Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (53)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Sun sunt SUPERBE lucrurile galushtei Iar eu iti dai seama ca sunt topita si mor de invidie pentru cele 3 compleuri cu Hello Kitty, la noi nu se gasesc Eu o am pe Hello Kitty si ca phone bling cu cristale Swarovsky, am luat-o din state si am dat o avere pe ea si o iubesc la nebunie. Sa le poarte sanatoasa iar tu esti o frumoasa si sa nu te mai aud cu balenschi ca te lovesc la fluieru' piciorului...

Stiati ca Hello Kitty nu are gura pt ca ea vorbeste din inima ?

Monica 25+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Ella cam asa e si cea pe care am vazut=o eu in magazin, doar ca selectorul de cusaturi e pe fundul masinii, nu pe lateral ca la ata. Cred c-o s-o iau pe asta. Ai dreptate Bujo si eu schimb rar talpile la masina desi e super simplu, au doar o pirghie mica care detaseaza talpita si pui alta in loc si gata.

Sper ca v-ati dat seama ca eu mai copilaresc odata . Ultima camasa de noapte (pt spital) pe care mi-am luat-o e cu www.snoopy.com/comics/peanuts/meet_the_gang/index.html" target="_blank">Peanut si Snoopy, caut cu Spongebob

Monica 25+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Boti io zic ca daca stai in dubii daca sa iei Brother2125 sau Toyota ES121 ia Toyota. Ca functii e clar superioara. Daca insa vrei de la Brother alte modele io as inclina catre XL5500, XL5600, BC2100 sau BC2500. Numai ca sunt mai scumpe. Am gasit si la astea detalii la brother.co.uk
Hai ca am inebunit fetele astea cu masinile de cusut Da si cand v-oi arata ce fac la ea. Off ca de vreo 2 sapt numa la ea imi sta gandu. Am mai fost si la magazinu ala de cupoane si cand am vazut rulourile de materiale asezate una peste alta pana la tavan mi-a lasat gura apa.

bujo 25+ cu Filip
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

mada, da, si eu m-am gindit ca sandalele din poza nu-s prea potrivite pentru o gravida, iar daca tu o sa ai 35 de saptamini la data cind faceti cununia civila, atunci chiar nu te vad urcindu-te pe tocuri din alea. Dar poate gasesti ceva si secsi, si comod. Oricum, neaparat trebe sa-ti iei ceva mai inalt, ca la rochia aia cam asa merge.
Imi place amira, suna frumos.
didi, scuze, intr-adevar, si tu mi-ai prezis albastru, cred ca numarul 2 trebe sa iasa neaparat baietel, ca sa aiba si barbatu-meu un aliat si ca sa se implineasca macar la nr 2 prezicerile Deci si tu planuiesti sa mergi pina tirziu la servici, ma bucur ca mai sint si altele.
boti, te admir ca ai timp si energie sa faci toate cumparaturile si aranjamentele pentru garga. Eu n-am facut cumparaturi pentru ca unu’ la mina deocamdata sint bizi rau de tot la birou si ajung mereu tirziu acasa, nu prind magazine deschise in timpul saptaminii la ora la care ies de la birou, doi la mina ca inca imi zic ca am timp si trei la mina pen’ ca inca nu-s lamurita ce trebe sa cumpar.
bujo, ce m-ai distrat cu soldatul ala, ca nu-ntelegeam nicicum despre ce vorbesti, eu imi inchipuiam c-aduci un biet militar si-i dai hainutele lui bebe sa le pazeasca [:))]
sun, eu nu poci sa vad pozele, mai astept pina deseara.

Fetelor, eu ma declar in mod oficial deprimata cind va aud de slabit, de +2 kg, de miscari de trupe, voua vi se rostogolesc bebeii prin burta si eu nu o simt pe a mea. E normal? La doctor nu mai merg, ca m-am panicat pe treaba asta acu’ 2 saptamini, saptamina trecuta am fost la morfologica si a zis ca totul e in regula. Totusi, eu de ce nu simt nimic?

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishuc spune:

salutare fetelor

Mcoca vroiam sa te intreb ceva. am vazut ca ai scris anul trecut la "Bagajul pentru spital - o lista utila pentru fiecare" http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=47715&whichpage=14 ca ar fi foarte util un uscator pentru epiziotomie. ce este acela si cam pe unde l-am putea gasi? de asemenea am vazut ca tu esti din Franta...deci s-ar puteasa-l gaim mai greu pe la noi, prin RO.

mercic

Mishuc 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Uscatorul de care zice Vicky crek este uscator de par obisnuit Ne-a zis si noua la curs ca dupa epiziotomie e bine sa te speli dupa ce urinezi si sa stergi cu servetele igienice (nu cu prosop pe care il folosesti de mai multe ori) sau sa usuci cu foenul.

bujo 25+ cu Filip
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Saru'mana gagix. Galu va multumeste din suflet iar mami de Galu se strica de ras citind ce bataie isi va lua de la mami de Garga. (apropos, m-a sunat iubi acum si a fost asa dulceeee, imi spune: Sa nu-ti faci griji, cutia pt Garga e deja in masina, ii putem trimite maine luminitza:) )

Cami no bine, nu te trec pe lista neagra...esti doar la maro:))

Cuscri si io zic ca va ajunge soldatzelul pt lucrurile Filipeshti!:)

Botixu' si mie-mi place de Kitty si n-am putut rezista. Eu cred totusi ca la noi la mothercare se gasesc lucruri...ma mai duc eu candva si daca gasesc, ii iau cadou lu' Garga! Esti foarte dulce cu personajele tale....de altfel, si eu iubesc sa port hainutze cu imprimeuri din desene&stuff. Foarte bine ca esti asa...sa nu te schimbi niciodata!

Turturelu ma superi! De ce esti tu copil obraznic, huh? Funditza ta e bine-mersi in burtica, numai ca e mai lenesa de fel. Ai vazut ca si Adriana se plangea de ardeleanul ei si acum o shutuieste la greu. Nu toate femeile simt la fel si la acelasi nr de saptamani. O sa vina si vremea ta, vremea in care o sa spui la fel...ca te pocneste in vezica sau la ficat sau la coaste. Hehehe, mai e putin! Si o sa cumperi si lucrusoare, atunci cand te dumiresti tu ce si cum! Ai o armata de mamici dispuse sa te ajute, aici! Si la kg la fel...fiecare organism reactioneaza diferit..stii ca si Ana se plangea pe aici de ziceai ca-i obeza...si cand colo, e doar o frumusete de mamica. Asa si tu! Fruntea sus, puiule!

Ma duc sa frec icre (sper ca nu mi-o iau iar:) ) si mai incolo fac zacusca...ete asa, ca m-am suparat! Pai ma tin baietii astia nemancata de dimineata...un mar si un baton de cereale organice ce am reusit sa mananc.

Nush daca v-am mai zis...dar eu va iubesc tare...pe toate!

SUN 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishuc spune:

quote:
Originally posted by bujo

Uscatorul de care zice Vicky crek este uscator de par obisnuit Ne-a zis si noua la curs ca dupa epiziotomie e bine sa te speli dupa ce urinezi si sa stergi cu servetele igienice (nu cu prosop pe care il folosesti de mai multe ori) sau sa usuci cu foenul.

bujo 25+ cu Filip
album de nunta
burtik
mini Bujo

merci
chiar ma imaginez in salon cum as arata :)) hihihi...

Mishuc 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Mishuc, Bujo are dreptate : despre uscator de par e vorba. da' la fel cum zicea se pot folosi cu succes servetele ca sa te usuci bine.

Vicky 28+ si Maya

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

se poate sa plec si eu acasa????????????????????
nu mai vreau la munca azi..........
ma doare operatia de azi dimineata si bubulina mea numai acolo s-a trezit sa de-a cu picioarele, mainile, tot ce prinde..............
abia astept sa se faca ora 18........dar parca sta ceasul in loc.......
am luat un nospa mai devreme si s-a mai calmat durerea...........dar e naspa rau......parca ma taie o lama pe burta.............
scuze ca voi sunteti asa vesele si eu vin cu probleme..........

ROXANA22 + de Bianca Daniela
poze burtica si nu numai....

Mergi la inceput