2 lea bb. Acuma...sa vedem daca ne vom descurca cu ce avem. DAca nu...vom investi fara probleme.
Acuma ma duc sa calc...si revin mai tz. Va poop!
Diana
36+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
onyxg1998 spune:
Buna, fetelor,
am mai intrat si eu sa va salut.
Ce mai faceti? Cum va mai simtiti? Noi binisor, pe momente, acum suntem in momentul bun. In rest, cu dieta mea, cu insulina, si asteptam sa vedem cand are de gand bebelina mea sa iasa. Aseara iar mi s-a desprins o bucatica din dop. Banuiesc ca nu mai este mult, de fapt AMR meu sunt 3 saptamani, dar poti sa stii?
Vineri mergem din nou la eco, sa vedem cat este de mare, daca a crescut prea mult imi provoaca nasterea inainte, cel putin asa mi-au spus. Merg la cursurile alea prenatale, nu sunt rele, ma distrez mult cu fetele, radem mult.
Am sa mai intru sa va mai povestesc.
http://picasaweb.google.com/ONYXG1998/ONYX02
Pupik de la Onyx si Vlad
37+
Alexandra Maria si mami de
Vlad Gabriel James

lui mami si a lui tati