Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (53)
Raspunsuri - Pagina 4
Alina Maria spune:
Gata citi si eu ce trebuie
La multi ani , Lori , multa sanatate si fericire , sper ca macar tu sa sarbatoresti , sa nu faci ca mine , nimic , ca trece aiurea , dar bine eu nu m-am simtit in stare , poate tu te simti mai bine .
Dia eu am un pisoi care si pe mine ma omoara cu parul prin casa ,aspir zilnic si tot degeaba , de gelos nu e ca el a venit in familie cand Mandy avea deja 2 ani , incepuse sa faca prosti dar l-am castrat si merge f. bine acum . Voi vedea cum voi proceda cand vine bb.
Ella pune pozele ca nu cred ca e chiar asa de naspa treaba . Si eu ma simt grasa insa doar cand nu am hainele pe mine , banuiesc ca pui poze cu haine , asa ca ... nu poate fii prea rau .
Sun si noua ne-a fost dor de tine .
Alina 29 si Mandy Stephanie 3 ani
Gabriela82 spune:
Buna ziua fetelor!
Lacazangiu La multi ani si de la mine, sa ai un bebe sanatos si frumos, sa va aduca numai bucurii!
Mada super frumoasa rochita, chiar merita sa o achizitionezi. Eu ma gandesc cu groaza ca o sa am o nunta in iunie si nu stiu cu ce o sa ma imbrac.
Danangie ce superrrrrr pozele la plaja, eu nu stiu daca apuc vara asta sa fac vreo plaja , si burtica super frumoasa. Apropo, oare pana la cate luni avem voie sa mergem la palja?
Sunsmile da-mi si mie reteta ta de slabit in timpul sarcinii, te roggggg. Si pe mine ma omoara kg care le-am pus pe mine, eu la 23 de sapt aveam +10, acum cred ca am +15
Boti foarte frumoase achizitiile tale, gargaritza ta e foarte norocoasa cu o mamica atat de preocupata sa nu-i lipseasca nimic fetii. Poate imi vinzi si mie niste ponturi legat de magazinele convenabile din Constanta (in afara de Carrefour)
In legatura cu balsamul si detergentul ptr hainutele lui bebe, am vazut ca astia de la Chicco au astfel de produse.
Fetelor eu maine merg la dr la control si abia astept sa-mi vad bebelusha, sper sa fie totul in regula.
toate fetele
27
ella81it spune:
Gata ,am pus pozele pe picasa!
Asta sunt alta mai frumoasa de unde!Sotul ma vede frumoasa si mi a spus ca se mandreste cand mergem prin magazine si se uita lumea la burtoiul meu
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA28+
SunSmile spune:
Trebuie obligatoriu sa-i spun sora-mii ca rochita e bestiala si ca DA, trebuie sa ti-o iei! Daca aveam pana in 32 sapt as fi venit sa-ti aduc un buchet de flori pe 24 mai...si iubi vaz ca e de acord. Ehhh, ne pastram pt gratarele de dupa:)
Ella ia pune pozele sa te vad eu cum esti tu grasa...ia hai, ca iar ma superi! Am citit de patania ta...uhhhh, bine ca s-a terminat asha...
Dia saru'mana! Eu n-am pisic dar am catel. Nu lasa blana dar este posesivitatea intruchipata. Adicatelea daca nu vrea el, nu ma pupa nimeni. Si cu toate astea sunt convinsa ca o s-o iubeasca pe Galu...de n-o sa mai putem sa ne apropiem noi de ea:). O sa-l las langa patutz sa miroasa, o sa-i dau o bluzita la fel, s-o miroasa...si o sa-i imprietenesc incet-incet! La tine e nasol cu parul si probabil cea mai buna metoda este ca pisul sa nu intre in camera bebelinei o vreme.
Alina saru'mana! Ai incercat sa faci miscare, sa zicem 20 min/zi? Ma gandeam ca te va ajuta teribil pt durerile de spate. Pe mine asta ma ajuta..sportul, mersul pe jos cel putin jumatate de ora! Si eu am probleme medicale urate la coloana.
Gabi hehehe, n-am o reteta! Numai ca simteam si eu ca exagerez cu dulciurile, eu care inainte nu vroiam sa le vad! Si am taiat clatitele si amandinele de pe lista, mananc normal, ma si misc destul de mult...Nah. oricum, sapt trecuta am facut gogoshi si am mancat fara remuscari, astazi vreau sa fac un chec mic si pufos si la fel, n-am remuscari. Dar sunt dulciuri facute de mine in casa, fara e-uri si tampenii si fara creme/ciocolata &stuff.
Ce vreme nene....uhhhhh
SUN 28+
SunSmile spune:
Ella vazut o mamica simpatica tare in poze! Asa ca sa nu te mai aud ca esti nush cum, ok??? Ah, de maine seara poti scrie 29+ la semnatura!
Gabi tinem pumnii maine la control, sa fie totul perfect!
Ana ce faci duminica viitoare? Bem un suc ceva, la tine in orash?
Se vede ca mi-ati lipsit, ca scriu ca apucata...scuzati!
SUN 28+
Tecky spune:
SUN bine ai revenit!Mie chiar mi-a fost dor de postarile tale!Sa pui poze cu noile achizitii ca sunt curioasa!
Ella am vazut pozele si se vede ca sotul tau te adora si se mandreste cu tine si cu burtica ta!
Dia si eu simt cateodata ca nu am aer,ca respir mai greu si mai am si nasul infundat dar am citit ca sunt simptome normale sarcinii.Eu de 2 zile seara am arsuri groaznice,se pare ca ii creste fetitei mele parul,asa se spune in popor!
Gabriela 82 bafta multa maine la dr!Eu abia astept sa vina ziua de miercuri sa-mi vad minunea!
Mada cel mai nasol e ca in weekend sa fie vreme urata afara,nu mai ai chef de nimic!
Apropo fetelor:cand ne mai intalnim?
Tecky 27 sapt
baby_r7 spune:
si eu toate gravidutele!!!!!!!!!!!
la noi a plouat toata ziua si nu am avut chef sa ies pana la paine..........
turturica eu in poze sunt bruneta.......blonda e sora mea....e graviduta in 15 saptamani si ea........., iar pozele cu copaci infloriti sunt facute in Tineretului.
Ana super rochita Mariei...m-am indragostiti pe loc de ea.
Dana fumusica foc burtica de 29 de saptamani................ce bine ca voi mai aveti si soare.......la noi se lasa asteptat........
mada, sun, tecky, Vicky, Oana Miky, Boti, Alina, ella, si restul fetelor !!!!!!!!!!!
Lori sa fii fericita si sa ai un bebe sanatos!!!!!!!!!!
ROXANA21 + de Bianca Daniela
prima echo Bianca
baby_r7 spune:
Tecky de data asta promit sa vin si eu......cand va intalniti??????
ca vreau si eu sa vin.........
ROXANA21 + de Bianca Daniela
prima echo Bianca
SunSmile spune:
Saru'mana Mishule! Hai mai ca esti haioasa, doar nu crezi in aia cu "crescutul parului"? E o explicatie medicala pt afurisitele de arsuri...la care, din pacate, trebuie sa ne asteptam in trim III. Ma bucur tare ca ai reusit sa vorbesti cu sefa ta! O sa fac si poze, de maine incolo, ca am ambele camere descarcate acum.
Roxana la intalnire stabilisem weekendul 19-20 aprilie pt o revedere! Acum...sa vedem ce si cum vor putea toate fetele!
Ma'c iar in brate la iubexu' meu, sa stau acolo la caldurica si pufoshenie
Vin mai incolo...
SUN 28+
Tecky spune:
Fetelor eu ma inscriu deja pe lista pt intalnirea din weekendul 19-20,sper sa avem o zi la fel de frumoasa cum a fost cea de la prima intalnire.