Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (20)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
honey79 spune:
Am vazut filmulete cu ...
Benji...care e un scump.
Pupi si jucarioara sa...ce dulce e.
Conrad ..Doamne, Mitsule cat de frumos e !! Si ce ochisori are!!!
Robert de Moni... ce grasunel frumos e... Si ce cuminte statea el la gimnastica. (am invatat si eu in felul asta,cum sa-l intorc pe Andrew de pe burtica inapoi pe spate )
Am vazut si pozicile toate,ale tuturor zuzicilor si mor de cat de frumosi sunt toti clopoteii,fara exceptie!!!
Miri, imi pare rau sa aud de mama ta.Sper ca totul e bine acum si ca te-ai mai linistit si tu.
Cat de frumosi sunt Amandine si Sacha... ce fain e filmutul... he he,sa-l aratati lui Sachasi Amandinei cand vor avea asa, vreo 17-19 ani...
Gatta iubita, nu ai pe nimeni ..o vecina, o prietena, sa iasa sa iti cumpere lapte praf, ca sa nu astepti pana vine sotul??Pup Saratica scumpa si frumoasa.
Pup.
Revin cu pozici.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
AngeliquedeS spune:
Honey, e ff posibil sa vina CM chiar daca alaptezi, molifta o faci dupa ce trec musafirii. Preotul e cam habauc, molifta nu are-a face cu botezul, atunci cei care fac botezul la 6 luni inseamna ca mamicile nu au molifta facuta? Eu mi-am citit de 40 de zile si dupa aproape o luna am facut botezul
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori
Participam la concurs: daca va place de noi, votati-ne: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=20" target="_blank">pag.21 - Freza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=40" target="_blank">pag.41 - Somn adanc
honey79 spune:
Sa va spun si despre noi....
Ieri am facut o calatorie lunga... de 250km dus-250km intors... 6 ore de condus,in total.
A trebuit sa mergem intrun anume oras, sa fiu amprentata si pozata,pentru Green Card ( mi-a expirat cel pe care-l aveam si am nevoie de unul nou).
Anyhow... bebe s-a comportat super frumos...desi mi-a fost mila de el, saracutul,atatea ore in scaunul special de masina (scoica)...chiar daca l-am mai luat de-acolo now and then..ca sa-i masez spatele si funduletul, sa-i dau sa pape sau sa ii schimb pampersul.
Faza dura la un moment dat... eram in masina, cu Andrew mufat la san... s-a auzit cand a facut kk .. caci il cam partzaie...
Il de-mufez de la san, ma dau jos si merg in spatele masinii, in portbagaj,sa-l schimb (fain sa ai masina gen jeep... e loc super in portbagaj ).
No...si numa unde nu ma vad cu sanul atarnand obraznic afara...asa ,in voia lui. Nu stiam de ce ma inteapa sfarcul... era de la vanticel.
Ca sa nu mai zic ca, in masina, incercand sa scot sanii din sutien...deci,apucati,apasati un pic,scosi... a tasnit din ei, pana pe scaunul din fata (caci stateam in spate cu Andrew).
Acasica, pe seara.... l-am luat in pat cu mine, i-am dat sa pape (varat tzitzi in gurita) dupa care stateam de vorba cu el. Si numai ce mi se intoarce Andrew pe burtica. Am ramas masca si strigam nebuna la sotz...sa vina sa-l vada si el.
Bebe si-a adus piciorusele de vreo cateva ori in aer...balansandu-se, apoi nu stiu cum..a atericat pe burtica. A stat asa,pret de vreun minut, dupa care a inceput omuletul sa se enerveze,caci nu putea sa se intoarca la loc, pe spate.
A fost pretios momentul.
Seara, eram atat de obosita,caci puteam dormi in picioare, daca eram lasata ( am plecat la drumul cel lung,dimineata la 4:30,treziti de la 3:30..eu dormita doar 2 ore).
Anyway..pe la 12 noaptea, eram toti 5 in paturile noastre (Andrew in basinet, eu si sotul in patul conjugal, pisicile fiecare in patul ei ).M-am trezit dimineata, la 6:30 cu bebe in patul conjugal.
Fetelor!!!Nu-mi aduc aminte cand l-am luat din basinetul lui si l-am adus in pat.Si, normal, daca l-am adus in patul cel mare, a fost fiindca plangea si astfel i-am dat tzitzi,culcata pe-o parte.
Dar, mama nebuna ce sunt.. nu imi aduc aminte si pace!!!!!Cum e posibil asa ceva?????
Ufff..m-am intins.
Incarc pozele imediat.
Avem si vreo 3 filmulete, dar... trebuiesc scurtate..asa ca acelea mai dureaza.
Pupici.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
My silly cats
Cum crestem
Vali
honey79 spune:
Alina, Angi.... mersi de raspuns, fetelor.
Ramane atunci sa mergem saptamana viitoare.
M-a intrebat ieri preotul si cand il Botez pe Andrew. El era mai interesat de Botez,decat de aceasta Molifta.
Mi-a spus ca... bebeii ar trebui botezati pana implinesc o luna de viata,caci cu cat astepti mai mult cu atat se prind relele de ei.
I-am zis si eu ca, am vrea sa facem Botezul a doua zi de Pasti, caci sora mea vine ,dupa cum am mai zis..pe 21 Aprilie.Si pleaca pe 1 Mai.
LalaD pupici dulcici. Nu stiu de ce ,am impresia ca te-ai detasat putin de noi. Sper sa gresesc.
Ati intrebat de Gina...imi permit sa spun ca...sunt bine si ea si copilasii. Doar ca este destul de ocupata.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
My silly cats
Cum crestem
Vali
kalosalina spune:
Honey ai fost tare la faza cu tzatza...
Sa stii ca si eu am patit intr-o noapte la fel ca tine. M-am trezit la un moment dat in pat cu fata pe mine...deci ii dadusem si sa manance si o pusesem si la scos gazutzul (noapte o pun pe burta mea putin mai ridicata si scoate gazutzul) . Cand am realizat ce s-a intamplat vreau sa spun ca m-am speriat - cine stie ce putea sa pateasca printzesa mea...de atunci am zis ca o sa incerc sa ma odihnesc mai bine in timpul zilei ca sa fiu mai lucida noaptea.
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lala_D/Lala_D.jpg)
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by honey79
LalaD pupici dulcici. Nu stiu de ce ,am impresia ca te-ai detasat putin de noi. Sper sa gresesc.
A
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
My silly cats
Cum crestem
Vali
Vali esti o dulcica
![](pupic.gif)
M-am detasat un pic dar nu de suparare sau ceva ci deoarece am aceleasi probleme cu Andrei ca si Gatta cu Sara
![](bang.gif)
Nu vrea sa pape mai deloc, fiecare masa e un circ cu urlete, nervi etc.
La mine lapticul nu prea ma este iar Andrei face fitze mari la formula
![](bang.gif)
Nu vreau sa o descurajez pe Gatta
![](pupic.gif)
Azi a mancat asa :
la 12 noaptea 120 ml si san,
la 6.00 san
la 9 .00 cu urlete 110 ml
la 1.00 cu urlete 120 ml
la 5.00 cu criza de isterie 50 ml si 3 minute la san
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
Ieri a fost cam la fel doar ca seara a mancat 170 ml cu o cupa de cereale.
Azi il pun pe cantar.
In rest va citesc, admir toate pozele si filmuletele dar nu mai am avut energia sa va felicit pe fiecare in parte pentru clopoteii superbi. Imi cer scuze. Pup toate fetele si toti puiutii.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
honey79 spune:
Ok... am pus pozele la albumul lui Andrew,incepand cu pagina 5.
http://community.webshots.com/album/562614948rotSrx?start=48
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
My silly cats
Cum crestem
Vali
dina_dorina spune:
Buna tuturor mamicilor si piticilor.Ne primiti si pe noi ?Suntem mami,Dina si bobo Tudor,nascut pe data de 14 ian.2008.Suntem din Petrosani si dorim sa ne facem noi prieteni.
Pupicei la toata lumea.
kalosalina spune:
Gata, am mai pus cateva poze, incepand cu asta: http://family.webshots.com/photo/2542951950102679678EDZmkg
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
ceska777 spune:
Mitsu,
ai inteles bine... sotul soacrei nu e scorul. Parintii lui Tobias au divortat acum vreo 5-6 ani iar soacra s-a recasatorit acum 3 ani. Cum sotul are doi baieti din casatoria anterioara (vaduv) soacra e din nou mama de baieti adolescenti! Dar se descurca ca baietii sunt f ok! Ei mi-au facut tablita cu numele lui BENJAMIN cu litere din lemn care se pot scoate afara si mai incolo Benji se poate juca cu literele ca intr-un puzzle incercand sa-si "scrie"numele.... sunt curioasa cand o sa fie instare de asa ceva....Socrul traieste singur si ma felicit ca nu am decis sa ne mutam la el in casa unde a copilarit Tobias ( am fi avut mai mult spatiu, camera pt Benji etc) cu un om asa ursuz e cam greu de convietuit!
Acum se uita toti baietii: Tobias, Hannes, Daniel si mai arunca si Benji o privire, la SIMPSONS -The movie.
Numai Benji nu rade de Homer!!!!!!!!!!!!
Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 3 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aaici...
http://good-times.webshots.com/album/561719452hHOOpC?start=120
POZE F NOI AICI
http://community.webshots.com/album/562979681SvBupY
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra