Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (53)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Pup fetele!

Am avut iar de citit. Nu v-am scris nimic pentru ca m-am suparat si am plecat la plimbare, na, ca doar nu o sa sa stau in pat ...cum zice dr .

Biribu, Alinuta e bine, azi a plecat la Mc Donalds cu fetele...ca de a stat ea cam 2 saptamani fara Mc , pedeapsa mai mare nici ca putea sa primeasca

Narcis , o sa pun si poze pe picasa , o sa cer ajutorul dar va rog sa ma pasuiti ca eu sunt putin mai puturoasa la partea cu IT...dar promit ca o sa o fac azi sau maine.Inca nu am primit lucrusoarele din Irlanda, sper cat mai repede

Boti tu esti cu gargaritele eu sunt cu fluturasii...orice lucrusor cu fluturas il achizitionez...

Sun bine ai revenit, am vazut si eu lucrusoarele, na ca pot intra pe picasa, ce zici ? am amuzat-o pe Tecky cu PM ca si eu prostutza nu m-am gandit ca Pm e Privat mess ci credeam ca e parola ...

Va pup pe toate fetele, Sunteti frumoase .

Narcis esti o draguta.

tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de bebina 23+
Dai Vointa , Iei Putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishuc spune:

quote:
Originally posted by Biribu

salut fetele, hop si eu pe aici!
mishuc fii serioasa mai cu uscatorul, numai la asa ceva nu o sa-ti stea capul, da ce servetele cu care sa tamponezi zona nu-s de ajuns? imi si imaginez pe cineva iesind cracanata din wc si bagind feonul in priza etc

...pai exact de asta radeam si eu....ca numai asta nu o sa poti face :)))

Mishuc 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Sun in ce zona stai?Eu stau in Rahova,Petre Ispirescu.
Narcisa catalogul de la Quelle mi-a venit dupa 2 luni,credeam ca nu mai imi vine.Sa stii ca e foarte subtire,putine produse si destul de scumpe.
Cristina eu am terminat facultatea de limbi si literaturi straine engleza-spaniola.Dau meditatii mai mult la engleza.
Fetelor am fost cu o prietena in oras si ne-am oprit la un magazin cu hainute pt copii si prietena mea a avut placerea sa-mi cumpere un body foarte dragut si vanzatoarea ma intreaba:Cate luni aveti,2,3?La care eu:am aproape 7 luni.Si vanzatoarea:aveti burtica mica.

Tecky 27 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Cris abia astept sa te vad...vii la intalnire, daaaaa? Daca zici ca burtica e vizibilaaaaa. Tin pumnii stransi maine sa fie perfect Mihaitza!

Si ca tot am o pauza de la amestecat in oale, m-am gandit sa strig catalogul, pt ca-s fete care lipsesc...si imi lipsesc!

Asadar, ca la clasa I:
Nati, Irda, Louana, Flo, Rontzy, Siby, Mariana, Irinuca, Ralu79, Madina, Bubuleana, Ana_a, Mihamiha, Alina25, Diana Mirela, InaC, Motanik, Carissma, Ladymina, Fiquelle, Anaco, Sisi, Mirela (Blue), Bufi, Locca, AndreeaOr! Si toate celelalte fete nementionate...va rog un semn!

Bai sa va povestesc...eu am o familie de gugushtiuci in salcamul din fata geamului de la bucatarie si-s prietenii mei de vreo 2 ani. Si le dau sa manance pe pervazul geamului, ei deja nu se mai sperie....In fine...si acum cand am deschis geamul, unul dintre ei mi-a venit fix pe umar, m-a ciupit de vreo 3 ori de ureche, mi-a tras o mega sparcaiala pe tricou si a iesit tacticos pe pervaz sa manance cu ceilalti! Trebe sa joc la loto nene....

EDIT: Nu fi tristutza Misha! Am patit si eu asta cu burtica. Lasa, bine ca esti tu bine si frumoasa si Raluca sanatoasa! Ca pareri tot vor fi...Io stau pe langa politehnica, da' veneam sa-ti aduc, zau. Stiu zona ta, prietenul meu cel mai bun a avut o vreme cabinetul de stomatologie pe acolo...ileana cosanzeana sau ceva de genu...(sper ca nu le incurc)

SUN 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

sunu, ce de lucruri i-ai luat lui galu, sint foarte, foarte faine. Si burtica ta e-asa de simpatica.
Intre timp mi-am calmat si eu gargaunii si las copila in pace. O sa miste ea cind o fi cazul.
biri, mersi ca mi-ai zis de miscari, si mie mi-a explicat doctorul ca bebe misca, insa e inca micuta si nu are asa putere, de-aia n-o simt eu ca lumea. Recunosc ca simt ceva, insa extrem de vag si doar din cind in cind in timpul zilei. Iar noaptea dorm tun, asa ca poa' sa miste micuta, ca io dorm cu nesimtire. Io mi-s de vina ca deja incep cu comparatiile, vad ca alti bebici sutuiesc vezici si ficati la greu si vreau si io. Am pasarele, ce mai.
mada, neaparat sa pui poze dupa ce-ti iei rochia, de-abia astept sa te vad.
tecky, nu te supara cu vinzatoarea respectiva, ca nu stie ce vorbeste. Pai burta de 2 luni nici nu se observa, cum sa ai burta ca de 2 luni? Eu te-am vazut in pozele de la intilnire, mi se pare ca burta ta e fix cum trebuie.
baby, imi pare rau de sarcina pierduta, slava Domnului ca acum lucrurile merg cum trebuie.

vicky, esti bine? Vad ca azi n-ai zis nimic.
bubu ?!!!!

Hai ca merg sa fac niste pilates pentru gravide, tre' sa fac cumva sa ma mentin la +8 kg pina merg acasa si-o sa bag in mine ca o purcica.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Nu pot sa pun pozici pe picasa, le trimit pe yahoo...Le-am trimis, de pe luanavadeanu

Danangie, frumoasa frumoasa, si tu si burticaaaa...Si eu zic sa nu le stergem pe fete.Adica cel putin pe mine nu ma deranjeaza dar fetele care mai au bb si sunt mai vechi pe forum stiu mai bine decat mine cum se procedeaza in asemenea situatii, aza cu listutza separata suna bine.
Boti, niste grozavii ai cumparat!!!Piscinutza ma intere si pe mine..Da scutecele alea colorate, cu verde, cu fluturas de unde le-ai luat din aici sau din State?
Lcazangiu, La multi ani,sa fiti fericiti si frumosi...Si sanatosi!!!Si sa ai o sarcina minunata si un bb la fel!!!
Despre spalat hainutze, astia folosesc aici sapun natural de cocos, cel putin asa mi-au recomandat.Si in plus n-au masina de spalat care sa incalzeasca apa, ei spala direct si doar cu apa rece!
Mickycris, pai sigur ca esti de a noastra!!!
AlinaMaria cum, puneai ulei de corp in apa de baitza??Ce tare, ulei normal de corp sau era special de pus in apa?
Sunuleeeeeeeeee....Mai da cum infulecai inghetzata aia!!!!Fara nici o jena!!!Da o amandina nu te-ai indurat, pentru Clona ta sa traiasca la multi ani??!!!Mai cate bijuterii de hainutze ai luat pentru Galu a mea, sunt TERIBILE, nu mai stiu la care sa ma uit...M-a innebunit rochitza aia roz cu pliseuri...Balenschi, ce tare esti...Ai taiat amandinele de pe lista, asta ai acut-o intentzionat, e cu dedicatzie clara, m-am prins.Nu te iert, stai pe aproape...Aa, si am vazut ca ai vb iar rau de Galu, ai facut-o Alinutza Sadicutza...Vezi ca se contorizeaza.Stie gugushtiucu ala ce shtie
Ella, purcica???Ce aveti mai fetelor, una purcica, alta balenschi, ia mai terminati, zau asa!!Ella, esti chiar grozava si patutz sunt sigura ca gasesti pana la urma exact din acela de care vrei
Tecky, ce frumosi sunteti amandoi cand va luati la intrecere!!Si body-ul ala verde e o minunatzie
Gabriela esti o frumoasa, si fetitza ta e asa dulcica acolo in burtica!!
Bujo pai daca poti sa mai stai la lucru, nu cred ca ar fii rau.Imi dau si eu cu presupusul.Acum vezi tu daca nu te oboseste Filip prea tare
Ralirali si eu ma gandeam la Amway ca optiune pentru detergent.Si imi place Cezar dar cel mai tare si mai tare imi place Anastasia, a fost una dintre optiunile noastre
Gini ce fainnn...ai fost in Delta...E una dintre optiunile mele cand venim in tzara cu Vil, desi el are Delta Amazonului cred ca i-ar placea si la noi in Delta
Anna, multa sanatate pentru tatal tau, cu pancreasul nu e de joaca, mergeti cand puteti si la alti dr sa va puna un diagnostic
Turtu, ce nume ii punetzia printzesa???Si bb-le meu e mai linistit, nu se agita prea tare
Estrella80, bine ca e bine bb-lina voastra!!!
Crisule eu daca iau, iau caditza din aia fara scaunel.Oricum, una dintre prietenele mele dragi din Bucuresti au spalat bb-le la chiuveta pana pe la 3 sau 4 luni, dupa aia de abia au luat caditza.Si noi i-am luat la bb doar doua sau trei lucrusoare, dar nici nu ne agitam prea tare...Aaa, noi joi avem programare la morfofetalaca zilele urmatoare nu suntem in oras...
Bebe ai rezolvat ceva, ce a zis dr??A schimbat tratamentul?
Buna Andrey2008
Mada, sustin proiectul Amira!!!Nume cu M gasim noi pana la urma!!
Baby_R, pai du-te acasa daca poti...O fii bb-lina agitata??

O ca am terminat.Pot sa merg sa fac o salata de cartofi acum????

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (23+)si Vil asteptand o

AMR 17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Sun cand ai drum in zona te astept la mine cu cea mai mare placere sa stam la o mica barfa.Eu de cand sunt in concediu ma plictisesc teribil acasa.
Narcisa multumesc de complimente.
Tecky 27 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Am uitat sa intreb, Violeta Tm, ce ati rezolvat sambata??Ati fost sa discutati??
Am trimis pozicile si pe yahoo si pe gmail
Am facut si salata de cartofi, ma duc sa spal niste haninutze...Am rugat-o pe mami sa-mi comande deteregent de la Amway, pentru bb, sper sa ajunga intr-o luna.

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (23+)si Vil asteptand o

AMR 17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Misha pai parca vad ca prin mai asha, sa mai termin si eu treburile, incep sa ma invit pe la voi!:)

Narcis tu esti nebatuta, stiu! Bine ca deh, le stii tu pe toate! Nu mai mananc amandina pt ca ma cearta dna dr si pt ca mi-e frica de diabet si de kg. Daaaaa? Bai si sa stii ca inghetata aia era dementiala...era lime + caise + papaya. Foarte buna si racoritoare:)..la fel ca berea (fara alcool, daaaa?):). Gugustiucu ala cred ca era lesinat de foame sau mi-o fi facut vreo declaratie subtila..hmmm...
Patutzul e absolut minunat...asha de delicaaaat! Si paturica e draguta cu ursuletul cu fundita moov. Da, da...sa le foloseasca micuta sirena cu placere!

Gini am vazut pozele..esti o dulcica!

Gabriela? Irda? Lori? Andreea?...ca voi mergeati astazi sa vedeti bebeii...ceva vesti???

Ma'c la dush si apoi ma arunc iar peste pepene...

p.s. Sorelix trimis pm...u know!

SUN 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

ta-na-naaa!!! am terminat dungile din camera gargaritzei, arata mortal! De maine ne apucam de floricele, tra la, la, la

Sun sigur e un semn, tre sa joci la loto!

Narci scutecelele cu fluturasi sunt din finet romanesc, luat din magazin normal, calitate medie. Cele uber sexy sunt din finet, ceva suedoise cred, calitate boboc, in viata mea mea n-am vazut finet mai moale, mai fin si mai dens, luat dintr-un magazin care vinde materiale la kilogram, cum era inainte Textilandia, daca stie careva.

Monica 25+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput