Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (53)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Gata! Am frecat si icrele...acum stau.

Vic ce faci? Stai asa si nu zici nimic? Cum te simti?

Roxana ce operatie te doare? Uff, imi pare rau! Hai ca mai e putin si pleci acasica si stai linistita!

Fetele care aveau eco/controale azi...nici o veste? Irda, te-a lamurit medicul cu lungimea colului?

Siby? Mariana? Carisma? Nati? Naaarcis? Feteleeee, un semn pliz!

Mai vin...

SUN 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

Sun eu acum aproape doi ani am pierdut sarcina gemelara la 20 de saptamani.
a fost o sarcina obtinuta prin tratament si de la acel tratament am facut un chist naspa.
era sa dau in cancer....dar am scapat...............
m-am operat in august acum 2 ani de chist si am o operatie cat cezariana si 8 fire................
cand se schimba vremea ma doare .........si mai ales acum cand se intinde si pielea si mai da si buburuza din picioare e o " placere"............ cam asta e povestea pe scurt..........

ROXANA22 + de Bianca Daniela
poze burtica si nu numai....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Cam multa liniste pe forum! Ce faceti,pe unde umblati?
Sun mi-ai facut pofta de icre si am papat si eu dar din acelea
cumparate,noroc ca aveam in frigider.
Azi-noapte pe la ora 3 m-am trezit cu o durere groaznica de spate si m-am dat cu crema cu arnica,m-a lasat durerea in 10 min,v-o recomand cu incredere.M-a rugat sotul sa ma apuc sa fac o lista cu cheltuielile care vor fii necesare in spital si apoi sa bagam banuti in plicuri diferite si fiecare plic sa aibe scris cui ii este adresat:dr,moasa,anestezist,asistente,etc.A zis ca nu se stie niciodata cand soseste clipa si nu suntem pregatiti.
Roxana imi pare rau ca ai trecut printr-o experienta atat de neplacuta cu pierderea unei sarcini atat de avansata.
Tecky 27 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Gata ne-am trezit sunt pe metereze.
Baby nu tre sa iti ceri scuze ce noi nu ne plangem de cate ceva? Nasol intradevar ca te doare locul cu operatia.
Boti si eu am pijama cu snoopy si si eu ador desenele animate, cu hello kitty am avut o lampitza faina. Sponge Bob e in mare voga si aici.
Sorelix vazut poze bai vb lui Boti tu de unde le tot scoti cu balenschi si etc??? Esti belea serios. Da vazut lucrurile lui nepoata. F faine aia cu in case you are wondering i am a girl e super tare. Mult mothercare dupa cate vad, bun bun, au lucruri f faine si mie imi plac. Fain si compleul cu girafa si ala cu tigger, deja stiti ca eu is fan winnie deci nu mai tre sa zic.
Cand ai timp sa dai un semn pe mess, pls.
Turturica da cam asa zic si eu tre sa fie ceva mai comod dar tot inalt ca altfel nu prea merge la asa rochie eleganta. Ma bucur ca iti place numele.Acu sa gasim si ala cu M si fingers crossed sa ramana tot fetita ca noi ca si data trecuta nu am gasit nici un nume de baiat pe placul nostru nu stiu cum se face.
Vicky tu esti ok ca ai fost cam tacuta zilele astea.
Ella si aici pe net gasesti multe mult mai ieftine ca in magazin deci eu zic ca e ok poti comanda ceva mai ieftin asa de verificare sa vezi cat de repede livreaza si cat de bune is. Da nu ai mai zis detalii de setul ala la 580 de euro care il vazusei. Ca vad ca pe site-ul asta carucioarele alea giordani is vreo 250-300 euro si arata f fain si is tare colorate.
Truli ms.
Eu legat de carucior imi tot schimb pararea toata ziue. Ba una ba alta acuma astept sa vad ce mai apar colectii noi poate ma loveste dragostea de vreo unul mai deosebit. Ca restul de lucruri nu ma grabesc sa cumpar ca avem destule.
Aaa mi-am adus aminte sorry ca am uitat cine,, zicea da zicea cineva de uscatorul ala de biberoane e bun sa stiti ca noi am vrut data trecuta sa luam si nu aveau in stoc cand am comandta si nu am mai luat si le tot puneam pe prosop la uscat dar tot nu se zvanta cum trebuie asa ca sucataorul ala daca nu e scump e util.
Tecky a cam fost liniste pe forum de vreo cateva zile nu stiu ce e cu fetele astea. Astenia de primavara creca.

----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

salut fetele, hop si eu pe aici!

andreea secretia dupa cum o descrii tu incolora nu e nimic anormal, exista o secretie fiziologica normala care umezeste si protejeaza mucoasa vaginului, care daca s-ar usca ar fi cam neplacut . sigur nu e dopul la momentul asta. daca ar fi inchisa la culoare, urit mirositoare atunci e poss sa fie vreo infectie.

boti da eu am folosit detergent lichid, au fost fete care s-au plins ca cel praf nu se dizolva perfect si au mai gasit granule pe rufe. cit despre amestecat eu i-am spalat cred ca vreo luna-doua hainutele separat, apoi totul la gramada si am folosit acelasi detergent si pt noi. felicit fata harnica, sa stii ca te ajuta enorm ca ai adunat deja totul, dupa nastere o perioada nu mai stii pe ce planeta esti... eu cred ca Garga o sa aprecieze camera, copii chiar si f mici sunt foarte receptivi la toate culorile si formele .

bebe dar de ce ai avut nevoie de tratament de sustinere? care era problema initiala, poate acolo sta raspunsul si pt ce se intimpla acum.

annababy sanatate tatalui! si eu cred ca ar trebui sa inceapa cu o echo, chiar daca are colecistul scos tot mai poate forma pietricele pe canalul pe care se scurge bila si in felul asta sa afecteze si pancreasul. abia dupa echo teste mai sofisticate daca asta nu arata nimic. chestia cu ziua sanatatii care normal la noi se sarbatoreste prin"munca" e fara cuvinte....pai cred ca nu ai voie nici bolnav sa fii azi...

turturica nici noi nu avem nume si nici idei prea stralucite inca, si nici cu primul nu am avut pina in luna a-9-a nu te stresa draguta cu miscarile, o sa le simti f curind, din prima experienta cu sarcina iti spun si eu ca de abia pe la 20 de sapt am simtit ceva palid si abia pe la 22 mai clar, deci mai e timp

cristina noi am avut initial o baita cu un fel de suport de bb si statea copilul afara din apa si mie mi se parea aiurea ca ingheata asa in aer, ideea era tot sa nu alunece si sa tot il stropesti. in fine am schimbat-o apoi cu o cadita absolut normala de la ikea, cred ca or fi si in romania, e obisnuita, o sustineam pe mina sa o spal si eventual pui un scutecel pe fundul cazii, asa mi-a fost mult mai comod, si am si folosit-o pina de curind, deci dupa un an cind s-a mutat la cada mare.

camy cu Ca - tu maninci lactate suficiente?

mishuc fii serioasa mai cu uscatorul, numai la asa ceva nu o sa-ti stea capul, da ce servetele cu care sa tamponezi zona nu-s de ajuns? imi si imaginez pe cineva iesind cracanata din wc si bagind feonul in priza etc

mada dar voi nu va ginditi la un carut dublu? sunt curioasa ca eu fac research la greu, daca te intereseaza iti spun ce am gasit.

Mami de Anna (5.02.2007) cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Ella e super site-ul imi place tare mult ca au multe culori la carucioare aici nu au toate culorile.
Daca stau bine si ma gandesc pot comanda de la ei si daca ei nu livreaza vb cu fratii lui Flo. Oricum e f fain site-ul.
Biri ba m-am gandit si la asta Flo nu prea e de acord da eu raman singura cu ele si tre sa ma descurc ca apar tot felul de pb si trebe neaparat sa merg sau sa fac ceva. M-am uitat si eu da in afara de la ade la graco nou aparut si ala de la jane astea is tandem, am mai vazut unul langa altul de la cossato care mi-a placut. Eu le-am vazut pe strada astea tandem si mi se par cam lungi astea unul langa altul is facute si ingustutze ca sa incapa pe usi si la magazine ca aici is usile cam inguste la unele case si is de genul celor de la maclaren mai mult stroller decat pushchair dar is bune ca se lasa ambele pana jos sa poata dormi. Da nu stiu mai caut, daca vezi ceva fain sigur da de veste ca is interesata.

----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Noi am cam lenevit zilele astea, nici n-am intrat pe forum, dar incerc sa recuperez azi...
Biri, daaa, si la noi ii zice cha de bb - pai scriu pe invitatii ce sa cumpere fiecare, oricum nu sunt multe persoane, vreo 10 maxim ca aici n-am prietene...Noroc cu voi.Cu caruciorul, cred ca inchiriem unul pentru 3-4 luni.E bine sa port bb in marsupiu sau de abia mai tarziu?
Camy, cum te simti, cum e degetul??Dar ce ai patit??Aaaa, am citit.Bravo pentru Timeeeaaaa!!
Sursula si eu am vise urate...Combinate cu insomnia...
Cristina, eu sunt fan Putin, ii urmaresc toate aparitiile, toate conferintele de presa, discursurile...Nu am fost pasionata de summit.Marti adica maine mergi la eco??De abia astept sa vad cum e bb-le, ce o fii o fii, Mihaela sau Mihaitza.Dar unde te-ai uitat la lucrusoare??Si ce ti-ai dori si nu gasesti??Pai eu stiam ca C&A se deschide anul asta in Ro, in vreo 3 locatii...Si parca si H&M...
Oricum Caprioara, faptul ca ai nascut natural, fara anestezie...E deja foarte mult!!Si cu durerile, cum spui tu, o sa le uitam
Didi, Sherezada?????Ce tareeeee...Nici pe mine nu m-a intrebat nimeni nimic de sanatate, asa ca lasa Aida sa ie Aida
The Andreea, eu sunt destul de calma, oricum, incerc sa ma controlez.Si aici nu prea am motive de enervare.Mai am din cand in cand iesiri dar imi dau seama si incerc sa mi le opresc din timp.Oricum, cred ca e normal sa im putzin anxioase in perioada asta.Uite noi pentru bb am comandat un patutz de rachita si o paturica acuta de o doamna, artizanat, o sa le pun pe Picasa.Cam asta este, asteptam data de 10 mai sa vedem ce primim la cha de bb si dupa aia...Mai vedem
Mada, deci o puneti de o casatorie civila???Casa de piatraaaa!!!!Tu esti un hero pentru mine, cat de relaxata mergi la analize...Pe mine astea ma streseaza cel mai tareeeee.Nici aici nu se face clisma, din cate stiu...Oricum, noi am programat si casatoria civila si religioasa cu toate detaliile in Romania si n-a iesit, ne-am luat pe plaja, cu 4 martori si cam atat, fara party, fara petrecere, fara nimic.Si suntem bine, a fost dragutz.Imi place rochia, e sexoasa, eu sunt fan rochiile cu spatele gol, si cred ca o poti purta si dupa ce apare bb
Dma, si eu merg tot saptamana asta la morfofetala...Mergem toate 3 saptamana asta, acum vedem si noi sigur sigur daca e Anais sau Yvan.Uite si Tecky merge tot saptamana asta.Sa dea Dumnezeu sa fie toti bb-ii sanatosi si frumosi
Bobitamica, si eu am asteptat tot pana la 33...Asta este, nu cred ca e o tragedie, nu??Slava Domnului ca suntem bine.Ma bucur tare ca Irinuca e bine, pup fata!!
AnnaBaby, nepoata lui Vil s-a ridicat din pat dupa cateva ore de la operatie, de la cezariana, a facut dus, totul a fost in regula.Operatia cu totului tot a durat 30 minute, cu tot cu cusut, cu anestezie, n-a simtit nimic, n-a avut nici o problema, totul a fost in regula.De sonda nu stiu, ea era dimineata la 10 operata si noi am fost seara pe la 6 la ea si nu avea nici o sonda, era in picioare, totul bine si frumos
Bravo Mobriq, felicitari pentru bb!!Ce bine ca e sanatossss!!
Marimar, bine ati revenit...Sa puneti pozeeee...Ai [pus, ma uit imediat, cu apartamentul, acum depinde, vb despre acelasi pret??Adica ambele apartamente au acelasi pret?Cat te costa renovatul, cat te costa transportul pana la scoala...
Tiberica, ai pus poze cu rochitze??Cine sa te critice si de ce???
Tecky, catalogul ala l-a comandat si mama de vreo 2 luni si nu l-a primit.Tu cum ai procedat?
Gabriela, epiziotomia nu e obligatorie.Asta am intrebat si eu aici si mi-au spus ca nu e obligatorie, daca ai dilatatie buna nu iti face nimeni epiziotomie.Cel putin asa e aici
Atb, poate te lamureste Biri ca stie mai bine...Sau Ankalaura.Oricum, saptamana asta o sa-l intreb si eu pe Mr Lapte despre subiectul asta si o sa-ti spun si opinia lui
Alina Maria tu grasa si desigurata???Ma faci sa rad, zau asa!!!
Turturica, bravo pentru fetitzaaaaaa!!!pai eu merg cu bb-le la 3 luni in Ro, cu zbor transoceanic.Si mergem la sf lui oct.Dar bine, bb se naste in plina iarna si ajunge acolo iarna...Vreo 7-8 luni bb o sa prinda numai iarna si frig.Oricum, vezi ce si cum cu botezul daca vi-l face in post, sa nu mergi taman de postul Craciunului, nu stiu care e traditia la voi.Oricum intereseaza-te si vezi daca iti face botezul in post.Pai si locatii greco catolice ai o gramada in Ardeal.
Kimmy, imi pare rau pentru prietena ta, sa ne spui ce si cum.Si aici s-au nascut gemeni, bine, aveau cred ca 28 de saptamani dar au supravietuit amandoi, aveau pitin peste 1 kg
Danangie, ce-mi place sa te vad asa, relaxata...
Baby_r7 cand ai examen??Si la ce??
Boti????Depresie???Pai de ce puiule???Ia sa intri si sa vb cu noi si cand e bine si cand e rau ca doar de asta suntem aici, o haita de ia o pauzari, unele mai frustrate, altele mai putin dar ne ridicam una pe alta.Ne-am inteles???Garga, cu tine vb!!!Si eu cand vad camera??Da paturelele?Si aici se fac paturele dragutze, o sa pun pe Picasa, poate te inspira la ceva...
OanaSm, tu nu te plange ca n-ai cumparat inca nimic ca la un drum de Ungaria iti cumperi tot ce-ti trebuie...In plus mai ai si timp!!!
Ana, cum te-ai vopsit????
Irda, relax...Ce ti-a spus dr??Dar si tu ce metode de sondare ai....
Na ca am terminat cu capitolul 52, acum sa trec sa citesc si capitolul asta...Of...Mai dar Galu a ramas in Praga sa intzeleg??Sau s-a saturat de noi???

Noi suntem bine, slava Domnului, cel putin asa cred, am comandat patutz din rafie si o paturica pentru bb (pun pozici pe Picasa)- la patutz sunt atasate si dimenisunile, daca ma puteti lamuri si pe mine pana la cate luni pot sa-l folosesc, saptamana asta mergem la eco sa vedem ce si cum...
Boti, ieri mi-a cumparat omuletzul meu o gargaritzuca de decor, din aia in acre se agatza biletzelele...
Ma uit sa vad si sa comentez poze pe Picasa

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (23+)si Vil asteptand o

AMR 17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Fetele, v-am inebunit cu gargaritzele Asa am patit si eu la prietena mea, ea ii zicea baietelului broscuta sau brotacel cat a fost in burtica, am albit cautand chestii broscutzesti, dar am gasit e asa de simpatic, are si paturica cu broscutza, jucarii, body-uri, pina si o para de dus speciala pt copii in forma de broscutza am gasit

Sun o bezea speciala pt sotul tau, ce grijuliu e el . In Cta nu avem magazin mothercare ca ma lipeam si eu de ceva cu Kitty. Abia de o saptamana s-a deschis un Miniblu, ca nici d-asta n-aveam... Te rog nu te baga la cheltuieli pt mine, ati facut deja destule, pliz, vb f serios.

Monica 25+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Bai ce idiot gravid sunt cateodata...Roxana iarta-ma pt intrebarea tampita! N-am vrut sa-ti rascolesc amintiri asa triste! Sper ca ai ajuns acasica si te simti mai bine!

Misha bine ca ai avut in casa, ca iar ma simteam cu musca pe caciula. Da' oricum nu cred ca stai foarte-foarte departe de mine si daca era nasol, veneam cu icrele-n sacoshica!:)

Sorelix sar'na! Pai la mothercare la ei aveau reduceri greeeele si cum eu oricum sunt fan. La fel zara kids, next, m&s, h&m, chicco (aveau un magazin cat o hala, plin cu de toate). Si e normal sa iei cand gasesti si lucruri faine si preturi ok. Sunt pe mess, cand apari sa dai semn!

Narcis am venit bre! Sufera copilu' asta dupa nashi-sa si tu nimic...ntzzzzzzzzzzz. Baga poze cu achizitiile!

Boti da, a ajuns cutia acasa, mi-a adus omu si scotch ca cica posta vrea sa-l ambalez frumos in hartie. Atunci sa nu se mire aia daca pun o hartie roz bombon sa le strepezesc dintii! Si nu vreau sa aud nimic, daaaaa? Nu te baga tu in placerile mele...io-i trimit lu' Garga, daaaa?

Ma'c sa fac zacusca...dar sunt cu ochiu aici..ca soACRELE!

SUN 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Unde vedeti voi c anu e activitate la odiseea noastra!!! Am lipsit 3 ore si a trebuit sa citesc o juma de ora ca sa recuperez ce ati scris astea 3 ore!!!
Tecky, voi deja va ganditi cum sa puneti banii in plicuri??? Stiu ca e mai bine sa fii organizat si sa ai totul pregatit dinainte. Clar, trebuie sa iau si eu masuri... La ce materie dai meditatii???
Biri, am vazut si la Ikea cadite pentru bebei, de aceea am si ibntrebat care sunt mai bune, fiindca la Ikea sunt cadite simple cu un material pe fundul caditei anti-alunecare. Eu m-am gandit ca e prea simpla sa fie buna pentru bebe si de aceea v-am intrebat.
Dma , al ce foloseste suportul pentru biberoane?? Trebuie sa imi explici ca la aia de clasa intai..
Mada , si mie mi-a mers tare greu azi forumul. NU stiu ce a avut!!!
Sun, frumoase lucrusoare are Galu!!! Bai, eu nu vad nici o "balenski" in poze. Si ai noroc ca mie nu imi plac icrele de nicio culoare...
Ella, nici eu nu am cumparat cine stie ce. Eu stiu ca e normal ca uneori , preturile de pe net sa fie mai mici decat cele din magazine, tocmai pe asta se bazeaza ca sa aiba vanzare.
Turturica, ; asa cum a zis si Sun , fiecare organism e unic, reactioneaza in felul lui.
Anna, ce mai face tatal tau?? Iau facut vreo investigatie pana acum?
Narcisa, da, maine merg la morfofetala si , din cate imi amintesc eu parca si tu maine programare !!! Bafta multa!!!Eu sper sa fie tot MIhita, dar cel mai important e sa fie sanatos!! Eu m-am tot uitat de lucruri pentru bebe, biberoane, mobila , masa de infasat, cadita , fie pe net, fie prin supermarketuri... Stiu ca se deschide C& A si in Ro, anul asta !!! Astept sa vad cand si ce produse si preturi vor avea!!
Pe mine de vreo 2 zile a inceput sa ma doara noada( sacrul) si burtica a inceput sa fie din ce in ce mai vizibila!!!

Cristina 21+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput