Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (20)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
miki_baby spune:
Ellenutza, fisierul al doilea este acelasi lucru cu primul, numai ca se deschide cu open office.L-am pus pentru cele care nu au adobe reader.
Pup
Miki de
Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by nemary
Gatta, imi pare tare rau pentru micuta Sara, cum se chinuie ea si nu vrea sa pape decat laptic de la tine. daca o sa fie vreme frumoasa saptamana asta, si ii trece conjunctivita, poate ne intalnim in parc. va pupam dulce
Maride Daria Maria
sunt tot mai mare![]()
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Mary , daca timpul e frumos , iesim sigur ...ca saptamana asta am stat mai mult in casa.
![](pupic.gif)
Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by emabucuresti
Asa fac si eu,ii dau insa uneori parca sta doar la san de placere,pentru suzeta.Bebeul meu a fost tare bolnavior la trei saptamani, am stat 9 zile in spital, asa ca iti dai seama ca fac mai mult decat orice pt el si nu ma plang, am plans destul in spital cand il vedeam cum se lupta cu boala.Ma intreb insa cum este mai bine pt. el sa procedez, caci in ritmul asta are tot timpul laptic in stomac.
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
Ema , dar ce a patit bebe Milan ?...daca nu sunt prea indiscreta si daca vrei sa vorbesti despre asta
![](pupic.gif)
Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
jelimoni spune:
am vazut si eu poze cu ema si bebe milan, niste frumosi amandoi!!ema ai fost o graviduta tare frumoasa!
am mai pus un filmulet, tare greu se incarca.. , il puteti vedea aici :http://www.youtube.com/watch?v=uzJjckD0QIY
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul
ce mare am crescut!!
jelimoni spune:
quote:
Originally posted by kalosalina
Gata, am mai pus cateva poze, incepand cu asta: http://family.webshots.com/photo/2542951950102679678EDZmkg
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
Alinade printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
vazut pozele, daria e tare frumusica, iar pe fata ta se citeste implinirea!!
am mai incarcat un film aici http://www.youtube.com/watch?v=6CDyID4rPno
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul
ce mare am crescut!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellenuta/Ellenuta.jpg)
Ellenuta spune:
azi a fost zi de cantarire. bitzi a luat 190 grame intr-o saptamana. hai ca parca e mai bine ... deci 360 in 3 saptamani, sunt multumita. are 6390 g acum.
dorina bine ai venit. te asteptam cu drag cu intrebari si raspunsuri si pozuteeee!
miki multumesc mult
Elena de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina023/alina023.jpg)
alina023 spune:
Moni, pupam Robertzel scump si guraliv. Ce frumos statea el acolo si le certa pe toate tantile acelea care nu vorbeau cu el -:)))). Taaaaaare scumpic e el, pupa-l mama!!!
Miri scump, imi pare tare rau ca ai trecut iar prin emotii. Multa sanatate mamei tale! Sper din suflet sa ai si tu parte de liniste ca vad ca te tii numai de "distractii".
Am vazut pozele cu Amandine si bebe Sacha si m-am amoreza iar. Ce priviri inteligente au ei si ce guritze poznase!!! Pupa si micsuneaua din partea noastra!
Grati, vazut si poze cu Ozi cu Tudoras. Cu cat creste cu atat se face mai frumos si mai simpatic. Iar pozele in care Ozi il tine in brate in timp ce el doarme....sunt absolut geniale!!! Ai doi copilasi superbi!!!
Irinuk frumos, ma bucur sa aud ca Rareselu a mai scapat de bubite. Sa dea Domnul nici sa nu le mai aiba prea curand sau cel mai bine DELOC!! Sa nu ma injuri daca nu am retinut, dar voi veniti la intalnirea de pe 11?
Gatta mami suparici, imi pare tare rau ca va chinuie asa de mult conjunctivita asta urata. Ooofff...Saratzica scumpa!!! Iar cu lapticul, te inteleg perfect. O singura data am incercat sa ii dau Anei supliment si se stramba de parca ii dadeam ceai de pelin. Pana la urma crezi ca vii pe 11? Mi-ar placea tare mult sa va vedem.
Miki de Finlanda, si eu sunt foarte interesata de schema aceea de diversificare. Si eu vreau sa incep dupa 6 luni si vreau sa incep cu legumele.
Noi de azi suntem iar in formula completa. Am mers si l-am luat pe Luca de la ai mei. E plin de bube si julituri, mucios dar foarte foarte fericit. A stat toata ziua la strada cu prietenii lui (trei tziganushi :P tare inteligenti) cu bicicletele. Acum l-am avut bagat la baie sa scot tonele de nisip si praf de pe el (pentru ca era mucios mama nu i-a facut baita ci numai dus...va dati seama ca am spalat acum la el cu mare raspundere :))) ). Ce bine e sa fie iar acasa...
Pupaceli!!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
Ereena spune:
nastere-4300 gr si 56 cm
3 zile-4000gr
10 zile-4400gr
1 luna-5500gr
1 luna si 3 saptamani-6000gr
2 luni-6300 gr si 64 cm
2 luni si o sapt - 6500gr
2 luni si 2 sapt -6700 gr
asa a evoluat matei ,cu laptic de la mami ,care se chinuie la greu sa il satisfaca pe pui. ziua mananca si la 1 h 30 min noaptea doarme cel mai mul 3h 30 ,si asta rar .
maine ma apuc de inghitit niste tinctura de marar si nutrinatal :-)
Irina de
Matei
CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
ALBUM ZUZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina023/alina023.jpg)
alina023 spune:
Uitasem sa va spun...azi Ana mea a implinit 4 luni. E fetita mare!!! Noi nu ii cumparam cadouri si nici tortulete nu-i facem...parinti denaturati. Eu dau vina pe faptul ca este al doilea copil... La Luca parca mai tineam cont cat de cat...
Maine mergem la vaccinul de 4 luni. Sper sa fie bine si sa nu aiba reactii adverse.
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
Ereena spune:
fetelor,despre intalnire s-a hotarat ceva? cate mergem , la ce ora, unde ne vedem , cati soti vor fi prezenti , cate soacre ,se rezerva masa?
Irina de
Matei
CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
ALBUM ZUZE