Strumfi de iulie-august 2007 (72)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Neata! O cafea mare pt toata lumea

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

buna dimineata!
multumesc pentru cafea, chiar aveam nevoie ...
pregatita pentru o noua zi ? acum l-am trimis pe David la gradinita, urmeaza Mara, laptele o asteapta
vad si soarele, se reflecta in geamul de vizavi, toate sansele sa fie o zi frumoasa astazi

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

cafera, ramasesem datoare cu niste poze cu protagonisti la petrecerea de la Bazna ...
noroc cu prietenii, ca altfel cum dovedeam ca am fost acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Neata.
Ziceam ca sunt prima si am facut muuuulta . Si buna. Da nu-i bai, ca oricand mai e loc de una...
(de unde sa stiu eu la ce ora da Lorinuta trezirea!)

Ce sa va mai spun despre noi? Am fost raciti putin. Niste muci nenorociti, asa ca iar tratament (de data asta si Ospexin), iar aerosoli...Mama lor de boli! Ne-am si masurat/cantarit. Raportam la 8 luni jumatate 74cm (parca, ca nu eram f atenta si..., dar ceva pe acolo) si 9 kg. Oricum pentru mine cifrele astea sunt asa, orientative. Eu ma uit la dr sa o vad luminata si ca zice "ce super baiat!" Asta mi-e suficient.
In rest...il strigam pe tata in disperare! (nu doar mie mi-e dor de el, se pare) si cand il vedem seara dam din manute ca un fluturas din aripi, ca stim ca e rost de luat in brate si harjoana.
Ne iubim de numa' cu Stefan! (adica il tragem de par, il ciupim de ureche) Noroc de frate intelegator. Ne mai jucam asa, din cand in cand si cu jucariile lui, dar, desigur, cu cele mai urate si mai stricate.
De mancat mancam bine. ptiu-ptiu! Iarasi...nu stiu cifre, cantitati. Eu imi dau seama asa din ochi daca e suficient pentru el sau nu. masura e...castronelul. de cele mai multe ori il goleste, uneori nu...depinde de chef si stare. dar eu sunt multumita oricum ar fi.
(ii raspund aici si lui mi_a (stiu, tb sa scriu miei, dar nu-mi iese): dupa masa de pranz bea cam o canita de apa plata izvorul alb; bine..intai sufla in cana, apoi ia cateva guri bune, iar mai nou musca cana. Dar setea si-o satisface tot la san, care a ramas preferatul lui, in continuare, asa ca...eu inca mai port tampoane de sani, pentru ca la anumite intervale imi curge laptic din ele, mai ales daca e ora cand se trezeste si il aude plangand. (cine??? cine sa auda??? sanul???
In fine...stiti voi)
Ne place teribil sa stam in picioare. Se sprijina singur de pat, dar e inca un timid. La fel si la mers.
Zambeste cu toata fiinta lui cand ma vede si imi arata cu placere cei 4 dintisori. In genere, printre straini trece drept un serios.
Adora sa faca curat prin sertare. (cel cu ciorapi lu ta'su e favorit. Pai cum credeti ca am eu timp de mesaje asa lungi?)
Are breton.

Si daca mai puteti mai revin, dar s-au terminat ciorapii.
9adica i-a aruncat pe toti prin camera)

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Buna dimineata!
www.youtube.com/watch?v=iTgJPJyNlKw

Sper sa va placa. Mie imi place Maria Ghiorghiu la nebunie. Cu toate astea nu am nici un album. Ascult pe ici pe colo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Karligutza, panda77, lorinaoo1 va multumesc din suflet pentru mesaje
Anya20 spor la invatat si multumim ca mai intri pe la noi, chiar daca ai un program atat de incarcat.
karligutza imi pare rau de "galceava" la care s-a ajus pt ca alti se simt ofensati cand cineva nu gandeste ca ei. Desi nu stiu despre ce este vorba, mi se pare trist ca nu putem sa respectam si sa acceptam diferenta de opinie a celor din jur. Sper ca nu am suparat pe nimeni.
vilela mult succes in ati gasi gradinita potrivita pentru D. Singurul lucru pe care l-am auzit eu despre gradinite/crese este acela cu plansul. Daca copilul devine isteric (dupa ceva timp de mers la gradinita/cresa) atunci cand e lasat la gradinita/cresa desi inainte nu obisnuia sa faca asta, solutia cea mai potirivita este sa schimbi gradinita/cresa. In ceea ce priveste mancatul, Ingrid este la fel. Pot sa spun ca foarte rar termina borcanelul de mancare.
Laviania multumim pentru informatiile aduse.
ioanaiub daca vrei eu votez pentru Mara, doar sa imi spui unde sa o gasesc.
Cafera unde esti draga mea? ce iti mai fac printesele frumoase?
E ora 1 am la mine, crd ca ma duc la culcare.

Ingrid; filmuletul lui Ingrid

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0%20br%20/" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Am intrat sa va spun: la 9 luni Ingrid are 70 cm si 8.8kg.

Ingrid; filmuletul lui Ingrid

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0%20br%20/" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Lavi, foarte frumoasa initiativa ta. Felicitari!

Offffff, Timi, greu cu zgarieturile.

Corina, tinem pumnii Denisei.

Sanatate multa pt puii lui Anto. Chiar asa, poze?

Karli, .

Luna, ziceai ceva de niste poze?

Dana, ce face gingasa?

Pentru ca Valen e peste mari si tari, are scuze de distanta, dar o strig si pe ea, poate, poate am noroc cu ecoul.

Diana, Victor cel voinic s-a facut bine?

Ingrid de Cristina, o lasi pe mami sa spuna cateva vorbe? Si sa ne trimita si niste poze, cum numai ea stie sa o faca. De filme...ce sa spun...nebunie; bate multi regizori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

fetelor ma scuzati pt.off-topicul de la pagina precedenta, dar am intrat in bucluc cum se zice, un bucluc pe care mi l-am creat prin imperfectiunea si incoerenta site-ului... a regulilor de concurs.... si va multumesc pentru sustinerea de aici sau de acolo....

puteti citi despre ce e vorba aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=119264&whichpage=1

scuze inca o data pt.off-topic!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Cafera multumim pt frumosul mesajul din jurnal . Abia acum am vazut, ca nu am mai intrat de mult pe acolo.

Oana sanatate multa la baieti si pupici lui Victoras cel cuminte

Dna Hook sa nu te prind ca renunti la DC ca foc ma fac, auzi tu? Lasa lumea sa vorbeasca, alta treaba ce are de facut? Daca nu ti-au inteles intentiile, e treaba lor Dar locul tau e aici langa noi Ce fel de topic ar fi asta fara tine?

Recunosc si faptul ca fara interventiile Anyei nu mai la fel ca inainte Imi lipseste muuult
Si imi mai lipsesc si Nikole, Ilenutza, Petra... Oare pe unde-or fi?

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal

Mergi la inceput