Strumfi de iulie-august 2007 (72)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

pai citeste daca vrei sa stii despre ce e vorba. eu am intrebat, mi s-a confirmat ca K a fraudat votarea si atat.

Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

pe mine, una, nu ma-ncape mintea, domnule....

mami de Olga Cristiana 5.07.07

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Amethyst, citisem deja cateva pagini, deci nu intelesesem mare lucru. Acum am citit si restul. Hm...Nu stiu ce sa zic. Eu n-am participat la concurs si n-o s-o fac ever, cel putin nu aici...
Pup toata lumea!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

A fraudat...nu e c-am mult spus?
Eu nu am citit tot, dar nu cred decat ca a incercat sa demonstreze un lucru. Atat!
Si cred ca nu trebuie sa... "ne dam cu parerea".
Mie deja mi-e dor de Adeluta, asa ca te rugam sa ne dai un semn Karli.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

mai dar am ramas masca cum sa-i inchida contul lui karli?ma duc sa citesc...
ame eu vreau sa fac si invitatii la petrecerea lui eli,sunt nebuna asa-i?
fiana multumim de vesti chiar vroiam sa intreb de voi si de broscuta

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

votati bulina www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=5" target="_blank">aici(asacreste) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">aici(elisadescoperindlumea)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

quote:
Originally posted by alina.a

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

votati bulina www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=5" target="_blank">aici(asacreste) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">aici(elisadescoperindlumea)

povestea noastra...

Nuuuuuuuu, nici vorba!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alina.a

mai dar am ramas masca cum sa-i inchida contul lui karli?ma duc sa citesc...
fiana multumim de vesti chiar vroiam sa intreb de voi si de broscuta

povestea noastra...

Alina.a, cum sa fii nebuna??? E tare dragalash! Plus ca e o petrecere fff importanta! Si eu ma gandesc de acum ce sa pregatesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Alina, pai in cazul asta suntem mai multe nebune pe aici. Pe langa invitatii vreau sa fac si-un filmuletz cu cele mai faine momente din primul an de viata al Mirunei. Baruletul unde o sa facem petrecerea are si videoproiector si ar fi pacat sa nu-l folosim. Inca nu m-am decis cand sa rulam filmuletul - in deschiderea festivitatilor sau inainte de tort...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

alina.a, foarte frumos! Unde va duceti sa faceti invitatiile?

Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by liadorian

Alina, pai in cazul asta suntem mai multe nebune pe aici. Pe langa invitatii vreau sa fac si-un filmuletz cu cele mai faine momente din primul an de viata al Mirunei. Baruletul unde o sa facem petrecerea are si videoproiector si ar fi pacat sa nu-l folosim. Inca nu m-am decis cand sa rulam filmuletul - in deschiderea festivitatilor sau inainte de tort...

www.katsandogz.com/onchildren.html" target="_blank">On children
Lia si Miruna Demetra

Ce mishtoooooooooooooo!!!!

Mergi la inceput