Strumfi de iulie-august 2007 (72)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

deci ma lasati sa ma desfasor aici in legatura cu petrecerea elisei,multumesc.
planuri:
-sambata dorim sa achizitionam un centru de agrement de gradina sau cum ii zice,adica e din barne de lemn, facut ca si o punte cu loc de excaladat,hinta si leganush,topogan,chestii de genul asta sper ca ati inteles.asa sa aiba copii unde sa se joace,dupa cum stiti am gradina misto zic io(am si muncit personal la ea de 5 anisori)
-am lista cu invitati,aproxi 30 adulti si 13 copii din care poate nu vor putea sa ajunga toti.
-vreau sa fac invitatii sa dau la respectivele persoane,invitatii care le comand,dupa ce aleg modelul in prealabil,la o firma care se ocupa de evenimente,aceeasi firma care s-a ocupat de nunta noastra si botezul elisei
-aceasta firma imi vor aduce zana,clovn,muzica,amenajatul curtii cu baloane si tot ce se poate,vor face poze si vor filma evenimentul
-planuiesc un tort original,inca nu sunt hotarat
-voi avea pe cineva care va face gratare la greu si eu voi pregati inainte aperitive,salate si mancare sanatoasa pt copilasi
-tot timpul va rula in fundal pe un retroproiector pozele cu elisa si noi de cand a aparut in viata noastra si sunt slava Domnului!
-si uitam pica vinerea ziua ei daca va fi si vreme buna atunci ar fi superb
astept si de la voi propuneri si mi se pare fantastic schimbul de idei.

karli sunt alaturi de tine,imi pare rau ca s-au produs aceste neintelegeri,nu te necaji,toate trec,sa nu te prind ca nu mai intri pe la noi ca vin si-ti dau na-na la fundetz tocmai acolo in bucuresti!

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

votati bulina www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=5" target="_blank">aici(asacreste) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">aici(elisadescoperindlumea)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Alina.a, super scenariul. Imi placeeeeeeee mult. Nu am stiut ca ai o gradina. Cred ca v-a iesi superb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salutare!

alina, super plan de petrecere ai facut!
cafera, multumesc ca ai amintit de crema, sa cumpar si eu; din cite stiu, e obligatoriu sa protejam pielea lui bb de soare, si daca nu reusim, trebuie sa dam cu crema. Multumesc si ca m-ai intrebat de poze, nu stiu in ce secol o sa reusesc sa pun poze noi.

Ma scuzati, atit am tinut minte.

Nu i-au inchis contul lui K., dar i-au dat avertisment rosu; poate scrie cind vrea pe forum, dar e posibil sa ii fie moderate postarile.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

ma bucur ca ati adus vorba de crema cu spf mare ma duc si eu manie sa iau,am ceva de la mustela pt piele sensibila dar nu are nici o treaba cu protectia.
deci ziceti ca sunt bune ideile mele,promit ca incerc sa mai adaug ceva,mai am 2 luni la dispozitie,va anunt daca intervin modificari.
karli hai pe la noi,da-l naiba de avertisment... dar unde cititi voi frate de chestiile astea ca io habar nu am,care ce si cum,am citit pe la generale ceva dar era deja o mare varza....

hopa mi-a venit o idee instant!stiu ca sunt ceva globuri de iluminat din alea,parca sunt din hartie creponata abajurul,sa iau vre-o trei si sa le atarn in brazi....
am uitat sa comunic esentialul inca nu stie sotul de ce am eu in cap ,s-ar putea sa mai taiem de ici decolo cand facem confruntarea cu partea financiara

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

votati bulina www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=5" target="_blank">aici(asacreste) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">aici(elisadescoperindlumea)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

ma bucur sa aflu ca nu sunt singura cu astfel de "pregatiri" dar nu am intrat chiar asa de tare in amanunte . Ce am stabilit clar (zic eu ) ca Laurentiu v-a fii sarbatorit in doua sambete consecutiv (pentru ca ziua noastra cade joi ) . Prima sambata la bunicii de aici + unchi + matusa + nasii , iar urmatoarea sambata la bunicii + alti unchi + alte matuse la Lipova , Aceste "aranjamente" le-am cam si anuntat nu de alta dar sa nu am discutii .

Otilia lui Laurentiu Ovidiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

alina, e prea frumos planul ca sa mai comenteze sotul ceva.
Ame, ma bucur sa te 'vad'. Nu stiu daca ai mai spus, sotul e bine acum?

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Fetelor, cele care mergeti sa cumparati crema de protectie, sa imi comunicati si mie la care v-ati hotarat. Multumiri!

Mergi la inceput

Si inca ceva...

Ma gandeam ca daca tot nu am maner reversibil sa achizitionez si o umbreuta speciala, care se ataseaza la carut. In caz de soare prea puternic si lipsa de umbra, sa ne facem ubrita noastra. Ati vazut undeva asa ceva?
Uffffffff, nu a venit bine caldura, ca au si inceput dogorelile. Sau mi s-o fi parand mie ca soarele asta arde in loc sa ne incalzeasca?

Mergi la inceput

Karli, e a treia strigare pe ziua de azi. Hai, nu mai sta bosumflici si mai scoate-o pe Adeluta in lume. Te asteptammmmmmmmmm.

Stai, e a patra strigare, ca la prima ti-am trimis flori. Le-ai primit? Pupici!

Mergi la inceput

Alina, frumos e sa pregatesti pentru invitati cate un mic dar. Ceva legat de Eliza...Si eu ma gandesc, dar inca nu sunt hotarata.

Mergi la inceput