Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (53)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

cristina cadite fffff bune sunt cele de la okbaby distibuite prin magazunele happy baby(o sa fie sigur la expo)
eu tot de la ei o sa-mi iau suportul de biberoane, mi se pare f util(l-am facut cuiva cadou si mi-a zis ca e mortal)

http://www.happybaby.ro/Ok%20Baby.htm

si eu m-am apucat de gatit:mancarica de fasole teci cu carnita:un deliciu!

20s+!
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetelor!

Mai numai la mine merge site-ul asta ca o cizma azi??? Ca am brodat eu la listutza acolo frumos sa arate fain si etc si dau sa trimita mesajul si ca fraiera nu am dat un copy inainte just in case si arata ca trimite si pac eroare a expirat timpul si nu a trimis nimic. Si merge extrem de incet se incarca f greu paginile.
Sorelix ms de reteta. Aapa minerala pp ca din aia carbogazoasa nu?
Anna multa sanatate tatalui, sa speram ca daca mergeti la iasi va pune si un diagnostic cum trebuie macar sa stiti ce si cum.
Legat de caditza noi am luat cel mai simplu model, care e cam ca si alea cum aveam noi cand eram bebeii, cada simpla de plastic am avut si suport din ala din material de pus in caditza dar nu l-am folosit nu prea am fost multumiti de el, plus ca fata noastra a fost mai grasunica. cand am mutat-o in cada mare am folosit numai un covoras din ala sa nu alunece cu ventuze si atata. Acuma ma vazut un covoras pt cada mare cand ai doi copii unul mai mare si unul mai mic, uite www.mothercare.com/gp/product/B0011EZ9WS" target="_blank">asta. Mi s-a parut interesant, da sa il vad in magazin ca asa nu stiu cat e de practic, ce e bun e ca e mai lung si acopera toata cada. Vad ca are reviews destul de bune.
Biri, Didi, Dara, Dma .
Ralirali ma bucur ca ai dat si tu un semn. Mai asteptam vesti si de la restul de fete daca reusesc sa intre pe forum.
Kimmy tinem pumnii sa fie bine. Ma bucur ca esti binedispusa.
Gini welcome back, asteptam poze.
Camy hmm profiterol bun bun.
Andreea ms. Eu nu cred ca e dopul cred ca si Bujo ca e scurgere mai abundenta poate de la candida. Dopul e rozuliu maroniu si are vinisoare din astea de sange, nici eu nu l-am vazut cum arata ca si mie mi-au rupt membranele la spital dar stiu de la fetele de la odiseea trecuta.
Boti super ca ai rezolvat la servici.
Anna e tare nasol zapada in aprilie. Si azi dim era totul nins acu iar e fleoscaraie si e si f frig afara.
Turturica ma bucur ca iti place. Si mie imi plac pantofii. Da nu stiu cat is de comozi mai ales ca eu nu obisnuiesc sa port prea des tocuri si pe atunci o sa am cam 35 de sapt si nu prea stau bine cu echilibrul. Am sa vad ce reusesc sa gasesc ca pantofii is ai modelului sau ceva ca nu is pe site-ul ala. AS vrea ceva elegant ca sa nu stric imaginea la rochita dar si mai comod oleaca.
La nume creca pana la urma ramanem la Amira, parca parca incepe sa ii placa si la a meu. Acuma vrem sa gasim al doilea nume sa fie cu M ca Si la Ari al doilea e cu r ca a doua litera din numele ei si am zis daca numele la bebe 2 punem Amira al doilea nume sa fie cu M, da acuma chiar nu gasesc nimic sa sune bine cu Amira si cu numele de familie. Asa ca o luam de la inceput.
Bai merge ca un melc site-ul asta. Disper de juma de ora creca tot scriu la mesajul asta ca in paralel citesc din urma ca altfel nu ma duce neuronul si abia se incarca paginile.
Baby sper sa rezolvi cu programul mai scurt ca e nasol daca stai toata ziua pe scaun, eu stau la calculator de acasa si is terminata de spate si picioare si etc.
Estrella ma bucur sa aud ca bebe e bine.
Ella ei explica acolo pe site cum e cu marimile lor si marimile europene si astea din uk este la fiecare produs scris mic jos un size guide daca as lua ceva asa o bluza sau ceva in general nu ar fi pb da daca tot au magazin prefer sa merg sa o probez ca si eu ca si tine stiu ca nu sta pe mine ca pe manechin, sper sa stea bine ca de nu is terminata.
Camy uff nasol ca te simti rau, sper sa iti treaca cat de repede.
Truli numai 2 kg? Ai 61? Uff eu ce sa mai zic cu 72.
Kimmy spor la gateli!
Bujo faina mobila.
Hai ca nu mai am timp sa scriu tre sa pun fata la somn creca ma intind si eu ca daca nu ma culc pe urma dupa vreo ora ma ia un somn de mor, cand ma trezesc sper sa mearga mai bine site-ul.
Pupici si revin mai acusi.

----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Bujo, eu cred ca incap intr-un astfel de soldat , lucrusoarele lui Filip, cel putin acum la inceput. Oricum, mobila din dormitorul vostru e superba!!!

Cristina 21+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Bujo uite aici pagina de download de la toyota europe, descarca si tu primul fisier, pt ES121, si, daca ai timp, arunca un oki si da-ti cu parerea. Sar'na

Monica 25+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Am mai citit repede, da' stau baietii astia cu gura pe mine sa terminam sistemul si nu mai scriu. INSA...am reusit sa ma inchid nitel intr-o camera sa fac poze la hainutze. Le-am pus pe picasa si cateva cu mine (sa nu va speriati, pliz) din mini-vacanta. Si ceva pt ...Ana!

Revin!

Si totusi..Cami...+2kg..ntzzzzzzz, esti pe lista neagra!

SUN 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Masina de cusut a soacra mi e RS2000!Chiar ieri am vazut intr un mag masini de cusut toyota ,erau mai multe modele!Cum nu ma pricep ,nu m am uitat ce are una in plus de cealalta.M am uitat la preturicea mai ieftina era in jur de 100 si cea mai scumpa 250e.
Lucruri bb Alex ...nici eu nu am luat prea multe!Hainute doar am luat iar lucrurile mai importante cum ar fi patut,carut,cadita ,biberoane nu am luat!
Luna aceasta am zis ca o sa le iau si eu!
Am si eu o intrebare..am gasit un site de unde pot cumpara on line,doar ca sunt preturile mult mai mici decat am vz eu in magazine!E normal?De exemplu carucioarele sunt mai ieftine chiar cu 100e,biberoanele avent in mag sunt 8e aici 5,75 si multe altele!
Daca e adevarat ,imi convine sa cumpar asa ,aleg frumos ce imi place si mi le trimite acasa!Daca vreti sa va uitati si voi intrati pe ebaby.it

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Am pus 2 poze pe picasa cu faimoasa masina de cusut

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Pupici la toate
Abia acum am reusit si eu sa intru pe forum,am avut 2 meditatii.
Sun mi-au placut foarte mult hainutele si ai cumparat multe nu gluma.
Bujo am avut si eu candida cand aveam 20 sapt de sarcina si mi-a trecut cu ovule Canestene,e un tratament de 3 ovule.
Anna imi pare rau ca tatal tau este bolnav,sper sa se insanatoseasca repede!
Andreea eu stiu ca scurgerile vaginale sunt mai abundente in sarcina dar nu e nici un motiv de ingrijorare decat atunci cand sunt insotite de usturimi,dureri sau mancarimi in timpul urinarii.
Boti cum te gandesti tu la toate sa nu-i lipseasca nimic gargaritei,imi place ca esti o tipa practica.Ma bucur ca iti poti lua oricand concediul medical.
Cristina si eu am zis mereu ca mai e destul timp pana voi naste pt a cumpara tot ce este nevoie dar sa stii ca e bine sa luam cate un pic din fiecare cand gasim ca asa nu simtim prea tare la buzunar.Toate sunt maruntisuri dar cele mai importante si mai scumpe sunt caruciorul,patutul,landoul si se pare ca eu strictul necesar l-am strans dar ce e mai important las la urma.Mi-e teama sa nu nasc inainte de termen si sa nu am un patut cu tot ce tb:saltea,cearceafuri,paturici,perne.Saptamana viitoare sper sa ajung sa cumpar si eu!
Kimmy sa ne tii la curent cu starea de sanatate a bebelusului prietenei tale!
Tecky 27 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Laura nu ma trece pe lista neagra ca si asa va depasesc pe multe dintre voi din start si la ce avant am la mancat cred ca o sa ajung departe Superbe lucrusoarele lui Galu , sa le poarte sanatoasa! Iar mamica e o frumoasa.
Eu parca nu m-am obisnuit cu ideea ca o sa am baietel, tot dupa rochite salivez.

Mada m-am uitat si eu la modelul de rochita pt cununie. E superba si cred ca o sa iti vina f bine, mai ales ca ai atatea variante de purtat.

Cami23s+ cu si ANA (17.08.2005)

poze Ana
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Boti pare super ok masina si are intr-adevar cusaturi overlock spre deosebire de Brother2125. Acu accesoriile alea nush daca o se le folosesti. Maica-mea zicea ca aproape toate masinile care erau cand era ea tanara aveau cate-un piciorus ca accesoriu dar nu se foloseau niciodata ca se fixau greu si daca desfaceai picioru de baza aveai sanse sa nu-l mai montezi cum trebe. Acu crek s-au schimbat lucrurile si ca astea noi sunt mai usor de folosit dar tot nu cred ca as sta io sa schimb accesoriile. De asta caut o masina care sa aiba surfilatu intre functiile de baza, Toyota de care zici tu le are asa ca mi se pare ok (si ca functii si ca pret).

bujo 25+ cu Filip
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput