Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (53)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Buna dimineata fetelor!
Am mancat si noi cerealele si repede la calc sa vedem ce ati mai scris.
MADA ms ptr acel site!E superba rochia dar nu stiu daca as risca sa o iau fara sa o probez si sigur nu o sa vina pe mine ca pe acel manechin
BOTI ,BUJO soacra mnea are masina de cusut Toyota,de 2 sapt e la mine!Nu ma pricep la masini de cusut dar cred ca e buna,surfileaza ,face butoniere,are vreo 18 tipuri de cusaturi.I am facut poze si le pun pe picasa daca vreti sa le vedeti!
ANNA multa sanatate tatalui tau!
ANDREEA si eu am o secretie gelatinoasa,in special dimineata!Am crezut ca e normal si nu am intrebat doctorul.Joi merg la control si o sa i spun,sa vedem ce zice!
SUN..apropo de caruciore pe cel de la peg perego l ai vazut?Se numeste pliko p3 !Aici sunt f.bine vandute si cred ca sunt bune!Si eu o sa iau tot unul cu landou ,nu m am decis inca
Va pup si va doresc o saptamana linistita!

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Dma, multumesc.
Vin si eu cu o noua dilema : CADITA DE BAIE PT BEBE. Am vazut ca sunt de 2 feluri( sau cel putin asta am vazut eu pana acum), unele au un scaunel , astfel incat bebe sa poata fi tinut in sezut cand e imbaiat si unele care au fundul plat, dar care au niste benzi care il impiedica pe bebe sa alunece in timpul baitei. Intrebarea ar fi care sunt mai practice ???? Aaa..si pana la ce varsta face bebe baie intr-o astfel de cadita??

Cristina 21+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Kimmy, ma bucur sa aud de copilasul prietenei tala ca se descurca bine. Sper din tot sufletul sa treaca cu bine si perioada critica de 10 zile.

AnnaBaby, si mie mi s-a intamplat de vre-o 2 ori sa ma trezesc dimineata cu degetele umflate si ma strangeau inelele; incearca sa mai reduci din sare.

Andreea Candida are toata lumea, e o bacterie care se gaseste in mod normal atat in vagin cat si in tubul digestiv. E problematica doar daca se inmulteste excesiv, si atunci de regula e insotita de mancarimi/usturimi. La mine e in cantitate excesiva de multi ani, o mai reduc din cand in cand cu cate un tratament, da nu am ce sa ii fac pe termen lung, pentru ca oricum nu poate fi desfiintata definitiv. Si desii de cate ori ma duc la control imi zice ca am candidoza, nu intotdeauna am si simptome de asa ceva.

Boti, si eu vreau sa o lungesc cat mai mult cu concediul. Cred ca o sa lucrez de acasa pana cat mai tarziu in sarcina, sa vad cum o sa fie; deocamdata lucrez cand de acasa, cand de la serviciu. Si apoi pre+postnatal+concediu de odihna si gata, inapoi la serviciu.

turturica, si eu tot baietel iti prevestisem . Si cum spuneam mai sus, si eu incerc sa "merg" la serviciu pana-n ultima zi (am scris in ghilimele ca defapt o sa stau mai mult acasa, dar o sa lucrez la calculator), nu o sa fiu in concediu.

Si noi cred ca o sa mergem la baby expo in weekend.
Vad ca acum a iesit soarele si e frumos afara .

Didi 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Dara asa-i..nasoala vremea! Dar cica de maine se face frumoooos, asa ca mai asteptam nitel!

Rali super! Sa va traiasca putzeta! Si mie imi place numele ales de voi. Ma bucur ca ai mai dat un semn de viata...ete ca si "amenintarile" astea fac ceva bun:). Pup si sanatate maxima!

Kimmi spor la trebi! Ne rugam pt bebelush sa treaca peste zilele grele si sa ia viata in piept!

Camy imi imaginez ce hazlie trebuie sa fii cu cipicul asortat:) Tin pumnii sa treaca repede si sa nu mai doara!

Gini super ca ai fost in Delta mea draga. Spor la trebi si da, te asteptam cu siguranta la urmatoarea intalnire!

Bebe nu ma pricep pt ca n-am avut asa, dar cred ca cel mai important e sa mergi la medic. Sau sa-l suni. Sa nu stai asa!

Bujolinux spor la trebi! Si zici ca ai si tu carlige gargaricioase? Pai atunci sa le stapaniti sanatosi!

Andreea ma bucur sa vad ca scrii. Tinem pumnii diseara la eco, sa fie totul perfect! Felicitari pt achizitii si fruntea sus, nu este dopul scurgerea aceea. E doar o scurgere normala in timpul sarcinii! Stiu io sigur!

Anna multa sanatate taticului tau! Sa-l duceti undeva sa faca toate analizele, ca vad ca exact in ziua mondiala a sanatatii medicii aleg sa nu-i intereseze soarta bolnavilor. Incredibil! Sanatate multa-multa si fruntea sus, va fi bine!

Cris tu tot molesita esti?:) Dr mea si-ar dori din inima sa ma vada si pe mine mai potolita asa...o sa-i zic ca am o prietena de la care pot invata:) Multumim, ea nush cat e de mandra dar noi 2 eram ca niste copii scapati de acasa...cumparam ca nehalitzii...deh!

Botix super veste! Ma bucur ca poti sa-ti iei tot concediul! Pachetelul il pun maine, pt ca vad ca baietii se misca incetisor si nu cred sa termine prea curand. Si in plus, noroc ca tat-su lu' Galu e mai destept decat mine:)...m-a sunat sa-mi spuna ca oricum n-am cutie sa pot pune alea, asa ca-mi aduce el una de la birou.:)

Roxana si tu ca si Cris...molesitelor!:)

Dma deja ai trecut de jumatate..super!

Turtureishan saru'mana. O sa-ti pun si link cu zipy asta:). Mai, sa stii ca si eu am o tendinta incredibila de a acumula grame si kg din senin. Eu care nu eram DELOC asa. Noroc ca am inceput sportul si am lasat dulciurile alea, macar sa stagnez oleaca. Succes la negocierile cu numele:)

Bey talentatelor..toyota face masini super bune in general, daaaaa?:) Nu serios acush, stiu ca una dintre matusile mele are o toyota si e foarte multumita..toata ziua face lucrusoare!

Turtu ete aici www.inglesina.ro/z_system.htm" target="_blank">zipy

Ma intorc la baietii mei...poate reusesc sa ma inchid intr-o camera, sa fac poze la hainutze:)

SUN 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

...eu cred ca o sa merg acasa....ma simt f rau...incepe sa mi se inclesteze maxilarul...asta arata a lipsa de Ca....in mod normal faceam un Ca intravenos...acum????

Cami 25s+, cu Timeea Cristina

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Ella dadadada, baga niste poze, si cu masinuta si cu cusaturile, pleeease. Daca si Sun zice ca sunt bune... cred ca ma reorientez. Oricum eu sunt hobista deci nu va fi folosita intensiv. Daca exista si distribuitor si il prind la telefon sa-i miros la seriozitate o iau.

Cristina cele mai practice sunt caditele fara chestii preformate. Eu mi-am luat in schimb una din aia, stiti voi de ce. Plus ca am gasit-o la un super pret - 24 lei, la Billa. In cadita bebe cam pina la max 7 luni o sa vrea apoi merge si in cada mare. Dupa 6-8 luni puteti trece la suport de baie in care bebe sta in fund care se poate monta ori in cadita ori direct in cada mare. Pont: gasiti in farmaciile NewLife suporturi cu ventuze la 8 lei , aceleasi care pe diverse site-uri sau in alte magazine sunt de la 30 in sus , cascati ochii, sunt ascunse pe rafturile de sus

Bai, io nu stiu cum puteti sta linistite cu cumparaturile pt bebe. N-o luati, pliz, ca pe un repros dar ma gandeam ca eu am luat aproape totul si tot mai am de spart vreo 10 milioane pe ce mi-a ramas de luat (carut ieftin, saltea patut, trusa medicala, geanta pt bebe, galerie, covor si un fotoliu pt alaptat in camera la garga). O sa va indoaie financiar, offff. Si mai e si nasterea cu spezele aferente (10-20 de milioane), brrr...

Monica 25+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Daca tot laudati masinile de la Toyota, ia bagati fratilor si un model ceva ca sa stiu si io ce sa caut pe net.
Cu cadita de baie, nu va complicati sa luati cine stie ce. Luati o cadita simpla fara damburi sau alte cele. Si nici din aia incorporata in mobilier nu luati ca nu incape bb in ea mai tarziu de 4-5 luni si dati o gramada de bani.
Kimmy io zic ca e de bine daca a rezistat bb pana acum. Medicii zic ca primele 10 zile sunt critice pt ca trebuie sa ajunga cel putin la greutatea de la nastere. Dar are deja cateva zile si daca respira singur si e hranit cu laptic deja e pe drumu cel bun.
Cuscra si al meu da la ficati. Dar mai tare da cu capu la vezica. Si stau cu stres ca de la tusea aia deja m-am scapat de vreo 2 ori pe mine. Sotu il tot intarata si-i zice: "La ficatei tata, acolo sa dai" si smecheru se conformeaza. Acu ma amuz copios cand vad burta ca se misca si simt cate-o galma mica si tare si banuiesc ca e un piciorus sau o manuta. Si apas acolo si se muta, crek nu-i place sa-l inghesuiasca cineva

bujo 25+ cu Filip
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Bujo,
Boti, multumesc!!! Sa stii ca eu ma stresez ca nu prea i-am luat lui bebe nimic. Dar am zis sa asteptam pana maine, adica pana la morfofetala , sa ne asiguram ca totul este bine. oirucm, am inceput si eu sa inspectez piata si sincer, totul mi se pare scump, urat si de calitate indoielnica!!! Sincer, te admir foarte mult cand vad cat de agiti si ce grija ai sa nu ii lipseasca nimic Gargaritei!!! Si totusi, zic eu...mai e timp!!!

Cristina 21+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Buna fetelor!

Uf greu mai e lunea ca am atata de de citi din urma incat uit tot ce am avut de zis . Oricum ma bucur sa aflu vesti despre fiecare dintre voi.

Noi suntem ok, creste burtica de numa, si nu doar burtica, bag de seama ca si fundu' tre sa tina pasul dar sanatosi sa fim ca ne-om stresa cu asta dupa nastere adevarul e ca fata de greutatea de la inceputul sarcinii n-am decat +2kg dar mai aveam 4 in plus dinainte asa ca sunt cam gogoasa la cele 61 de kg. N-ar fi asa greu daca nu m-ar durea si oasele bazinului. Ma rog, nu oasele dor, dar zona inghinala si spatele la baza coloanei sunt cam dureroase seara.

Ana mea a inceput sa constientizeze ca vine un alt bebe in casa si seara cand mai stau intinsa in pat vine si pune mana pe burtica si intreaba: misca bebe?.... asta pret de cateva secunde ca dup-aia ea e bebele meu si vrea in brate si alintata si se face ce suge din biberon Sau isi umfla si ea burtica si zice ca si ea are bebe acolo, e tare scumpa

Legat de cadita nici eu nu am dezinfectat-o vreodata. O spalam bine inainte si dupa baita si cu asta basta. Hainutele le-am spalat initial cu detergent de bebe (am avut o cutie de Teo bebe parca) fara balsam, dupa care cu detergent normal. Ce faceam in plus era ca dupa fiecare spalare mai apasam o data butonul de clatire pt siguranta, sa nu ramana detergent pe hainute. Hainele Anei le spal si acum separat pt ca are multe, murdareste multe si mi se aduna repede de o masina asa ca nu sunt probleme sa le spal separat. In plus hainele noastre le mai amestecam si cu ale socrului si ale bunicii cu care locuim si nu prea vreau sa le amestec pe ale Anei cu toate. Deh, am si eu dreptul la fixurile mele

Cadita noi am primit una cu suport incorporat. La inceput era cam apa de ploaie ca oricum nu statea bebele singur acolo dar de pe la 3-4 luni mi-a fost de real folos in serile cand sotul meu nu era acasa iar suportul imi permitea sa fac cativa pasi sa iau prosopul sau alte lucruri de care aveam nevoie fara sa mai sustin bebele pe mana. Cred ca am folosit-o pana pe la vreo 10 luni-1 an dupa care cateva luni am stat mai mult in deplasare si am folosit piscinica gonflabila pe post de cadita dupa care a trecut direct la cada mare.

Cam atat mi-a ramas in minte acum.

Ah , daca tot vrobiti de mancaruri sa stiti ca mi-ati facut pofta cu reteta de gogosi si trebuie sa o incerc. La fel am facut si cu papanasii si au iesit super. Dar eu n-am facut niciodata aluat dospit si nu stiu cat se lasa drojdia aia cu zahar la dospit? fetele pricepute lamuriti si voi o profana intr-ale gatitului.
In afara de asta imi fac rezerve serioase de inghetata ca la asta e usor, dau banu si o pun direct la stomacel, nu mai las sa dospeasca deloc

Cami23s+ cu si ANA (17.08.2005)

poze Ana
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Daca tot laudati masinile de la Toyota, ia bagati fratilor si un model ceva ca sa stiu si io ce sa caut pe net.
Cu cadita de baie, nu va complicati sa luati cine stie ce. Luati o cadita simpla fara damburi sau alte cele. Si nici din aia incorporata in mobilier nu luati ca nu incape bb in ea mai tarziu de 4-5 luni si dati o gramada de bani.
Kimmy io zic ca e de bine daca a rezistat bb pana acum. Medicii zic ca primele 10 zile sunt critice pt ca trebuie sa ajunga cel putin la greutatea de la nastere. Dar are deja cateva zile si daca respira singur si e hranit cu laptic deja e pe drumu cel bun.
Cuscra si al meu da la ficati. Dar mai tare da cu capu la vezica. Si stau cu stres ca de la tusea aia deja m-am scapat de vreo 2 ori pe mine. Sotu il tot intarata si-i zice: "La ficatei tata, acolo sa dai" si smecheru se conformeaza. Acu ma amuz copios cand vad burta ca se misca si simt cate-o galma mica si tare si banuiesc ca e un piciorus sau o manuta. Si apas acolo si se muta, crek nu-i place sa-l inghesuiasca cineva

bujo 25+ cu Filip
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput