Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (53)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Oana nu stiu ce sa le scrii. sa stim daca mai vor sa fie in listutza daca mai dau vreun semn sau nu. Ca vb lui Anka is multe fete pe lista da din cate is putine scriu des, unele fete nu pot intra prea des da cand pot intra da sunt unele fete care s-au inscris si nu au mai scris nimic nimic.
Nu stiu nici eu cum e mai bine.
Macar cand ne uitam pe lista sa fie fetele care intra si mai scriu ne mai dau vesti. Nu stiu nici eu ca nu vreau sa se supere nimeni.
Ma bucur ca a mers si ai reusit sa scrii in listutza medicul si spitalul ca eu nu am mai apucat ca a trebuit sa dau papa la printesa si apoi s-a trezit si Flo si am papat si noi micul dejun.

----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Lcazangiu LA MULTI ANI!
Mada da cubuletul de drojdie arata ca cel de knorr!Sa faci poze daca nu se topeste zapada ca tare mult imi plac pozele cu familia ta!
Oana si eu sunt de acord sa le trimitem un PM si sa le intrebam daca mai vor sa ne fie colege sau nu.
Am vazut ca sub lista cu numele gravidutelor apare si poze comune si mail comun,mi se pare super ca pana acum eu nu le observasem.
Tecky 27 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

I_cazangiu la multi ani berbecuto,multa sanatate,fericire,in continuare sarcina usoara si mai tarziu-nastere usoara!

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

fetelor,nu am reusit sa recuperez cele 2 capitole de la ultima mea intrare.voi scrieti cu viteza luminii,dar daca mai scriau si fetele care nu au mai postat de ceva timp cred ca ajungeati sa scrieti 2 capitole/zi!
MADA ce mult ma bucur ca nu m am vazut pe listuta fetelor care nu au mai postat de ceva timp!,eu intru mai rar dar nu ma excludeti ptr. ca nu prea am timp de scris chiar daca sunt o gravidutza de a voastra.

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Mada, poti sa treci si la mine doctorul cu care voi naste, se numeste Dr. Kanyo Andras si e la acelasi spital din Ungaria unde v-a naste si vecina mea Oanasm.

In rest, pup toate gravidutele, eu scriu rrrrraaaaaaaaarrrrrrrr dar de citit citesc.

Ada 23+ mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Tecky da am vrut si noi sa iesim sa facem ceva poze da din zapada pufoasa cum e in pozele de pe picasa s-a pornit pe lapovita si inspre ploaie si acuma e ud peste tot e topita zapada numai pe case se mai vede putin in rest e ud si fleoscaiala. Fata acuma doarme si nu cred ca mai iesim ca pana se trezeste ea si ii dau sa pape si etc se inchid toate magazinele ca e duminica si de mers in parc sau undeva nu avem cum ca e ud si noroi acuma.
Ce vreme aiurea, ma dispera, cand ziceam si eu ca se incalzeste si vaii ce fain in sf vine si caldura si uite iar ud firg fleoscaiala.
Miky cum sa fii tu pe listutza? Tu stiu ca mai scrii si stiu ca ne citesti aici era vb de fetele care nu au mai dat nici un semn de nici o nuanta, ca mai sunt fete ca si Ada care scriu rar da macar mai dau cate un semn.
Ada am sa merg sa scriu si la tine.
Mi-e asa ciuda ca e asa urat tocmai acuma in weekend toata sapt a fost fain si cand a stat si Flo acasa in weekend si puteam iesi pe undeva la plimbare uite ce vreme nebuna ieri ploua si era vant azi e frig de numa si e noroi si fleoscaiala.


----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna fetelor , zilele astea e totusi putina activitate , o fii de la vreme , la noi e frumos , si suntem des afara .
Pe mine inca ma omoara spatele si nu mai imi incap in pilele , cred ca am luat deja 10 kg . offf greu ii acum in ultimile luni . Cel putin pt. mine .
De abia astept sa vina sora mea .
Fetelor eu la Mandyam spalat rufele separat cu detergent normal si nu am pus lenor . Cadita am spalat-o normal cu Ajax si apoi am clatit-o si atat . Nimic deosebit . In apa i-am pus tot timpul lapte de corp special de bb. sau un ulei ceva , sunt multe produse pt. bb. de pus in apa , ii prindea bine ca saraca a avut pilelea uscata . Dupa fiecare baita am uns-o cu ulei de corp , si mai tarziu cu crema de corp . Toate special pt. bb.
Cand era pielea deosebit de uscata aveam o crema groasa de la dr. si gata .

Alina 29 si Mandy Stephanie 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Hielou

N-ati scapat de mine...m-am intors! Si am recuperat tot ce ati scris intr-o saptamana. Si stiu tot-tot, dar nu mai fac acum conspect, pt ca as scrie 5 ore.

Botix baga adresa pe pm, pt ca lucrurile gargariceshti de la Ikea sunt la mine. Am trecut azi, asa cum am promis. Sper sa am vreme maine sa le pun la posta, daca nu, marti dimineata!

Mi-a fost dor de voi..tare! Si trebuie sa recunosc ca va mai spionam de pe tel, seara cand stateam la bere!:) (fara alcool)

Noi suntem bine, daca la ultimul control aveam +10kg, acum am +8...am reusit sa slabesc 2 kg desi sunt ca o purcica la fatza si n-ai spune. Ne-am plimbaaaaaat cred ca cel putin 10km/zi, am cumparat hainutze galutzesti o gramada, pernutza de gravide, pompa de san, biberoane, suzete, babymonitor...in fine. Carutul nu l-am luat de acolo pt ca inca nu primisera noua colectie. Il luam de aici...am vb deja si va fi un soi de "facelift" al lui Zipy si apare sapt asta in Ro.

Cam atat momentan! Suntem bine si la fel de miscacioase, de fuge burtica stanga-dreapta!

La multi ani Lori! Sa ai parte de tot ce iti doresti tu si de un bebe David perfect si o nastere usoara!

Mai vin...:)

SUN 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Buna ziua !
LA MULTI ANI LCAZANCIU!Iti doresc multa sanatate si sarcina usoara!
BOTI am vazut pozele cu noile achizitii ptr garga!Foarte frumoase si preturi f.bune1Unde gasessti tu toate frumusetile astea!Eu ori nu ma pricep ori nu stiu unde sa caut!
MADA e super rochita!Sper sa gasesc si eu ceva asemanator ptr botez!
DANA foarte frumos patutul lui bb Alessio!Si burtica ta e simpatica!Ce mancati fetelor de nu va ingrasati?
Cred ca eu ma ingras si de la aer
Am sa pun cateva poze sa vedeti ce purcica sunt!Scuze ptr calitatea lor,sunt facute cu telefonul!
Eu nu mai stiu in ce sapt sunt 28 sau 29?
Sunt putin cu capul in norii si stresata dupa intamplarea de sapt. asta!
Va pup pe toate si va doresc o zii frumoasa!

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Buna fetele!!
In sfarsit am mai recupearat cu cititul!
Lori LA MULTI ANI!!! MULTA SANATATE, O SARCINA CAT MAI USOARA SI UN BB SANATOS!!
Boti vai ce lucruri dragute ai luat...again!!
Mada frumoasa rochita!!
Hmmm... nu m-am gandit ca tre' dezinfectata cadita de baie...sunt atatea chestii pe care nu le stiu si care nici macar nu-mi trec prin cap...deja ma speriu ca ma depaseste chestia cu motherhood...
Imi pare tare rau ca Mona tre' sa treaca iar prin asta!! Saracutza! Sper sa ii fie bine pana la sfarsit!!
Dana frumoasa burtica!! Si patutul e superb!
Camy sper sa-si revina piciorul cat mai repede...si mie imi creste unghia in carne, dar pana acum nu a fost nevoie de operatie...la tine cum de s-a ajuns aici?
Bujo cum te mai simti?
Kimmy si eu am contractii nedureroase, la mine apar cel mai mult cand umblu...eu am un mers rapid si inca nu m-am obisnuit sa incetinesc ritmul! Imi pare tare rau de prietena ta!! Sa dea Domul sa se poata face ceva pt. bb Alex!!
Turturica Felicitari pentru fetita!! La nume v-ati gandit?
Marimar ma bucur ca v-ati distrat la Disney..in ciuda vremii! Oare la apartamentul cu 5 camere, nu se pot faceti ceva modificari? Sa-l spargeti si sa face 4 camare mai mari?
Sun bine ai venit...va sa zica Galu s-a ales cu o gramada de bunatati!! Sa le foloseasca sanatoasa!! Auzi la tine...purcica...nu prea cred!!!

la toate fetele pe care din ratiuni de neuron lipsa nu le-am mentionat!

La noi e ingrozitor de urat afara...Bacovia ar fi in elementul lui aici...ploua si e frig de o sapt. si eu nu stiu cu ce sa ma mai imbrac ca nu-mi mai vine nimic...ma refer la geaca...

Fetele care au pisici : ce faceti cu ele dupa ce vine bb? Cum vedeti voi convietuirea cu bb? Ca al meu e taaare gelos din fire, si lasa mult par...cum tre' sa procedez? E de ajuns sa nu-l las in camera lui bb?

Voi simtiti ca va sufocati? Ca eu de ceva vreme de abia mai pot respira, simt ca nu-mi ajunge aerul, si mai am si nasul infundat. Cel mai rau e seara, cand ma ia cu panica ca ma sufoc si sa nu patesc ceva in somn.

Gata fug la papa...eu de 2 zile mananc la toate mesele spanac cu ochiuri...mi-a fost tare dor si am facut o oala mare!!

Pupici!

dia 26+ Miruna

strumfuletz
poze

Mergi la inceput