Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (53)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

da cristina sapt asta este
eu abia astept sa mergem sa luam patut si poate mai gasesc ceva de imbracat pentru spital

20s+!
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Andreea nu e cazul sa te sperii de candida. Nu are cum sa afecteze bebele si nici nu-i musai sa ai mancarimi sau disconfort. Se depisteaza prin analiza secretiei (lama) dar n-are rost sa te chinui s-o tratezi in sarcina pt ca se poate face la loc din cauza hormonilor. Asta daca ai intr-adevar candida, poate doar e secretia mai abundenta. Io nu mi-am facut lama, stiu de candida dinainte sa raman insarcinata. Ma chinui s-o tratez de vreo cativa ani si nu reusesc. M-am lasat pagubasa ca oricum cu altceva nu ma deranjeaza in afara de o secretie abundenta. M-am obisnuit cu mini absorbantele.

bujo 25+ cu Filip
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

http://baby2see.com/baby_birth_weight.html#small_babies

kimmy uite aici bebelusi mici care au supravietuit!
sigur o sa fie bine !

20s+!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2008 spune:

Baby r7 si Dma 2007 va multumesc mult!
L-am sunat si o sa merg astazi la cabinet. Sper sa-l conving sa reiau utrogestanul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Baby, multumesc de raspuns!!! Si eu intentionez sa merg in weekend, dar nu stiu exact cand.
Dma, multumesc.Da' crezi ca au lucruri si pt mamici?? Ar fi super...
Turturel, uitewww.inglesina.ro" target="_blank">aici despre ce o intrebai pe Sun. Te uiti la caruciare pt bebei. Bebe al meu e foarte activ in ultimeme zile, bine am si fost eu agitata si, vreau sa iti spun ca sambata a vazut inclusiv sotul meu cum se umfla burtica unde lovea bebe.

Cristina 21+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

bebe2008 sa ne tii la curent cu ce ai facut la dr. te rog.
multa sanatate!!!!!!!!!
fetele in privinta serviciului, eu cand merg acum pe 22 aprilie la dr. am de gand sa ii cer o adeverinat pt. dr. de familie sa imi scurteze programul.
pt. ca deja mi se umfla picioarele si mainile seara.
ajung cu picioarele butuci acasa......cred ca de la statul pe scaun.............atatea ore.
si eu vreau sa o aman cat pot de mult cu prenatalul....acum sa vedem cum evolueaza si sarcina.....sper sa nu am probleme...........

ROXANA22 + de Bianca Daniela
poze burtica si nu numai....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

stiu ca femeilor gravide care au un serviciu de asa natura, de stau mult timp pe scaun , le este recomandat ca la 1 ora sau 2 ore sa se ridice pt 5 min de pe scaun , sa faca putina miscare.

Cristina 21+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Bujo M-am uitat pe site la Toyota si fac masini de cusut de 60 de ani, asta avea cusatura de matisare (pt bordat aplicatii), 2 tipuri de zig zag, overlock elastic, overlock inchis (adica cu o cusatura inchisa in varful zig zagului) plus tiv orb. Brotherurile cu toate aceste tipuri de cusatura sunt cele care la noi incep ca pret de la 10 milioane. De asta ma cam tenteaza...

O sa ma mai duc s-o cercetez ca era o domnita de la singer linga mine si ma enerva si nu m-am putut concentra Vroia sa-mi vinda Singeru' dar habar n-avea de nimic si m-a secat.

Problema mea e sa vad daca exista distribuitor in tara ca mi-ar mai trebui vreo 3 accesorii care se iau separat dupa cum am citit in manualul ei. Te tin la curent

Monica 25+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

din cate stiu eu de anul trecut sigur sunt cateva firme(pentru mamici) care vin
mammystic e una dintre ele

20s+!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Buna fetele!
Am reusit si eu sa citesc cat de cat din urma.. dar nu chiar tot!Promit insa sa recuperez tot!

Am fost si noi la ecografia morfologica de trim. II, si este totul ok, bebelina are 455 gr, e perfect sanatoasa ... eu in schimb am o artera uterina la limita superioara, dar doctorul a zis ca nu e nimic de ingrijorat... sa iau magne b6, atat!!!Si iau!!

Vreau sa le spun si eu La multi ani fetelor a c#259;ror zi de nastere a fost!!!!!Tot ce va doriti voi!!

Comentarii la ce ati scris in toate paginile nu voi face... de acum inainte sper sa va citesc zilnic, deci cu regularitate, si sa pot sa va raspund prompt!!

Va pup si va doresc o zi buna!!!

Estrella 22+

http://bd.lilypie.com/q8lVp2.png

Mergi la inceput