Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (53)
Raspunsuri - Pagina 13
M&M spune:
Truli, doar 2 kg pan acum??? Super!!!
Cristina
21+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
boticelina spune:
Cristina sa stii ca eu am ales sa iau tot din timp in primul rand din ratiuni financiare, nu atat ca sa aiba garga totul, ca oricum nu-mi permit eu si nici n-are rost sa aiba totul. Oricum multe le luam pt noi
, crezi ca garga o sa sesizeze mai devreme de 3 ani ce camera cool are?
, in schimb pentru mine e o placere...
Pentru je nu e acelasi lucru sa cheltui 3 milioane pe luna timp de 7 luni cu a cheltui 40-60 de milioane in ultima luna.
Bujo modelul din Carrefour se cheama ES120 parca si eu am gasit de i-am descarcat manualul de utilizare de la producator direct de pe site.
Monica
25+ si gargaritza Nancy 
bunurile gargaritzei
"If you are unware of your choices, then you have none"
M&M spune:
Boti, si mie mi palce sa ma uit, sa cercetez lucrusoarele pentru bebei, dar mereu gasesc cate un pretext ca sa nu le cumpar.![]()
Cristina
21+ ,cu
Mihai Daniel
truli-luli spune:
quote:
Originally posted by cristina_26
Truli, doar 2 kg pan acum??? Super!!!
Cristina21+ ,cu
Mihai Daniel
Da dar informatia completa ar fi ca eu am slabit initial de la gretuir 4 kg pe care le-am recuperat intre timp si am mai adaugat 2 deci in total am ajuns la +2 dar ti-am zis ca nu am inceput de la greutatea mea standard.
Cami
23s+ cu
si
ANA (17.08.2005)poze Ana
varsta Anei
bujo spune:
Si io cred ca e mai usor sa iei din timp ca efortu financiar e treptat si nu se simte asa drastic. Noi am pus prima de craciun deoparte pt nastere care o sa fie 20 mil (daca nu se mai scumpeste). Bine, acu mai avem numa vreo 12 mil ca am mai dat pt morfofetala plus drumu la Cluj. Dar punem noi deoparte. Am luat ceva hainute si acu am comandat un soldat pt lucrurile lu bb ca n-avem cum sa-i facem camera lui si o sa aiba un locsor la noi in camera. Si pt ca si asa e inghesuiala si n-avem loc de inca o comoda, am comandat un soldat ingust la fel cu mobila pe care o avem. Noi avem mobila www.mirual.ro/mare.php?p=4&sec=dormitor&name=Fantazja" target="_blank">asta si daca va uitati o sa vedeti ca dulapu e din 3 bucati. Asa ca am mai comandat un soldat din ala ingust si ne descurcam. Cu patutu sa vedem ce facem, am gasit unu simplu la 260 lei dar am zis sa mai asteptam ca de Pasti mergem la socri si poate ne cumpara ei. Iar carut nu iau pana nu gasesc Chicco CT05
Mai am si io o gramada de cumparat dar vad io cum fac.
bujo
25+ cu Filip
album de nunta
burtik
mini Bujo
Kimmy spune:
Dma multumesc pentru link...da sperante,insa trebuie luat in considerare ca bebei aceia s-au nascut in UK sau alte tari unde se ia mai in serios tot...De ce zi asa?Pt ca acu de 10 minute am vb cu prietena mea,si medicii din bistrita refuza sa tina bebele in spital,deci au trimis-o la Cj...cu ambulanta,pentru ca elicopterul de la mures nu poate decola pe motiv de ceata...:(
Sper din suflet ca drumul asta lung sa nu influenteze nagativ bebele,desi daca ajunge aici e foarte bine ca oricum in cj are mai multe sanse.
Bujo
si multumesc!Si bebelina mea face niste tumbe de toata splendoarea...imi vine s-o manc de drag...la fel si lui tati.Suntem super incantati si fericiti.
Fug la bucatarie sa fie gata papa pana ajunge sotul acasa de la munca.
PS in legatura cu concediul...eu sunt trista.La mine nici vb de CO mult...sefa mi-a acordat 5 zile pe anul asata.desi stie f bine ca nu am cand sa mai iau pe aprilie...in fine...asa de tare m-am ofticat,incat m-am hotarat sa nu mai merg deloc la servici...adica dupa ce trec zilele astea de CO,imi iau medical pana la sfarsitul lunii si din 1 mai intru in prenatal.Nu are rosat sa ma stresez cu mersul la servici pana in ultima clipa,pentru ca oricum am salar de rahat!
28+
Erika
Bebele familiei
Poze
M&M spune:
Bujo, da, ai dreptate ca d.p.d.v. financiar este mai usor sa iei in etape lucrurile pentru bebe, asa cum zice si Boti. Eu nu m-am prins cum e cu " soldatul " acela de care zici. Cum arata??? E un fel de dulap ianlt si ingust??
Truli, pai 6 kg nu sunt multe luate pana la 23 de sapt!!! Eu am luat 5 kg pan acum.
Kimmy, gateala placuta!!!
Cristina
21+ ,cu
Mihai Daniel
boticelina spune:
Bujo eu cred ca va va ajunge spatiul din corpul inalt pt hainele lu bebe, e f frumoasa mobila de dormitor. Garga va avea in camera mobila mea din copilarie
plus patut si masa de infasat noi. Puteti lua patut si la mina a doua, eu asa am facut si caut acum unul si pt finutz. L-am luat chel, salteluta o iau de noua si in loc sa fi dat 500 de lei pe ansamblu, dau doar 250. Si io tot dupa caritul ala de la Chicco stau, ma duc sambata sa-l iau daca am noroc si-l gasesc. De ce nu l-oi fi luat eu odata cu Anka, nu stiu 
Monica
25+ si gargaritza Nancy 
bunurile gargaritzei
"If you are unware of your choices, then you have none"
bujo spune:
Cristina da, asa e soldatul, inalt de 2m si ingust (45cm). Daca te uiti pe poza cu mobila o sa vezi ca dulapu e format din 3 piese: Soldatu asta cu o usa, piesa de colt tot cu o usa si inca un corp cu 2 usi. Noi o sa mai luam un soldat (e cel din stanga corpului pe colt) O sa-i incapa hainutele si nici n-o sa faca nota discordanta cu restu mobilei. Noi zicem ca e cea mai buna solutie.
bujo
25+ cu Filip
album de nunta
burtik
mini Bujo