Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (53)
Raspunsuri - Pagina 19
narcisa.s spune:
Alina, scuze, n-am intzeles bine...Deci este ulei special de baie, nu e ulei de corp..Eu nu stiam, n-am auzit, iarta-mi ignorantza, de aceea te-am intrebat, sa ma luminatzi si pe mine.Acum am priceput cred in sfarsit, e ulei special de baie pentru bb pe care il pui in apa...
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (23+)si Vil asteptand o 
AMR 17
mcoca spune:
Fetelor, nu ma dati disparuta!! Eu la inceputul lunii am tare mult de lucru, dar cand calcu compileaza, mai trag cu ochiul pe forum, asa ca am citit tot :).
MAine daca am timp o sa va scriu un mare mail despre produse bio & detergenti :)))).
Turtu, ma bucur pentru "shut" :).
NArcisa dar eu nu inteleg de ce nu cari carutul cu tine in ro???? Oricum la avion e voie cu el, il predai inainte de a urca in avion. Mie mi se pare cel mai comod asa. In plus cum zborul e lung, poate nu ar fi rau sa-i luati si lui un loc, si sta acolo in scaunul de masina, iar prin aeropoarte pui scaunul de masina in carut :))) si gata. Noi cand o sa mergem in ro in septembrie, asa o sa facem, ca nu ma pot lipsi in ro nici de carutz nici de scaun.
Vicky
28+ si
Maya
Bebele casei
narcisa.s spune:
Vicky, nu-i luam loc pentru ca bb are patutz in avion, mamicile cu copii au locuri speciale, au patutz, au loc de infasat etc.Cel putin asa am vazut la zborurile trans oceanice...Si ma gandeam sa nu-i iau aici carucior pentru ca n-am gasit ce imi doresc.Nu exista nici Chicco, nici Inglesina, nici Bugaboo...Chicco am gasit in Sao Paulo dar cum pretul de marfa de import e 100% mai ridicat din cauza de taxe vamale imi ajunge caruciorul pe la 1000 si ceva de euro si chiar nu ma indur sa dau banii astia
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (23+)si Vil asteptand o 
AMR 17
Biribu spune:
boti sarna', am vazut reteta aia cu checul la metru, arata f misto dar cred ca e munca multa. nu la el ma refeream dar am bagat capul pe culinar, mi se-ntimpla rar, si am gasit ceva . eu ma refer la chec facut numai din albus, cind nu folosesti galbenusurile, ca atunci cind iti ramin foarte multe ca mie acum... sper sa iasa...
apropo de mult vroiam sa-ti zic, ca tu esti harnicuta noastra sefa, despre prosopele de bb pt baie. deci si noi am luat din alea cu colt, sunt ok pt bb f mic dar apoi de-abia mai acoperi copilul si nu sunt nici din prosopul cel mai fin in general. eu am primit la anna de la o asistenta de a mea unele facute de ea f simplu si care sunt mult mai utile, confectionate si din cele mai fine si pufoase prosoape pe care le gasesti si care absorb mult mai bine: deci a luat un prosop mare de baie, pe partea mai lunga a atasat un prosopel de fata - in centrul celui mare cum ar veni, si apoi a cusut latura libera a celui de fata ca o gluguta - ff faine sunt.
narcisa si eu cred ca va fi greu prin aeropoarte etc fara carut, plus ca in scaunul de masina pt bb el sta f comod si e ferit de lovituri/socuri. de fapt scaun de masina poti sa iei si separat, evident, aici e absolut obligatoriu, nu iesi cu bb din spital daca nu ai, sincer nici nu as recomanda nimanui sa se urce in masina fara el cu bb in brate (cel putin dupa cum imi amintesc eu ca se circula in romanica
) de ce nu incerci sa te uiti pe e-bay, presupun ca e si in brazilia, gasesti chestii f misto mult mai ieftin, mai ales daca vrei si second hand. ce sa-ti zic, eu am cam calatorit si stiu cum e si nu as pleca nici batuta fara carut, bb iti rupe spatele, si mai ai milioane de chestii de carat, impins, acte, numai lucrurile pt bb or sa fie cit un munte etc etc hai ca nu vreau sa te sperii dar sa te pregatesc
turtu vezi.....
tecky chiar ca nu cred ca e o problema daca nu iei citeva zile vitamine. acuma eu nu iau deloc ca nu cred in ele si maninc suficient de sanatos...
pupici la toate
28+
Mami de Anna (5.02.2007)
cu 
boticelina spune:
Biri interesanta ideea cu prosopelul facut, ai putea cand ai timp sa faci si o poza unuia sa imi dau seama cum sunt orientate cusaturile ca sa nu-l deranjeze pe bebe? Cu albusurile poti sa faci spuma de fructe, bezele sau sa le inchegi la microunde sau in tigaie si sa le pui intr-o salata orientala.
Narci, baga o geana www.gracobaby.com/products/category.asp?N=400 10417" target="_blank">aici, e un travel system de la graco, merge la fix pt nevoile voastre, scoica se fixeaza pe cadrul caruciorului, in avion dai cadrul la oameni si tii scoica linga voi, o poti cara si in mina cat schimbati avioanele, o poti pune pe cadru daca aveti timpi mai mari de asteptare, si e numai 230 $ cu totul. O sa-ti fie mila sa-l scoli pe bebe daca doarme, sa-l bagi in marsupiu, risti sa-l tii prea mult drept si coloana lui e tare sensibila, il chinui inutil, parerea mea. Si va fi si mic rau pt marsupiu la 2-3 luni. Pleeeease, nu stresa dauphina. Plus ca nu veti mai fi pe zbor transcontinental odata ajunsi in Europa si adio confort pt bebe. Probabil veniti pina la Londra sau Madrid, nu stiu, si apoi pina in Romanica mai mincati o paine pe avioanele continentale, ai grija! Cate avioane schimbati? Noi am schimbat 3 de la Miami la Bucuresti si a fost chinul dracului, si nu eram cu copil. Voi poate mai luati si unul catre Timisoara daca nu aveti direct... ![]()
Monica
26+ si gargaritza Nancy 
bunurile gargaritzei
"If you are unware of your choices, then you have none"
dara_d spune:
Neata fetelor.
Nu stiu ce am dar mie imi e somn rau ,abia astept sa ajung acasa ,dar atunci ca prin minune imi trece somnul.
Mie mi-a spus sa iau Elevit toata sarcina ,ba chiar si o luna dupa nastere.Vad ca parerile sunt impartite dar depinde de doctor.
Vad ca voi sunteti pline de energie ,gatiti,faceti prajituri ,eu nimic sunt o puturoasa.
Ieri am crezut ca turbez de nervi pana am ajuns acasa se circula ingrozitor in bucuresti.
Va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa.
26+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png
Gini75 spune:
Buna fetelor.
Si eu sunt una din cele care nu prea au cumparat mai nimic pentru bebita. Am luat doar cateva lucrusoare, am pus pozele pe picasa.
Eu am tot zis ca mai am timp, ca am de lucru la servici, etc.
Deocamdata trebuie sa aranjam un pic camera bebelinei, ca acum e "depozit" acolo.
Gini
the_andreea spune:
Neatza fetele!
Sunt super happy,mi-am vazut aseara mormolocul la eco!A ramas tot baietel
,ne-a aratat in mod expres "dotarile",ne-a aratat toate organele si are 1,5kg
.E huge!Si a zis si dr ca e mare,avand in vedere ca am luat doar(???!!) 6,5 kg.Dar am stat aseara pana la 22:00 la eco,pt ca se decalase prog,si nu mai puteam de oboseala,dar a meritat asteptarea.In schimb,am uitat sa-l intreb de pr mea cu "muci",care nu are nici miros ,nici alt simptom care sa ma puna pe ganduri,doar ca apare din cand in cand(o data pe luna).Ms fetele pt rasp,m-am linistit ca nu e dop :).
Parca azi am alta stare de spirit decat pana acum.
Am vazut ca vb de caditze,eu am avut la Theo una normala,si un suprot de plastic cu ventuze pe care l-am folosit pana pe la vreo 4 luni cand putea sa stea in fundulet,a fost util.Apoi,dupa un an,am trecut pe dusuri(ne-am mutat si in camin de studenti si nu aveam cada in camera,ci doar dus).Acum ma uit iar dupa un suport d'ala,ca nu era al meu.Iar hainutele ei le-am spalat pana la un an separat,cu Ariel si la 90(nu stiu cat e de bine),in schimb nu le-ma calcat niciodata,caci spre rusinea mea,nu stiu sa calc si nici nu am rabdare(Luci e responsabil cu asta).
Aseara mi-a spus fii-mea ca e putin geloasa pe bb.Si m-am cam speriat,oare ce o sa se intample?Am incercat sa ii explic si pana acum ca o sa fie o schimbare dupa ce apare bb,ca e plangacios si doarme mult in prima faza,etc.Pana la urma a zis ca "asta e!doar ea si l-a dorit",dar totusi am emotii.OF,sarcina asta numai linistita n-a fost.Cum scap de una dau de alta.Dar noi sa fim sanatosi,ca belele curg garla![]()
Ms inca o data de rasp.
la toate
Andreea 29+
si Theona-Lucia(27.08.2002)
lcazangiu spune:
Buna dimineata burtici de pepenasi,
Am revenit si eu, suntem bine sanatosi,David se juca de mama focului la mami in burtica, se pare ca e inca in picioruse, are capul mai sus un pic de buricul meu si piciorusele asa cum banuiam eu, la vezica
, dct a zis ca are timp suficient sa se mai intoarca, daca nu o sa fac cezariana. In rest totul e ok, placenta, lichidul, colul etc.
Urmatorul drum la buc il facem pe 13 mai, atunci o sa-mi faca si morfo-fetala de trim.3, atunci o sa fiu in S34, uau
Azi sper sa am timp sa descarc pozele din aparat si sa le pun pe contul comun, apropo Sun sunt super hainutele pe care le-ai cumparat! Eu din acest punct de vedere, cam sufar caci pe mine nu ma lasa ai mei, atat sotul cat si viitorii bunici, sa cumpar hainute, dar cred ca nici eu nu mai rezist mult, chit ca le iau si apoi le pitesc![]()
Ana sapt asta vreau sa trec pe la salonul tau sa-ti fac o surpriza dar nu-ti spun cand:)
Sun cand vei veni in Pitesti? astept cu ne vedem toate trei, o sa fie David intre 4 domnisoare:)
Va pupa Lori
28+
David
ioana spune:
Fetelor, cum sa fac sa apar si eu cu un carut roz pe lista, pe prima pagina? Nume pentru fetita deocamdata nu avem, ca nu ne-am hotarat...
Anul meu de nastere este 1975. Va multumesc. Ioana (26+).