Strumfi de iulie-august 2007 (72)
Raspunsuri - Pagina 7
liadorian spune:
mi_a, si daca ai folosi retetele pe care le ai deja, dar fara sa adaugi zahar si inlocuind faina cu cereale pentru bebe? Ceva mai multe cereale, ca astea se inmoaie repede...
cafera spune:
Am mai cautat si eu retete de biscuiti pt bebe, dar mi se par tare fanteziste. De ce? Pai eu nu am introdus in alimentatia Ilincai o groaza de ingrediente amintite acolo. Sau poate oi fi eu prea inceata cu diversificarea?
Totusi, daca cineva are o lista cu alimentele pe care trebuie (si poate) sa le consume bebe la 8 luni, il rog respectuos sa mi-o trimita si mie.
mi_a spune:
Lia, sincera sa fiu, as fi preferat sa nu improvizez si sa merg la sigur cu o reteta de biscuiti deja verificata. Pana la urma, insa, o s-o fac si pe-asta! Poate am sa incerc maine, sa vedem!Sper sa-mi iasa ceva comestibil!
Una a papat mai bine azi?
Mihai si mami
cafera spune:
Mi_a, tie cum iti e? Ce face Mihaita? Te ajuta cineva? Sa stii ca m-am gandit la tine.
mychydutza spune:
quote:
Originally posted by liadorian
Da' sa stii ca la moralu' fleshcait face mai bine o vacanta la soare - stai asa, ca o meduza la soare, auzi valurile, te joci cu degetele in nisipul cald... (Sau sa nu invart cutitul in rana? )
daca il invartzi? nu........il infingi, il rasucesti, il scoti, pui sare, iar il bagi, executi o miscare de rotatie la dreapta, apoi la stanga, inainte si inapoi.....
uite la ea, pe vremea asta cand te gandesti daca sa iti tai venele sau sa le lasi lungi, ea imi zice de mare si de soare.......
*mihaela*
cristina26 spune:
Buna dimineata,
Am sa va invit si eu la o cafea, chiar si numai vituala.
Va multumesc mult pentru fiecare raspuns de la voi, acestea fiind foarte apreciate.
Va multumesc si pentru complimentele aduse la adresa Ingridutei.
No, ca s-a si trezit. Fug la ea.
va pup
Ingrid; filmuletul lui Ingrid
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0%20br%20/" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul
Antoanela23 spune:
Buna ziua frumoaselor,
Am citit fff putin din urma, asa ca daca mi s-au adresat ceva remarci/mesaje/intrebari la care nu raspund imi pun cenusa in cap de pe acum.
Sapt asta a fost Victor bolnav, a inceput de miercuri seara, are o viroza ce se manifesta numai cu febra, 4-6 ore nu are nimic si apoi ii creste in 20 de minute de la 38 la 40 de grade. Asa ca pana intra medicamentul in actiune a trebuit sa-l invelim in prosoape ude, el plangea ca-i era frig, mititelul, mi se rupea inima de mila lui, dar nu puteam sa-l las asa.
Acum e mai bine, azi-noapte nu a facut "decat" 39, adica nu a fost nevoie de prosoape, iar azi pare ca e ok.
Stau cu ochii pe Sonia ca pe butelie sa vad daca s-a procopsit si ea.
Cristina, mersi de cafea, eu sunt la serv si-mi prinde tare bine, .
La Multi ani in avans, sa fii sanatoasa si fericita inca multi-multi ani de acum incolo, suficient de multi cat sa-ti astepti stranepotii in fata scolii cu dulciuri in buzunare. V-am admirat in poze, sunteti superbe. Cat despre tanti aia care te-a suparat la mall, da-o incolo si nu o baga in seama, o fi vreuna din aceea obisnuita cu copii din aceia umflati cu pompa.
Sonia are aprox 71 cm si 8 kg la 9 luni.
Anya, spor la invatat, sper totusi ca o sa mai treci pe la noi, chiar daca-ti trece dependenta.
Timi, Alina, ce poze frumoase, ce mamici frumoase si ce printese superbe, sa va traiasca.
Cam atat deocamdata, pupaturi si o seara placuta,
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)
Antoanela23 spune:
Intrebare: v-ati facut deja planuri pt la vara? Mergeti cu piticii la mare?
Noi ne cautam vacanta la mare pt luna august, dar s-ar parea ca avem un checklist greu de satisfacut, in ciuda jdemiilor de hoteluri disponibile pe piata.
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)
CarlaV spune:
Anto, am fost la mare in martie, vom merge si in mai cateva zile si apoi in iunie 2 saptamani. Am fost cu Saby de 6 saptamani si nu cred ca va fi mai greu.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Simo78 spune:
Anto sanatate lui Victor si sa o ocoleasca pe Sonia de data asta
La mare siiigur mergem cu Matei...v-am zis, eu peste tot cu el, ca maimuta
Si daca tot ai deschis subiectul...ce anume cautam la un hotel? Care sunt cerintele?...Io habar n-am ce pretentii sa ridic.
Simo mami de Matei
Viata unei fetite de 4 ani - haideti sa o salvam