Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (53)
Raspunsuri - Pagina 6
Gabriela82 spune:
am pus si eu cateva poze mai jos, sa ne cunoastem, eu pe cateva dintre voi v-am cunoscut deja
http://www.flickr.com/photos/25375396@N07/
27
Gabriela82 spune:
vreau sa le pun si la semnatura dar nu stiu cum sa fac sa nu-mi apara tot link-ul. doar sa-l denumesc cum am vazut la majoritatea dintre voi.
so! help please!
27
Gabriela82 spune:
Sun nu sunt chiar din oras, stau la vreo 80 km de constanta, mai exact in harsova.
de loc sunt din navodari....
27
Alina Maria spune:
Merci Sun stiu si eu ca e normal sa par mai grasa daca sunt mai mica ,la mine nue vorba doar ca nu ma simt frumoasa pur si simplu simt ca pielea vrea sa cedeze . Sper sa itifii iesit checul bun bun si cand papi sa te gandesti si la noi .
Gabriele nu te pot ajuta cu pozele ca nici eu nu stiu asa de bine dar iti pot spune ca esti foarte simpatica , tu esti blonda natural ?
Am si eu o intrebare mai pe laturi , ceparere aveti despre gratate ? noi pana acum in acesti 6 ani am facut foarte des gratar in toate felurile , si am totschimbat si aruncat ca se faceau urate , ma refer la cele din metal .Acum am comandat unul de piatra din cateva bucati foartesimpatin incerc sa gasesc poza .
Voi ce parere aveti ?
Aveti experietnta cu asa ceva ?
http://www.bbqshop.nl/index1.html
pe aceasta pagina , al trei-lea gratar
arata cam cam fii , ceva asemanator
Alina 29 si Mandy Stephanie 3 ani
baby_r7 spune:
quote:
Originally posted by Gabriela82
am pus si eu cateva poze mai jos, sa ne cunoastem, eu pe cateva dintre voi v-am cunoscut deja
http://www.flickr.com/photos/25375396@N07/
27
uite am incercat eu sa iti fac link-ul...........in loc de poze burtica poti scrie ce vrei.........
copiaza-l intr-un mesaj si pe urma schimba-l cum vrei.........
www.flickr.com/photos/25375396@N07" target="_blank"> poze burtica
sper ca am reusit sa te ajut.......
ROXANA21 + de Bianca Daniela
poze burtica si nu numai....
ella81it spune:
M am intors!Am fost putin pe la magazine,vroiam sa cumpar patutul lui bb Alex,dar nu l am mai gasit.De suparare am i am mai cump 2 perechi pantaloni ,o caciulita si 2 chilotei
Am gasit un pachet...carucior trio,patut cu saltea lenjerie plapiumioara si protectie,masa infasat cu cadita incorporata,scaun masina 0 18kg si scaunel ptr masa toate 580 euro.
Caruciorul e o marca italiana giordani ,e dragut !Nu stiu ca sa fac!
SUN bine ai revenit!Asteptam poze !Si eu tot dupa un inglezina zipy ma uitam!Aici ala trio e in jur de 500e.
TECKY,BABY R
ALINA...am 1,60 dar sunt rotunda rau.Cel mai mult am pus pe fund si coase!Asta e sper sa slabesc apoi!
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA28+
baby_r7 spune:
ati fugit toate de pe forum??
SUN cum a iesit checul???????????????
Alina daca poti intru un pic pe mess ....
foarte frumos gratarul.............imi aduce aminte de epoca de piatra si de gratarele de la munte de la noi.........
am vazut un gratar asemanator anul trecut cand am fost la Moeciu de sus de 1 mai..........se potrivesc foarte bine in zonele montane..........
dupa ce il luati astept poze cu el........la voi acasa.........
boticelina spune:
Mada, daca tot ninge la voi, uite www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/16948/Gogosi-Marbella/" target="_blank">reteta de gogosi pe care o face si Tecky. Poti inlocui cu succes cele 25 gr de drojdie proaspata cu un pliculet de 5-7 gr de drojdie uscata. Si mai e una cu iaurt, fara drojdie, preferata mea, daca o vrei zi-mi.
Monica 25+ si gargaritza Nancy
bunurile gargaritzei
"If you are unware of your choices, then you have none"
baby_r7 spune:
ella imi pare rau ca nu ai mai gasit patutul.........dar poate gasiti unul mai frumos........... sa treaca supararea!!!!!!!
SunSmile spune:
Deci:) checul a iesit absolut delicios. Am papat 2 felii cu o cana de laptic si sunt multumita si cu burta mare.:)
Ella nasol ca n-ai mai gasit, dar sunt convinsa ca vei lua altceva la fel de fain. Aici e 600 inglesina.
Gabi esti foarte simpatica iar burtica este o dragalasha. Pt poze am vazut ca ti-a explicat Roxa, dar iti mai zic si eu inca o data.
In partea stanga a paginii de forum unde este meniul, ai si "profil personal". Intri acolo si in casetutza pt semnatura scrii asa: [ url =" linkul de poze"] denumirea pe care o vrei tu [/url ] DAR FARA spatiile lasate de mine. Ai si optiunea de vizualizare, asa ca poti vedea daca a iesit. Si bifezi Da unde te intreaba daca vrei sa-ti selecteze semnatura automat si gata! La fel poti face si cu numarul saptamanilor si modifici cand mai schimbi cate una. Sper sa fi inteles ceva.
Alina e foarte fain gratarul. Dupa ce-l luati sa ne faci poze. Ai mei au alt stil, asa ca nu stiu foarte multe despre asta.
Cuscri te pup si ma bucur ca nu mai tusesti asa tare!
Ana? Sor'mea? Clonix? Neve? Nati? alooooooo
SUN 28+