Mamici de mai-iunie 2008 (52)
Raspunsuri - Pagina 10
simonacip spune:
<Monik 16, l-am luat de la kidex, a fost 10 milioane, dar sunt foarte incintata de el. pretul era cam 11.500
Reducerile au mai durat 2 saptamii dupa perioada tirgului. Are si husa de ploaie si vint, si acoperamint pentru picioruse, se face si sport, se intinde aproape de orizontal si e zdravan si usor, mi-a placut tare mult
Mai era un graco pe la 7mil si ceva, aproape 8, dar era mult mai greu, rotile erau mai mari...plus ca nu se stringea umbrela ca asta..Ne-am gindit si la spatiul din masina ![]()
David (10 nov 2004) si
Simona
AMR 14 zile
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
simonacip spune:
Andreeap, saracuta de tine, imi pare rau, lasa ca si mie mi-au dat cea mai mica prima stiind ca oricum voi sta acasa, desi ma ocupam singurica de niste chestii destul de urite si le-am scos mereu la capat..>Asta este, bb lusii nostri sa fie sanatosi ca mie chiar nu-mi mai pasa...
Fruntea sus!
David (10 nov 2004) si
Simona
AMR 14 zile
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Reallaura spune:
quote:
Originally posted by andreap
Salutare dragelor!
De azi sunt din nou pe baricade.....sper ca in ziua in care am lipsit de pe DC nu s-a petrecut nimic iesit din comun si toate sunteti bine.
Am inceput saptamana prost..Contabila sefa mi-a spus(ca oricum voi afla
..)ca patronul imi recomanda sa stau acasa pana nasc,ca sarcina e avansata,se vede ca mi-e greu..bla..bla
.Normal ca dimineata respiram ca o baba dupa ce urcasem 5 etaje pe jos
(liftul iar nu functioneaza..).Ma simt..data de o parte
..si nu stiu de ce..ma rog...si am intreb daca voi mai avea loc de munca la anu'cand ma voi intoarce.nu mi se pare normal..as fo stat oricum peste 1 luna acasa...
Mai vb..acum sunt..cam naspa
BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
AndreeaSara si MARIUCA-7.11.2004
Andreutza, si eu m-am simtit la fel si na! ca mi-a trecut. o sa treaca.
Sa fie Sara sanatoasa ca restul nu conteaza. Iar ce o fi peste un an...oi vedea, servicii se gasesc. Nici eu nu stiu daca ma intorc la astia si ce gasesc cand ma intorc. Riscul meseriei. de mama!
Dar, oricum, nu au nici un drept sa+ti spuna cand sa intri in concediu si nu te pot obliga. daca vrei sa mai stai o luna, mai stai!!!

Laurita
35,
, MirceaAMR: 6 sapt
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?ownerId=102276809&artistType=&photoFuid=G%3A460066913" target="_blank">HI5
alina_anto spune:
quote:
Originally posted by Alysh
"Neata butici!!
Moaaaa, Cleo zici ca o baie nu dauneaza la col? Mi-ai facut o pofta nebuna. Eu la inceputul sarcinii am citit un articol cum ca n-ai voie sa faci baie si m-am conformat, am facut numai dush. Dar tare dor mi-e de o cada plina cu apa, spuma si sare de baie...miam! Cred ca incerc si eu una, dar astept sa fie tati acasa ca nu stiu daca ma mai pot ridica din cada!
Miss Parker, super carut, sa se plimbe bebe David sanatos in el!!!
Inais, eu am luat si patut si saltea de la Ikea......am dat f putin pe ele: patut din lemn 1 milion si salteluta era 500 sau 600.000 lei, nu mai stiu exact: respecta toate normele pe care trebuie sa le aiba o salteluta pt bebei. Habar n-am daca e din cocs, iarba de mare sau alte minuni....sincer nu stiu daca e atat de important.
Lcazangiu, LA multi ani!!!
Alina35+
Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
Alina, si eu tot de la ikea am luat patutul si salteluta, + dulapior haine si o comoda inalta (fara usi), doar cu rafturi. Dar ma gandam sa mai iau o saltea pt ca mi se pare cam joasa asta, iar mie cu cezariana o sa-mi fie cam greu sa ma tot aplec si s-o ridic pe Sara din patut...mai ales ca sunt si inalta...
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
AMR: 5 saptamani!
Alina
33+
SARA-MARIA
Andree27 spune:
Neatza fetelor,
Acum am ajuns si eu la servici!Maine merg la dr sa vad ce mai face bebe,si atata sunt de curioasa sa vad daca s-a intors ,ca asa de jos imi vad burtica!DAca cumva ar fi sa nasc acuma l-ar tine pe bebe in incubator,nu?Si eu as putea ramane cu el in spital pana devine la greutatea normala?????VA intreb ca eu habar nu am!!!!!!!
Andreap stai linistita ,asa e si la mine la servici,dar nu mai bag in seama ca nu merita sa ne stresam noi pt astel de oameni!!Fii barbata si nu ii baga in seama!!
Poze
Andreea
31+in asteptare de un ingeras:
Eric
AMR: 9 saptamani!!!
inais spune:
'Neatza!
Am inceput dimineata cu acelasi iaurt...cred ca am facut o pasiune.
Multumesc tuturor pentru aprecierile ref. la ce am cumparat. Noua ni se pare un pret f bun si de-asta nici nu am stat la discutii. Caruciorul in sine e f usor si se pliaza tip umbrela. Iar la landou, dupa indelungi debate-uri, am zis ca nu renuntam. Asa ca una peste alta, avem ce ne trebuie.
Multumesc Alina ref la info cu Ikea. Vom avea drum pe acolo si noi si o sa ma uit. In alta ordine de idei...ai maaaaaaaaare grija cu baile calde. Sunt total contraindicate, mai ales la tine cu colul. La cursul First Bebe la care am fost sapt. trecuta era o mamica care a povestit urmatoarele: prin luna a 5-a a plecat undeva la munte cu masina. Acolo a stat, nu s-a obosit, nu nimic. Drumul de intors insa a fost f lung + zdruncinaturile de rigoare din cauza drumurilor de la noi. A ajuns acasa fff obosita si si-a zis sa se relaxeze in cada...Asa bine s-a relaxat ca s-a relaxat si colul ei...s-a scurtat, intre-deschis si apoi a fost consemnata la pat cu iminenta de avort.
Cleo e o norocoasa ca nu are astfel de probleme, insa la tine care ai si colul extrem de scurt, eu zis sa stai linistita si sa te rezumi la dusuri.
Andreap mai da-i incolo...dupa cum ziceam si mai demult! NU cred ca are sens sa te consumi atat, daca vezi ce fel de caracter au! Bebe iti simte starea de spirit si am citit ca concluzia pe care o trage el este ca esti suparata pe el...vrei sa creada Sara asa ceva?? Hai funtea sus!
Ina
pana ne vom strange in brate
...adica
lui mami si a lui tati
alina_anto spune:
Buna dimineata fetelor!!
M-am uitat pe prima pagina, unde sunt postate datele despre fiecare mamica in parte si am constatat ca vom avea 4 fetite pe nume SARA!!! Le pup pe toate mamicile pt alegerea facuta!
Andreeap Stai linistita (incearca...) Iti doresc o zi usoara!..

Simo si Laurita
cleo Daca trec prin Berceni (acolo sta tatal mau) te anunt si imi faci si mie ceva buuuun de papa
???? Please...
Alina
33+
SARA-MARIA
alina_anto spune:
Ina cand ai scris prima oara de iaurtul cu gust de pasca si stafide am zis..mmmmm..ce bunatate trebuie sa fie.. Acum deja mi-ai facut o poftaaaaa...cred ca ies sa-mi cumpar si eu...
monik Eu deja am cateva rochite f.f.f. frumoase pt Sara mea. O sa le fac poze si le postez sa le vedeti si voi.. Dar abia astept sa creasca fetita mea mai maricica si s-o vad cum merge imbracata in rochite frumoase... Deja ma vad peste 1 an...2,3..
Va doresc tuturor o zi buna si o saptamana frumoasa!!
Alina
33+
SARA-MARIA
cleo78 spune:
andreap, esti in sapt 30. Mai devreme sau mai tarziu...tot ramaneai acasa. Poate te simti ok acum, chiar daca efortul scarilor te rupe, dar in cateva sapt. o sa oboseshti. Eu imi propusesem sa vin pana in sapt 36. In sapt 34 nu maai puteam sta pe scaun de durere de fund si coloana, 1-2 ore erau ok, apoi....
Alysh, acu io nu stiu ce sa zic despre baia in cada + col. Uite ca io citisem doar ca nu se recomanda bai fierbinti, si nici celor cu probleme de circulatie (vezi cazuri cu varice, etc). La mine nu era cazul... si nici nu m-am stresat. Cred ca marea problema e la iesitul din baie la toata lumea. A, si mai aveam o teama: sunt pers. care au probleme cu anemia, daca ametesti...in cada+baia cu aburi sunt riscuri mult mai mari. La inceputul sarcinii eram slabita,ametita, si parca ma faceam dush de frica asta (dar e posibil sa fi fo doar pasarelele mele...)
36+
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 4 sapt
gabitzam spune:
Alina, eu am trecut pe lista si numele la bebei de cate ori am prins cate un nume mentionat in vreun mesaj sau la semnatura fetelor. Sper sa nu fi gresit sau sa fi uitat pe cineva ![]()
In mailul care mi-a venit ca newsletter de la PregnancyWeekly imi zice ca de acum, de cand am intrat in 30 de saptamani o sa experimentez contractiile Braxton Hicks.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

..Contabila sefa mi-a spus(ca oricum voi afla