Strumfi de iulie-august 2007 (72)
Raspunsuri - Pagina 15
Amethyst spune:
alina.a nu credeam ca exista mai 'rau' decat mine dar m-ai consolat
Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
Vivela spune:
Lia, Alina.a, multumesc de sfaturi .
Bubitele nu par de alergie (dar ce stiu eu?), sunt rosii, nu roz, adica rosu inchis. Si are si in cap vreo 3 (avantajul blondutilor fara prea mult par , vezi ce au pe cap). Nu prea sunt aia care sa alerge din orice la dr, dar cu copii asa mici parca mi-e frica un pic.
Lia, si mie imi lipseste f mult sa plec dimineata la munca, dar acum, imaginandu-ma ca peste o vreme o sa plec si o sa-l las pe D la o cresa undeva, ma apuca toate cele! E al naibii de greu, imi doresc in mod egal si sa stau cu el, si sa ma duc la munca .
Gabi, mami de D
www.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8" target="_blank">CHILDREN SEE. CHILDREN DO. <-- te priveste si pe tine!
olguttza spune:
Ola!
Alina si Timi, aveti doua printzese!
Lavinia, pt. traducere (si noi punem in practica mare parte, numa adormitu singura nu ne iese nici cu slujbe )
Carla si Dana, mor dupa pletoasele voastre!
Lia, eu n-ai mai avea nici curaj, nici rabdare sa ma-ntorc in invatamant.
Vivela, si Olga mai facea bubite pe fatza, nu multe da raspandite. pediatra mi-a zis s-o ung cu triderm si-n 2 zile nu mai are nimic. totusi, daca ele nu dispar singure in 24 ore, e bine sa-l vada un dr. poate sa fie si o alergie la polen, de exemplu - mai ales primavara.
Corina, bafta la concurs! daca era in wknd, veneam si noi sa facem galerie.
Tizo .
vorbeati mai zilele trecute de concedii si de petrecerea de 1 an pt. strumfi (io-s mai defazata in perioada asta). pai, am cam vrea o sapt. la mare (la noi, deocamdata) tustrei, ori Vama, ori 2 Mai, numai ca nu ne-am hotarat daca vom alege hotel sau pensiune/vila; nu vreau sa fiu legata de programul de masa, asa ca ma intereseaza doar cazarea - sa fie liniste, pt. ca altfel Olga nu doarme, curat si sa avem grup sanitar propriu (daca are cineva recomandari, sunt binevenite). totodata, am mai vrea si cateva zile la Slanic, la salina. in rest, vom sta pe la bunici (alternativ), pt. ca mi-e groaza de temperaturile din bucuresti, iar noi (eu si fii'mea, mai mult) suntem rai de caldura.
in ceea ce priveste "motzul", suntem intr-o mare dilema: noi am vrea sa facem party la mine, la Campina, pt. ca e curte mare, copiii vor putea zburda in voie, plus ca vrem sa sarbatorim in tandem - fetita nasilor implineste 4 ani pe 3 iulie, deci cu 2 zile inainte; pe de alta parte, nu dispun de prea multe locuri de "cazare", iar asta ar insemna ca familia sotului (parinti, sora, cumnat) si prietenii din Bucuresti sa vina dimineata si sa plece pe seara - lucru care, sunt convinsa, le va displacea profund. mai avem de gandit la treaba asta, dar cred ca asa va fi.
sanatate la toti strumfii mucoshi!
apropo, Mihaela?
mami de Olga Cristiana 5.07.07
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
mychydutza spune:
neatza. ce se intampla fetelor cu concursu ala? de fapt nu concursul ma intereseaza, da' ce e cu karligutza? ce au cu ea? sau are cineva ceva cu ea? n-am avut rabdare sa citesc despre ce e vorba. ca acusi fac greva foamei si ma duc la PRO TV.
si andrei are o iritatie pe fatza, mai mult pe obraji si barba, nu sunt bubitze izolate, e ceva asa mai rosiatic, cu aspect iritat.si pielea pare mai uscata. cand doarme si e linistit se vede doar pielea uscata, cand e agitat i se inrosesc obrajii. are bubitze pe barba si pe gat.eu nu m-am agitat pe tema asta pt ca baleste mult, isi intinde pe toata fatza "siroapele" pe care i le dau si implicit mancarea.asa ca ma gandesc ca e iritat din cauza asta. oricum la cate medicamente a inghitit din cauza tusei, nu ma duc la dr ca cine stie ce imi mai da.
si acu off topic,alina.adaca ma poti ajuta cu o parere, mi-am facut analizele si n-am avut timp sa ma duc la dr: ce inseamna ca mi-a iesit VSH mai mic decat normal(am 4 si normal e intre 5-12/mm/1h). si acidu uric seric e mai mic(2.5 si normal e intre 2.6-6). si hematiile sunt mai mici (3.86 si normal e 4-5.1). saru'mana!
*mihaela*
mychydutza spune:
olguttza, mucosii sunt tusitzi. n-a facut muci dar inca tuseste, in special noaptea. e tuse productiva ca face ca un tabagist. banuiesc ca e de bine. mai am maine antibiotic si gata. sper sa fie ok.voi???????cand mergem in parc? eu parca nu l-as scoate afara pana nu termin tratamentu cu toate ca e cald si frumos si n-am mai iesit de nu stiu cand!
bafta alergatoarei de cursa lunga a brazucai! GO Planet! eu ma laud abia cu "performanta" de a sta in funduletz!sunt tare incantata!
*mihaela*
fianna spune:
Salut!
Intru repede cu un mesaj de la aylin/ petra care a inceput serviciul dar va transmite ca ii e un mare dor de voi, ca e bine si ca alma e la fel de "cuminte"!
Eu sunt la pamant cu timpul( ce e ala timp?) asa ca sper sa recuperez macar acest capitol azi.
fianna cu www.flickr.com/photos/14295400@N03/sets/72157603680539275/" target="_blank">printisorul Matei
(01.08.07)
CarlaV spune:
Vivela, Lavi, Alina.a, Olguttza, multumesc ca ati vizionat pozele Sabinei si mi-ati admirat odorul .
Lavi, pentru ca ti-ai rupt din timpul tau ca sa traduci si sa postezi aici sfaturile.
Cafera, daca iti place Maria Gheorghiu incearca si Tatiana Stepa, s-ar putea sa-ti placa la fel de mult.
Revin ca am ceva urgent de lucru.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
olguttza spune:
Mihaela, da, zice-se ca tusea productiva e de bine. asa sa si fie! noi suntem ok, nici nu zici c-a avut ceva, dar continuam picaturile si puf-urile inca vreo luna si ceva, cel putin (sapt. viitoare mergem la control). vrem sa iesim afara si azi pe dupa-masa, dupa ce ii dau pranzu (si ieri ne imbracasem, da mi-am dat seama ca mi-am pierdut cheile ); anuntara astia 24 grade pt. sapt. asta, ar fi pacat sa nu profitam. astept un rendez-vous!
felicitari pt. progres! a mea shade-n fund de mult, da nu sta o clipa locului, de o sapt. se chinuie s-o ia de-a busilea da nu reuseste decat sa se balangane fata-spate. in rest, e ca o râma, asa se taraie pe burta.
m-a batut curiozitatea si-am inceput sa gugalesc si io dupa crese particulare (nu ca mi-ar trebui, da ca sa-mi fac o idee - mai ales, dupa ce am auzit care-s preturile la bone!). mare lucru nu gasii, doar cateva gradinite care au si grupa de baby, da de la 1 an jumate. stiam ca se vorbise la un moment dat pe forum (la parintii intreaba) despre cum bahmuteanca si-a facut cresa si ca s-ar primi copii de la 3 luni; sa ma pici cu ceara daca mai gasesc, ca intrasem si pe site atunci.
mami de Olga Cristiana 5.07.07
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
Amethyst spune:
Cineva mi-a zis prin pm, in urma interventiei mele la discutii generale ca i s-a inchis contul karligutzei in urma fraudei de la poze dar nu stiu daca e adevarat.
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
violetan spune:
quote:
Originally posted by Amethyst
Cineva mi-a zis prin pm, in urma interventiei mele la discutii generale ca i s-a inchis contul karligutzei in urma fraudei de la poze dar nu stiu daca e adevarat.
Ce frauda? Pai si s-a demonstrat, sau cum? Adica mi se pare nedrept si abuziv sa inchizi contul cuiva asa, brusc. Eu nu pot sa cred ca ar fi facut asa ceva karligootza...Asta e doar parerea mea, evident, mai ales ca n-am citit discutiile de acolo.
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71