Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (20)
Raspunsuri - Pagina 8

irinouka spune:
gugu, culoarea ochilor poate sa se schimbe si dupa 6 luni. cum i-o fi norocul. chiar ca ar fi furmosi niste ochi grij. eventual, care sa bata spre verde!
ereena, ma bucur mult ca ti-ai regasit pozele si filmuletele. era pacat sa se fi pierdut, erau niste imagini pe care n-ai fi avut cum sa le inlocuiesti. uraaa!
si raresila se trezeste doar o data pe noapte. in general, intre 4 si 5. mananca si adoarme la loc. azi a dormit pana la 9. si vad ca acum doarme iar. si ieri a drmit mult. dar in restul timpului a fost vioi, zambaret, jucaus. de obicei, in timpul zilei era jale cu somnul, nu se lipea si pace. ce se intampla acum e destul de atipic pt el dar nu cred ca e ceva in neregula. aseara, la masa de dupa baie, a inceput sa bazaie dupa 12 minute de supt si, cand l-am pus pe umar, sa il linistesc, am vazut ca i se inchid ochii de somn. n-avea chef de mancat, ci de dormit...l-am pus in pat si s-a mai trezit la 5 fara 10.
irina de bebe rares
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

irinouka spune:
aseara am auzit de un bebe care la varsta de 10 zile e deja EXCLUSIV PE LAPTE PRAF! maica-sa a considerat ca laptele ei "nu e hranitor" din moment ce copilul plange atat de mult, asa ca l-a rezolvat direct cu formula. da' direct, suta-n suta. nici macar completare nu a incercat. si nu era vb ca nu are lapte, frate, sau ca avea canalele infundate sau alte patanii deh, firesti. a decretat ca doctorii cu care au vb habar n-au si ca ea stie ce e mai bine pt copilul ei. n-am mai auzit asa ceva.
irina de bebe rares

Mitsu-bishu spune:
Neatsaaaa!!!
Noi ne pregatim sa mergem in Cora si la o farmacie... Azi-noapte am avut febra mare si frisoane
gugushtiuc, hehei, si mie mi-ar placea sa ramana bb C. cu ochisorii albastri... Si te cred si pe tine ca ti-ar placea sa fie gri, ar fi foarte special... Da' culoarea ochilor cica pe la 5 - 6 luni se definitiveaza, la astia cu ochii deschisi si dupa un an (sora mea, la fel ca si tatal lui C. au avut ochii albastri pana peste un an, apoi sora-mea a ramas cu ei verzi si el cu ei... caprui, deci nu-i o regula...)
gatta, am uitat sa iti spun ca vi-l dau bucuroasa pe C. , ca nu prea se inghesuie fetitele la noi... Cat despre alaptat, nu ma las tocmai pentru ca am oroare de sterilizat biberoane... De 3 ori pe sapt. ma duc la scoala si C. papa 1, 2 sau max. 3 mese cat sunt eu plecata si deja mi s-a acrit!!!
Filmuletse cu iubirea lui mami
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!

jelimoni spune:
quote:
Originally posted by Ellenuta
laurici si moniLA MULTE LUNITE SI ANI
piticilor eleni si robert!!
Elenade
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
multumim elena!!!nu0-mi vine swa cred ce-a trecut timpul!!parca ieri eram toate nerabdatoare, eu la spital intrebam de tine daca ai nascut..si acum avem niste clopotei marisori, care povestesc, ne zambesc, dau din maini si picioruse..ce mai..suntem toate niste mamici fericite si implinite!
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul
ce mare am crescut!!

jelimoni spune:
quote:
Originally posted by Ellenuta
nu v-am spus ce am facut ieri .. saraca bitzi nu mai iesise de duminica trecuta (kk) si am fost nevoita sa-i bag termometru .. a facut ce a facut si fratilor cand a tras un jet de kk .. a dat pe paturica absorbanta, a dat pe patura de pe pat .. a dat pe pantalonii mei si pe covor era ditamai urma de kk ... ma dat totul la spalat .. nici nu stiam ce sa fac .. sa ma bucur ca a facut kk .. sa ma supar ca a manjit peste tot de kk ...
Elenade
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
hehe si eu am patit-o asa..o trebuit sa stau un minut sa ma gandesc cul sa- apuc, cum sa ma misc sa nu manjesc mai mult...de parca mai conta

POZE BEBE ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul
ce mare am crescut!!

gugushtiuc spune:
quote:
Originally posted by irinouka
aseara am auzit de un bebe care la varsta de 10 zile e deja EXCLUSIV PE LAPTE PRAF! maica-sa a considerat ca laptele ei "nu e hranitor" din moment ce copilul plange atat de mult, asa ca l-a rezolvat direct cu formula. da' direct, suta-n suta. nici macar completare nu a incercat. si nu era vb ca nu are lapte, frate, sau ca avea canalele infundate sau alte patanii deh, firesti. a decretat ca doctorii cu care au vb habar n-au si ca ea stie ce e mai bine pt copilul ei. n-am mai auzit asa ceva.
irinade bebe rares

GUGU

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"
POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008

irinouka spune:
bishule, fa-te bine!!! ai febra si acum? cat de mare?
si fa-i cat mai multe pozuci lui baby C, e genial, e haios foc cu mutrele lui. intr-adevar, aia cand e strambat tot e cea mai simpatica!
irina de bebe rares

jelimoni spune:
quote:
Originally posted by Mitsu-bishu
www.flickr.com/photos/21448537@N03/2390794716/in/set-72157603473968501/" target="_blank">ASTA imi place cel mai mult
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
hihi de poza asta am vrut sa zic si eu ca imi plaaaceee!e mortal!da ce bine a crescut tu mitsu, de la 2900 cato avut...bravo conrad!!
POZE BEBE ROBERT
ce mare am crescut!!

jelimoni spune:
quote:
Originally posted by Mitsu-bishu
Multumim de laude, fetelor
Gatta, da, tinctura de marar are gust naspa, naspa rau chiardar face o revolutie hormonala... Daca te tii de ea da rezultate... Si nu te mai stresa... Asa vrea DD, sa fiti voi mai incercate, e un fel de natural balance pentru ca Saratzelul e o cumintenie, a scapat de colici, si-a facut program de la inceput, ce mai, e o minune de copil! Si asa se intampla de obicei, nu le poti avea pe toate... Bine, nu zic ca nu ati fost exagerat de "lovite" pe toate partile in ultimul timp, dar eu sunt sigura ca o sa va reveniti si ca nu o sa mai aveti problemutse, ca o sa creasca si bb mica si o sa intre lucrurile pe fagasul normal! Va pup si curaj in continuare! Sunteti de apreciat!
Povestea nasterii
Ne facem mari!
am vazut si filmuletele,vaaii ce frumos a zambit el lui mamiii!iar tu mami mitsu ai o voce tare blanda!!
POZE BEBE ROBERT
ce mare am crescut!!

jelimoni spune:
am vazut si poze cu sasha si amandine!!niste frumosi amandoi, iar sasha e tati in miniatura!!
POZE BEBE ROBERT
ce mare am crescut!!