Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (53)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Ah Ella te-am vazut , te inteleg un pic ce vrei sa spui ca te-ai mai ingrasat , banuiesc ca tu erai slaba rau ca si mine , si daca punem un pic ne vedem deja rotunde , e si de vina burta uriasa , dar frumoasa . Iti sta totusi bine dat fiind ca tu oi fii si mai inalta , eu sunt 1.55 cm si chiar nu imi sta bine deloc . Il inteleg pe sotul care se mandreste cu tine , esti si frumusica pe langa faptul ca ai burtica asa ca ... de ce nu .
Baby stiu cum e cu cheful de iesit afara , daca nu ar fii Mandy as sta numai in casa , asa ca ai face bine sa iesi totusi chiar daca vremea e de cacao .
Sunt geloasa pe voi ca va intalniti , as vrea si eu , toata lumea sta departe de mine , pana si Moniq , desi eu speram sa ne intalnim n u stiu zau .
Chiar Moniq ce mai faci ? ce mai face Ed ? eu am nou computer si am pirerdut multe date .

Alina 29 si Mandy Stephanie 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

MADA multumesc de informatii....totusi nu reusesc sa deschid acel link.

Acu' despre fetele care nu au mai scris aici......eu nu sunt de acord sa le stergem. Ce daca nu au mai scris? Poate ne citesc din umbra.....poate nu vor sa intre din cine stie ce motive.....si pe urma....mi se pare naspa sa le stergi.....ca si cum au pierdut sarcina.....Cu ce va deranjeaza ca sunt pe lista si nu scriu? Au intrat....au vrut sa fie pe lista noastra.....sunt si ele gravide de iulie august.....nu vad un motiv de a fi sterse doar pentru ca nu intra sa scrie...parerea mea.

ELLA pai in cazul asta tre' sa fac o poza in chiloti ca sa vedeti ca nu sunt asa slaba. Asteptam poze.

DIA multumesc de cuvinte. si eu m-am indragostit de patut cum l-am vazut. Cum gatesti spanacul?

GABRIELA pai pana cand poti...eu am vazut anul trecut gravidute cu burti enorme...deci sigur erau aproape de termen....uite cumnata mea...la 36 sapt la mare si are de cand sa mai mearga.....important e sa te hidratezi, sa te dai cu crema solara si sa nu stai in orele de varf la bronzat. zic eu....Tin pumnii pentru maine. abia astept si eu.

BABY da, este soare si cald. Uneori se merge afara in tricou. Si mama care e in Iasi imi zice ca e frig si urat acolo.

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

Sun pai atunci ma inscriu si eu...........ca atunci voi intra in concediu...........deci nu mai am nici o scuza sa nu vin.......
am vazut pozele de la intalnire......frumoase foc sunteti toate!!!!!!!!!
Dana asa e aici e frig parca vine iarna............abia astept sa vina caldura ca nu prea ma omor dupa frig..........
Alina o sa iti urmez sfatul si o sa ies la o 'mica' plimbarica cu Bogdan...........
fug sa ma imbrac si revin mai tarziu..........

ROXANA21 + de Bianca Daniela
poze burtica si nu numai....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Salutare, io zilele astea nu prea am intrat. Am avut program administrativ adik curatenie, am facut si ceva cumparaturi, am cautat Chicco CT05 de mi-au iesit ochii si n-am gasit. Asteptam poate aduce la reprezentanta.
Mada fff faina rochia, si io zic s-o iei.
Dana ce bine arati, burtica rotunjoara si tu slabuta.
Kimmy mi se pare un pic cam mult 25 contractii pe zi. Io am pana in 10 si cateodata mi se par multe. Si io cam stau cu stres dar atata timp cat nu dor...
Cu cadita ne-a zis la curs s-o spalam cu detergent si s-o clatim bine, apoi s-o dam cu spirt si iar sa clatim. Hainutele fara balsam macar pana pe la 6luni ca pot provoca alergii de nu mai stiti ce sa faceti. Si chiar numa cu detergent trebe clatit ffff bine. Aaaa si la noi cik este un detergent special pt bebelusi "Dermalin" care se gaseste pe la farmacii.

bujo 25+ cu Filip
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Sun uelcome back! Ti-am trimis PM, saru'mina sa stii ca cum chiar ma simt un pic vinovata ca te-am pus pe drumuri. Nici n-ai apucat bine sa despachetezi si a trebuit sa mergi sa faci shopping pt nebuna. Ti-am zis ca nu e graba. Sa le pui cu plata ramburs please, macar sa nu-ti raman datoare desi deja sunt Bai, tu gata, de acum esti in concediu, nu? Ce fain, vreau si iooooo...

Fetele, cu vremea asta de afara eu m-am metamorfozat intr-un fel de urs, am dormit de la 1 pina acum la 6, nu stiu ce-o sa fac la noapte, sper sa nu-mi treaca ursuleala si sa dorm.

Mada si Alina merci de raspuns pt detergent, aici Fairy nu e decat pentru vase, nu au si alte game de detergenti si balsamuri, noi acum folosim Ariel in casa, miroase frumos dar uneori si mie mi se pare cam puternic mirosul. O sa mai bag geana pe la magazin desi nu stiu cand mai ajung si eu curind intr-un market ca in fiecare zi trebuie sa fiu dupamiaza acasa cu mesterii, face padre cumparaturile singur.

legat de listutza sustin ce zice Dana sau putem eventual sa facem o lista separata cu fetele de la care asteptam vesti. Sunt convinsa ca multe fete doar citesc, ati vazut ce numar de vizionari are subiectul spre sfarsitul capitolului? Odiseea noastra e cea mai citita, so...

Monica 25+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

inca nu am trimis PM fetelor...parca are dreptate danagie...io stiu...dar daca voi vreti/ hotarati ca da..io le trimit! parol!

Oana
19+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Dia eu nu simt ca ma sufoc, deocamdata, dar obosesc foarte repede mai ales cand urc scarile, noi stam si la et 4 . Chiar vineri un coleg m-a intrebat, cand urcam scarile la servici – cand intri in prenatal, ca vad ca ai inceput sa obosesti cand urci scarile –

Sun si problema mea tot dulciurile sunt, pur si simplu nu ma pot abtine, cu cat incerc mai mult cu atat nu reusesc deloc

Sun, Tecky, Dana multumesc , tot maine schimbam si semnatura din 27 in 28.

Dana inseamna ca mai am si eu o sansa, in functie de cat de repede incepe sezonul la noi.

27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Bravo Baby si eu fusei cu Mandy , de fapt iesim de cateva ori in gradina pe zi , ne da-m in leagan , sarim pe trambulina sau se da pe topogan , desigur ea nu eu , in leagan ma mai dau dar de sarit pe trambulina nu mai pot sari .
Apoi mai ies la cumparaturi sau sa duc fata la camin si atat . Nu am prietene unde mere ziua asa cateodata seara mai mergem undeva sau suntetem vizitati dar asta cam o data la 2 saptamani .
Gabriele nu te supara pe coleg intreba si el asa sa se afle in treaba , ma bucur ca nu ai probleme ca mine , urcatul scarii ar cam fii ultima in rest nu pot face nimic .
Ma declar si eu incepatoare la dulciuri de ceva vreme ma cam atrag si incerc sa ma feresc .
Bujo ai fost harnicuta vad , bravo tie , cand treci si pe la mine ? de fapt lasa ca mai e putin si vine sora pe 1 iunie .
Cat priveste lista cu fetele care nu au mai scris eu zic ca totusi e bine sa le trecem deoparte pe o alta lista si scriem acolo : fetele care ne lipsesc , va trecem aici , asta nu inseamna ca nu va iubim , va asteptam pe la noi .
Eu zic ca e necesar sa fie trecute deoparte ca eu ma incurc cu o lista asa mare si cand vreau sa imi amintesc sau sa vad pe cineva nu vad nimic .
Ramana la alegerea voastra eu am spus ce am avut de spus .

Alina 29 si Mandy Stephanie 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Monix nu-mi multumi si nu te simti vinovata, pt ca n-ai de ce. Am facut-o cu toata inima si basta! Sper sa am vreme maine sa-l si pun la posta...
Da, oficial sunt in concediu insa cam de 3ori/sapt voi fi la job, plus ca afacerile mele personale urla dupa mine si trebuie sa le acord timp. Asa ca e doar un soi de concediu, ca sa ma pot ocupa de mai multe, insa de trandavit n-am vreme. Super tare ca ai reusit sa dormi atata.

Danutz cu burtic mic, foarte simpatica esti! Si patutul este bestial! Cum mai e cu stomacelul?

Gabi hehehe, pai ai grija cu dulciurile (cel putin cele din comert) pt ca nici nu aduc vreo chestie buna si mai si ingrasa la greu! Si eu tot la 4 stau si urc mult mai incet decat inainte dar cica inca-s sprintena.:) Tu esti chiar din C-ta?

Alina lasa mai ca nu esti grasa deloc...acum incepi si tu! Esti micuta si e normal sa pari mai rotunjoara...si, pana la urma, esti gravida, daaa?

Cu fetele nescriicioase...uite, de exemplu pe A.Cicel eu o stiu de multa vreme si mai stiu ca acum tocmai renoveaza/se muta intr-o noua casa si nu are vreme de net. De Kla tot intreb, pt ca am citit-o la aspirante si-mi pare rau ca s-a suparat si nu mai vine la noi. Si sunt multe fete pe care le stiu/le-am mai citit si mi-ar parea rau sa nu le mai vad prin zona deloc. Pe de alta parte, sunt fete pe care nu le stiu deloc dar sunt convinsa ca unele ne citesc din umbra (mamica de gemeni din Pitesti, cum ar fi). Propunerea mea ar fi sa facem o listuta separata, eventual ceva de genul : "Asteptam vesti de la ".....
Asa am face listuta mult mai aerisita si nici nu s-ar supara nimeni! Asta e parerea mea, ca tot e "momentul votului".:)

Cu intalnirea...in principiu si eu vin. In weekendul ala mi-am invitat socrii la masa si la "vizionat" renovarea apartamentului. Dar in functie de cum stabilesc cu voi, ii voi chema pe ei sambata sau duminica!

Acush am checul in cuptor si ne distram cu iubi ca-l pazim ca pe-o comoara...asa fain miroase!:)

SUN 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

Sun mi-ai dat o idee foarte buna cu checul.....
noi am venit mai devreme de la plimbare si am bagat fripturica in cuptor..........
mie de vre-o saptamana mi s-a pus pata pe dulciuri si.........ridichii...
parca am luat-o razna........Bogdan tot face glume pe seama mea mai ales cu ridichiile.....
in legatura cu listuta aveti dreptate sa faceti o lista separata..poate totusi asa le impingeti pe cele care au timp sa mai de-a un semn de viata..........
in privinta intalniri.....o sa va urmaresc sa vad ce ati hotarat pentru ca imi doresc foarte mult sa vin si eu.......

ROXANA21 + de Bianca Daniela
poze burtica si nu numai....

Mergi la inceput