Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (53)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

Boti ma bucur mult pentru tine ca ai rezolvat cu serviciul
bebe2008 ma mir ca ti-a oprit tratamentul cu utrogestan, pt. ca de obicei se face pana in sapt. 16, mai ales daca ai scurgeri maroni si dureri, progesteronul iti ajuta sarcina sa evolueze.....
sora mea este in 16 sapt. si acum i-a oprit tratamentul.
sa stii ca TT eu l-am facut la 17 saptamani si nu a fost nici o problema.
pana in 16 saptamani am luat si eu progesteron pt. fixarea sarcinii.
eu zic sa vb. cu dr. tau si daca ai dureri sa mergi la spital imediat.
multa sanatate
cristina
AnnaBaby imi pare rau ca ai probleme cu tatal tau..........ma rog sa fie bine
Ana noi o sa mergem la Babyexpo sambata sau duminica, depinde de cum are timp Bogdan................abia astept sa mergem.....
bujo, tecky, camy nici eu nu am chef de munca azi...........mi-as dori sa fiu acasa............dar nu am ce face...
abia astept sa intru in concediu de odihna...............
andreea nu stiu cum sa te ajut........eu cu sarcina trecuta nu am ajuns decat pana in saptamana 20, asa ca nu stiu daca ce elimini tu este dopul.........sper ca nu este totusi.........
ai grija si stai in pat cat mai mult si vb. si cu dr. tau.........

ROXANA21 + de Bianca Daniela
poze burtica si nu numai....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Cristina tat nu mai are fierea ca s-a operat acum mai multi ani, iar cat despre eco, dupa cum spuneam, azi nu o sa-i faca nimic inafara de perfuzii cu niste medicamente pe care ne-au trimis sa le cumparam. Cand o sa-si revina si o sa plece acasa o sa-l ducem sa faca si eco, si rmn, si tomograf - tot ce o fi nevoie. Ms pt urari.

Irda multa bafta azi la dr, sa speram ca nu e nimic grav cu colul tau.

Danangie imi place tare mult patutul si burtica ta!

Lcazangiu iti urez si eu cu intarziere LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa si implinita alaturi de bb al tau!

Mada nasol cuprimavara asta care se lasa tare mult asteptata. Am vazut pozele cu ninsoarea de aprilie, nu mai are nici un farmec zapada!

Sun bine ai revenit, ne era dor de tine! Sa ne arati poze din vacanta! te "invidiez" ca ai reusit sa slabesti, eu am ajuns deja la +12

Voi aveti probleme cu mainile umflate? Ca mie de la o vreme mi se umfla mai ales noapte si ma dor f tare cand incerc sa le misc. Si simt si la inele ca ma cam strang!

Anna 25+ cu Maria
AMR 15
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2008 spune:

Bujo!
Multumesc din suflet pt sfat. Asta fac acum. Il sun sa-mi spuna ce sa fac.
Multumesc inca o data!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

saluatre burtici!

bebe2008 si eu am trecut prin aceeasi situatie!
durerile nu mai treceau la no-spa si am insistat la medic
mi-a zis ca trebuie trat injectabil cu no-spa, scobutil si inca ceva nu mai imi aduc aminte ce!
asta e cel mai bine- suna medicul!insista!
are dreptate babyr si eu ma luat utrogestan pana la 16 sapt(mie nu mi-a spus medicul ca ar avea vreo treaba cu TT)
am facut TT la o sapt dupa ce l-am oprit

20s+!
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns the_andreea spune:

Bujo,serios?M-ai cam speriat!Dar asta nu are si alte simptome,de genul mancarimi,discomfort?Si cum se "vede",prin analize de sange sau prin secretii?Ca eu am un stres enorm cu controalele ginecologice normale.
Oricum,mersi de rasp.

Andreea 29+ si Theona-Lucia(27.08.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Boti suna tare bine 4 cusaturi overlock si tiv orb. Si faptu ca accesoriile sunt metalice e ok. Nu stiu cat is de buni Toyota la masini de cusut dar daca iti dau si garantie cativa ani (si crek sigur dau) nu vad de ce n-ar fi buna ca doar tu o s-o exploatezi din plin cat e in garantie M-am uitat si io sambata in carrfour si n-aveau decat Brother 2125 park si un Zinger. Dar B2125 chiar nu ma satisface, aia ma imbrobodea ca nu exista masina de cusut care sa si surfileze si ca zig zagu ala e de fapt pt surfilat da io stiu mai bine. Crek o sa-mi iau un XL5600 sau BC2500.

bujo 25+ cu Filip
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Eh, fetele mosului, la mine e grele cu concediul pt ca si eu ca si Anka intentionez sa ma tarai cat mai mult la munca, si pt beneficiile financiare si pt ca as vrea sa nu iau deloc prenatal, doar post natal toate cele 126 de zile. Asa ca voi lua 3 saptamani de concediu de odihna acum si 2 dupa post natal ca sa lungesc cat pot de mult statul acasa cu garga si sa ma intorc la munca numai bine ca sa iau prima de Craciun

Deci rezulta ca voi merge la munca pina pe la jumatatea lui iunie (daca merge totul OK) bag tot CO pe hartie ca sa iau banutii integral (o suma frumusica, prima noastra de concediu e 125% din brut, plus salariul); pe astia ii pun la ciorap pt spezele de nastere, fac cat da DD din el si imi mai raman poate si ceva zile pentru dupa postnatal. Inca nu pot sa fac calculele la fix pt ca nu ne-am hotarat inca cu doc daca va fi cezariana sau naturala, naturala cu inducere, deci e inca in suspans, dar eu am intrebat ca sa stiu in ce ape se scalda Personalul

Tot nu mi-a venit inlocuitorul, eu pe cine invat, cui predau dosarele groase de evenimente internationale? V-am zis io, parca vad ca muncesc si de pe masa de nasteri...

Monica 25+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Anna, multa sanatate si poate descopera cauza durerilor.. Dar un EKG i-au facut ieri, o radiografie???
Saptamana asta este Babyexpo???

Cristina 21+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Sal’tare fetelor, ieri n-am mai intrat pe net, am fost plecati toata ziua, dar vad ca ati fost harnicute.
laura, cu intirziere si din partea mea la multi ani si sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii sanatoasa si iubita si sa ai parte de-un bebe sanatos.
mada, rochia aia de mireasa e super!!! E super si pentru ne-gravide, daramite pentru gravide. Imi place tare mult. Insa si eu zic ca neaparat sa o probezi inainte sa fii sigura de marime. Mie sa stii ca mi-au placut si sandalele pe care le purta tipa din poza, insa nu stiu cit de comode or fi. Mersi de carucior, acuma sintem in negocieri de nume si nu ne intelegem deloc. Voi aveti nume?
dana, vazut pozele tale de la mare si patutul. Uau, ce bine arati, pai tu n-ai pus pic de grasime pe tine, in afara de burta nu s-ar zice ca esti gravida. Iar patutul e super, imi place tare mult. L-ai luat cu tot cu salteluta si aparatori? E foarte fain.
sursula, cum iti mai sint gingiile? Ai gasit solutie de dat pe gingii? Apropo de preziceri, a fost distractiv pentru mine sa vad ca mai multe sursula, biri, sunu, bubu ma vedeau mamica de baietel, hi, hi. De fapt si-al meu sot tot baietel credea ca o sa avem, dar s-a acomodat rapid cu ideea de fetita. Principalul e ca ea e bine, desi ma framinta ca eu in continuare nu o simt, nici macar la virsta asta de sarcina.

sunule, bine ai revenit si asteptam poze cu achizitiile. Auzi, da’ ce-i zipy asta, draga? Da si mie un link incoa’, nu de alta da’ io acia la tara n-am auzit de din astea Cit despre kg nu mai zic nimic, va invidiez pe toate panele, ca eu am +8 la doar 21 de saptamini si asta cu eforturi mari din partea mea, sport, retinut la mincare, etc, etc. Nu stiu cum sa fac sa nu mai pun in halul asta. Of, cind te aud ca galusca ta te impunge la ficati vreau si eu, ca bebelina mea tot nu misca [:((]
dia, mersi de felicitari pentru carucior. Cu numele sintem in negocieri, presimt ca o sa nasc si tot n-o sa avem un nume la bebelina.
baby, ce fain ca tu si sora ta sinteti gravide in acelasi timp, verii/verisoarele or sa copilareasca impreuna, e perfect asa.
alina, si noi facem gratare la greu, insa pina acuma n-am schimbat gratarul pe care il avem, sintem multumiti de el. Nu stiu ce sa zic de gratarul pe care l-ati ales, al nostru e altfel.
anna, multa sanatate ii doresc tatalui tau, tin pumnii sa se insanatoseasca.

Vad ca mai toate intrati in pre-natale cit de curind, la mine nu se prevede asa ceva, eu o sa stau la servici cit timp pot si cit timp imi zice doctorul ca e ok. Mai e altcineva in afara de mine, biri, anka, si boti care intentioneaza sa mearga la servici pina-n ultima zi?
Pe de o parte parca mi-ar place sa stau si eu acasa ca sa pot dormi mai mult, pe de alta parte mi-e ca m-as plictisi de moarte, asa ca prefer sa vin la servici deocamdata. Sa vad cit o sa ma tina cheful de servici. Singura problema legat de servici e ca stau ingrozitor de mult cu fundul pe scaun si cred ca asta e una din cauzele pentru care pun asa de multe kg in sarcina. Chiar daca incerc sa merg la sport de citeva ori pe saptamina am impresia ca tot nu e indeajuns.
Hai c-am scris roman, ma opresc

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

da cristina, Babyexpo este saptaman asta si tine din 10 pana pe 13 aprilie.
daca mergeti careva sambata sau duminica vrea sa stiu si eu.........poate ne vedem acolo.........

ROXANA22 + de Bianca Daniela
poze burtica si nu numai....

Mergi la inceput