Strumfi de iulie-august 2007 (72)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
cafera spune:
Sa ma iau si de fetele Ioanei....
Frumoase si vesele, una mai delicata ca cealalta. Mi-am bagat nasul in tot albumul, dar poze noi nu am gasit. In schimb mi-a placut Miruna in ghivecel, langa ceilalti colegi de generatie. Asta asa ca idee, ca pozele sunt frumoase toate.
Pe cand si Smaranda (ce nume superb)in ghivecel?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
burtika spune:
buna dimineata si de la noi, mai pe la pranz .
nu prea am mai reusit sa citesc iar de scris niciatat, dar pt ca am reusit sa trag un pic cu ochiul la ce mai scrieti voi am vrut neaparat sa-i spun cristinei sa stea linistita , unele fetite sunt mai mititele si asta este foarte frumos, printre ele se numara si iris a mea care la 7 luni si vreo saptamana avea 67,5 cm , de atunci nu am mai masurat-o dar mai mult de 69 sigur nu are. mie nu mi se pare mica, a crescut destul de bine si proportionat, a luat bine in greutate, cine o vede zice ca pare mai mare. nu stiu cat are ingrid, nu am vazut unde ai scris (am citit mai pe sarite), dar cu siguranta are exact atat cat trebuie! La multi ani!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
CarlaV spune:
Salutare!
Multumesc tuturor celor care mi-au raspuns referitor la breton/tuns - IoanaIub, Diane_Dun, Ioana, Cafera, Nico. Eu chiar nu stiu ce sa mai fac cu parul din ochii fetei mele - de tuns cam urla si nu-mi place cum iese, am incercat de 2 ori, de prins cu elastice/agrafe iar am incercat de 2 ori. Cateva secunde nu m-am mai uitat la ea si disparusera - elasticul in gura si agrafa era cazuta intre pat si saltea, dar pana am gasit-o am stat cu sufletul la gura, deci nici sa-i mai prind parul cu ceva nu mai incerc. Ultima varianta va fi o bentita, sa vad cand e gata si daca e eficienta. Cu toate gelurile din lume nu sta decat pe frunte, parul este gros si incapatanat, nu stiu ce sa mai fac. Multumesc oricum din suflet pentru raspunsuri.
Cafera, ti-am admirat printesele din nou, sunt superbe, ma dau gata rochitele lor. Si noi ne facem freza cu prosopul, dar sta numai in ochi. Gel de arnica eu am Arnigel de la Boiron, foarte eficient cel putin la mine. Pentru lovituri doctorita Sabinei mi-a recomandat 2 preparate homeopate, Arnica 30ch pentru loviturile la cap si Arnica 5ch pentru celelalte. De multe ori Saby s-a lovit la cap/frunte/fata fara a avea urme, deci nu stiam pe unde sa-i dau cu gel, dar i-am dat granulele dizolvate ca sa nu stau cu grija.
Mi_a, ti-am admirat baietelul, e superb. Si eu vreau sa-i fac biscuiti de casa Sabinei si n-am reteta.
Merg sa hranesc bebe si revin... dovlecei cu cartof dulce si piept de pui, eventual completez cu iaurt.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/brazuca25/brazuca25.jpg)
brazuca25 spune:
Sincera sa fiu eu am inceput de vreo cateva zile sa ii dau Denisei biscuiti normali Petit Beure. A adevarat ca au si zahar, dar ea nu mananca nici un sfert din el, mai mult molfaie si face firimituri pe langa ea, deci nu mi se pare chiar tragedie. Cu ei a invatat sa muste desi inca nu a crescut coltisorul din fata, si acum accepta si bucatelele mai mari in mancarica nu le mai scuipa cum facea pana acum. Ea nu a acceptat deloc cerealele de bebelusi, doar orezul il mananca in rest nici sa nu vada.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/brazuca25/brazuca25.jpg)
brazuca25 spune:
Mihaela te inteleg cu comportamentul sotului. La noi a inceput sa faca chestia asta spunand ca are cine sa ma ajute si ca nu am nevoie de el. Logic ca asta a dus la multe discutii, dar pana la urma situatia a rezolvat-o Deni, pentru ca e asa topita dupa tati ca mai are putin si face tumbe cand il vede, asa ca nu rezista sa nu stea cu ea. Eu te-as sfatui asa cum spuneau si fetele, sa iti faci un drum pe undeva cateva ore si sa ramana el cu bebe. Nu ca sa ii dai o lectie neaparat, dar ca sa vada cum e cateva ore singur cu un bebe.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
CarlaV spune:
Cu placere, sper sa nu ai nevoie sa le folosesti.
Eu am hranit si culcat copilul, asa ca pot sa continuu cu raspunsurile.
Puteti sa ma injurati, dar mie imi place la nebunie vremea de afara. Ploua continuu si e un aer atat de curat si cu miros de flori cum rar am intalnit in Bucuresti. Daca n-ar dormi Saby am face o tura pe afara, asa, doar de drag.
Eles, Sabina adoarme de noapte la san de cele mai multe ori, altfel adoarme leganata in brate sau singurica la ea in pat sau in scaunul de masa. Cel mai des doarme ziua in masina.
Timi, am vazut si eu pozele, sunt superbe, ai un sot foarte talentat, dar si modelele au fost pe masura. Si Saby a mea tipa dupa oameni sa-i dea atentie.
Stefania, n-ai idee cat te invidiez ca ai putut sa nasti in apa, eu imi doream acest lucru de mai bine de 10 ani dar din pacate nu s-a putut la noi in tara.
Dana, Sabina ajunge lejer cu pieptul deasupra patutului si se mai si ridica pe varfuri sa ajunga la obiectele mai indepartate. Salteaua noastra este pusa cel mai jos posibil, nu stiu ce sa fac sa nu plonjeze.
Gabrielabv, mi-ar placea sa scrii mai des
Mihaela, cu centrul intersectiei nu stiu exact cum mai e in lege, dar in trafic se aplica regula intelegerii cu cei care vin din sens opus. Adica degeaba incerci tu sa conduci cum scrie la carte daca evolutia fireasca a traficului nu te ajuta. In Germania sunt marcaje ca sa nu se ocoleasca centrul intersectiei, sa se mearga tangential, dar la ei si intersectiile sunt fix patrate. Aici depinde mult de geometria intersectiei, de fluenta traficului si de intentiile celor din sens opus, in orice caz nu-ti da nimeni puncte de penalizare daca nu faci exact cum scrie in lege.
Cristina26, multi inainte, imi pare rau pentru pierderea ta, dar nu te gandi la prostii, ai o minune mica si superba pentru care sa fii sanatoasa in continuare.
Pentru cine vrea sa ne mai vada, am pus poze de la 7 la 8 luni aici. Vor urma in curand cele de la 8 la 9 luni.
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
mi_a spune:
Din pacate, pana acum n-am reusit sa gasesc nici o reteta de biscuiti care sa nu contina fainuri cu gluten si zahar. Dar inca mai caut
Cristina26, CarlaV am vazut pozele cu Ingrid si Saby si sunt adorabile!Tare mult mi-as fi dorit si eu sa mai am un bb, desigur o fetita, nu pentru ca Mihai nu ar fi de-ajuns, ci pentru ca imi plac atat de mult copiii!
Mai pe seara incerc sa revin cu retete pt. bebici
Mihai si mami
cafera spune:
CarlaV, am reusit sa vad pozele cu Saby. Mi se pare atat de mare, atat de prezenta, de ...pe faza, atat de frumoasa, atat de, atat de, incat zic: sigur nu e un pui mai mare? Repede trebuie sa faci un bebe, nu de alta, dar Saby e fetita mare, in curand aproape independenta.
Felicitari!
CarlaV spune:
Mi_a, Cafera, multumim mult de tot pentru aprecieri, mi-a crescut inima mare de tot. Carmen, pozele sunt de pana la 8 luni, maine va avea 9, in pozele urmatoare e si mai prezenta si pe faza, ai surprins exact esenta . Mai vreau un bebe mic repede, dar pe de o parte inca nu mi-a revenit menstruatia, pe de alta parte Saby este atat de dependenta de san incat as vrea sa o mai alaptez pana la 1 an.