Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (53)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebe2008 spune:

Buna fetelor!
Apelez la voi cu rugamintea de a ma ajuta cu un sfat...
Sunt insarcinata in 13 saptamani si 3 zile. Sarcina a decurs f bine pana la 12 saptamani pt ca luam tratament de sustinere. Dupa 12 sapt a treb sa-l intrerup pt a face in sapt 14 TT. De atunci au inceput problemele: crampe ca la menstruatie destul de frecvente, cateva pete maronii. Am mers la medic, acesta mi-a spus ca placenta este formata jos si mi-a recomandat repaos si No-spa. Problema este ca acest medicament nu mi se pare ca m-ar ajuta. Poate in primele zile...apoi nimic...Si sunt f derutata...
Deja imi este f teama si nu stiu ce sa fac. S-a mai confruntat cineva cu aceasta problema? Ce alt medicament a luat?
Va multumesc din suflet si va doresc sarcini fff usoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

So...back to work si io.
Rali ce ma bucur ca mai dai cate-o veste. Ma bucur ca v-ati sesizat si ati dat un semn. Asa mai stim si noi ce s-a intamplat cu restu.
Boti am cumparat si io carlige din alea cu gargarite Si am luat niste bumbac bleu sa fac asternuturi dar nu au imprimeuri ca n-m gasit ceva finutz, toate materialele de lenjerie sunt aspre ca naiba. De abia astept sa-mi iau masina aia de cusut.

bujo 25+ cu Filip
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns the_andreea spune:

Neatza fetele!
Am vazut ca ati avut acivitate in wk.
Lori,LA MULTI ANI!(sorry pt intarziere)
Mada,FELICITARI pt nunta,casa de piatra si toate cele bune.Finuta rochia.
Sun,bine ai revenit,parca s-a mai inviorat atmosfera.
Rali,m-ai binedispus asa de luni dimineatza!
Offfffff,e luni dim si eu nu am nici un chef de nimic,nu mai am rabdare,vreau si eu sa stau acasa,dar parca nici asa nu e bine.In seara asta merem si noi sa mai vedem o data piticul din burtik.Am emotii,oare e totul ok,oare e in grafic,oare .... ?Si abia astept Pastele,sa mergem acasa,sa stam cateva zile sa ne incarcam bateriile.Si parca timpul trece atat de greu .
Am reusit de am cumparat si eu primele hainitze de bb,un costumas cu caciulita si un body mic-mic(pe asta i l-a cumparat Theo,a fost super scumpa).
O intrebare:eu am o scurgere ciudata(la 2-3-4 sapt),ca un mucus incolor,dar consistent si ma intrebam oare se pierde din dopul gelatinos?Eu nu stiu cum ar trebui sa fie ala,pt ca la Theo mi-au fost rupte membranele in spital la o sapt dupa dpn.Daca stiti ceva,va rog spuneti-mi.Eu abia la sf lunii ajung la dr meu si pana at...

O sapt usoara pt toata lumea.

Andreea 29+ si Theona-Lucia(27.08.2002)

Mergi la inceput

bebe2008 dar in repaos ai stat? Ca si asta e foarte important. Daca insa nu trec insista la medic. Durerile nu sunt ceva neobisnuit cu conditia sa nu fie insuportabile dar petele n-ar trebui sa persiste. Daca e din cauza placentei joase cel mai probabil o sa se ridice pe masura ce creste uterul. Insa tu urmareste cum evolueaza crampele. Ai cumva si senzatia ca ti se strange burta si se intareste? In cazul asta e vb de contractii si ar trebui sa vb cu medicul sa-ti dea un medicament mai puternic. Multa bafta!!
The_Andreea nu cred ca e vb de dop. Ala am inteles ca are si ceva firicele de sange prin el. Eu am astfel de scurgeri incolore gelatinoase si sunt de la candida.

bujo 25+ cu Filip
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Buna fetelor!

Eu sunt tare suparata ca tatal meu e internat in spital si e suspect de pancreatita. Ieri toata ziua a avut dureri mari in abdomen si varsaturi iar aseara m-a sunat mama ca s-au dus la urgenta. Bineinteles ca ne-am dus si noi repede acolo, unde mare lucru nu-i faceau, inafara de o perfuzie cu un calmant. Cand au vazut ca starea nu prea se inbunatateste l-au internat si l-a luat in primire medicul de la interne, i-au facut repede niste analize si i-au iesit nu stiu ce valori marite la pancreas, de unde repede diagnosticul. Mie mi se pare o concluzie destul de pripita, dar asta e. oricum toata lumea i-a spus ca azi n-o sa-i faca nimeni nimic ca, vezi doamne, e ziua mondiala a sanatatii - de parca asta ar conta. Si in plus nici nu are loc in pat, ca stau cate 2- va dati seama.
Oricum azi se simtea mai bine insa sunt tare ingrijorata, si am zis ca-l ducem neaparat la Iasi sa faca niste investigatii mai serioase, ca el a mai avut si anul trecut o astfel de criza iar doctorii din Bacau nu au reusit sa-i puna un diagnostic. Asta e cel mai nasol, ca nici macar nu stim ce are.

Anna 25+ cu Maria
AMR 15
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2008 spune:

Bujo Multumesc pt raspuns!
Stau in pat de aproape 1 saptamana si nu mi se pare ca acest fapt ar fi ajutat sa nu mai am aceste crampe. De ex sambata am avut o durere f mare care mi-a cuprins si spatele. M-am speriat f rau! Noroc ca nu a persistat si nu a fost urmata de sangerari, dar...
Sunt crampe dureroase, exact ca cele de la menstruatie. Iar No-spa am luat si 4 pastile intr-o singura zi si tot nu m-au ajutat...
Multumesc inca o data!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!! Am lipsit numai o zi si am atat de recuperat!!!
Anna, multa sanatate tatalui tau!! De ce nu face o ecografie abdominala sa vada daca intr-adevar este pancreasul de vina. Sa nu fie cumva pietre la fiere si de aici intreaga simptomatologie, inclusiv pancreasul afectat!!!
Sun, bine ai revenit!!! Cred ca acum GAlu e tare mandra de noile achizitii!![;)
Tecky, ma bucur ca ai rzolvat problema salariului cu sefa ta!!!
In ceea ce priveste fetele care nu au mai intrat la odisee , zic si eu sa le trecem pe o listuta separata si ca asteptam vesti de la ele.
Revin!!! Incerc sa imi revin din starea mea de moleseala...

Cristina 21+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Buna dimineata fete cucuiete!

Sun sar'na pt tot!

Biri nici eu nu intentionez sa dezinfectez cadita chiar de fiecare data, cred ca o voi face o data pe saptamina, in rest spalata bine inainte si dupa utilizare cred ca va fi de ajuns. O sa cercetez chestia cu detergentul, voi ati folosit din acela lichid? Oare ar fi o solutie mai blanda decat cel pudra? Ma gandesc ca se si dizolva si se si clateste mai bine decat celalalt.

Dia sa-ti zic cum fac eu cu pisicile: de 2 ani pisicile vara stau la casa de vacanta (decizie luata pt a lor quality of life , mai prind si ele un fluturas, un soricel, se mai catara in copaci, sa nu uite ca-s pisici nu bibelouri) si le place foarte mult. Acum deja 2 dintre cele 3 pisici sunt la gradina cu mama ca se zapacisera din cauza molozului. Asta batrana fiind imperturbabila a ramas cu mine dar va merge si ea la tara, cred ca de prin mai, ca sa apuc sa mai fac o curatenie generala. Se vor intoarce cu toatele acasa prin noiembrie si nu vor avea voie la bebe in camera, am si plasa la geam ca sa nu ma pacaleasca si sa intre prin balcon. Anul viitor se va repeta operatiunea exact cand garga va incepe sa se taraie prin casa, deci timp de vreun an jumate vom ocoli cu gratie problema par + copil tarator. Din iarna 2009 pot sa se intersecteze ca garga deja va merge in picioare si nu mai e asa problem.

Bujo nu-i asa ca-s faine carligutele? Chiar vroiam sa ma sfatuiesc cu tine: fost in carrefour sambata si am vazut o masina Toyota la 550 de lei, mai performanta decat brotherul ala (are 4 tipuri de cusaturi overlock!!! + tiv orb), i-am descarcat si manualul de pe net, dar nu stiu ce sa fac, oare o fi la fel de fiabila? La brotherurile astea mai ieftinute bobinele si alte accesorii sunt de plastic, la asta de metal, are un mecanism suplimentar de protectie la ambreiaj, pare mai robusta decat brotherul, la acelasi pret. Crezi ca ar fi o alegere buna sau nu?

Anna tin pumnii sa se insanatoseasca tatal tau, ai grija cu stresul si cu alergatul, trebuie sa protejezi si simburica.

Andreea, bebe2008 nu stiu cesa zic, nu ma pricep

Asaaaa, si am sunat la personal si mi-a zis doamna de acolo ca pot sa-mi iau tot concediul de odihna, plus prima de concediu integral si ca ea inchide ochiii si nu-si bate capul cu cate zile am efectuat de munca si cu asimilarea postnatalului la timpul de luccru, a zis ca gravidele sunt speciale si ea da orice deci good news, yupiii

Monica 25+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Bebe2008 daca nu trec nicicum mergi la doctor si spune-i ca nu cedeaza. Dureri din astea am avut si eu in primul trimestru si m-am speriat. Insa treptat s-au atenuat. Important e sa dispara petele. Nici pe mine nu prea ma ajuta no-spa sau cel putin asa mi se pare mie. Sper sa-ti treaca si sa nu te mai stresezi. Dar daca ai dubii mergi intotdeauna la medic, fara sa-ti fie jena ca poate il deranjezi degeaba. Eu tot timpu sun cand mi se pare ca e ceva in neregula si imi spune daca e ceva normal sau ma cheama la ecografie.

bujo 25+ cu Filip
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Boti, ce vesti bune!!! De cand intri in concediu??

Cristina 21+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput