Strumfi de iulie-august 2007 (72)
Raspunsuri - Pagina 17
cristina26 spune:
Nu stiu de ce sunt atat de drastici. Este doar un concurs, mi se parea corect ca sa ii i-a poza lui Adeluta afara (desi si acest lucru mi se pare cam drastic), dar in nici un caz sa ii inchida contul.
Sper ca nu este asa.
Karligutzaaaa esti?
Ingrid; filmuletul lui Ingrid
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0%20br%20/" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul
madabout2003 spune:
Salut!
Eu cred ca nu are contul inchis Karli, numai ca nu poate sa posteze pana pe 22 Aprilie, cel putin eu asa am inteles!
PS. Si ea nu avea poze in concurs!!
MADA mamica de Emily 07/08/07
Blueiris spune:
Din cate am inteles eu, Karli a folosit conturile unor prieteni pentru a vota (nu pe sine, ci pe un bun prieten). Asta pentru ca prietenii nu stiau/nu aveau timp de asa ceva. Avea fata parolele de la ei. De deschis mai multe conturi de pe acelasi IP mi se pare foooarte putin probabil. Nu am incercat dar stiu ca nu se poate. Deci e un soi de contrazicere la mijloc. Daca omu nu poa' sa faca 100 de adrese de la acelasi calculator, cum poate fi fata acuzata ca a facut asta? Ca a votat doar in numele mai multor prieteni de pe calculatorul propriu a recunoscut si ea cu sinceritate. Mi-ar parea rau sa i se inchida contul defintiv, stiind-o ce fel de om e.
Cred ca cel mai tare ar durea-o sa credem ca este o trisoare. Oricum, regulile concursului au fost foarte ambigue, de aceea cred eu ca s-a ajuns aici.
Pupaturi,
Mami de Maria
ghinetz spune:
Salut.
Noi ne-am intors de la plimbare. Victor a dormit la liziera, la poale de Cetatuia (asta pentru cei ce stiu Iasiul). Tare bine e cand e frumos afara. Ca ma damblagisem de tot numa in casa...
Lia, Alina,...ce faine planuri pentru petrecerea de 1 an!!! Sunteti niste minunate!
Vivela, succes cu cresa. Te inteleg perfect la faza cu "in mod egal".
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
cafera spune:
CarlaV, multumesc de sugestie! Pupiciiiiiiiii!
Vivela, ba sa stii ca "buzunar de Vivela" ai. Mie mi-ai demonstrat.
Va rog frumos sa-mi dati un sfat:
Azi am mers sa-mi iau fetita cea mare de la scoala si pe drumul de intoarcere mi s-a parut soarele destul de puternic pentru pielea fetei. (Eu tocmai am facut un tratament cosmetic si cu toata crema cu factor de protectie, tot simteam cum ma deranjeaza.)Carutul meu nu are maner reversibil si oricat am incercat sa trag partea de sun nu am putut face destula umbra. Am incercat chiar sa "trag" carutul dupa mine, dar nu reuseam sa inaintez. Ce sa mai, mi se pare ca pe Ilinca a c-am prins-o soarele pe fata. Eu nu cred ca e tocmai bine. Oare trebuie sa-i dau cu o crema de protectie pe fata? Cei de la Mustela au asa ceva, pentru ca eu folosesc pentru Alexia, dar o fi indicata si la bebei asa mici?
Va roggggggggggg, lamutiti-ma!
madabout2003 spune:
Cafera eu am cumparat deja crema de soare pentru Emily! Am luat de la Mustela cu factor de protectie 50, speciala pentru bbei si nu e prea mica pentru a o da cu crema ci dimpotriva! E absolut necesar sa ii dam cu crema daca iesim la plimbare si este soare!
cafera spune:
Mada, multumesc! Chiar acum ma uitam la crema pe care o am in casa. Este de fapt un lapte pt fata de la mustela, SPF, UVB +50, hipoalergenic.
madabout2003 spune:
quote:
Originally posted by cafera
Mada, ai dat-o pe Emily pe fata cu crema respectiva?
Mamica de printese
Da am utilizat deja crema si deocmdata numai pe fata am dat_o pentru ca numai fata_i la vedere deocamdata! Oricum pe tub e specificat ca e pentru fata si corp!