Mamici de mai-iunie 2008 (52)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Andreea, am pozat , caruciorul
Misparker, imi doream si 3 copilasi, dar la faza in care ma simt acum pe ultima suta nu l-as mai face pe al treilea...Iti inteleg sotul, cu toate problemele care apar, cit ne vaitam, etc...AL meu nu l-a vrut pe al doilea, dar acum abia-l asteapta si ma consoleaza mereu, hai ca nu te-ai ingrasat, hai ca-ti revii repede, ai vazut la David..etc, etc E surprinzator...
Onyx, ma bucur c-ai reaparut, chiar ma intrebam ce mai faci. Sa stii ca si eu am pierdut o parte din dop..si uite-ma la 4 saptamini de atunci SI ma bucur ca-i asa, ca am tras o spaima atunci....

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 14 zile
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Buna fetele! Imi pare bine ca sunteti active si harnicute, desi mi-a trebuit ceva sa prind tot ce ati scris.

Eu m-am intors la serviciu, pentru ultima saptamana, voi intra in concediu de odihna o luna apoi pre sau post natal, ce-o fi. Sa incerc sa vad daca mai stiu ce voiam sa va zic pe ziua de azi

Miss mersi de linkuri, abia astept sa le vizionez, trebuie de acasa, ca la birou avem o usoara restrictie pe you tube. Si subscriu si eu la ce a scris Cleo toate pana la Formula 1 - fani mari de tot; bine ieri cu varuiala am prins doar final 3 laps, dar suficient sa ma bucur de o dubla ferarri.

Mi bebelina trebuia sa intru pe forum, ca vad ca noi doaua aveam azi noapte arsuri la aceeasi ora si intensitate; la mine n-au mai trecut cu nimic, poate doar somnul care m-a doborat intr-un final

Magnetism vreun bloc de fetite stii? Ca sa ne rezervam si noi peste vreo doi ani...

Ylari Sa-ti fie de bine statul acasa! Eu o sa-l savurez de lunea viitoare! Abia astept, ca ma ucide drumul spre birou si scaunul 8 ore.

Simonacip iubita sa nu uit sa te felicit pentru intrarea in saptamana 38! Bine ca a trecut perioada aia riscanta.

Monik 16 am vazut bomboanele roz! Sa le poarte sanatoasa!

Andreap incearca sa ingnori nesimtirea si sa-ti vezi doar de interesele si prioritatile tale; daca e nev medical, daca nu vrei, vb fetelor ei nu te pot obliga la nimic. Important e sa ai grija de tine si de bebe Sara, nu? Si apropos, 5 etaje?????

Alysh eu zic, (si eu) am tot auzit de baia aia calda in cada ca e foooarte buna inainte sa nasti, ca inmoaie colul, sigur ca depinde de la o pers la alta, dar tu esti cu colul de 1, nu?

Onyx bine ca ai intrat sa ne zici ce faci, ne faceam griji! mami, bine ca esti bine, oricum un picutz mai este!

si sa nu uit, desi sunt cam in urma, La multi ani! Lcazangiu sa fii sanatoasa si sa ai nastere usoara si bebe sanatos!

Lori 31+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Eu iau Elevit din saptamana 11, fara intrerupere, am luat 2 luni si fero-folgamma tot incepand de-atunci. In rest nimic...........ba, pardon.....a fost o perioada de 2 saptamani cu 3 No-spa pe zi(acum doar la nevoie) si Dopegyt pentru tensiune(tot la nevoie acum)
la fetele harnicute....eu ma apuc de citit pentru examen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Simona si cat a fost caruciorul si de unde?POate ca ai mai scris dar nu am vazut eu.E super fain!!!!!

Poze
Andreea 31+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 9 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Simonacip, ma bucur ca ai trecut de perioada critica.........si eu stau si numar saptamanile care au mai ramas nu pana la termen, cu pana cand nu se mai considera copilul prematur.........offfffff, mai sunt 4. apoi inca 3 pana la saptamana 40.......o gramada
pentru tine si pentru sis
si pentru Daviduchele tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Lorich, super veste, ultima sapt de serviciu!!
Te asteptam sa stai cu noi pe forum cat mai mult!

Laurita 35, , Mircea
AMR: 6 sapt

http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?ownerId=102276809&artistType=&photoFuid=G%3A460066913" target="_blank">HI5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

quote:
Originally posted by Reallaura

Lorich, super veste, ultima sapt de serviciu!!
Te asteptam sa stai cu noi pe forum cat mai mult!

Laurita 35, , Mircea
AMR: 6 sapt

http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?ownerId=102276809&artistType=&photoFuid=G%3A460066913" target="_blank">HI5

Sigur ca da, Laurita o sa va saturati de mine!!

Lori 31+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Simonacip,multam de poze..super!merge de la 0 luni,nu?adica merge si fara landou/scoica..sa vad ce gasesc si eu la babyexpo.
Lorich,da..5 etaje..ca liftul asta se tot strica..
In rest...inca sunt in stare sa..o sa vad ce decizie iau.

BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

buna dimineata fetili ! abia m-am trezit si eu... vai ce bine e sa lenevesti, cel mai dulce somn e dupa ce pleaca barbatamio la serviciu, asa tot patul ramane al meu si exersez diagonale .

Am intrat doar sa va salut si sa va urez o saptamana super ! Ma duc sa pap ceva ca imi da Lizuca niste pumni de numa' si pe urma ma apuc si eu de calcat, asa pe reprize... mai o camasa, mai un film sau documentar ceva (cine mai zicea ca o sa calce Laura parca) mai un somn...

pupici

Elenuca 31 sapt in asteptarea minunii noastre Lizuca

http://bd.lilypie.com/mlCep2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Lilly vin cu o veste!Inca clinica nu e deschisa!!Si cica nu se deschide degraba!Inca nu e montat nici liftul!Cica mai e inca de lucru!!!

Poze
Andreea 31+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 9 saptamani!!!

Mergi la inceput