Strumfi de iulie-august 2007 (72)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns groxy spune:

Buna seara!eu nu am mai intrat de un secol,dar citesc cat pot de mult.Vreau in primul rand sa pup absolut toti copilasii care sunt de-a dreptul superbi ,fara exceptie.Chiar am ramas impresionata de cat de dulci sunt toti.Iris Anamaria,fetita mea are 8 luni si o saptamana.Are 2 dintisori,merge de-a busilea si de o saptamana se ridica in picioare dar nu isi mentine bine echilibru.Papa bine,nu foarte bine,dar nu e grasa deloc Are doar 7,5kg dar e sanatoasa si deja este argintul viu.Nu sta locului o secunda.
Inca nu zice mama,tata,dar zice ceva,pe limba ei.Cand se supara mai zice,,meme''.
Asta in mare ca sa stiti ceva si despre noi.
Ingrid,nu lua in seama toate babele plictisite.Fetita ta este o dulceata si o frumusete si arata ff bine.Pai cat sa fie,cat tancul?Babe nebune!Fetita mea are 70-71 cm si dupa cum am scris mai sus ,are doar 7,5kg,dar nu imi fac probleme,atat timp cat este f vioaie si mananca multumitor.Si mie mi-a zis cineva ca este mignona,de imi venea sa ii dau cu un dictionar in cap ca sa vada sensul cuvantului.Cat sa aiba,2 m la varsta asta?
Si apoi,fiecare copilas cu ritmul sau de dezvoltare!NU e bine sa facem comparatii intre copilasi.

Pupici fetelor si sper sa mai intru.Acum nu mai pot sa stau pe scaun pentru ca ma doare f rau spatele(sunt operata de hernie de disc si faptul ca o car pe IRIS in brate ma nenoroceste).

Am pus si eu cateva pozici.Pupici inca o data!

http://www.flickr.com/photos/arminyamini/2399240540/in/photostream/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

hello!

din nou acasa, aici la Pol (nu stiu daca Nord sau Sud, ala la care e cel mai frig). La noi ieri iar a nins, dupa o saptamana la Bucuresti mi se pare de necrezut. am ajuns cu bine, cu tot low costul si desi duminica seara cand am plecat turna de sus de am crezut ca nu mai plecam, n-am avut decat o ora intarziere.

iris iar nu doarme ca lumea (nu ca ar fi facut-o vreodata - a mai avut insa si faze mai bune), asa ca sunt zombie rau. a facut si ea 8 luni, are 8 kg si ceva, n-am mai cantarit-o dezbracata, nu vorbeste decat vocale, rar mai scapa cate un v sau b/p, merge in 4 labe cu spatele si se taraste in fata, nu sta in fund, dar ar vrea in picioare. se ridica exact cum povestea valen de ines, si se enerveaza crunt ca nu poate mai mult. ma sperie deja ca este extrem de incapatanata, daca vrea ea sa faca ceva, nu ma lasa sa o ajut. in rest, o iubesc ca pe ochii din cap, chiar daca nu ma lasa sa dorm.

si eu planific petrecerea de 1 an. probabil ca vom sarbatori impreuna, ca ziua mea e pe 21, asa ca undeva intre cele 2 zile ne vom chefui. noi sigur nu facem asa mare tambalau, ca nu avem asa mult loc, dar la vreo 30-35 de oameni sigur se aduna. in gradina n-am loc de activity center, trebuie neaparat sa inventez ceva pentru copii pana atunci. poate facem macar un leagan, sa vedem. bine, eu ma bazez pe vreme buna, ceea ce aici nu e chiar de la sine inteles in luna august - anul trecut au fost si 15 grade in august. daca se repeta figura (a naibii incalzire globala - la noi nu prea se simte!) trebuie sa regandesc planul de bataie.

cafera, si eu am crema de soare de la mustela.

cred ca acum chia iese un dinte (noi inca il asteptam pe primul), ca iar s-a trezit. fuuuuug!
sanatate pentru strumfii bolnavi si ioana, fa-ti timp sa pui poze, ca cu fetele tale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

groxy, incantata de cunostinta. Sunteti doua frumoase amandoua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

alina.a multumesc pt raspuns! stai la casa , ce frumos!!!!!!!!!!!eu inca nu m-am gandit la petrecerea de un an. poate ne ducem la vatra dornei la aer curat!!!!!
olguttzatu mergi in fiecare zi in parc , sau te mai plimbi si "dupe blocuri"?????????

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

acum sunt aici, au fost ceva probleme azi, am avertisment rosu cum v-a zis si Ioana, cum se vede si in dreptul numelui meu, o sa fac bine sa nu mai ies din regulile DC, scrise sau nescrise, intr-adevar nu era fair-play sa iti pui 100 de prieteni sa vina sa te voteze (sau sa votezi in numele lor, ca si cum cafera de exemplu mi-ar zice si parola si as vota eu si pentru ea nush ce poza.... ca poate ea e la plimbare si se incheie concursul), ci doar membrii site-ului, cei care fac parte deja din aceasta comunitate... dar am gresit, am recunoscut, am cerut scuze, ma conformez noilor reguli, trec mai departe si apreciez in continuare site-ul.... mi-a parut rau, ca si dupa ce am spus adevarul, lumea a avut indoieli cum ca inca as minti.... stiu de la mama mea ca atunci cand pierzi increderea cuiva, GREU O MAI RECAPETI! insa eu raman asa cum sunt, cum ma cunoasteti de aici din lumea virtuala, de la MAMICI, de la ODISEE, unii chiar din viata reala...

eu la concursul CLIPE 2007 nu am poze cu adeluta, nu particip deloc...
am votat pentru o alta mamica membru DC...
iar la concursul precedent am participat cu poza de grup doar si am si votat... asa cum am explicat la subiectul de la discutii generale.

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

karligutza

Otilia lui Laurentiu Ovidiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Karli, ma bucur tare mult ca esti inca aici. Am citit si eu acolo, dar nici nu inteleg exact si nici nu ma intereseaza. Ai facut o greseala, fiind bine intentionata. So what? Cand sunt atatea probleme importante pe lumea asta, chestiutza asta cu voturile e absolut jenant de insignifianta. Hai sa-ncheiem, zic eu, dar vroiam sa ai si parerea mea, in caz ca ai vrea...
Pupici la toata lumea!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Karli,!

Alinaaa, m-ai ucis! Dar m-ai ucis rau de tot! Uite ce propun : sa nu ma mai chinui cu planuri pentru o alta petrecere numai pentru Una. Vin la voi, cu un cadou frumos si gata! Pai e spectaculos ce vrei tu sa faci! Ca tot veni vorba, ia sa ma gandesc eu la o petrecere tematica pentru gargaritza mea...

Cafera, trec si eu crema de protectie pe lista de cumparaturi. Sa ma uit daca astia de la Klorane n-au asa ceva, Unei i-a priit foarte bine gama lor de cosmetice.

Oana, am fost si noi la o plimbarica mica azi. Mica fiindca fix azi si-a gasit Una sa doarma ca bolovanul vreo 2 ore jumate... S-a ascuns si soarele pana a facut ea ochi, D. a fumat un pachet de tigari si eu am ras o ditamai sticla de Pepsi. Dar eram prea disperata ca sa is si chiar nu mi-a pasat cat e ceasul cand iesim din casa.

i_ulia, nopti usoare! Poate ca agitatia asta cu drumul etc. o sa treaca si va intoarceti la un program mai "uman" de somn...

Alte vesti:
- duduia mea incepe, usurel, usurel, sa manance: si un pic de legume, si fructe!! I-am ras mai devreme o jumatate de piersica si m-am socat ca a deschis gurita si a papat constiincioasa aproape tot.
- duduia mea e an-to-lo-gi-ca! (ca doar e am mea, nu?) are un stil tare dubas de mers in patru labe - adica nu pune ambii genunchi pe pamant, ci tine unul ridicat ca si cum ocmai ar vrea sa se ridice in picioare. Incerc s-o pozez zilele astea, ca nu mi se pare foarte clara descrierea. Oricum e mortala, am lesinat azi de ras plimbandu-ma prin casa, cu ea catelus dupa mine.

O intrebare: eu ii fac Unei iaurt in casa, dar din lapte integral, de la o vacuta de incredere. E vreo problema? Trebuie musai sa cumpar UHT? E prea gras laptele integral pentru iaurtul puradeilor de 8 luni?

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Raspund si eu din amintiri:

Karli nu mai pune la suflet ca e doar o lume virtuala iubita. Daca tu te stii cu constiinta impacata ca regulile nu au fost clare atunci lasa supararea.

Alina referitor la cadouri pt invitati la petrecerea Elisei aici este obiceiul sa se dea party bags la toti copiii care participa la petrecere, iar inauntru de obicei se afla "nimicuri" gen un balon, un fluier, pachetele cu dulciuri creioane colorate. Astfel nu doar copilul tau primeste daruri. Mi se pare super obiceiul. Sunt super ideeile voastre pentru petrecere.

Anto sanatate lui Victor si noroc cu Sonia sper sa nu se imbolnaveasca.

Cristina dimensiunile lui Ingrid mi se par foarte bune. A mea cum e ca acum doua sapt avea 7,150g? Lasa babele ca sunt cu capul.

Aici a nins in weekend dupa cateva zile foarte calde. Te apuca si depresia cand vezi iar zapada, macar nu se aseaza naiba.

Eu de doua zile dorm ca in gara pentru ca Adelise face febra noaptea, cred ca are ceva in gat caci nu tuseste nu ii curg mucii. Asa ca dam cu nurofen si calpol si dormim cu ea in pat, in seara asta am zis ca o las in patut ca altfel mor. Acum deja doarme sper sa pot sa dorm fara sa-mi fie frica de febra crescuta.

Azi i-am dat prima data Adelisei bucati de portocala rupte (mai exact mandarina) si le-a mestecat si le-a inghtit. Tare mandra sunt de fata mea cum mananca ea biscuiti, musca, mesteca, inghite, cred ca am reusit sa gasesc momentul cand era ea pregatita.

In rest nu zice consoane, doar vocale, acum mai incearca cate un bbbb dar se umfla in falci sa-l zica de zici ca explodeaza. Se ridica in picioare pe mine, sau pe patut, insa nu paseste deloc, nu vrera sa mearga in patru labe se aseaza in pozitie dar apoi se lasa pe burtica. Nu cred ca v-a merge deloc de-a buselea, nici Cosmin nu a facut-o si se comporta la fel.

Merg sa pun pozici pe web si revin cu linkul.

Lia unde mai gasesc si eu pozici cu Minunea ta?

Ah, Dana am vazut pozici cu Dariuta, voi vreti sa ma inebuniti cu parul superb si ondulat, mor dupa ea. Mai vreau sa vad copii cu par ca noi suferim in tacere. Unde gasesc?

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput