Strumfi de iulie-august 2007 (72)
Raspunsuri - Pagina 5
Ioana75 spune:
Buna dimineata!
Cristina, la multi ani in avans. Sma avea 72 cm si 7930 la 8 luni. Frumoasa si fata ta si finuta.
Anya, succes cu invatatul!
Iar s-a trezit sma la 2 jumate, sint un zombi.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
mychydutza spune:
ioana neatza. tu zombi? io zombi! da' rau di tat!
lia de unde scoti draga poieziile astea????????????mai baga, ca pe vremea asta fac bine la moralu' fleoshcait!
*mihaela*
cafera spune:
Mihaela, eu cand ti-am admirat baiatul, am tras cu ochiul si la flori, dar am uitat sa spun. Foarte frumoase, de baiat nu mai zic. Fii vioaie! Sa va faceti bine.
liadorian spune:
Mihaela, uite de aici le iau: http:// www. lumea piticilor. ro/strada/?amfiteatru=poezii (Stergeti pauzele, ca-mi dadea reclama ilegala.)
Nu-s toate grozave si nici ca nu dau acolo autorul. Mai recunosc eu cate una, alta dar restul... folclor.
Da' sa stii ca la moralu' fleshcait face mai bine o vacanta la soare - stai asa, ca o meduza la soare, auzi valurile, te joci cu degetele in nisipul cald... (Sau sa nu invart cutitul in rana? )
liadorian spune:
Eu m-am ambalat la capitolul cu biscuitii. M-as apuca sa-i fac Unei, sa pun in ei si ceva fructe - cred ca ar merge un pic de banana, un pic de mar etc. Cum le dati biscuitii? In mana sa rontaie, sau sfaramati in iaurt/alte alimente?
X-ray spune:
timi sunt superbe pozele!sa-i multumesti sotului tau din partea mea nu ne-a facut nimeni pana acum poze asa frumoase,ce mai trebuie sa-mi iau un DSLR!daca te rog mi le trimiti si mie pe mail,nu am descoperit cum sa le dau jos de pe site-ul tau(dr_alinutza@yahoo.com)multumesc si fetelor pt aprecieri.
michy capul sus,trece si asta.multa sanatate lui andrei
luna ma bucur ca ai mai "rasarit"
dana e dementiala daria cu parul ei,asa frumos sta "exilata" acolo in patut
cristina ingrid e perfecta lasa tu idioatele sa traiasca in lume lor.acum o luna eli a avut 68,5 cm,si ea e mai "dop".la multi ani si tot ce-ti doresti sa se implineasca!si eu fac anul asta 31 dar acum nu mai conteaza vad altfel lucrurile pt mine anul asta inseamna petrecerea elisei de 1 an.imi pare rau de pierderea suferita
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
votati bulina www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=5" target="_blank">aici(asacreste) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">aici(elisadescoperindlumea)
povestea noastra...
cafera spune:
Lia,eu pana acum nu i-am dat Ilincai biscuiti, tocmai ca nu am gasit fara gluten. Mi-au mai picat in mana cativa care erau pentru bebelusi, dar nu mi-au inspirat incredere. Daca cineva gaseste o reteta care sa aiba ca ingrediente cereale fara gluten, eu sunt amatoare.
Ce mai papa bebeii vostrii astazi?
Aaaaa si inca ceva.
Va spuneam ca gogosica mea nu se deplaseaza decat in jurul axei sale (doar e buricul pamantului), si cand colo...ieri, spre dupa masa, o gasesc cu minile atarnate in afara patutului, impingandu-se de mama focului in picioare. Am inlemnit. Eu nu am coborat inca patutul, pentru ca ziceam ca nu e cazul. Pe loc, m-a izbit gandul ca incepe perioada de "buf, pupa mami si trece". Dar v-am auzit ca exista un gel de arnica.
Rugaminte mare: sa-mi spuna si mie cineva unde gasesc acest gel de arnica, cum arata, ce producator in cazul ca sunt mai multi, etc
Multumiri!
cafera spune:
Alina.a, m-am mai uitat o data la asacreste, poza din clipe de viata.
Daca as putea as vota-o de o mie de ori. Imi place si cealalta, dar cea mentionata e superb realizata. Nu vreau sa supar pe nimeni, dar nu stiu de ce niste poze nu foarte pline de semnificatii au un numar mare de voturi, iar altele, cum e si a ta, sunt pe nedrept ocolite.
Poate fetele mai arunca un ochi si mai schimba cu ceva situatiunea.
Pupici!
X-ray spune:
cafera multumesc ma faci sa rosesc....poza participanta nu are totusi nici un merit,este "aranjata" pe calculator,de toata treaba asta s-a ocupat fratele meu ,el a avut ideea si a insistat asa ca l-am lasat.sincer nu-si are locul intr-un fel printre celelalte poze pt ca ar trebui sa fie poze unice,clipe prinse asa cu inspiratie, sunt multe poze care se inscriu in aceste categorii.vazand pozele pe care mi le-a trimis timi cred ca anul asta nu imi schimb laptop-ul ci aparatul foto,mai ales ca as face poze toata ziua...
azi eli papa ce papam noi am facut ieri ciorbita cu legume si inainte sa pun sare la sfarsit am scos "grosul" si i-am pus separat ei fara taietei.incet incet vre-o sa o aduc la masa cu noi
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
votati bulina www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=5" target="_blank">aici(asacreste) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">aici(elisadescoperindlumea)
povestea noastra...