Mamici de mai-iunie 2008 (52)
Raspunsuri - Pagina 9
simonacip spune:
Neata fetelor...
Nu stiu cum v-am citi ieri, dar am sarit tocmai mesajul (micut nu zic
al lui Miss Parker) AM vazut caruciorul si-mi place tare, tare mult, un pic seamana cu al meu surf de la Peg perego), numai ca al tau cred ca se intinde la orizontala, al meu la 15 grade, aproape de orizontala. Imi plac si culorile mult. Foarte misto si cadourile de la colegi...super, sa tot ai colegi asa...
Inais, imi plac si cumparaturile tale. Eu acum abia astept si baby expo, zici ca am intrat in febra cumparaturilor, desi mi-am luat cam tot ce voiam
Alina_anto, pai nu mai rezist deloc sa stau ca leguma, de altfel am intrat in 38, nu e suficient???Acuma, dac-o fi sa vina si mai devreme...il astept cu mare drag.
Elenuca 
David (10 nov 2004) si
Simona
AMR 18 zile
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
monik16 spune:
Buna dimineata!
Vad ca v-au placut hainutele mele...
la cat sunt de roz... Abia astept sa cumpar rochite, o sa fie si mai si! Nu numai haimutele de bb sunt roz. Si papucii pt. mine, sosete, pijamale si camasi de noapte pt. mine tot roz mi-am luat 
Mai fetelor, nu mai rezist, sunt 2 saptamani de cand nu am aragaz... Si cand va aud vorbind de mancare si lapte cald...Si de oua in tigaie mi-e dor
. De miercuri abia imi monteaza plita ca n-au terminat inca...
Va pup pe toate si va doresc o saptamana cat mai frumoasa!
31+
Sara-Maria
cleo78 spune:
fetelor, si io voi servi Baby expo. Abia astept! NU mai am de cumparat mare lucru, un termometru de copii, un waky tokie, din astea, resturi asha.
Poa ni videm?
monik, hai ca mai e un pic de suportat zugravitul! Daca staia proape de Bersheni, te invit la mine la un dezmatz culinar. Promit ca gatesc mai legumicol, asha...
36+
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 4 sapt
monik16 spune:
Reallaura eu zic ca a meritat pt. ca erau chestii pe care le-am vazut in magazine mult mai scumpe. Nu aveam de gand sa merg dar o viitoare mamica de-a noastra a zis ca a fost si atunci mi-a clocit mintea ca as putea da o fuga daca tot sunt in forma in perioada asta.
flore07 hainutele erau ale mele dar caruciorul nu, ca au inca nu mi-am luat. Astept baby expo si de acolo mi-l iau ca nu stiu pe unde sunt magazine cu de-astea. Daca gasesc ii fac poza.
Doloress 6 grade =vreme frumoasa??!!?? Dar te-ai calit, nu gluma! Eu sunt asa de friguroasa ca toata iarna am umblat cu colanti de bumbac pe sub pantaloni. Nu as rezista la o clima ca cea de la tine...Noi ne-am pus aer conditionat anul trecut in septembrie dupa ce a trecut vara c asa-l pot da pe cald…
alina_anto sunt frumoase hainulele, dar iti dai seama cand mai cresc putin si o sa ne dam printesele la rochite?? Abia astept!!
Ce frumos ca ai fost la munte...Eu n-am mai iesit din bucuresti de o luna, iar la munte nu-mi aduc aminte...
S-a mai modernizat europa dar nu te astepta la cine stie ce daca te duci... Cele care arata mai bine au aceleasi haine la preturi mai mari. Te minunezi sa vezi cate “dragoane” sunt... Am vazut ca au inceput sa faca si blocuri, cred ca va ajunge cartier chinezesc. Ce am cumparat eu erau turcesti, ca alea de la chinezi sunt nasoale.
Magnetism79 mi-ai facut pofta de dulce si stiu ca am ascunsa o cicolata pe-aici pe undeva, ma duc sa o caut…
Eu stau la Pacii dar nu prea imi place pe-aici poate vin si eu in parculetul tau cu printesa mea si poate cine stie... le facem si lipeala ![]()
mi_bebelina spor la invatat si bafta la examen!!! Si eu am unul pe 16 dar am o nesimtire….
emycor suport de-ala de metal cu husa peste si-a luat si nasa mea si zice ca i-a fost extrem de folositor. Cred ca a dat cam 100 ron pe el. Eu inca nu stiu ce sa iau... daca o fi mai buna cadita cu suport sau sa iau ca ea suport separat...
elenuca eu ti-am facut pofta de cumparaturi sit u mi-ai facut pofta de spaghete cu ciuperci si sos bechamel... of...
cleo78 si eu mai folosesc scuza asta cu bb bashinos…![]()
Eu am fost sigura ca atunci cand voi intra in concediu nu voi mai dormi la fel de blana ca atunci cand mergeam la serv...de-aia incerc sa nu dorm ziua oricat de somn mi-ar fi.
simonacip si mie mi-a recomandat o prietena carutul de la Peg Perego, cat ai dat pe el? si de unde l-ai luat?
31+
Sara-Maria
Reallaura spune:
Neata, fetele!!
Ianis, am vazut achizitiile, sunt super!!Practice toate si frumoase.
Monik, biata de tine, imi amintesc cand ne-am mutat aici si nu aveam aragaz, eram tota sa, in curatenie si zugraveala..groaznic.Avem un sheriff#355;s in fata si mancam acolo pe apucate... gaseste si tu o firma de catering, macar asa... odata la 2 zile sa bagi si tu o ciorbita...
Doloress, 6 grade te bucura.Uuuuf! noi ne vaitam de o ploaie!
Laurita
35,
, Mircea
AMR: 6 sapt
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?ownerId=102276809&artistType=&photoFuid=G%3A460066913" target="_blank">HI5
monik16 spune:
Reallaura, nu am stat chiar de 2 sapt fara sa mananc nimic gatit, am mai fost la 2 zile la restaurant tocmai pt. ciorbitza...dar parca altceva e cand ai aragaz si incalzesti un ceai, un lapte...Cred ca n-o sa mai mananc pizza multa vreme ca mi s-a luat...
S-au miscat si greu muncitorii mei...Nici nu as fi crezut ca va dura 2 sapt. si jumatate sa faca o bucatarie...
Asta e! Nu mai e mult
.
32+
Sara-Maria
babyname spune:
MISS, fff nice carutul....si micutul tau mesaj..cata rabdare ai tu, ce mi-a placut sa 
MONIK super hainutele, numai ca eu nu am rabdare sa meg pana in europa....ma dispera traficul asta.
fetelor....am niste junghiuri acolo jos....simt ca parca imi baga cineva un cutit la interval de cateva zeci de secunde. plus ca vad ca ni s-a intarit si burtica. a mai patit careva asa ceva?
si in plus ma mai chinuie si o masea de pe la 3.30 dimineata....
cred ca ma duc sa mai stau un pic intinsa...ca mor de junghiuri.
pupicei.
iulia 33s
cu
+ BIANCA(21.06.02)
amr 6s
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by babyname
MISS, fff nice carutul....si micutul tau mesaj..cata rabdare ai tu, ce mi-a placut sa
MONIK super hainutele, numai ca eu nu am rabdare sa meg pana in europa....ma dispera traficul asta.
fetelor....am niste junghiuri acolo jos....simt ca parca imi baga cineva un cutit la interval de cateva zeci de secunde. plus ca vad ca ni s-a intarit si burtica. a mai patit careva asa ceva?
si in plus ma mai chinuie si o masea de pe la 3.30 dimineata....
cred ca ma duc sa mai stau un pic intinsa...ca mor de junghiuri.
pupicei.
iulia 33scu
+ BIANCA(21.06.02)
amr 6s
mda. Io. Pana am ajuns a 2 a zi la dr...mi-au trecut. ba chiar am mers dupa aia pe jos!Io credeam ca incepe sa intre colul meu la apa; dar de unde, dr imi zice: ca e lung, si tare... Mai bine stai linishtita putin, io nu imi fac griji ca am intrat in luna a9a, tu mai ai un pic, dar nu mult...
36+
soarele din viatsa noastra si o burticutsa AMR 4 sapt
andreap spune:
Salutare dragelor!
De azi sunt din nou pe baricade.....sper ca in ziua in care am lipsit de pe DC nu s-a petrecut nimic iesit din comun si toate sunteti bine.
Am inceput saptamana prost
..Contabila sefa mi-a spus(ca oricum voi afla
..)ca patronul imi recomanda sa stau acasa pana nasc,ca sarcina e avansata,se vede ca mi-e greu..bla..bla
.Normal ca dimineata respiram ca o baba dupa ce urcasem 5 etaje pe jos
(liftul iar nu functioneaza..).Ma simt..data de o parte
..si nu stiu de ce..ma rog...si am intreb daca voi mai avea loc de munca la anu'cand ma voi intoarce.nu mi se pare normal..as fo stat oricum peste 1 luna acasa...
Mai vb..acum sunt..cam naspa![]()
BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea 
Sara si MARIUCA-7.11.2004
Alysh spune:
"Neata butici!!
Moaaaa, Cleo zici ca o baie nu dauneaza la col? Mi-ai facut o pofta nebuna. Eu la inceputul sarcinii am citit un articol cum ca n-ai voie sa faci baie si m-am conformat, am facut numai dush. Dar tare dor mi-e de o cada plina cu apa, spuma si sare de baie...miam! Cred ca incerc si eu una, dar astept sa fie tati acasa ca nu stiu daca ma mai pot ridica din cada!![]()
Miss Parker, super carut, sa se plimbe bebe David sanatos in el!!!
Inais, eu am luat si patut si saltea de la Ikea......am dat f putin pe ele: patut din lemn 1 milion si salteluta era 500 sau 600.000 lei, nu mai stiu exact: respecta toate normele pe care trebuie sa le aiba o salteluta pt bebei. Habar n-am daca e din cocs, iarba de mare sau alte minuni....sincer nu stiu daca e atat de important.
Lcazangiu, LA multi ani!!!
Alina
35+
Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png