Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (53)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

narci cu marsupiul cred ca nu te poti descurca, in nici un caz a la long, in loc de carut. cit sunt f mici nu cred ca le e comod in el, desi unii il folosesc, mie mi se pare chinuit copilul acolo. eu am folosit cind Anna era de vreo 3 luni, dar nu prea mi-a placut ca e destul de greu si la virsta aia, imi cam rupea spatele.

sunule acum am admirat trusoul galustei, ff frumos! chiar ma amuzam ca si noi avem exact aceleasi suzete avent la anna. doamne ce frumoase sunt pozele , erati prin hrad? mi-e dor de praga

nu m-a vazut si pe mine nimeni cu intrebarea: vreau reteta de chec de albus!!! cine are una buna verificata?

28+

Mami de Anna (5.02.2007) cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Mda, Sun-ule mai convins, daca e vb de o amandina traditizonala, romaneasca nu te cearta d-na dr dar daca vede poza asta cu inghetata (si o sa i-o trimit, ce crezi, ca ai scapat cu 2 kg in minus si gata??)nu te cearta, nu??Off, bine ca ai adus-o pe Galu inapoi ca tare mi-a fost dor de ea...
Ma bucur ca-ti place patutzul si paturica, oricum ne gandeam ca patutzul sa-i fie folositor pana la 3-4 luni, dupa aia in Ro cumparam noi altul.Paturica e facuta de o doamna acasa,in atelierul ei, artizanal...Un fel de Boti a noastra.Si mi-a placut pentru ca ursuletzul ala e umplut cu ceva, nu stiu inca cu ce...

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (23+)si Vil asteptand o

AMR 17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Mai fetelor dar voi scrieti nu glumiti , si nupot citi ca ma dor ochii in cap si nu imi arde de nimic , astazi m-adurut si burta , offf aiurea rau .
Narcisa am apucat sa vad ca vorbeai de ulei de baie , pai cum sa pun in cada ulei de corp , e ulei de baie special de pus in apa .
Ma duc la culcare .

Alina 29 si Mandy Stephanie 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Biri nu te-am uitat, dar nu prea am inteles despre ce vorbesti si am zis sa nu-ti dau cine stie ce reteta nasoala. Eu am inteles ca tu vrei un chec unde sa amesteci totul la gramada si de-asta n-am gasit.

Dar pina atunci, check this out: www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/10424/Checuri-multicolore/" target="_blank">chec la metru se face in Ardeal, yummmmiii, sau www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/17970/Chec-cu-nesquiq/" target="_blank">chec cu nesquick de baloteaza cupiii pina cad sub masa.

Si dedicatie speciala pt Narci, www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/11336/Mini-amandine/" target="_blank">mini amandine. Sper sa nu ma urasti Narci, dar m-as baga si eu la asa ceva desi nu-mi plac amandinele

Monica 25+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Biri, pai ne gandeam la marsupiu sa ne mai ajute la transport, cand schimbam avioanele, una alta...Pana stam aici cel mai probabil o sa inchiriem un carucior sau vom cumpara unul second. Si eu am citit chec cu albus dar nu stiu cum e ala, adica fara galbenus??
Boti, da daaaa, super arata amandinuztele alea, mie imi place de mor galzura, aici din nefericire nu prea am de unde glazura - drept e ca nici n-am cautat eu f bine...Si mai e o problema, aici toata cacaua e indulcita, nu gasesc praf de cacaua fara zahar, daca ati mai pomenit asa ceva...Pai Textilandia mai este inca, cel putin in Timi mai este, ia sa o rog pe mami sa mearga sa vada daca gaseste finet...Tare e frumusel
Alina, am priceput cu uleiul de corp pui direct in apa in care face Mandy baitza si gata, nu mai pui nimic pe pielea kupilului dupe aia, right??

AMR 17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Vin si eu de la o felie de pepene. In week-end am luat 2 pepeni mari, ca sa fiu sigura ca-mi ajung pe toata saptamina.
biri, am vazut ca ti-a aratat boti ceva retete. Eu n-am facut niciodata chec, doar ce-am luat amestec din ala la plic pe care-l pui direct in tava si se coace. Nu-i prea sanatos asa, dar e extrem de rapid.
boti, esti la curent cu tot ce tine de gospodarie, am salivat la greu la retetele alea.
narcisa, p-acia glazura se gaseste la un fel de pungulite, eu nici nu stiu cum ii zice in germana, dar o recunosc dupa desenul de pe punga. Auzi, dar voi cind veniti in ro, veniti de tot? Ca parca ziceai ca nu vreti sa stati in brasil.

Victorie!!!!! Bebelina mi-a tras vreo 2 suturi serioasa, asa, ca sa ma-nvat minte si sa nu mai comentez. Iuhuuuu

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Sun cu cea mai mare placere te astept la mine.Eu sunt mai mereu singurica acasa pt ca sotul lucreaza si cand vine de la serviciu se duce la master si vine tarziu.
Fetelor aveti idee daca vitaminele prenatale Centrum si Elevit se iau pana la sfarsitul sarcinii sau doar pana la 7 luni?Abia sapt viitoare ma duc la dr mea si pana atunci chiar termin un tub de Centrum Materna si vroiam sa stiu daca mai imi cumpar altul.
Pupici pt toate fetele

Tecky 27 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Narci, in Timi e un Textilandia urias, il stiu, am fost acolo, imposibil sa nu gaseasca mamica ta finet, gasesti de toate acolo. Din pacate in Cta s-a desfiintat. Ti-am zis, n-am vrut sa te starnesc cu reteta dar atata ati vb de amandine ca nu m-a rabdat inima Las ca mai stati putin si ajungeti in tara si aici gasesti si de cumparat

Marsupiul iti va fi util prin aeroporturi dar e destul de incomod pe termen lung. Plus, in perioada in care bebelanii nostri vor fi numai buni de marsupiu vine iarna si nu vor mai incapea in ele pt ca vor fi gros imbracati, so...

turtu vezi? na, sa te inveti minte sa mai reclami puiutza Bai eu sunt (am fost ) mare gurmand, gateam la greu, cunosc culinarul prin toate ungherele, acum "amintirile ma chinuiesc, amintirile ma rascoleeeeesc...", deh, totusi sanatatea e mai importanta...

Monica 25+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Turturelu', noi asa ne-am gandit sa ne terminam contractele pe aici si sa ne apucam de ceva prin Ro...acum vedem cum sta treaba ca daca apar alte contracte sau se prelungesc astea pe care le avem e ceva mai greutz...Mai vedem pana atunci ce si cum

AMR 17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Sun, m-am prapadit de ras la faza cu gugustucul

Vai, Boti, ce grozavie de retete... pai tu vrei sa ma fac cat o balena?!? (asta daca nu sunt deja )

Tecky, mie doctorul mi-a zis ca Elevit se ia de regula pana prin luna a 4-a, dar daca e nevoie se poate lua tot timpul sarcinii. Oricum, cel mai bine faci cum iti spune doctorita, dar nu cred ca e vre-o problema daca ti se termina vitaminele pana saptamana viitoare si stai cateva zile fara. Dar nu o poti suna mai repede sa o intrebi?

Didi 25+

Mergi la inceput