Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (20)
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellenuta/Ellenuta.jpg)
Ellenuta spune:
alina ce frumusica e dariuta!! si ce ochisori frumosi are pitika!!
honey ce mutrite frumoase face andrew!
lala imi pare rau ptr problemutele cu andrei. n-ai decat sa incerci toate sortimentele de laptic si sa vezi care-i place.
gatta off, se tin scai problemele astea. Doamne ajuta sa fie totul bine!!
bitzi a fost tare agitata azi, poate de la vremea asta si ptr ca nu am iesit in parc .. acum doarme de pe la 4 dar a adormit cu scandal si urlete, pitiku'.
Elena de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
roli25 spune:
quote:
Originally posted by irinouka
aseara am auzit de un bebe care la varsta de 10 zile e deja EXCLUSIV PE LAPTE PRAF! maica-sa a considerat ca laptele ei "nu e hranitor" din moment ce copilul plange atat de mult, asa ca l-a rezolvat direct cu formula. da' direct, suta-n suta. nici macar completare nu a incercat. si nu era vb ca nu are lapte, frate, sau ca avea canalele infundate sau alte patanii deh, firesti. a decretat ca doctorii cu care au vb habar n-au si ca ea stie ce e mai bine pt copilul ei. n-am mai auzit asa ceva.
Wow, asta da inconstienta si nesimtire!. Daca as fi pediatrul ei as da-o cu capu de pereti. Ce vina o avea copilasul ala sa aiba asa o mama?
Roli mamica de Andrei
![](bebic.gif)
![](copilas.gif)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
Ellenuta spune:
miki am intrat pe mailul comun si nu pot deschide fisierul al doilea. poti sa-l faci, pls doc, NU odt.
sar-manaaaa
Elena de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
Ellenuta spune:
zuza mea doarme de la 4 .. pleznesc .. mi-e mila sa ma duk s-o scol ... de mult timp n-a mai dormit atat ziua .. cred ca de la vremea de afara i se trage ...
Elena de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
roli25 spune:
Alinatudor am citit patania ta cu alaptatul in supermarket. Parerea mea este ca nu ar trebui sa ne jenam sa alaptam in locuri publice. Oamenii care mananca pe strada si prin magazine se jeneaza? Pai daca ei au dreptul sa-si pototleasca foamea un bebe dece ar trebui sa sufere de foame pana ajungem noi acasa? Sau ce sa facem, sa nu mai mergem pe nicaieri pana ii intarcam? Si daca alaptam 1 an?
Ramonab, daca bb nu se trezeste noaptea sa pape inseamna ca nu-i trebuie. Ei cresc si cu somn nu numai cu papa.
Gugu eu stiu ca se stabileste culoarea ochilor dupa se incepe diversificarea.
Am vazut poze cu bebelusi de Miri si Micsunea, Mitsu, Honey si Kalosalina. Tare frumosi si dulci.
Noi ieri am fost in excursie la Targoviste si imprejurimi in echipa completa. A fost prima excursie pentru Andrei. A fost exemplar, a papat si a facut nani tot drumul. Si fratele mai mare a fost cuminte dar a mai avut si mici perioade de plictis care se lasau cu scandal, noroc ca mai vedea cate un cal, cate un tren...
Avem cateva poze: http://www.flickr.com/photos/14037522@N04/2392333223/in/set-72157603790736786/
Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
nemary spune:
quote:
Originally posted by dina_dorina
Buna tuturor mamicilor si piticilor.Ne primiti si pe noi ?Suntem mami,Dina si bobo Tudor,nascut pe data de 14 ian.2008.Suntem din Petrosani si dorim sa ne facem noi prieteni.
Pupicei la toata lumea.
bine ati venit printre noi
![](bis.gif)
![](pupic.gif)
Mari
![](mamica.gif)
sunt tot mai mare
![](icon_smile.gif)
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
nemary spune:
quote:
Originally posted by Mitsu-bishu
www.flickr.com/photos/21448537@N03/2390794716/in/set-72157603473968501/" target="_blank">ASTA imi place cel mai mult
Filmuletse cu iubirea lui mami
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
am vazut filmulete;le... ce mutritza dulce are
![](inlove.gif)
Mari
![](mamica.gif)
sunt tot mai mare
![](icon_smile.gif)
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
kalosalina spune:
Ellenuta si Roli multumim pt laude!
Am vazut si eu poze cu Eva (nu am apucat sa o mai vad cam de mult...) ff frumoasa domnishorica - imi place mai ales cand e in rochita si imi place ca mami si tati o serbeaza mereu cu tortulet Si noi o serbam luna de luna pe Daria cu bunicii, dar inca nu i-am cumparat torulet ci doar cate un cadou...
Am vazut si pozele lui Roli - f frumosi baietzei si intr-adevar Andrei seamana cu mami
Dina Dorina bine ai venit in clubul zuzelor si clopoteilor!
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
nemary spune:
Grati, poti sa-i aspiri nasucul lui Tudor in fiecare dimineata si seara, inainte cu vreo 15 minute ii pui ser fiziologic in nasuc. noi asa am facut, in plus i-am pus picaturi de OPHTAMESON 1 de tri ori pe zi timp de 7 zile si deja in ziua a 5-a ii aspiram nasucul doar o data pe zi, in a 7-a deloc si de atunci nu mai are muci deloc.
Gatta, imi pare tare rau pentru micuta Sara, cum se chinuie ea si nu vrea sa pape decat laptic de la tine. daca o sa fie vreme frumoasa saptamana asta, si ii trece conjunctivita, poate ne intalnim in parc. va pupam dulce
Mari
![](mamica.gif)
sunt tot mai mare
![](icon_smile.gif)
odiseea
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by Lala_D
Vali esti o dulcica
M-am detasat un pic dar nu de suparare sau ceva ci deoarece am aceleasi probleme cu Andrei ca si Gatta cu Sara
Nu vrea sa pape mai deloc, fiecare masa e un circ cu urlete, nervi etc.
La mine lapticul nu prea ma este iar Andrei face fitze mari la formula
Nu vreau sa o descurajez pe Gattadar eu am schimbat si formula si rezultatul a fost nul , a manancat mai bine 2 zile si apoi a reinceput circul. I-am dat intai Humana si acum Milumil .
Azi a mancat asa :
la 12 noaptea 120 ml si san,
la 6.00 san
la 9 .00 cu urlete 110 ml
la 1.00 cu urlete 120 ml
la 5.00 cu criza de isterie 50 ml si 3 minute la san
Ieri a fost cam la fel doar ca seara a mancat 170 ml cu o cupa de cereale.
Azi il pun pe cantar.
In rest va citesc, admir toate pozele si filmuletele dar nu mai am avut energia sa va felicit pe fiecare in parte pentru clopoteii superbi. Imi cer scuze. Pup toate fetele si toti puiutii.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Lala , deci nici lui Andrei nu i-a placut Humana. Am mai auzit cateva mamici care au schimbat Humana cu altceva pt ca nu mancau bebeii. Se pare ca formula asta este tare nashpa pt ei . Eu i-am dat pe la 7 primul biberon de Topfer si vad ca l-a mancat mai bine. Poate asta i-o place mai mult si-l accepta. Despre Milumil auzisem ca este cel mai placut la gust , insa bebeii care il consuma tind sa devina obezi. Cunosc un caz , o vecina are un bebe hranit exclusiv cu Milumil care la 4 luni avea aproape 8 kg si se nascuse cu 2900 g.
Angi si Mitsu , din pacate , mai mult ca sigur ca Sara nu se satura din san ...atunci cand era laptic , dupa 10 minute de supt la un san scotea singura sfarcul din gurita si lua mutrita aia satisfacuta de "marinar beat" . Acum trage si intinde de tzitzi si o juma' de ora si tot nu-i da drumul.Mai se si enerveaza ca nu vine laptic si incepe sa chitzaie. Mi-e asa de mila de ea. Uuuf , imi vine sa mor ...am niste tzatze cat 2 bidoane si nu sunt bune de nimik...nu puteau si ele macar o luna sa mai produca ?!
Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta