Strumfi de iulie-august 2007 (72)
Raspunsuri - Pagina 14
X-ray spune:
buna dimineata!
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
votati bulina www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=5" target="_blank">aici(asacreste) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">aici(elisadescoperindlumea)
povestea noastra...
cafera spune:
Kari, mi-am aruncat ochii putin dar nu am avut timp sa intru in detalii. Te respect si sunt alaturi de tine. Fa-te inteleasa si expuneti cauza in continuare. Trebuie sa reusesti.
cafera spune:
quote:
Originally posted by cafera
Kari, mi-am aruncat ochii putin dar nu am avut timp sa intru in detalii. Te respect si sunt alaturi de tine. Fa-te inteleasa si expuneti cauza in continuare. Trebuie sa reusesti.
expune-ti
X-ray spune:
quote:
Originally posted by cristina26
Am intrat sa va spun: la 9 luni Ingrid are 70 cm si 8.8kg.
Ingrid; filmuletul lui Ingrid
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0%20br%20/" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul
e perfecta!
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
votati bulina www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=5" target="_blank">aici(asacreste) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">aici(elisadescoperindlumea)
povestea noastra...
Vivela spune:
Neata.
Dupa ce aseara am citit si eu amintitul topic, m-a apucat . In locul admin. eu as anula concursul, mi se pare deja penibil. In fine, nu eu decid si ar trebui chiar sa nu ma intereseze deloc , am destule probleme la care sa ma gandesc.
Una din ele ar fi ca D s-a trezit cu niste bubite rosii pe fata, de fapt ca niste puncte (fara relief), vreo 7-8. Aseara nu avea nimic, era curat, doar ca ieri a transpirat un pic, am mers cu masina si era destul de cald. Bubitele sunt doar pe fata, nu are nimic pe corp. Si de ieri nu mai vrea sa mai manance, cu greu reusesc sa-l conving sa ia 2-3 lingurite mici de piure. Am zis ca e de la dinti, dar acum, cu bubitele astea...
Cred ca fac o vizita la dr., si asa imi fac tot felul de scenarii .
Gabi, mami de D
www.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8" target="_blank">CHILDREN SEE. CHILDREN DO. <-- te priveste si pe tine!
cafera spune:
Vivela, sa va neteziti repede.
Rugaminte: nu ma cadorisesti si pe mine cu muzici de-ale Mariei Ghiorghiu? Nu ai prin "buzunarul de Vivela"?
Vivela spune:
Cristina26, Ingrid e perfecta, asa cum ti-a spus si Alina! M-am uitat si pe niste grafice de crestere, daca vrei iti pun pe PM linkul sa vezi si tu, nici vorba sa fie atat de "tiny" . Eu cred ca fie cocoana aia s-o fi referit ca e "micuta" dar cu sensul de "mica si dragalasa" , fie nu stie sa coreleze varsta cu marimea copilului. Recunosc ca mie mi-e greu sa apreciez varsta unui copil, mai ales asa mic . Eu cel putin ma abtin de la comentarii .
Gabi, mami de D
www.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8" target="_blank">CHILDREN SEE. CHILDREN DO. <-- te priveste si pe tine!
X-ray spune:
karli da-l incolo de concurs nu-ti mai face nervi degeaba...eu nu am pus poze ca sa castig ceva pur si simplu asa mi-a venit la anul nu cred ca o "sa-mi mai vina" vre-un imbold deasta...
vivela eli face bubite de genul asta cand se joaca si rontaie jucarii de plus,ea e alergica la poliester.oricat as incerca sa nu le bage in gura tot prinde vre-una ....sunt multe si mici dispuse in jurul guritei,pt linistea ta mergi sa vezi despre ce e vorba.cu mancatul nu stiu ce sa zic,elisa nu a mancat aproape nimic duminica,acum vad ca parca isi revine,au si ei perioade....asta in cazul in care nu enimic patologic.
povestea noastra...
Vivela spune:
quote:
Originally posted by cafera
Vivela, sa va neteziti repede.
Rugaminte: nu ma cadorisesti si pe mine cu muzici de-ale Mariei Ghiorghiu? Nu ai prin "buzunarul de Vivela"?
Mamica de printese
Cafera, draga mea, nu exista "buzunarul de Vivela", dar exista, Slava Domnului, internetul si DC++ .
Am dat o cautare si sunt muuuuulte muzici cu Maria Gheorghiu.
Da-mi id-ul tau de mess si ti le dau in direct (dau adauga-ma tu in lista, iti pun pe PM id-ul meu).
Gabi, mami de D
liadorian spune:
Saluti tuturor... Am citit fugutza de prin urma si nu vreau decat sa pup pe Alina din fotografiile alea superbe (le-a vazut si D. peste umarul meu si a zis ca asta e esenta maternitatii - asa se vede intotdeauna o mami adevarata: echilibrata, senina si radioasa), sa-i multumesc Laviniei pentru rezumatul acela super - am de gand sa fac si eu cate ceva la capitolul somn... Doar sa manance si Una mai bine, sa stiu ca n-o stresez aiurea si cu mancare si cu somn. Ideea e ca trebuie facuta o schimbare - incep sa devin irascibila numai cand simt sa se intuneca afara, am renuntat s-o mai duc eu la culcare fiindca efectiv simt ca se zburleste ceva in mine cand stiu ca o luam de la capat...
In rest... Cred ca ma ajunge oboseala si rutina. De cand cu mucii si racelile Unei stam mai mult in casa si fac eforturi serioase sa n-o iau pe aratura. Eu n-am fost niciodata prea "atasata" de casa, m-am simtit mereu bine stiind ca am treaba undeva iar acum. e fain sa stii ca ai unde sa te intorci si ca e cuibul tau etc. etc. dar senzatia cu care iesi dimineata pe usa mi se pare extraordinara. Si-mi lipseste de mor!
Plus ca am fost ieri pe la scoala... Voiam sa verific daca mai am catedra, anul trecut fusesem anuntata ca voi intra in restrangere/se va desfiinta postul. Si surpriza - se pare ca voi avea catedra pe o perioada nedeterminata!! Deci o veste buna, de vreme ce m-am decis ca mai merita sa fac o incercare in invatamant. (Eu am muuuuuuuult timp de gandire noaptea, cat se foieste Una si in ultima vreme ma tot bantuie ideea ca scoala romaneasca e fundamental putreda, ca oricate eforturi ai investi in ea nu poti indrepta un sistem asa de pervertit. Si atunci ori desfiintezi sistemul si reconstruiesti din temelii, ori te situezi in afara lui. Am insa numai 5 ani in sistem si nici nu-mi sta in fire sa renunt usor. Cred ca o sa ma mai intorc o vreme la scoala dar daca schimbarile pe care vreau sa le fac nu vor functiona, cred ca sunt pregatita sa renunt.)
Lunga paranteza, scuze...
Oana, pup feciorasul tau timid... Si Una e cu totul altfel cand e doar cu noi in mediul ei familiar. In public e destul de rezervata, iar acasa e toata numai un zambet si-o chicoteala.
Vivela, mai bine la doctor si dupa aceea te linistesti. Si noi ne facem azi, maine o programare pentru controlul lunar. Eu o duc pe Una lunar la revizia tehnica, am eu asa o gogorita cu chestia asta. Iar acum are iar muci, dar niste muci ai naibii de ciudati - ii aud ca haraie atunci cand respira, dar narile sunt curate si nici cu pompita nu scot nimic. Ii tot pun ser fiziologic in nas de cateva ori pe zi dar nu vad nicio imbunatatire.
Fug s-o scot din patut, cred ca s-a trezit! As mai fi vrut sa spun vreo 2 chestii dar revin cat pot de repede...