Strumfi de iulie-august 2007 (72)
Raspunsuri - Pagina 16
Amethyst spune:
pai citeste daca vrei sa stii despre ce e vorba. eu am intrebat, mi s-a confirmat ca K a fraudat votarea si atat.
Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
olguttza spune:
pe mine, una, nu ma-ncape mintea, domnule....
mami de Olga Cristiana 5.07.07
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
violetan spune:
Amethyst, citisem deja cateva pagini, deci nu intelesesem mare lucru. Acum am citit si restul. Hm...Nu stiu ce sa zic. Eu n-am participat la concurs si n-o s-o fac ever, cel putin nu aici...
Pup toata lumea!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71
cafera spune:
A fraudat...nu e c-am mult spus?
Eu nu am citit tot, dar nu cred decat ca a incercat sa demonstreze un lucru. Atat!
Si cred ca nu trebuie sa... "ne dam cu parerea".
Mie deja mi-e dor de Adeluta, asa ca te rugam sa ne dai un semn Karli.
X-ray spune:
mai dar am ramas masca cum sa-i inchida contul lui karli?ma duc sa citesc...
ame eu vreau sa fac si invitatii la petrecerea lui eli,sunt nebuna asa-i?
fiana multumim de vesti chiar vroiam sa intreb de voi si de broscuta
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
votati bulina www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=5" target="_blank">aici(asacreste) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">aici(elisadescoperindlumea)
povestea noastra...
cafera spune:
quote:
Originally posted by alina.a
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
votati bulina www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=5" target="_blank">aici(asacreste) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">aici(elisadescoperindlumea)
povestea noastra...
Nuuuuuuuu, nici vorba!
violetan spune:
quote:
Originally posted by alina.a
mai dar am ramas masca cum sa-i inchida contul lui karli?ma duc sa citesc...
fiana multumim de vesti chiar vroiam sa intreb de voi si de broscuta
povestea noastra...
Alina.a, cum sa fii nebuna??? E tare dragalash! Plus ca e o petrecere fff importanta! Si eu ma gandesc de acum ce sa pregatesc!
liadorian spune:
Alina, pai in cazul asta suntem mai multe nebune pe aici. Pe langa invitatii vreau sa fac si-un filmuletz cu cele mai faine momente din primul an de viata al Mirunei. Baruletul unde o sa facem petrecerea are si videoproiector si ar fi pacat sa nu-l folosim. Inca nu m-am decis cand sa rulam filmuletul - in deschiderea festivitatilor sau inainte de tort...
Amethyst spune:
alina.a, foarte frumos! Unde va duceti sa faceti invitatiile?
Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
violetan spune:
quote:
Originally posted by liadorian
Alina, pai in cazul asta suntem mai multe nebune pe aici. Pe langa invitatii vreau sa fac si-un filmuletz cu cele mai faine momente din primul an de viata al Mirunei. Baruletul unde o sa facem petrecerea are si videoproiector si ar fi pacat sa nu-l folosim. Inca nu m-am decis cand sa rulam filmuletul - in deschiderea festivitatilor sau inainte de tort...
www.katsandogz.com/onchildren.html" target="_blank">On children
Lia si Miruna Demetra
Ce mishtoooooooooooooo!!!!