Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (53)
Raspunsuri - Pagina 20
iliutza23 spune:
Sunt membru incepator!Voi naste in iulie!Am avut multe de invatat pana acum de la voi.
the_andreea spune:
A,si am uitat sa va spun ca e intors deja cu capusorul in jos,si dr a zis ca o sg data in viata lui a vazut un bb care s-a ridicat cu capul in sus dupa ce fusese in jos.Nu stiu daca ati inteles(eu m-am chinuit
)
Andreea 29+
si Theona-Lucia (27.08.2002)
Irda spune:
'Neatza, dragele mele!

Scuze ca n-am mai dat nici un semn de viata aseara, dar dupa dr am bagat o sedinta foto de studio si-am ajuns tarziu acasa, rupta de oboseala si cu dureri de burtica, dar am zis......WTF cine stie daca mai apuc sa-mi pozez burtica la studio...asa ca daca tot o aveam pe sor'mea pe post de baby sitter.....
Colul meu mirific e in descrestere usoara.....precum cotele apelor Dunarii.....asa ca era de vreo 2,5 cm
...de la 3,5 acum 1 luna cand am fost in spital....si de la vreo 4-5 cat ar trebui sa fie in mod normal!
Mai bine decat estimam eu dar mai rau decat ar fi trebuit sa fie....asa ca ....repaos la pat(da, da.....pe DC
), fara de-aia , fara de-ailalta....odihna cat incape si fara efort.....ca sa mai pastram din el macar vreo luna jumate!
Eco nu mi-a mai facut.....a zis ca ne vedem in 2 saptamani si-mi face atunci.....era suuuper aglomerat si bietul de el casca de zor si se freca la ochi ca un pui mic......probabil o fi avut vreo nastere in noaptea precedenta.
Sun, multumesc de grija.....mai rezistam pe baricade....cand ma gandesc ca poate sa mai fie atat de putin pana vine Antonia, ma ia cu tremurici...eu sper s-o tin cat mai mult sa fie si ea mai maricica, dar parca nici cezariana n-as vrea...offff...cine sa ma mai inteleaga
!
Super hainutele Galushcutzei, sa le poarte sanatoasa!
Eu n-am mai apucat sa-i iau nimic Antoniei, daca n-am mai iesit din casa.....dar am dat iama in hainutele bebelushesti ale Dariei si m-am speriat vazand cu ce am imbracat bietul copil....cre ca jumate le arunc ca nu-s practice de nici o culoare, deh maica.....nestiintza...acum avem experienta!
Narci, metoda de "sondat".....bagat degetelul cel mai lung ca acum colul e haaat sus si pipait finutz pe-acolo.....asta dupa ce m-am spalat bine bine pe maini si am clatit cu o solutie de spalaturi vaginale Tantum Rosa.....ca sa nu bag prea multe porcare le pe-acolo.....oricum altceva n-a mai intrat de cel putin 2 luni
, da' lasa ca intru eu in recuperari la 6 sapt dupa nasterea iubitei mici.....o sa fie vai de p... la al meu.....
Boticelinne, abia astept sa vad rezultatul final la camera Gargaritei! Sa aveti spor in continuare! Hai ca m-ati zapacit cu masinile de cusut...si tu si Bujo.......vreau si eu unaaaa
Nu ca m-as pricepe sa trag mai mult de un tiv, dar se invata......si-mi place......mama a fost sefa la Croitorie Comanda femei vreo 20 de ani, facea niste hainutze si niste rochii de mireasa....wow, acum face altceva.....dar de noi nu s-a lipit mare lucru!
Ma duc sa ma intind, ca butonez la mesajul asta de 1 h
Revin!
pupicei tuturor!

Irda
Bebe
Antonia Gabriela
cu
Daria 13 iulie 2005
Poze Daria