Strumfi de iulie-august 2007 (72)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Cristina, este minunata fotografia. Eu abia maine o voi masura pe Ines dar cred ca are in jur de 72 de cm si 7800g.Timi, sunt minunate fetele - tu pari extrem de blanda. La adresa Alinei nu mai fac nici un comentariu, ca am mai laudat-o si alta data si o sa i se urce la capDespre noi nush ce sa spun concret ca totul este la superlativ; www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Timi, am aruncat si eu un ochi. Toate patru sunteti niste frumoase si va invidiez pentru intalnirea voastra. Vroiam sa te intreb daca in vizita asa in Ro ai introdus carnita de gaina in alimentatia scumpei tale. (Asta daca nu te-ai apucat sa cresti gaini pe balcon. Hi, hi!)

Luna, ma bucur ca absenta ta a fost pricinuita de vizita mamei tale. Bine ca ai avut parte de momente calde, chiar daca ai fost si agitata. De pus poze nu scapi. Stau pregatita sa-ti vad stelele.

Dana
, mi-a placut remarca ta despre cantecelele si poezioarele pentru copii. Am inceput sa analizez si subscriu la parerea ta.

Ioanaiub, sa stii ca Ilinca prefera piureurile in care pun porumb. Si eu le blenduiesc mai bine pe acestea. Asa e, mai ramn cojite, dar ea e atenta cu ce inghite si ce nu-i convine plimba prin gurita, se stramba si cu limba impinge afara.

Mergi la inceput

Valen, bine ca sunteti ok. Ma gandeam ca sunteti chiar si mai bine, daca se poate spune asa, mai precis prin Cuba. Asta stii tu de ce...

Mergi la inceput

Gabrielabv, noi nu v-am uitat.
Saptamana trecuta fiica mea cea mare impreuna cu sotul meu au fost in Poiana, cu scopul de a practica, ultima data pe anul acesta, sportul lor preferat. Vroiam sa-ti dau PM sa vad daca se schiaza, dar am aflat din alte surse.
Pupici!

Mi_a, si eu vreau reteta de biscuiti. Asa ca daca o sa faci rost, te rog sa ma ai in vedere. Multumesc!
Eu nu sunt prea inventiva in ceea ce priveste meniul Ilincai si o astept pe Luna la cotitura poate, poate ii mai scapa cate o reteta.

Anya, daca lipsa de pe forum e datorata studiului, atunci felicitarile mele! Multumesc pentru permisiunea de a te deranja cu PM in caz de ceva. Pupam fete frumoase.

Mergi la inceput

Cristina, te-am asteptat atat la orizont si vad ca asteptarea mi-a fost rasplatita cu o superpoza si o superfetita. Dar numai una...vroiam mai multe.

Si...vad ca esti destul de necajita. Capul sus si la multi ani! Tu esti o femeie puternica si speciala. Ma inclin in fata ta. Multe dintre noi mai avem inca de invatat de la tine ce inseamna lupta pentru a capata ceea ce ne dorim, puterea de a iubi neconditionat, deschiderea spre frumos si cate si mai cate. Un buchet de flori din partea mea.

Mergi la inceput

Si acum, sa demonstrez ca nu mi-am uitat buna educatie, va spun: buna dimineata.

Mergi la inceput

Brrrrrrrrr, ce vreme.... Sa nu va ridicati din pat pentru ca ploua si e mohorat si, si,si

Eiiiiiiiii, dar va promisesem primavara si...mai am si broscute.
www.flickr.com/photos/22361756@N03/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza. multumesc pt gandurile bune.
lia super poezia lui Andrushka. deci aplic regula vulpoiului vanator.revin cu detalii.
mia eu n-am tinut cont de cata apa bea pe zi. ii dau atat cat vrea.carnita ii place multa in piure, dar n-am cantarit.
blueiris multumesc. esti o draguta.
cristina la multi ani cu ocazia frumoasei varste. multi inainte si toti fericiti.

azi noapte andrei a tusit rau de tot. eu zic ca a inceput sa expectoreze si de aia. se ineca, avea si in nasuc, nu putea repira, imi venea sa mor de suferinta lui. n-a mai fost bolnavior si probabil exagerez si eu. ii dau foarte greu medicamentele si cred ca ar trebui sa-i pun si ser in nas, dar sincer nu cred k am sa reusesc la cat e de agitat si mofturos.
** cam cat ser trebuie sa-i pun?e mai buna apa de mare?????
noaptea cam transpira, banuiesc ca e normal la raceala,nu? temperatura n-are. pupici si o duminica frumoasa (in suflet, ca afara e jale).

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

'neata! Nu stiu cata primavara e la voi, dar aici e jale... Si sa va arat ce am de invatat pentru astazi (mai am ultimele doua strofe)

De pe-o buna dimineata

De pe-o "buna dimineata"
Cu tulpina de carcel,
A iesit un gandacel
Cu mustatile de ata.

Alti gandaci, marunti si rosii,
Care-si poarta fiecare
Ochelarii pe spinare,
Dorm în soare, somnorosii!

Iar pe-un fir de papadie
Ce se-nalta drept, din iarba,
Suie-un carabus cu barba,
In hainuta aurie.

Suie mandru si grabit
Sa vesteasca-n lumea mare:
- Prea cinstita adunare,
Primavara a sosit!

Anya, vad ca amandoua suntem intr-o pasa studioasa! Spor!
Dana, a fost acu ceva vreme un topic fain pe tema asta - violenta in literatura pentru copii - la Parintii intreaba, parintii raspund. Incerc sa-i dau de urma, daca te intereseaza postez link.
Mi_a, si eu astept sa vad ce ti se raspunde. Una mea nu mananca mai deloc carne. Abia reusesc sa-i strecor cateva firmituri de legume in gura.
Cafera, haioase fetitele tale! Mai les broscuta!
Cristina, La multi ani! Fara ganduri negre! Ai o fetita dulce de tot, o familie frumoasa si o multime de oameni care te iubesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

am uitat:cristina, andrei are 74 cm.e barbat, nu? normal sa fie mai voinicutz.
ddanagh cred ca ar trebui sa aplic si eu strategia ta cu cumparaturile.
si ca sa ma laud si cu altceva inafara de bebe, am o orhidee si un trandafir japonez galben

*mihaela*

Mergi la inceput