Minunile exista!!!!
Raspunsuri - Pagina 3
CHOWPERSA spune:
Cu ecografia nu a fost nici o problema , am facut-o la data stabilita (dupa cum am spus suntem prieteni cu dr. Pop care dealtfel este si nasul fiului nostru) atunci am intrebat si daca pot interveni modificari de la o zi la alta – daca poate sa aiba tripla circulara cum am mai auzit si am aflat ca da cu toate ca este putin probabil fiindca miscarile sunt mai lente, iar in utero nu afecteaza si nu pericliteza viata fatului –si ce ma macina cel mai mult dar am intrebat cam cu jumatate de gura daca poate muri asa peste noapte.Sa uitat la mine zambind:” chiar ca esti paranoica.nu-ti mai face atatea probleme”.La plecarea din cabinet eram burdujiti de daruri de la el si sotia lui Anca. ne tot intreba ce hainute sa ne ia ce ne mai trebuie…chiar nu aveam nevoie… pe tot parcursul sarcinii am cumparat o gramada, chiar de cand am aflat sexul- la 14 saptamani de sarcina cand i-am luat prima pereche de totosei.Aveam patut, cadita, scutece , sampon , crème ,si tot felul de costumase – nu am avut nici un fel de supestitii in legatura cu cumparea lucrurilor inainte de nastere am considerat ca e mai usor dpdv financiar sa le luam asa si nu mai vorbesc de bucuria de a le scoate zilnic si studia pe fiecare in parte si aranja dupa cum am putea sa le asortam #61514; sa arate baiatu’ bine.
Vineri seara suna tel. si cine credeti ca era?Dr. Ganea Alexandru-medicul ginecolog-care imi spune ca ar fi mai bine sa fiu la spital pana in ora 12.OFFF!! Abia aranjasera sa fie la starea civila la ora 09:30 ca mai tarziu pe la 11 sa ajungem si noi putin la local-eu oricum nu aveam voie sa mananc sau sa beau ceva dar stiti cum e Odata e cununia fratelui tau ..Asa ca il rog sa ma lase macar pana la 13:30 si asa ramane.
Dimineta la ora 09:30 (nu prea am reusit sa dorm in noaptea aceea si ma gandeam numai ca a doua zi pe vremea aia o sa fiu mamica )eram la starea civila a sectorului 2….mare alai mare…cununia efectiv nu a tinut mult, chiar s-au miscat repede… nici la poze nu am stat mult ca de…toata lumea se grabea ca doar erau 2 evenimente in familie…asa ca la 10:30 eram deja la local-pe marginea lacului din parcul Titan, e un local rustic- printre putinele care au fost de acord sa faca o petrecere asa de dimineata, dar e frumos si curat si din cate am auzit au si mancare buna.
Pana la 12:30 am stat si m-am uitat cum toata lumea mananca si se veseleste iar eu luam din cand in cand cate o gura mica de apa doar asa cat sa-mi umezesc buzele, dar imi era o sete mai mare decat foamea care ma cam chinuia si ea.
Apoi gata urma momentul cel mare , noi plecam spre spital-adica eu si Gabi-ca nu am vrut sa stric petrecerea oamenilor si mai vina cineva cu noi.Intai am trecut pe acasa sa fac un ultim dus si sa luam bagajul de spital, In timp ce plecam catre Municipal, tarrrr.. telefonul.Era tata.Sa vin sa il iau si pe el ca vrea sa fie cu mine asa ca am facut un ocol si binenteles ca acum vroia si mama asa ca am plecat cu tot cu parinti.La 13:30 punct eram acolo…am stat afara pe o bancuta pana cand a ajuns si doctorul dupa ora 14:00.Mi-a facut foaia de internare si am urcat sus spre maternitate.Acum trebuia sa ma vada medicul-sef de la ginecologie sa-si dea acordul final.Nu au fost probleme si atunci a observat ca am si contractii cred ca din cauza emotiilor si a agitatiei din ziua respectiva.La ora 15 eram deja internata si imi asteptam randul pentru cezariana.Au 2 Sali de nastere pe 2 etaje diferite. Eu eram la etj.5.Medicul meu a cerut sa fiu monitorizta permanent asa ca au instalat un aparat pentru masurarea batailor inimii fatului si durata contractiilor.Fiindca nu aveau nici o sala libera si tot veneau urgente de parca toate fameile nasteau in acea zi stateam pe aparate si ma monitorizau la fiecare 20 de minute.Familia nu avea voie sa stea pe culoar ci chiar in capat la lifturi, mai veneau doar cate unul din cand in cand doar asa sa ma vada din usa, si acum deja se inmultisera….alaiul de la cununie strangea randurile la spital…
Nu mai rezist mult sa stau singura in camera si le rog pe asistente sa ma lase sa ies,,,asa ca pana sa intru si eu in operatie stau cu toata lumea pe hol doar la interval de 15. min ma intorc pentru monitorizare.Sincer ma durea burtica din ce in ce mai rau din cauza contractiilor.Vorbesc si cu anestezista si alege sa imi faca anestezie generala nu stiu de ce dar a zis ca e mai bine asa, eu asi fi vrut locala sa imi vad puil cand il scoate si eu mai vroiam si ca Gabi sa participe la nastere dar la noi am inteles ca nu se poate.Asa ca intr-un final vine si randul meu era deja ora 18:00 cand sa ma bage in salon…..o urgenta pe targa.Asa ca dr. vorbeste cu seful lui si obtine aprobare pentru sala de jos asa ca coboram un etaj numai ca eu nu am avut timp sa anunt pe nimeni imi inchipuiam ca nu or sa stie unde sunt…ei asi pana am ajuns eu jos…Gabi era deja acolo..ii spusesera ca ma muta.
Acum eram deja pe masa de operatie anestezista si asistenta la capul meu iar medicul pregatea instrumentarul.Aveam emotii din ce in ce mai mari .Toata lumea s-a purtat frumos cu mine in spital si nu am nici un fel de acuze la adresa lor cum am mai auzit ca li sa intamplat altora.Incet incet anestezia incepea sa-si faca efectul nu mai vedeam si nu mai puteam sa misc nimic dar ce mi s-a prut socant e ca auzeam tot ce vorbesc si simteam cum imi da cu o solutie rece pe burta.Eram ingrozita.Doar n-o sa inceapa operatia si eu sa simt tot.Am incercat sa vorbesc si sa deschid ochii dar totul era in zadar nu mai puteam controla nici o particica din corpul meu doar gandul meu tipa :Opritiva!Eu simt…….In secunda urmatoare am adormit.Cand m-am trezit nu vedeam nimic doar o lumina care parca ma orbea iar cineva imi tipa in urechi” Trezestete!Gata s-a terminat.Esti bine…..Mergi la salon”…Si atat.M-am speriat de ce nu spune nimic de copil.Brusc am inceput sa plang , un plans isteric in hohote .”Unde imi e baiatul?!” Atat am putut sa ingaim.”Nu te forta ca abia ai fost operata.Baiatul e bine o sa ti-l aduca in salon” Dar deja nu ma mai puteam opri plangeam si burta mi se incorda si ma durea ,masca de oxigen de pe fata ma sufoca….Cand am iesit cu targa pe culoar toti se uitau la mine ingroziti cum plangeam si se intrebau de ce?Li s-a explicat ca e o reactie fireasca de la anestezie.M-am linistit decat atunci cand Gabi s-a aplecat deasupra mea , m-a sarutat si mi-a zis ca a vazut copilul si e bine.Apoi toata lumea imi vorbea si era o invalmaseala in mintea mea, oricum nu mai intelegeam nimic…eram deja in lumea mea si asteptam sa-mi vad odorul.Trecuse deja de ora 23/Alex a venit pe lume la 18:40 / cand l-au adus langa patul meu.Atunci am fcut cunostinta prima oara.Era minunat.Ma privea cu ochisorii aceia mari si intindea o manuta spre mine , l-am atins usor si am plans din nou-lacrimi de fericire.Am intrebat doar atat:Nu-I asa ca e frumos?E cel mai frumos copil…mi s-a raspuns.Am simtit o euforie totala.Acum in sfarsit era cu mine si il puteam iubi cu adevarat.Noaptea aceea nu prea am dormit ma intindeam permanent la el(cumva patutul lui era la inaltime si ma cam chinuiam sa ajung) iar asistenta ma certa permanet:”Vrei sa-ti rupi operatia!Stai odata linistita.nu ai voie sa te misti”Dar eu nu intelegeam pentru mine sa pot sa-l ating si sa-l simt era mai presus decat orice durere.
Un principiu zen spune ca viata inseamna suferinta.Altii o compara cu o calatorie, un drum initiatic etc..Eu cred ca viata inseamna oamenii care ne inconjoara cei care ne iubesc si pe care ii iubim.
Acum pentru mine Alex si Gabi inseamna viata.Prin ei si pentru ei traiesc si sunt multumita.Acesta este destinul meu pe care il accept asa cum e si nu vreau sa-l schimb.
MINUNILE EXISTA TOTUL E SA AI INCREDERE!!!
Cu mii de multumiri celor ce ne-au citit povestea si pe care sper ca nu i-am plictisit.
DANA , GABI SI MICUTUL ALEX
ACOLO E......
POZA INGERAS
ALEX si DIANA
SUNT TUNS SI FREZAT :)
ALEX-GABRIEL(05.05.2007)
MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE
ckristina spune:
asa este dana, minunile chiar exista;mi au dat lacrimile de emotie;m ai facut sa retraiesc momentele nasterii biancai;astea sunt adevaratele momentele fericite din viata noastra;
dar uite ca dupa atatea emotii si peripetii ai o minune de baiat;
pt voi de la mine si de la bia;
va doresc sa ramaneti la fel de fericiti toata viata
ps:mai vine barza?
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
Tzuni spune:
...si eu am bocit ca o baba citindu-te, mai Dana! Ma intreb daca voi trai si eu bucuria nasterii...desi, nu stiu de ce, nu prea mai cred. Asa ca sunt fericita acum cu Maria si invat din zbor sa fiu mama!
Felicitari inca o data Dana si sa va dea Domnul tot binele din lume, ca-l meritati!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA
CHOWPERSA spune:
Multumesc inca odata fetelor care au avut rabdare sa citeasca.
Imi este tare greu sa cred ca voi mai avea si urm. copil dar daca va fi sa se intample e binevenit si il astept cu aceeasi dragoste iar Ella nu spune hop pana nu ai sarit, nu se stie niciodata ce-ti rezerva viitorul si chiar daca nu vei trece ptin bucuria nasterii macar esti fericita ca esti parinte.Nimic nu este intamplator!!!!
ACOLO E......
POZA INGERAS
ALEX si DIANA
SUNT TUNS SI FREZAT :)
ALEX-GABRIEL(05.05.2007)
MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE
Ninutza spune:
DANA, sa-ti traiasca copilasul si sa va bucurati alaturi de el.
Pozici Mirunica
Miruna Maria, 5 iunie 2007
kid spune:
Am citit si eu povestea cu sufletul la gura, cu toate ca stiam ca e cu final fericit
Sa fiti fericiti, sa va bucurati de minunea voastra!
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
lbelciug spune:
Am citit si am plans.
Sa-ti traiasca minunea bucalata iar Sf Nicolae sa-l ocroteasca toata viata!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Poze din APRILIE-Mai
Matei la 3 ani
tudorcatalin spune:
Doamne,Dana prin cate ai trecut!!!!!!!!!!!Eu nu cred ca as fi avut curajul tau.Nu stiu, la mine incep sa cred ca a fost o sarcina usoara, cu toate ca l-am facut la aproape 39 de ani(el s-a nascut in iunie si eu in august am implinit 39) .atatea medicamente si analize si ecografii.Cred ca ti-a fost foarte greu.
Eu nu am facut decat 2 ecografii,timp de 9 luni, fara medicamente si alte nebunii.N-am luat decat elevit si foarte putin acid folic.
ai incredere in Dumnezeu ,toate se rezolva.
sa fiti sanatosi si fericiti
magda,mama lui Tudor Catalin
pozeTudor
mara80 spune:
sper din tot sufletul sa ajung sa fiu si eu mama! m-a impresionat profund povestea ta!acum eu am prolactina sub limita.poate reusesc sa obtin si eu o sarcina!
mara